15.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسکوییت کرمدار😍😋
موادلازم بيسكوييت:
كره ي نرم🧈 ٦٠ گرم
پودرقندياشكر🍚 ٤٠ گرم
آرد🥡 ١١٠ گرم ١ ليوان سرخالي
پودركاكائو🍫 ١٠ گرم ١ ق س
زرده ي تخم مرغ🥚 ١ عدد
خميررو ٣٠ دقيقه فريزرويايك ساعت تويخچال استراحت بدين وبعدبين دوكاغذروغني بازكنين وكاتربزنين
ويا مثل من (توكليپ گفتم)درست كنين.
دماي فربرقي ١٥٠
مدت زمان پخت ١٢ تا ١٧ دقيقه
من ١٤ دقيقه پخت روانجام دادم.
دماي فرگازي ١٧٠
سولاردم وتستر ١٣٠
اين بيسكوييت روميشه توي تابه وروي گازدرست كرد.
كرم بيسكوييت
ميشه ٥٠ گرم شكلات روذوب كنين وبين بيسكوييت بزنين.
يا٥٠ گرم كره روباسه قاشق پودرقندباهمزن بزنين تاروشن بشه وبين بيسكوييت بزنين(كرم كره اي)
ازنوتلا وياكرم شكلات فرمندهم ميتونين استفاده كنين.
نكات اين بيسكوييت
خميراين بيسكوييت،كره داره،پس خيلي ورزندين ،اگه به روغن بيفته،خميرسفت وخراب ميشه،بانوك انگشت ياليسك خميروجمع كنين.
خميرروميشه توسلفون بذارين وفريزربذارين،هروقت نيازبوددرست كنين.
اگربيسكوييت رونرم ميخواين،باكرم وتوظرف دردارنرم ميمونه
ازپودركاكائومرغوب استفاده كنين توكيفيت بيسكوييت خيلي تاثيرداره
من ازپودركاكائوهلندي استفاده کردم
.
14.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد پاییزی با ۲ مدل سس😍😋
❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃
مواد لازم:
کلم بنفش💜
پیاز🧅
انار❤️
شوید 🌿
گردو 🌰
لبو
سس اول
مایونز🥣
ماست چکیده🍶
نمک🧂
فلفل سیاه🌶
آبلیمو 🍋
سس دوم
آب انار🍷 نصف لیوان
آب لیمو ترش 🍋دو ق.غ
روغن زیتون 🫒دو ق.غ
نمک🧂
فلفل سیاه 🌶
گلپر 🍃
همه رو میریزی تو شبشه و تکون میدی تا ترکیب بشه
.
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر پاییزی محبوب ✨😇بی نهایت خوشمزه خوشگل
مواد لازم:شکر نصف فنجون ،ماست نصف فنجون ،خامه نصف فنجون ،ژلاتین یک بسته ،لبو ۴عدد متوسط
ابتدا ژلاتین با اب لبو بن ماری میکنین روی بخار کتری بعد خامه ماست شکر لبو پخته ترکیب میکنین مواد بن ماری شده بهش اضافه میکنین غالب مورد نظرتون چرب میکنین برای چند ساعت داخل یخچال
.
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راحت و خوشمزه یعنی این 😋
براى ٤پياله فرنى 🥣:يك ليتر شير پرچرب ،١٠٠گرم شكر،١٥٠گرم ارد برنج،كمى وانيل،كمي پودر هل،٤قاشق غذاخورى گلاب
.
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وافل رژیمی خوشمزه 😍😋
✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻
مواد لازم:
جو دوسر پرک آسیاب شده🌾 ۲ لیوان
شیره انگور یا خرما یا حتی عسل🍇 ۵ ق غ خ
پودر پروتئین🥄 ۱ اسکوپ ( قابل حذف )
شیر 🥛۱/۳ لیوان ( من از شیر زیرو استفاده کردم ( چربیش صفر هستش)
بیکینگ پودر🥄 ۱/۴ ق چ خ
وانیل 🌸۱/۵ ق چ خ
تخم مرغ متوسط🥚 ۱ عدد
روغن زیتون🫒 ۲ ق غ خ
اگه یکم دارچین🪵 هم بزنید که عالی میشه
.
21.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مادر ای خورشید هستیبخش دنیای من
بعد تو پژمرده و تاریکه رویاهای من
زینب و اشک یتیمی مانده در این خانه
سید محمد الحسینی🎙
#فاطمیه #ایام_فاطمیه #حضرت_زهرا
《اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ》
الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفرَجَهُمْ
الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس شکلات خونگی درست کن حالشو ببر🍫
شیر ۱ لیوان ، شکر ۱ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق غذا خوری
.
#نرگسی 🍳 😋
🔸برای این مقدار نرگسی. یک کیلو اسفناج رو بعد از شستن میریزیم تو قابلمه حدودا یک ربع بهش زمان میدیم تا آبش کشیده بشه ،کمی با گوشت کوب میکوبیم و منتقلش میکنیم به تابه ای که از قبل دو سه تا پیاز رو توش سرخ کردیم. حدودا یک ربع اسفناج ها رو تفت میدیم در نهایت چهار تا تخم مرغ میشکنیم روی اسفناجامون. من دوست دارم زرده ی تخم مرغ شل باشه برای همین زرده هاشو هم نزدم تا روش شل بمونه
.
✅بورک خوشمزه😋
✍مواد لازم:
۲ عدد یوفکا
نصف استکان روغن مایع
نصف استکان شیر
۱ عدد تخم مرغ
پنیر محلی رنده شده
کمی جعفری
۱ قاشق غذاخوری کره
🥣طرز تهیه:
یک تابه متوسط بردارید و با روغن مایع خوب روغن کاری کنین.یکی از خمیر های یوفکارو داخل ماهی تابه پهن کنین و کره، تخم مرغ و روغن مایع را هم بزنین و سس درست کنین و کمی روی یوفکایی که داخل ماهی تابه پهن کردید بمالید.خمیر یوفکای دیگه رو به ۸ قسمت تقسیم کنین ۴ قسمتش رو داخل سس تخم مرغ و روغن که قبلن درست کردیدخیس کنید و داخل ماهی تابه پهن کنین.پنیر محلی و جعفری رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر های قبلی بریزید.
۴ قسمت خمیر یوفکایی هم که مونده رو با سس مون خیس کنین و روی بقیه مواد که داخل ماهی تابه هستش پهن کنین(اینجا باید سس تموم بشه).خمیر یوفکاهای که از کنار ماهیتابه زده بیرون رو به طرف داخل تا کنید و با شعله کم اول یک طرفش رو سرخ کنید بعد اینکه یه طرفش کمی پخت به کمک یه در یا بشقاب خمیر رو برگردونید تا طرف دیگه ش هم بپزه و سرخ بشه.روی اون طرفی که کم سرخ شده کره میمالیم و برمیگردونیم که دوباره سرخ بشه
بورک آماده ست نوش جان
#بورک
.