eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔶📙 🔸ناهار امروز شما چیه؟؟ 😍 بازم برنج یا نه؟ 😜😇 از من میشنوین این برنج و مرغ عربی رو یه بار امتحان کنین 😉😋 به سبک عربی 😋👌 . طرز تهیه : ● اول مرغ رو شسته و میذاریم کاملا خشک بشه، بهتره از وسط نصفش کنید، کاملا که خشک شد نوبت اضافه کردن ادویه هاست. ادویه ها شامل (زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه وقرمز، پاپریکا ، ادویه مخلوط عربی، اگه نداشتید میتونید ادویه مرغ بزنید ، کمی پودر سیر ، زعفران دم کرده) رو به مرغ میزنیم، خوب با دست به همه قسمتهای مرغ میکشیم ، اگه میتونید زیر پوست مرغ هم بزنید ،طوری که پوست مرغ آسیب نبینه. 😊 . ● بعد کمی روغن زیتون روی مرغ ریخته ، ومیذاریم داخل یخچال تا استراحت کنه، هر چی بیشتر بهتر ولی کمتر از یک ساعت نباشه. بعد از استراحت، مرغ رو روی توری فر گذاشته ، ❌توی سینی نذارید چون دور مرغ سیاه میشه و به سینی میچسبه ، مرغ رو بدون آلومینیوم و بدون آب میذاریم بپزه و طلایی بشه. با دمای 200 درجه سانتیگراد. مدت زمان پخت نباید کمتر از دو ساعت باشه این خیلی مهمه. . * نکته: من نه آب ریختم ، نه فویل کشیدم دور مرغ ، اگه نگران مغز پخت نشدنش هستید ، یک ساعت اول رو کاور کنید بعد کاور رو بردارید تا یکدست طلایی بشه. .👨‍🍳 نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عدس پلو یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین پلوهای ایرانیِ این عدس پلوِ گیلانی هم به قدری خوشمزه اس که به جرأت میگم که اگه تا حالا امتحانش نکردین ضرر کردین😉👇🏻 ۱- اول برای ۳ نفر ۱ و نیم پیمانه عدس رو با آب و کمی نمک بپزید و کنار بذارید ۲- ۲ تا پیاز متوسط ریز خرد شده رو تو روغن سرخ کنید + ۲ قاشق رب گوجه فرنگی + ۲ یا ۳ قاشق آب نارنج یا آبلیمو + فلفل سیاه بهش اضافه کنید تفت بدید تا رنگ رب باز بشه بعد عدس های پخته شده رو اضافه و مخلوط کنید ۳- ۳ پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید آبکش کنید کف قابلمه تهدیگ بذارید لایه لایه برنج و مواد میانی رو بریزید روش زعفران دم شده بدید و بذارید دم بکشه ۴- تو این فاصله ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو + ۱ پیاز متوسط رنده شده + نمک + فلفل سیاه + سماق + ۳ قاشق آرد سوخاری خوب مخلوط کنید به شکل توپک های ریز دربیارید و تو روغن سرخ کنید بعد از حدود ۴۵ دقیقه پلوِ خوشمزه شما آماده اس با توپک های گوشت مخلوط و نوش جان کنید😍🌹 💥پ.ن : میتونید به جای این توپکها گوشت چرخ کرده رو با مواد میانی تفت بدید و لابلای پلو دم بدید 👨‍🍳 نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نودلیت گوشت ۲۰۰ گرم گوشت گوساله نودالیت گوشت ۲ بسته ۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۲ عدد هویج ۲ عدد فلفل دلمه ای (سبز و قرمز) آبلیمو به مقدار لازم فلفل و زردچوبه به مقدار لازم گوشت رو به قطعات نازک برش بدید و با پیاز داغ، فلفل و زردچوبه تفت بدید. سبزیجات رو خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. سپس ادویه نودالیت رو بهش اضافه کنید و باز تفت بدید تا سبزیجات یکم نرم بشن و مزه بگیرن نودالیت گوشت رو طبق دستور پخت روی بسته که به مدت ۳ دقیقه تو آب جوش کاملا پخته می‌شه رو بپزید و آب‌کش کنید سپس نودالیت، آبلیمو و فلفل قرمز رو به گوشت و سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید. نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار😋😍 مواد لازم : گوشت چرخ شده 450 گرم فلفل قرمز 1 دوم ق چ زیره سبز 1 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک 1 ق چ سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط آرد سفید 2 ق غ نمک 1 دوم ق غ پنیر چدار طرز تهیه : گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم .