eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم فیله ماهی(شیر، سنگسر، سرخو) 700 گرم گشنیز 1 کیلو شنبلیله 100 گرم سیر 3 تا 4 حبه پیاز 1 عدد تمر هندی 1 بسته زردچوبه 1 قاشق چایخوری آرد و زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل و روغن به میزان کافی طرز تهیه: پیاز و سیر رو تفت بدید و سبزی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید. زردچوبه رو هم اضافه کنید و تفت بدید. بعد روی اون آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد و حرارت رو ملایم کنید و بذارید تا خوب خورش به روغن بیفته! توی یه کاسه جدا تمر هندی رو بریزید و روی اون آب جوش بریزید و بعد چنگش بزنید و از صافی رد کنید و به خورش اضافه کنید. ماهی رو به تکه های کوچک و به دلخواه برش بدید و از قبل با نمک و فلفل و آب لیموترش و تخم گشنیز مزه دار کنید حدود 1 تا 2 ساعت قبل. در ظرفی آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه رو قاطی کنید. ماهی ها رو توی اون بزنید و در روغن سرخ کنید. حدود 10 دقیقه قبل از سرو خورش، به خورش اضافه کنید و نمک و فلفل خورش رو هم اندازه کنید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودینگ شکلاتی ۱بسته شیر ۳لیوان دسته دار فرانسوی شکلات تخته ای خرد شده ۱۱۰ گرم بیسکوییت پتی پور یا دایجستیو ۱بسته توت فرنگی به میزان لازم کرمفیل شکلاتی یا خامه فرم گرفته برای تزیین پودینگ راباشیر مخلوط وروی حرارت مدام هم زده تا کمی غلیظ شود سپس شکلات خرد شده رااضافه وغلیظ که شد ازروی حرارت بردارید و۱/۳از حجم گیلاسها رو پودینگ بریزید وتوت فرنگی را از وسط نصف کرده وبه دیواره جام بچسبونید کمی فشاردهید تاهوای بین گیلاسها وتوت فرنگی خارج بشه وشکل توت فرنگی قشنگ مشخص باشه.بیسکوییت پودرشده بریزید وروش دوباره پودینگ.داخل یخچال بزارید خودشو بگیره وبعد با کرمفیل یا خامه فرم گرفته تزیین وپودر کاکایو روش الک کنید ونوش جان کنید هم خوشمزه ست وهم خیلی راحت نوش جان 💖 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم 3 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 3-4 قاشق غذاخوری شیر نمک پنیر چدار جعفری کره نوش جان ❤️
مواد لازم تخم مرغ : یک عدد وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری شیر: 4 قاشق سو پ خوری آرد : یک و نیم قاشق سو پخوری جوش شیرین : یک دوم قاشق چایخوری شکر: یک پیمانه آّب: یک دوم پیمانه زعفران و روغن مایع : مقداری طرز تهیه آب و شکررو قاطی کنید بزارید روحرارت تا بجوشه بعد زعفرون بهش بزنین بزارین کنار، تخم مرغ رو باوانیل هم بزنید بعد شیر و آرد و جوش شیرین رو اضافه کنین خوب مخلوط کنین تا مایع یکدست بشه ، روغن مایع رو داغ کنین مایع رو بریزین توش مثل کوکو هرطرفش رو سرخ کنید بعد برش بزنید نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
تو ای عشق وای تمام وجودم... •••••••••••⊰⃟🌼🌱࿐ྀུ༅࿇༅═‎┅─ بہ‌رسم‌ ادب‌ همیشگـے یہ سلام‌ بدیم‌ خدمت‌ مولامون :)💞🖐🏻 السَّلامُ‌عَلَيْكَ‌یا‌بقِیَّةَ اللهُ فی اَرضِه اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ اللهُ فی اَرضِه اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْحُجَّةِ الثّانی عشر اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا نورُ اللهِ فی ظُلُماتِ الْاَرضِ اَلسّلامُ عَلَیْکَ‌یا مَولایَ یاصاحِبَ‌الزَّمان اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا فارسُالْحِجازا اَلسَّلامُ‌عَلَیْکَ یاخَلیفَةَ الرَّحمَنُ‌ویاشَریکَ‌الْقُران وَیااِمامَ الْاُنسِ‌وَالْجان :)💜🖇 🌼سلام بهترین خلق خدا روی زمین🌼 •••••••••••⊰⃟🌼🌱࿐ྀུ༅࿇༅═‎┅─ ڪپے‌بہ‌نیت‌ظہوࢪ ⛥ߊ‌ࡋࡋܣُܩَ ࡃَܟ᳝ߺّࡋ ࡋ၄‌ࡋܢߺِِّ࡙ࡏ ߊ‌ࡋܦ߭ܝ‌ّܟ᳝ߺ
