eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨اگر زنده است و بین ماست ... چرا ما درک و لمسش نمیکنیم؟؟ 🌻أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌لِوَلیِڪْ‌ألْـفَـرَج🌻
📖 السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْخَلَفُ الصَّالِحُ لِلْأَئِمَّةِ الْمَعْصُومينَ الْمُطَهَّرينَ... 🌱سلام بر تو ای صاحب علم علی علیه السلام و ای آیینه دار صبر حسن علیه السلام و ای وارث شجاعت حسین علیه السلام و ای میراث دار غربت فرزندان حسین علیهم السلام . 📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
500 گرم گوشت چرخ کرده 2 سیب زمینی 2 پیاز 1 فلفل دلمه ای قرمز 1 فلفل دلمه ای سبز روغن مایع جعفری گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه و فلفل 1 قاشق چایخوری زیره ، فلفل دلمه ای ، فلفل سیاه دستور تهیه: اول از همه بادمجان ها را به چهار قسمت برش و به همراه سیب زمینی های خلالی شده جداگانه سرخ میکنید.حالا گوشت چرخ شده و فلفل دلمه ای قرمز و سبز رو خورد کرده و با هم داخل روغن سرخ کنید.رب گوجه فرنگی ، ادویه جات و جعفری رو به مواد اظاف کرده و مجدد مخلوط و سرخ کنید.سپس مواد را مطابق فیلم درون ظرف فر ریخته و با گوجه فرنگی و فلفل سبز تزئین و درون فر قرار دهید تا کاملا پخت شوند نوش جان 💝 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این نوع خوراک عدس از غذاهای شمال اسپانیا و منطقه باسک هست. ‌ میتوان به عنوان مزه و یا ناهار و شام به همراه یک تکه نان سرو بشه. و‌در روزهایی که هوا کمی خنک هست کلی میچسبه. . زمان تهیه : حدود پنجاه دقیقه . مواد لازم برای چهار نفر : عدس سه پیمانه کوچک/ یک بسته سوسيس اسپانيايي (چوريتزو) در صورت نبودن میتوانید از سوسیس تند و دودی استفاده کنید/ هويج دو عدد / پیاز يك عدد/ سیر يك حبه خرد شده / آرد يك قاشق براي لعاب دادن/ رب گوجه يك قاشق / كره و آبليمو برای چاشني و طعم / روغن زیتون یک قاشق غذاخوری ادویه ها: پودر پاپریکا شیرین و دودی ، نمک، فلفل، پودر زیره نوش جان 💝 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
یه دستور راحت براتون آوردم با پودر کیک آماده کوکی درست کنید! میتونید به این کوکی ها تنوع بدید و با طعم های مختلف و مغزی های متفاوت کوکی های متنوعی درست کنید. ✅مواد لازم: یک بسته پودر کیک 500 گرمی دو عدد تخم مرغ درشت روغن مایع 1/3 پیمانه شکلات چیپسی یا مغز گردو یا کشمش 3/4 پیمانه ✅طرز تهیه: پودر کیک را با تخم مرغ ها و روغن مایع مخلوط کنید و در صورت تمایل شکلات یا مغز گردو به آن اضافه کنید. خمیر باید طوری باشد که بتوان از آن گلوله هایی درست کرد نه زیاد سفت نه زیاد شل باشد.خمیر را 20 دقیقه تا نیم ساعت در یخچال قرار دهید. استراحت خمیر در یخچال الزامی است و از وا رفتن کوکی در فر جلوگیری میکند. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. خمیر را از یخچال خارج کنید و گلوله هایی یک اندازه از خمیر درست کرده با فاصله در سینی فر بچینید. کوکی ها را هشت تا ده دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه بپزید زمان پخت بستگی به فر شما دارد پس بعد از 8 دقیقه چک کنید زمانی که زیر و دور کوکی ها در حال طلایی شدن بود از فر خارج کنید.
✍🏼ترک خوردن روی کیک به دلیل یکی از اتفاقات زیر است : • اگر قسمت وسط کیک شما بالا آماده و ترک خورده است، مهمترین علت دمای بیش از اندازه فر شماست؛ اما دلایل دیگری نیز می تواند داشته باشد. 🍰🍰🍰 • مقدار بکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید. مقدار زیاد بکینگ پودر و همچنین جوش شیرین یکی از دلایل ترک خوردن کیک می باشد. 🍰🍰🍰 • مواد بیش از حد مخلوط شده است. 🍰🍰 • میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است. 🍰🍰🍰 • کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (هنگام گرم کردن فر، توری فر را در طبقه وسط قرار دهید.) 🍰🍰🍰   • تا 30 دقیقه اول پخت، درب فر را به هیچ عنوان باز نکنید؛ زیرا علاوه بر خوابیدن پف کیک، هوای گرم داخل فر خارج و باعث تغییر در دمای پخت می شود.