😜😋 نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر 1 لیتر تخم مرغ 1 عدد آرد 3 ق غ شکر 7 ق غ پودر کاکائو 3 ق غ شکلات تلخ 80 گرم کره 1 ق غ کیک و موز برای لایه وسط تمام مواد به جز شکلات و کره را داخل قابلمه ایی بریزید و با همزن دستی هم بزنید روی اجاق در حالیکه مدام هم بزنید تا قوام بگیره مثل فرنی برسد.مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیره.بعد از اینکه جوشید کره و شکلات رو اضافه کنید سریع هم بزنید تا شکلات آب شود.سپس کنار بگذارید تا سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. داخل ظرف های مورد نظر بریزید و برای لایه وسط کیک و موز بگذارید. ... چند ساعت قبل سرو در یخچال قرار دهید دسر فوق العاده خوشمزه برا مهمونی ها میباشد..... 🍩 نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛۹
🥨 😋 ▫️1 بسته پفک هندی بخرید (یا اگه خواستید خودتون مواد اولیه اش رو تهیه کنید قسمت دومرو بخونید) ▫️روغن سرخ کردنی به مقدار لازم ▫️سس تند در صورت دلخواه در یک قابلمه روغن را داغ کنید و پفک ها را حدود 3 تا 5 دقیقه بسته به سایز آن سرخ کنید. سپس باحوله های روغن گیر یا صافی، روغن اضافه پفک را بگیرید تا ترد بماند و با سس تند سرو نمایید. اگر در تابه روغن بریزید پفک ها به ته ظرف می چسبد. پفک باید در روغن شناور باشد تا پف کند ══ 🌿🌺🌿🌺🌿 نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍 مواد لازم ۳ عدد بادمجان ۳ عدد کدو ۳ عدد گوجه فرنگی ۱ عدد پیاز ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی کمی روغن آبغوره به مقدار لازم نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا بادمجان ها رو پوست میگیریم، حلقه حلقه میکنیم، نمک میزنیم و میگذاریم ۳۰ دقیقه بمونه تا تلخیشون گرفته بشه. (نباید حلقه ها خیلی نازک باشن چون بعد در مراحل پخت ممکنه بادمجان وا بره. تقریبا ۲ سانت ضخامت کافی هستش) حالا پیاز رو خورد یا رنده میکنیم و با ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخش میکنیم. وقتی طلایی شد، زرچوبه رو اضافه میکنیم و رب رو هم میریزیم تو قابلمه تا رب سرخ بشه. وقتی رب هم سرخ شد، گوجه فرنگی ها رو که پوست گرفتیم و ریز خورد کردیم به قابلمه اضافه میکنیم. حالا گوجه رو با بقیه مواد کمی تفت میدیم تا آب بندازه و بپزه. نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم. وقتی گوجه ها کمی نرم شدن و پختن، ۱ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه میکنیم. بادمجان ها که تلخیشون رفته و کدو هایی هم که حلقه کردیم به قابلمه اضافه میکنیم و در قابلمه رو میگذاریم تا کدو و بادمجان بپزن.👨‍🍳 نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماه رمضان شروع شده و باید سعی بشه از نوشیدنی و غذاهایی استفاده کنیم که مناسب این ماه هستند. نوشیدنی تخم شربتی زعفرانی خوشمزه و سنتی یکی از همین هاست. من برای درست کردن نوشیدنی تخم شربتی زعفرونی از شیره زعفرونی که خودم درست کردم استفاده می کنم. یک لیوان شکر ، دو لیوان آب و کمی زعفرون روی حرارت میگذارم تا غلیظ بشه. در پایان یک قاشق چایخوری آبلیموی تازه بهش اضافه میکنم و میگذارم کنار سرد بشه. از این شیره داخل شربت تخم شربتی هم استفاده کردم چون آب را به خودش جذب میکنه، وقتی میخوریم به مدت زیادی تشنه نمیشیم. تخم شربتی را ازچند دقیقه قبل با آب جوش خیس کرده و بعد داخل شربت استفاده کنید. من داخل تخم شربتی زعفرانی عرق بیدمشک و گلاب هم استفاده می کنم تا عط و طعم بهتری بگیره. