eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🍪 😋 ▫️2 لیوان آرد( که در یک تابه تفت داده شده تا زمانی که رنگ آن تغییر کند) ▫️1 استکان روغن مایع (80 گرم) ▫️1 استکان پودر شکر (70تا80گرم) ▫️ 1عدد تخم مرغ ▫️ 125 گرم کره در دمای محیط ▫️ وانیل 1 قچخ ▫️ بیکینگ پودر 1قچخ ▫️پودر هل 1قچخ(اختیاری) 🔸ابتدا آرد راکه تفت داده بودین رو حتما الک کنید و بعد به بقیه مواد اضافه و خوب مخلوط کنید. از مواد به اندازه یک گردو کوچک برداشته و با دست گرد کنید و با سر بطری روی آن رو شکل بدید و بزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت تقریبی 15 دیقه تا پخته بشه(زیاد نزارید درفر بمونه قرابیه خشک میشه). بعد که سینی رو از فر درآوردید حتما حتما بزارید شیرینی خوب خنک بشه بعد بردارید.(چون حالت پودری داره) پس از خنک شدن ، با شکلات خامه ای ویا شکلات صبحونه و نوتلا و انواع مغزیجات به دلخواه تزیین کنید . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 مواد لازم: تخم مرغ ۲عدد شکر نصف پ شیر داغ داغ نصف پ خامه ی فرم گرفته ۱ پ نسکافه 1 ق، غ وانیل 1/4 ق، چ پودر زلاتین ۱ق،غ فندق بلغور شده نصف پ طرز تهیه : زرده و سفیده را جدا کرده، زردها راباشکر و وانیل خوب میزنیم تا کاملا کرم رنگ و دوبرابر شود، شیررا روی حرارت می‌گذاریم تا جوش بیاد نسکافه و کاکایو را هم اضافه کتید . در این مرحله شیر در حال جوش را آرام آرام به زرده ها اضافه کرده وبه هم زدن ادامه میدیم، به این روش زرده هم هم پخته میشوند و خام نیستن. پودر زلاتین را روی آب سرد میپاشیم و بن ماری میکنیم. سفیده را میزنیم تا کاملا سفید و سفت شود و کنار میزاریم. حالازلاتین و فندق خرد شده را به مایه زرده و شیر اضافه کرده ، در این مرحله خامه فرم گرفته و سفیده را اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم و در قالب میریزیم. . . . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته قلقلی مجلسی اول گوشت چرخکرده راباپیازرنده شده ونمک وفلفل سیاه ورزمیدیم اندازه گردو قلقلی درست میکنیم سیب زمینی رانصف کرده درظرف میچینیم قلقلی وگوجه روش میچینیم سس گوجه میریزیم درفر180میزاریم نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حدود ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی متوسط یک عدد تخم مرغ و یک زرده برای رومال ۱ ق چ بکینگ پودر نمک و فلفل کمی ۱ تا ۲ ق غ روغن زیتون ۱۰۰ گرم آرد الک کرده پنیر پارمزان یک پیمانه سیب زمینی ها رو آبپز کنید و پوست بگیرید. پوره کنید و بعد خنک کنید. با روغن زیتون و تخم مرغ مخلوط کنید و‌ نمک و فلفل بزنید. اکنون آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بوجود بیاد و اگه لازم بود کمی آرد اضافه کنید اما سفت نشه. از خمیر چونه درست کنید. پهن کنید و به اندازه دلخواه دربیارید. ضخامت زیاد نباشه. سینی رو چرب کنید و کاغذ بندازید. خمیر رو منتقل کنید و بین شون فاصله بذارید. با چنگال روی نونا خط بندازید. با زرده و کمی روغن مایع رومال درست کنید و رویه نونها بمالید و از پنیر رنده شده کمی بپاشید. در صورت تمایل کنجد و یا زعفران یاسیاه دونه ویا شوید و ... روشون بپاشید. فر رو از قبل روشن و داغ کنید و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی بشه. . . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅دانمارکی خانگی 😋 ۱/۵ ق غ خمیر مایه رو با یک ق غذا شکر مخلوط کرده و نصف لیولن آب ولرم اضافه و هم بزنید درپوش بزارید تا عمل بیاد. دو عدد تخم مرغ ، یک فنجان شیر ، یک لیوان شکر، سه ق غ روغن مایع و خمیر مایه عمل آمده و نصف ق مربا وانیل رو مخلوط کنید و حدود ۳ الی ۴ لیوان آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید . خمیر و ورز بدید سلقون بکشید و جای گرم ۱_۲ ساعت استراحت بدید. برای کرم داخل شیرینی👇 ۴ ق غ نشاسته ذرت و توی دو فنجان شیر حل کنید دو فنجان شکر و یک عدد سفیده تخم مرغ اضافه کنید و روی حرارت شعله مدام هم بزنید تا غلیظ شه. نصف ق غذا وانیل و ۷۰ گرم کره اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید. وقتی از حرارت افتاد داخل قیف بریزید. خمیر آماده شده رو به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به شکل مستطیل به ضخامت ۲ میل و ابعاد ۱۵×۳۰ باز کنید. وسط خمیر از کرم بریزید و خمیر رو تا کنید. به اندازه های مساوی برش بزنید. تو سینی چرب شده بچینید و دستمال بکشید ۲۰ دقیقه استراحت بدید. بعد زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید. طبقه آخر فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه بپزید. . . . