eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮دسر دیگچه مشهدی 🍨مواد لازم برای ۵ نفر: یک لیوان برنج نیمه دانه طارم ۲ لیوان شیر یک لیوان گلاب یک و نیم لیوان شکر (بسته به ذائقه تان، بچشید) ۲ قاشق غذاخوری کره نصف قوطی خامه صبحانه (در صورت چرب نبودن شیر) ۲ لیوان آب به مقدار لازم زعفران دم کرده یک قاشق چایخوری هل 🍰نکته: دیگچه را بلافاصله بعد از سرد شدن می‌شود خورد، ۱۲ ساعت زمان قرار دادن در جای سرد برای بهتر برش خوردن آن است. 🥜طرز تهیه:🍫 ابتدا برنج را با یک لیوان آب از دوساعت قبل خیس کنید. آب برنج را خالی کرده و درون قابلمه‌ای با دو پیمانه آب بگذارید بپزد. آبش که تمام شد نصف شیر را اضافه کنید و بگذارید با شعله کم بپزد. شیر که به خورد برنج رفت دوباره بقیه شیر را اضافه کنید بعد از اطمینان از پخت کامل برنج (به اندازه‌ای پخته شود که مواد کمی سفت شود) شکر را ریخته و دوباره روی شعله قراردهید تا شکر به خورد برنج برود. سپس زعفران و هل و گلاب را هم اضافه کنید و هم بزنید. درآخر هم کره و خامه را اضافه کنید. (اگر شیر پر چرب ریختید دیگر خامه نزنید.) دیگچه را به مدت ۲۰ دقیقه با شعله کم مثل برنج دم کنید درون سینی ریخته ۱۲ ساعت در جای خنک قرار داده .
🥠 بیسکوکیک ماستی 🧁ماست سون70 گرم 🧁بیسکوییت پتی بور50 گرم 🧁کره (آب‌شده)40 گرم 🧁پودر هل30 گرم 🧁ژله آلوورا25 گرم 🧁آب جوش سه قاشق سوپ خوری 🍪طرز تهیه🍪 مرحله اول بیسکوییت‌های پتی بور را داخل یک کاسه بریزید و حسابی بکوبید تا کاملا خرد شوند. کره آب‌شده و پودر هل را به بیسکوییت‌ها اضافه کنید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند. یک عدد قالب فلزی (مثل ویدیو) بردارید و کف آن به اندازه یک لایه بیسکوییت بریزید. با یک قاشق بیسکوییت‌ها را فشار دهید تا فشرده شوند. قالب‌ها را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا مثل یک لایه بیسکوییتی سفت شوند. مرحله دوم ماست سون کم چرب را بردارید و 70 گرم از آن را داخل یک کاسه بریزید. در یک لیوان پودر ژله آلوورا را همراه با آب جوش بریزید و حسابی هم بزنید. می‌توانید ژله و آب جوش را چند دقیقه روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب بهتر حل شود. این ترکیب را به ماست اضافه کنید و هم بزنید. حالا این مایغ سفید رنگ را روی بیسکوییت‌ها بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد. .
🍭آبنبات چوبی🍭 🧊مواد لازم 🍭آب، شکر یا قند، اسانس، رنگ خوراکی، چوب مخصوص 🍬طرز تهیه🍬 👇👇👇 آب و قند یا شکر را روی حرارت ملایم میگذاریم هم میزنیم تا بجوش بیاید و قند یا شکر داخل آب جوش به خوبی حل شود و آنچه به دست می آید یک شربت شفاف و چسبناک می باشد، سپس اسانس (طعم دلخواه) و رنگ خوراکی (رنگ دلخواه) را به این شربت اضافه می کنید و مخلوط می کنید تا یکدست شود و بعد بسته به سلیقه خود آن را به شکلهای مختلف یا در قالبهای مختلف می ریزید تا سفت شود و حالت کریستالی به خود بگیرد. .
