eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 حضور مردم سراسر ایران در جشن چهل‌وششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
🥄غذا با نخود فرنگی و برنج 🍛🍲🍛 🍵پیاز ۱ عدد 🍵روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری 🍵هویج ۲ عدد 🍵نخود فرنگی پاک شده ۲۵۰ گرم 🍵فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد 🍵فیله مرغ ۴۰۰ گرم 🍵سس سویا ۲ قاشق غذاخوری 🍵برنج پخته ۳ پیمانه 🍵نمک و فلفل به میزان لازم 🧅پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه با روغن کنجد تفت دهید تا نرم شود. فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. هویج‌ها را شسته، پوست بگیرید، به صورت نگینی خرد کنید و به تابه اضافه کنید. نخود فرنگی را با مقداری آب و نمک بپزید تا کاملا نرم شود، سپس به تابه اضافه کرده و هم بزنید. مواد را چند دقیقه با هم تفت دهید، سپس فیله مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه کنید و به تفت دادن مواد ادامه دهید. سس سویا، نمک، و فلفل را مخلوط کرده، به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در انتها برنج پخته را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. غذا را در ظرف سرو بکشید و به صورت داغ مصرف کنید. .
🥠اسلایس کنجد🥠 مواد لازم🍘 🧈کره نرم شده 125 گرم 🧈شکر قهوه‌ای 140 گرم 🧈تخم مرغ 2عدد 🧈آرد 125 گرم 🧈بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری 🧈دارچین یک دوم قاشق چایخوری 🧈پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری 🧈کنجد 50 گرم 🍪کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، دارچین و زنجفیل را الک کنید و آن را کم کم به مایه فراهم کرده بیفزائید و با لیسک هم بزنید. حالا 30 گرم از کنجد را نیز به این مایه افزوده و مخلوط نمایید.اکنون مایه به دست آمده را در قالب دارای کاغذ روغنی به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و صاف کنید و باقیمانده کنجد را رویش بپاشید. اینک شیرینی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی خنک شد،آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید. می‌توانید این شیرینی را در قالب گرد به قطر 25 سانتیمتر نیز تهیه کنید. .
🍜آش کرفس و گردو🍲 ✅مواد لازم:🫕 ساقه‌ی کرفس جوان با برگ: 4 ساقه برگ چغندر: 250 گرم برنج: 1 پیمانه مغز گردوی نگینی شده: نصف پیمانه زرشک: نصف پیمانه ماست ترش: نصف پیمانه نعنا داغ: 3 قاشق سرخالی پیاز داغ: 3 قاشق سوپخوری نمک و فلفل، زردچوبه و گلپر: به میزان دلخواه 🍃طرز تهیه🍲🍲🍲🍲 ابتدا ساقه‌های کرفس خرد شده را کمی تفت داده و به برگ چغندر و برگ کرفس خرد شده اضافه کنید، برنج را هم به سبزیجات اضافه کرده و اجازه دهید تا همه‌ی مواد با هم به طور کامل بپزند. در این مرحله پیاز داغ و زرشک را به همراه گردوی تفت داده شده به آش اضافه کرده و ادویه‌های آش را بچشید.اجازه دهید تا آش جا بیافتد و در آخر ماست را اضافه کرده و پس از خوردن چند جوش، با نعنا داغ، پیاز داغ و کمی زرشک آن را تزیین کنید. از این آش می‌توانید در میهمانی ها به عنوان افطار و یا برای نذری استفاده کنید. نکته: برای اضافه کردن ماست به آش، ابتدا کمی از آش را به ماست زده شده اضافه کنید، وقتی هم دما شدند بتدریج به آش اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آش صاف و یکدست شود. .
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 مشکلات همه جا هست، ما آمده‌ایم تا پشتیبان انقلابمان باشیم .
