8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد😍😋
با این ترفند هرروز لازم نیست وقت بذاری و سالاد درست کنی👌
🔸مواد لازم:
نصف یک لیمو ترش
یک قاشق غذاخوری کنجد سفید
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری آویشن
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری نعنا خشک
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذا خوری سس مایونز یا سس ماست (اختیاری)
یک عدد هویج خرد شده
یک عدد خیار خرد شده
دو عدد گوجه کوچک خرد شده ( میتونید از ۵ یا ۶ عدد گوجه گیلاسی خرد شده هم استفاده کنید)
۱/۳ لیوان ذرت
نصف یک فلفل دلمه ای خرد شده
مقداری کاهوی خرد شده
🔸حتما اول مواد سس رو بریزید تا سبزیجات نرم نشن
🔸تا ۴-۵ روز میتونید توی یخچال تازه نگه دارید و میل کنید
.
15.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی شکلاتی با بافت نرم😍😋
مواد لازم:
كره🧈 ١٠٠گرم
شكر قهوه اي🍚 ١٠٠گرم
١عدد تخم مرغ🥚
١قاشق چاي وانيل🌸
يه كيسه يا ١١گرم بكينگپودر🥄
٢٥٠گرم يا دوليوان ارد🥡
٨٠گرم شكلات براي داخل 🍫
براي وسطش بدلخواه شكلات تلخ🍫
بعداز اماده شدن مواد خمير رو ٢ساعت تو يختچال بزاريد
فر رو از قبل با دماي ١٨٠گرم كنيد
بزاريد از داغي بيفته بعد از رينگ خارج كنيد
ميتونيد از رينگ استفاده نكنيد
من فقط خواستم مرتب تر باشه
٢٠دقيقه داخل فر ١٨٠درجه بپزه.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد گاورداغی👇👇👇
مواد لازم:🫒🥗
۱ عدد پیاز قرمز درشت
۴ عدد گوجه فرنگی درشت
۲ عدد فلفل سبز متوسط
۱ عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه قرمز
۲ عدد خیار متوسط
۱۰۰ گرم مغز گردو
۱ عدد انار
جعفری ۳۰۰ گرم
۶ قاشق روغن زیتون فرابکر
۴ قاشق غذاخوری سس انار(برای درست کردن سس انار از مقداری رب انار،نمک و فلفل و کمی آب برای رقیق کردنش استفاده کنین،اگر سس شیرین دوست دارین به جای نمک از شکر استفاده کنین و سس انار شیرین درست کنین)
۱ قاشق چایخوری نم
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کباب_مرغ👩🍳
مواد لازم:
۱-مرغ ۱ کیلو
۲-پیاز ۲ عدد
۳-سیر ۳ حبه
۴-فلفل دلمه ای ۱٫۴ عدد
۵-نان باگت ۱ عدد
۶-شیر ۱٫۲ پ
۷-زعفران ۲ ق.غ
۸-کره ۵۰ گرم
۹-نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 فضیلت زائر امام حسین (ع) در سالی که به زیارت آن حضرت رفته است
#اربعین_حسینی
#زیارت_اربعین
#حب_الحسین_یجمعنا
.
🍍#پای_آناناس
مواد لازم برای ۵ عدد قالب مخصوص پای و تارت که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
🧇مواد لازم :
آرد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ درشت دو عدد
پودر شکر ۱۱۰ گرم
کره ۱۱۰ گرم
روغن مایع ۱۰ گرم
بیکینگ پودر یک ق چ
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
آب آناناس یک چهارم پیمانه
نارگیل یک قاشق سوپخوری
وانیل یک هشتم ق چ
حلقه های کمپوت آناناس به میزان لازم
🍞طرز تهیه :
ابتدا کره و پودر شکر و روغن مایع را با همزن برقی زده تا پوک و سبک بشه بعد تخم مرغ ها را یکی اضافه کرده هر تخم مرغ را سی ثانیه هم می زنیم بعد وانیل را اضافه کرده بعد آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را که از قبل الک کردیم را به همراه شیر یا آب آناناس و نارگیل به مواد قبلی در دو مرحله اضافه کرده دورانی هم می زنیم تا مخلوط بشه بعد داخل قالب های پای که کاغذ گذاشتیم می ریزیم دو سوم قالب را پر می کنیم بعد یک حلقه کامل یا نصفه از آناناس را رویش قرار می دهیم و در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط در دماي صد و هشتاد درجه می پزيم تا رویش طلایی بشه حدود نیم ساعت.بعد از فر خارج کرده پس از خنک شدن رویش کمی عسل رقیق میزنیم و كمي پودر پسته.بسیار بافت لطیفی داره و خوشمزه میشه.
.