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅کبه سیب زمینی 😋 . ✍ مواد لازم: سیب زمینی آب پز شده ۵ عدد یک عدد پیاز نگینی خرد شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخی نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم جعفری خرد شده 2ق غ آرد سوخاری 2 تا 3 ق غ نشاسته ذرت 1 ق غ (قابل حذف) روغن به میزان لازم 🥣 طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی های پخته شده را رنده ریز میزنیم یا له می کنیم کمی فلفل سیاه اضافه کرده و نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم. حالا باید مواد گوشتی رو آماده کنیم. برای این کار پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت میدیم و بعد گوشت را اضافه می‌کنیم به جای گوشت می تونیم از سویا استفاده کنیم نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدیم کمی جعفری اضافه میکنیم و تمام . میتونید داخل مواد گوشتی از قارچ فلفل دلمه ای و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید. از سیب زمینی ها به اندازه یک نارنگی برمی‌داریم داخل دست گرد می‌کنیم به طوری که هیچ ترکی نداشته باشه داخل سیب زمینی ها را با مواد گوشتی پر می کنیم و آن را داخل دست به دلخواه شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. . . .نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
▫️آرد ۱۷۰ گرم ▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد ▫️پودرقند ۱۰۰ گرم ▫️کره ۱۱۰ گرم ▫️پودرهل ۱/۴ ق چ ▫️پودر پسته ۱۰۰ گرم 🔸۱- کره و پودرقند رو با همزن میزنیم تا کرم و سبک بشه ۲- زرده و پودر هل رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم ۳-پودر پسته و رنگ سبز( دلخواه) اضافه میشه و آرد هم کم کم اضافه میکنین و هم میزنیم تا خمیر لطیفی داشته باشیم آرد زیاد باعث خشک شدن خمیر میشه ۴- خمیر رو برای یک ساعت داخل یخچال میزاریم ۵- خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و تو سینی فر میچینیم تو فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم بپزه شیرینی نباید رنگ بگیره ❌اگر بعد از اضافه کردن آرد خمیر خشک بود میتونین دو ق روغن مایع اضافه کنین ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک_فنجانی_قابلمه_ای 🧁 😋 ⁦✔️⁩تخم مرغ 3 عدد ⁦✔️⁩شکر 1لیوان ⁦✔️⁩شیر نصف لیوان ⁦✔️⁩روغن مایع نصف لیوان ⁦✔️⁩پودر کاکائو 2 ق غ⁦✔️⁩ آرد 2,5 لیوان⁦✔️⁩ بکینگ پودر 1 ق غ ⁦✔️⁩وانیل کمی 🔸تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی تا وقتی که کرم رنگ شود و شکر آب شود خوب بزنید نوبت به نوبت شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید ( با همزن دستی ) و آرد و بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه کنید آرد رو در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید فنجان هاتون رو چرب کنید و مایه رو توش بریزید از نصف فنجان کمی بیشتر بریزید و روش هم یک تیکه شکلات تخته ای بذارید و در قابلمه مرد نظر بچینید تقریبا نصف قابلمه مورد نظر رو آب گرم بریزید درش رو با دم کنی یا با پارچه بپوشونید تا بخار آبش به کیک ها نریزه درش رو بسته روی حرارت بالا بذارید تا به جوش بیاد ، وقتی به جوش اومد شعله رو کم کرده 20 دقیقه با حرارت کم بپزه بعدش شعله رو خاموش کرده درش رو باز نکنید 10 دقیقه بذارید بعدش میتونید از فنجان هارو در بیارید و کیک رو هم دراورده روش رو میتونید با سس شکلات تزئین کنید . . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍮 😋 ▫️1 لیتر و یک لیوان شیر ▫️1.5 لیوان آرد ‌ ▫️150 گرم کره‌ ▫️1 لیوان شکر‌ ▫️2 قاشق غذاخوری کاکائو ▫️کمی وانیل ▫️80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره ▫️7 عدد بیسکویت برای پایه ‌ 🔸شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یک‌سوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کارامل کیک کشمشی تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه ماست 2/3 پیمانه کره نرم شده 30 گرم خامه صبحانه 4 قاشق سوپخوری روغن مایع 1/3 پیمانه آرد 2 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری کشمش 1/4 پیمانه شکلات چیپسی 2 قاشق سوپخوری وانیل تخم مرغ ها را به مدت 2 دقیقه بزنید، شکر و وانیل را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید، ماست و خامه را اضافه کنید و1 دقیقه بزنید،روغن و کره را اضافه کنید و1 دقیقه بزنید. حالا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و در 4 مرحله به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید، قالب میان تهی را کاملا چرب کنید 1/3 مواد را در قالب بریزید، حالا کشمش و شکلات را اضافه کنید به بقیه مواد و با لیسک هم بزنید و روی بقیه مواد در قالب بریزید،در فر 180 درجه 40 دقیقه بپزید من کشمش رو حذف کردم و بجاش شکلات چیپسی ریختم. سس کارامل 🥞 برا سس شم یک لیوان شکر رو با حرارت کم و بدون هم زدن اب کنید بعد ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنید و بزارید با شعله کم و هم زدن مدوام کامل مخلوط بشه و سس یکدست بشه و بعد روی کیک بریزید این سس برا استفاده بین دو بیسکویت یا کوکی هم مناسبه . نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار😋😍 مواد لازم : گوشت چرخ شده 450 گرم فلفل قرمز 1 دوم ق چ زیره سبز 1 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک 1 ق چ سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط آرد سفید 2 ق غ نمک 1 دوم ق غ پنیر چدار طرز تهیه : گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم .😜😋 نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