🧆كوفته ى هويج پيشنهاد من براى دوستانيه كه طعم ملس غذا رو دوست ميدارن🥕🥕 من اينطورى درستش ميكنم حدودا چهارصد گرم گوشت چرخ شده رو با دويست گرم هويج خام رنده شده،دوقاشق غذاخورى سرپُر آرد،يدونه پياز رنده شده،يدونه تخم مرغ ،سه چهارقاشق سبزى خشك معطر نمك و فلفل و زرچوبه يه نيم ساعتى ورز دادم 🧆🧆 از مايه كوفته اندازه نارنگى برداشتم و تو دستم پهن كردم و وسطش آلو و آلوچه ترش گذاشتم و كاملا فشرده و گردش كردم و گذاشتم يكساعت تو يخچال بمونه تو اين فاصله يه پياز رو نگينى كردم و سرخ كردم رب گوجه و نمك و ادويه زدم و سه ليوان آب ريختم و صبر كردم تا سس كمى قوام بياد و كوفته هارو به سس در حال جوش اضافه كردم. چند تا دونه آلو و آلوچه ترش هم مجدد داخل آب كوفته انداختم و تمام. هويج رو حتما رنده ى ريز بزنيد كه كاملا پوره بشه تا كوفته ها موقع پخت وانره براى داخل كوفته هم ميتونيد از زرشك و گردو وپيازداغ و ...به ميل خودتون استفاده كنيد. .
🍈 🫒🫒 🥦پیش غذایی خوشمزه، لذیذ و مقوی است که به سادگی تهیه می‌شود و برای طرفداران زیتون انتخابی عالی است. با استفاده از دستورپخت زیر می‌توانید این پیش غذای خوشمزه و سالم را تهیه و نوش جان کنید. 🫒مواد لازم 🍲زیتون بدون هسته 200 گرم 🍲پیاز 1 عدد 🍲سیر 1 حبه 🍲آرد 1/2 پیمانه 🍲تخم مرغ هم زده 2 عدد 🍲پودر سوخاری 1 لیوان 🍲روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری 🍲فلفل 1 قاشق چای‌خوری 🍈طرز تهیه 1- پیاز، سیر، روغن زیتون و فلفل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند بار بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. 2- مواد را داخل قیف بریزید و با یک ماسوره اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون‌ها را پر کنید. 3- آرد را در یک کاسه و پودر سوخاری را در کاسه‌ای دیگر بریزید. 4- در یک قابلمه کوچک مقداری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. 5- زیتون‌ها را ابتدا در آرد بغلطانید، سپس در تخم مرغ بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید. 6- وقتی روغن داغ شد زیتون‌ها را داخل روغن بیندازید و هنگامی که طلایی شد از روغن دربیاورید و روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود. .
🍥برانی باتر اسكاچ 🍮آرد 300 گرم 🍮شكر قهوه‌ای 250 گرم 🍮بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری 🍮كره آبكرده 100 گرم 🍮تخم‌مرغ 2 عدد 🍮اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری 🍮شكلات خرد كرده 200-250 گرم 🧁🧁 فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 20×30 سانتیمتری را چرب نمائید. آرد، شكر قهوه‌ای و بیكینگ‌پودر را مخلوط كنید و كره، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آرد، شكر قهوه‌ای و بیكینگ پودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس این مخلوط را در قالب بریزید و شكلات را رویش بپاشید. اكنون برانی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر بپزید و آن را در قالب خنك كنید. حالا برانی را چند ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود و به اندازه دلخواهتان برش دهید. .