🥭کیک انبه :🍘🍘
تخم مرغ: سه عدد
شکر:یک لیوان
آرد :دو لیوان
روغن مایع :نصف لیوان
شیر:نصف لیوان
پوره انبه : یک لیوان
بیکینگ پودر :دو قاشق چایخوری
وانیل :نوک قاشق چایخوری
🍰🥧طرز تهیه :
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک می کنیم،تخم مرغ و شکر و وانیل را هم زده تاکرمی رنگ و حجیم گردد سپس روغن مایع و شیر و پوره انبه را اضافه نموده و کاملا مخلوط می نماییم در پایان آرد را اضافه نموده و با لیسک و به آرامی در یک جهت هم می زنیم و سپس آن را در قالب که با روغن جداکننده کاملا چرب نمودیم ریخته ودر فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۴۵دقیقه قرار می دهیم .
تا نیم ساعت اول پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید بعد از این مدت می توانید با خلال چوب چک کنید
بهتر است کیک های که با پوره های میوه درست می شوند در قالب های میان تهی پخته شود
🥧آموزش این کیک بسیار خوشمزه خوش بافت و خوش رنگ تقدیم نگاه زیبایتان
نوش جان
.
🥘#خورشت_فسنجون_بابادام_زمینی
🥜مواد لازم :🥜
بادام زمینی خام یک و نیم پیمانه
مرغ ۴ الی ۵ تکه
2 عدد پیاز بزرگ
3 قاشق غذاخوری رب انار
آلو خورشتی ۱۰ عدد
زعفرون دمکرده ۲ الی ۳ قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم
🍱اول بادوم زمینی رو تو ماهیتابه کمی تفت میدهیم و میگذاریم کنار تا خنک شه با دست میکشیم روش تا پوستش کنده شه بعد بادام رو تمیز کرده آسیاب میکنیم.
اگر خواستید با مرغ درست کنید مرغ را از قبل بپزید می تونید گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ورز داده و قلقلی کرده و در ماهیتابه جدا سرخ کنید . من خورشت را با مرغ درست کردم
حالا پیاز را رنده میکنیم کمی تفت میدهیم بعد بادوم زمینی رو اضافه میکنیم کمی با روغن کم سرخ میکنیم بعد آب میریزیم میگذاریم تا بپزه بعد از اینکه جوش آمد و رب انار را اضافه کرده و میگذاریم تا غلظت پیدا کند. وقتی غلیظ شد مرغ پخته و یا گوشت چرخکرده که قلقلی شده را اضافه میکنیم کمی نمک اضافه میکنیم
هر چقدر رب انار تون بیشتر باشه خوش رنگ تر میشه. چون شیرین درست کردم آلو را هم که از قبل خیس کرده بودم آبکشی کرده در ماهیتابه ای با کمی روغن سرخ کرده و اضافه کردم.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کورن_داگ
یه ایده عالی برای پذیرایی مخصوصا جشن تولد 🌸🌼💕
عزیزای دل برای این فینگرفود به خمیر جادویی یا پیتزا احتیاج داریم و سوسیس یا هات داگ بعد در روغن سرخ کنید یا با درجه حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😍😋
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام اومدم با یه ترفند عالی
#ترشی_لبو_انار💕
🔊🔉توضیحات با صدای آشپز نواب ابراهیمی
این ترشی ساده و زیبا و خوشمزه و خوش رنگ رو درست کنید. اطمینان داشته باشید که با یک وعده غذایی تموم میشه 😃😁😁
چنتا نکته که فیلمرو تکمیل کنه:
-لبو رو از قبل با یکم شکر (۲ قاشق )، کامل پختم.
-اندازه انار سلیقه ای هست. من لبو و انار رو هم اندازه ریختم.
-اینجا ۲ روش بیان شده، دقت کنید.
-این ترشی ۳ ساعت بعد از اینکه درست کردین، آماده میل کردنه 👌❤️
-سرکه تا روی لبو و انار ها بیاد
حالشو ببرید.
.
#سالاد_وینگرت_روسی
🔷مواد لازم:
🔹سیب زمینی متوسط 6 عدد
🔹هویج متوسط 3 عدد
🔹خیارشور 5 عدد
🔹لبو 3 عدد متوسط
🔹پیاز1 عدد متوسط
🔹نخود فرنگی6 قاشق غذاخوری
🔹سرکه3 قاشق غذاخوری
🔹روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
🔹نمک به مقدار لازم
♨️طرز تهیه:
ابتدا لبوها را با مقداری آب بپزید. سپس آن ها را پوست کنده و لبوها را به صورت مکعبهای کوچک خورد کنید.هویج ها را به اندازه ای که پخته شوند ولی له نشوند بپزید. سپس نگینی خورد کنید.سیب زمینی ها را پوست کنده و نگینی کنید. سپس با مقدار کمی آب در حدی که فقط پخته شوند ولی له نشوند بپزید. مرتب سیب زمینی ها را سر بزنید که زیاد نپزند و فرم خود را از دست ندهند.پیاز و خیار شور را نگینی خورد کنید. سپس همه مواد را با یکدیگر در قالب ریخته و روغن زیتون و سرکه اضافه کنید. مقدار نمک و سرکه و روغن زیتون، بسته به سلیقه خود شما دارد. نوش جان
.