10.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔅صلی الله علیک یا ابا عبدلله الحسین علیه السلام السلام علی الحسین .... و علی علی بن الحسین .... و علی اولاد الحسین.... و علی اصحاب الحسین....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📖 السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْخَلَفُ الصَّالِحُ لِلْأَئِمَّةِ الْمَعْصُومينَ الْمُطَهَّرينَ... 🌱سلام بر تو ای صاحب علم علی علیه السلام و ای آیینه دار صبر حسن علیه السلام و ای وارث شجاعت حسین علیه السلام و ای میراث دار غربت فرزندان حسین علیهم السلام . 📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥛 ▪️سفیده تخم مرغ درشت ۳ عدد ▪️روغن مایع ۲/۳ پیمانه ▪️شکر ۱ پیمانه ▪️شیر یا ماست ۲/۳ پیمانه ▪️گلاب ۱ قاشق غذاخوری از شیر یا ماست کم کنید و گلاب اضافه کنید ▪️هل کمی دلخواه ▪️وانیل کمی ▪️آرد ۳ بار الک شده ۲ پیمانه ▪️بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری 🔴طرز تهیه🔻🥧 🔸سفیده ها را با همزن برقی انقدر بزنید تا پف کند و سفت شود و از کاسه نریزد. در ظرف دیگری شکر و روغن رو بزنید تا شکر حل شود ، سپس شیر یا ماست و وانیل و گلاب و هل رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک شده را به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت سفیده را با لیسک با مواد قبلی فولد کنید . زیاد هم نزنید در حد مخلوط شدن که پف کاپ کیها از بین نرود. کپسولهای کاغذی را که در قالب مافین قرار دهید و دو سوم از مواد را داخل کپسولها بریزید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بمدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه قرار دهید ، بسته به دمای فرتون بعد از ۲۵ دقیقه با خلال دندان چک کنید.
🍨 شیر یک لیتر زرده تخم مرغ ۸ عدد وانیل یک ق چ خامه ۲۰۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را جوشانده و کم کم روی زرده تخم مرغ ریخته،هم بزنید. دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نجوشد. بعد بگذارید تا مایه سرد شود، خامه را با آن مخلوط کرده و در ظرف فلزی مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی کمی یخ زد آن را هم بزنید و مجدد روی آن را با سلفون پوشانده و در فریزر قرار دهید. این کار را سه بار انجام دهید تا بستنی غلیظ و کشدار شود. هم زدن مکرر بستنی جلوگیری از یخ زدگی آن میکند
گراتن پاستا: پاستا پروانه ای (شکل دار به دلخواه) یک بسته گوشت چرخ کرده500گرم پیاز1عدد فلفل دلمه ای1عدد کوچک قارچ 500گرم پنیر پیتزا به مقدار لازم رب گوجه فرنگی 2 ق غ روغن،نمک و فلفل به مقدار لازم پاستا رو در قابلمه ای طبق دستور به جوشانید و آبکش کنید،بقیه مواد را مثل مایه گوشتی ماکارونی آماده کنید سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده و پاستا را داخل آن بریزید و صاف کنید و مایه گوشتی را روی آن بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بریزید( در ریختن پنیر دست و دل باز باشین😉) و داخل فر 180 درجه به مدت 20_25دقیقه بگذارید.