🥪خوراک گوشت چینی🥪 * ۱۵۰ گرم گوشت راسته گوساله * ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون * ۲ عدد هویج بزرگ * ۱ عدد کدو * ۳ الی ۴ عدد فلفل سبز * ۱ عدد پیاز * ۱ قاشق غذاخوری سس سویا * ۱ قاشق مربا خوری زنجفیل خورد شده * ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده 🧆ابتدا گوشت رو به صورت خلالی برش میزنیم، مثل تصویر. در صورتی که گوشت کمی یخ زده باشه خیلی راحت و به هر شکل و ضخامتی که بخوایم برش میشه. حالا گوشت خورد شده رو همراه با پیاز خورد شده، کمی پودر فلفل و روغن زیتون حدود ۱۰ تفت میدیم تا آب بندازه و تغییر رنگ پیدار کنه. حالا زنجفیلی که خلالی خورد کردیم رو هم به گوشت اضافه میکنیم. در صورتی که از پودر زنجفیل استفاده میکنیم حدود نصف قاشق چایخوریش کافیه، باز مواد رو در حدود ۵ دقیقه با هم تفت میدیم. بعد سیر رنده شده و سس سویا رو هم اضافه کرده و باز مواد رو برای ۵ دقیقه دیگه تفت میدیم. اینجا دیگه گوشتمون پخته چون خیلی نازک برش شده بوده. خوراکمون رو تست کرده و به اندازه کافی نمک اضافه میکینم. در این مرحله فلفل خورد شده رو اضافه میکینم. بلافاصله بعدش هویج هایی که خلالی و نازک خورد کردیم رو مواد اضافه میکنیم. .
🍘 مواد مورد نیاز 🧁شیر عسلی 180 میلی‌لیتر 🧁كره 125 گرم 🧁بیسكویت خردكرده 150 گرم 🧁كشمش 200 گرم 🧁میوه‌های گلسه 100 گرم 🧁گردوی خردكرده 200 گرم 🧁پودر نارگیل 65 گرم 🧁شكلات آبكرده 100 گرم 🧁گردو برای تزئین به مقدار لازم 🍮قالب مستطیلی به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر را با فویل بپوشانید؛ به طوری كه از دو طرف بالا بیاید. در ظرف مناسبی شیرعسلی و كره را بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس بیسكویت، كشمش، میوه‌های گلسه، گردو و پودر نارگیل را بیفزائید و خوب مخلوط كنید و از روی حرارت بردارید. حالا مواد را داخل قالب آماده بریزید و روی آن را صاف كنید. شكلات را آب كنید و روی شیرینی بریزید و با گردو، روی شكلات را بپوشانید. بعد قالب را در یخچال قرار دهید و پس از چند ساعت، آن را برش بزنید و از قالب خارج كنید. یادآوری: گردوها را به مدت 10 دقیقه در فر(تاون) برشته كنید تا طعم بهتری پیدا كند. .
🥘خوراك مرغ با طعم فلفل سياه 🍗اين خوراك طعم خيلي خوبي داره مخصوصا براي اون دسته افرادي كه طرفدار عطر و طعم فلفل سياه هستن.با برنج كته يا دمي سِرو كنيد و ازش لذت ببريد. 🍗مواد لازم: 🥓سينه ي مرغ مكعبي خرد شده(دو سانتي خرد كنيد) نيم كيلو،فلفل سياه تازه آسياب شده سه چهارم ق غ،پياز ريز خرد شده دو ق غ،سير ريز خرد شده دو حبه،زنجبيل تازه(ريز خرد شده) نصف ق غ،سويا سس دو ق غ،آب دو ق غ،نشاسته ذرت يك ق غ،فلفل دلمه اي خلالي شده(سبز) يك عدد 🥯طرز تهيه:پياز،سير و زنجبيل رو به همراه سه ق روغن كنجد تفت بديد تا طلايي بشه بعد نشاسته،آب، و فلفل سياه رو اضافه و مخلوط كنيد و بعدش مرغ رو بريزيد.در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم ده تا پانزده دقيقه بپزه بعد در تابه رو برداريد و شعله رو متوسط كنيد تا آبِ غذا جمع بشه و سس غليظ بشه.فلفل دلمه رو هم اضافه كنيد و حدود پنج دقيقه بعد شعله رو خاموش كنيد. .