🍰کیک ارده و گردو🥧🥧🥧 🍡تخم مرغ3 عدد 🍡آرد2 لیوان 🍡بکینگ پودر1 قاشق چای خوری 🍡وانیل1/4 قاشق چای خوری 🍡کره30 گرم 🍡ارده1/2 لیوان 🍡شیره انگور1 لیوان 🍡روغن مایع1/2 لیوان 🍡گردو و خرما1 لیوان 🍭ابتدا تخم مرغ ها به مدت 5 دقیقه خوب هم می زنیم تا حجیم شوند . سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می زنیم . شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم . نیمی از گردو و خرما و وانیل را در مواد ریخته و هم می زنیم . در انتها آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می کنیم . مواد را در قالب چرب شده ریخته روی آن نیمی دیگر از گردوها را می ریزیم . در فر از قبل گرم شده با دمای 180 - 200 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه - 1 ساعت قرار می دهیم . کیک گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . 🍩توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد . .
21.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 سرود دلنشین و زیبا در وصف 🎤کاری از گروه سرود یه یا اباالفضل بگو ببین چه ها می‌کنه کار صد دعا می‌کنه دردا رو دوا می‌کنه 🔻برنامه ۱۴۰۳ .
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پاستاتالياتل😋😍😋 اينم از خوشمزه ترین پاستا که فقط با یک قابلمه درست شد🥰 ~موادی که لازم داریم: ۱. کره پنجاه گرم ۲. ⁠پیاز نگین شده یک عدد ۳. ⁠قارچ 200 گرم ۴. ⁠پاستا تالیاتلی 300‌ گرم ۵. ⁠خامه نصف لیوان ۶. ⁠آبجوش دو لیوان ۷. ⁠نمک نصف قاشق چایخوری ۸. ⁠فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری ۹. ⁠پاپریکا نصف قاشق چایخوری ۱۰. ⁠اورگانو نصف قاشق چایخوری ۱۱. ⁠اسفناج ساطوری دو قاشق غذاخوری ۱۲. ⁠پنیر پارمسان دو قاشق غذاخوری .
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آسونتر وخوشمزه تر از این دسر دیگه نداریم👌🏻 چی میخوایم:موز:یدونه،ژله موژ:یک ونیم بسته،آبجوش:یک ونیم لیوان،آب سرد:یک لیوان،خامه :نصف پاکت،بیسکوییت:۱۰عدد طرز تهیه:قالب یا ظرفتونو چرب کنید.موز برش زده بچین کف ظرف،بیسکوییت خردشده بریز روی موزها،حالا پودرژله رو اول بااب جوش مخلوط کن ذراتش که خوب حل شد اب سرد بریز ،مخلوط کن .حالا داخل میکسر بریز وخامه بهش اضافه کن ومخلوط کن،بریز روی موز وبیسکوییتها.بزار سه ساعت داخل یخچال تا خودشو بگیره وتمام نوش جان. .
15.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنیکرز خونگی مواد لازم:بیسکویت پتی بور۲ بسته،شیرنصف لیوان،کره آب شده۵۰ گرم،پودر کاکائو۴ ق غ،پودر قند ۵ ق غ اندازه ها رو دقیق بریزید که خمیرتون بافتش منسجم بشه و اینکه داخل یخچال بذارید به خاطر اینکه داخلش شیر استفاده شده ،موقع استفاده ده دقیقه زودتر از یخچال بذارید بیرون .
📸 بازدید مدیرکل تبلیغات اسلامی استان از منزل همکار جانباز در روز میلاد حضرت ابوالفضل العباس(ع) 🔰حجت الاسلام والمسلمین سالاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، به مناسبت فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام) با حضور در منزل یکی از همکاران جانباز سازمان، از ایشان تقدیر و تجلیل به عمل آوردند. .
10.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات شکلاتی😍😋 مواد لازم : شکر ۳۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۱۰۰ گرم مایه خمیر ۱ ق غ نمک ¼ ق چ آرد ۲۷۰ گرم کره ۱۵ گرم .
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی😍😋 با یه بافت و طعم بی نظیر و همچنین بدون تخم مرغ و شکر 🥳 مواد لازم : آرد ۲۵۰ گرم کره بادوم ۲ ق غ سس سیب ۳ ق غ بیکینگ پودر ۲ ق م شیر گیاهی ۱ پیمانه شیره خرما ۲۱۰ گرم روغن ½ پیمانه نمک نوک ق چ گردو ۴ ق غ هویج ۱ عدد مواد خامه : خامه نارگیل ۴ ق غ روغن کنجد ۲ ق غ شکلات ۱۵۰ گرم .
12.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی زمستونی نوستالژی😋 مواد لازم : وانیل ۱ ق چ پودر قند ۱ لیوان سفیده تخم مرغ ۴ عدد نان میکادو شکلات .