🥄مواد لازم 3 عدد زرده تخم مرغ 150 گرم پودرقند یك فنجان مغز گردوی خشك شده یك قاشق مرباخوری آرد یك قاشق چایخوری بیكینگ پودر كمی هل یا وانیل 🥣طرز تهیه زرده تخم مرغ ها را بهم می زنیم. هل یا وانیل و یك سوم پودرقند را اضافه و آن را تا 5 دقیقه به هم می زنیم. سپس نصف پودرقند باقیمانده را اضافه كرده و به هم می زنیم و بقیه را نیز اضافه می كنیم. زمان به هم زدن پفك گردویی، باید 15 دقیقه طول بكشد.در آخرین مرحله بیكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده می افزاییم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق كوچكی از مایع برمی داریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند.
🥄مواد لازم گوشت گوسفندي 600 گرم پيازخرد كرده 2 عدد چغندرخرد كرده 4 عدد ادويه‌ي پلوئي 1 قاشق چايخوري زيره 1 قاشق چايخوري رب انار 1 قاشق سوپخوري روغن به ميزان لازم نمك به ميزان لازم زعفران حل كرده 2 قاشق سوپخوري 🥣طرز تهیه ابتدا برنج را بخيسانيد و آبكش كنيد. اندكي روغن در قابلمه‌ي مناسبي بريزيد، پياز و گوشت را در آن تفت دهيد و بگذاريد گوشت نيم‌پز شود. آن گاه چغندر را در تابه‌ي ديگري بريزيد و همراه با قدري روغن تفت دهيد.سپس ادويه و زيره را بيفزائيد. بعد رب انار و نمك را به گوشت اضافه كنيد. حالا پس از ريختن اندكي روغن و برنج در كف قابلمه‌اي، گوشت را روي آن‌ها بريزيد. بعد نيمي از برنج را روي گوشت بدهيد و چغندر را بيفزائيد.اينك باقيمانده‌ي برنج را روي چغندر و زعفران را نيز روي برنج بريزيد و برنج را به مدت تقريبي 45 دقيقه دم كنيد. اين پلو، مي‌بايد به رنگ‌هاي سفيد، قرمز و زرد در آيد. اكنون پلو را در ديس مناسبي بكشيد و ميل نمائيد.
🥠بلینی روسی 🔸 مواد لازم ۴ عدد تخم مرغ ۲ پیمانه شیر ۱ پیمانه آب ۲ پیمانه آرد ۶ قاشق غذا خوری کره آب شده ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
🥞مینی پنکیک 🍓مواد لازم 🔸شیر 1 پیمانه 🔸آرد 1.5 پیمانه 🔸شکر 4 ق غذا خوری 🔸روغن مایع 1/3 پیمانه 🔸تخم مرغ 1 عدد 🔸بیکینگ پودر 1 ق چای خوری 🔸وانیل نوک ق چای خوری 🥞طرز تهیه ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر با همزن دستی یا برقی بزنید تا از لختگی خارح شود و کمی کف کند. شیر را افزوده و مجدد با همزن دستی یا برقی بزنید در ادامه روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست بیاد.در انتها آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و روی مواد الک می کنیم تا یکدست شوند.یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس مواد پنکیک را داخل یک ظرف سس یا یک قیف پلاستیکی ریخته و نوک قیف را کمی قیچی کنید سپس از مواد به اندازه خیلی کوچک داخل تابه ریخته و صبر کنید تا روی پنکیک ها حباب بزند سپس پنکیک ها را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود سپس پنکیک ها را داخل یک ظرف ریخته و روی آن عسل ریخته و با میوه مورد نظر سرو کنید
🥘غذای نونی با مرغ و پیاز 🔸مواد لازم ▫️مرغ تکه تکه شده 1 کیلوگرم ▫️پیاز رنده شده درشت 2 عدد ▫️روغن مایع 2-3 ق غ ▫️محلول زعفران 3-4 ق غ ▫️آبلیموی ترش 2-3 ق چ ▫️پودر زنجبیل 1 ق چ ▫️نمک فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم 🥘دستور تهیه تکه‌های مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل و کمی زردچوبه آغشته کنید.کمی روغن در تابه‌ای ریخته و تکه‌های مرغ را در آن بچینید.تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیاز رنده شده را روی مرغ‌ها بریزید، به‌طوری که روی مرغ‌ها کاملا با پیاز پوشانده شود.در تابه را بسته و اجازه دهید مرغ روی حرارت خیلی ملایم به مدت ۲-۱ ساعت بپزد.پس از این مدت، مرغ‌ها را برگردایند، کمی مخلوط آبلیمو و محلول دم کرده زعفران روی آن بریزید و صبر کنید تا به خورد مرغ رود.غذا را در ظرف سرو بکشید و کنار آن سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ قرار دهید.این غذا را همراه با نان سرو کنید.