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉 نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ شیرینی شکری نوروز ﮐﺮﻩ 250 ﮔﺮﻡ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 2 ﻋﺪﺩ ﺁﺭﺩ 500 ﮔﺮﻡ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺷﮑﺮ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ ﮐﺮﻩ، ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ . ﺳﭙﺲ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﯾﮑﯽ ﯾﮑﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺮﻡ ﺭﻧﮓشود ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻧﭽﺴﺒﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺻﺎﻓﯽ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻧﺖ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺑﺮﺵ بزنید یا قالب بزنید ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ ﻫﺎ ﺷﮑﺮ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﭙﺎﺷﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺳﯿﻨﯽ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ. ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮﯼ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ‏) ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ 👨‍🍳 نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ای 🌸 تخم شربتی با زعفران و گل ختمی برا یخ آلوورا وشیر استفاده کردم گذاشتم گرفت برش دادم و گذاشتم کنار . قسمت پایین ژلم آلوورا رو با آب و زعفران درست کردم البته چون برای پر رنگ شدن مقدار زعفران باید بیشتر میشد و دفعه قبل طعم جالبی نشده بود ،این بار رنگ خوراکی هم زدم ریختم تو جام و گذاشتم نیم بند شد ( ن زیاد سفت) چون میخواستم تخم شربتی ها کمی حالت فرو رفتگی داشته باشه تو ژله زعفران تا دقیقا مثل شربت طبیعی باشه. ميتونيد از ژله پرتقال هم استفاده کنید به جای آلوورا و زعفران. برای تخم شربتی هم آلوورا با تخم شربتی هایی که تمیز کرده بودم و تو آب خیس کرده بودم استفاده کردم آخرشم وقتی تخم شربتی ها نیم بند شد یخ ها رو گذاشتم روش 🔹️ نکته: تخم شربتی چون خودش آب جذب کرده دیگه به آلوورا آب اضافه نمی کنیم چون نمی بنده و اینکه من گل ختمی خبازی زرد رو تو آب خیس کردم و از صافی رد کردم و به جای آب سرد استفاده کردم . 👨‍🍳 نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸 ▫️کنجد بو داده: یک لیوان ▫️شکر: نصف لیوان ▫️کره: 10 گرم 🔸ابتدا کنجد رو در ماهيتابه کمی تفت میدیم تا تغيير رنگ بده، (به اصطلاح بو داده بشه) و کنار میزاریم. سپس شکر رو داخل تابه ای جدا ریخته و روی حرارت ملایم قرارمیدیم تا شکر کاملا آب و روان بشه(حدود نیم ساعت طول میکشه)*در این فاصله به هیچ وجه شکر رو هم نزنید که سفت میشه. بعد ازین مدت، شکر کاملا ذوب و قهوه ای رنگ و کاراملی شده .سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر کنجد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کارامل کامل به خورد کنجدها بره.سپس مواد رو روی یک تکه فویل گذاشته با قاشق کمی صاف کرده،وردنه رو کمی چرب کرده و مواد رو صاف میکنیم و تا هنوز گرمه با چاقو برش زده و بلافاصله خلال های پسته رو روش میزاریم و اجازه میدیم خنک و خشک بشه میتونید یک تا دو ق از شکر کم و عسل اضافه کنید میتونید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید میتونید با ق چایخوری از مواد برداشته و روی کاغذ روغنی یا فویل مقداری از مواد بزارید تا سوهان های گردی داشته باشید 👨‍🍳 نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