eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه: تکه های مرغ رو از یکی دو ساعت قبل با نمک و زعفرون و کمی فلفل و لیمو ترش تازه و فلفل دلمه ای و کمی روغن زیتون و پیاز خلال شده مزه دار کردم و داخل یخچال گذاشتم. برنجی رو که از قبل خیس کردم رو آبکش میکنم و کمی زنده تر بر میدارم مرغ های مزه دار شده رو که حتما خلال های پیاز رو ازش جدا کنید کف قابلمه که کمی روغن ریختم میچینم بعد جاهای خالی رو با سیب زمینی های خلال شده درشت میپوشونم بعد برنج آبکش شده رو روی آن میریزیم (من برنجم رو زعفرونی کردم) و با ته قاشق فشار میدم و سطح برنج رو صاف میکنم و روی آن رو مخلوط از کره و زعفرون میریزم (آب احتیاج نداره) قابلمه رو روی شعله پخش کن و با شعله کم به مدت تقریبا یک و نیم ساعت میزاریم بپزه. سطح روی برنج رو هم به سلیقه خودتون میتونین از زرشک تفت داده شده استفاده کنید.
مواد لازم: سينه مرغ پخته شده و ريش شده ۱ عدد هويج پخته شده و نگينی شده ۱ عدد سيب زمينی پخته شده و پوره شده ٣ عدد تخم مرغ ۵ عدد پياز ۱ عدد فلفل سبز شيرين ۵ عدد خرد شده پنير پيتزا ١٠٠ گرم طرز تهیه: مواد رو مخلوط كرده نمك و فلفل و زردچوبه زده و در ماهيتابه با روغن داغ سرخ ميكنيم در آخر پنير پيتزارو روی كوكو ريخته و ۵ دقيقه ميزاريم تو فر،گريل رو روشن ميكنيم تاطلايی شه ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‍‌‌‍‌‎‌‌‍‌‎
مواد لازم: بیسکویت ساقه طلایی ۲ بسته ژله الوورا ۱ بسته اب جوش ۱/۳ لیوان روغن مایع ۳ ق ن شکلات تخته ای ۱ بسته طرز تهیه: اول ژله رو داخل ظرفی بریزید واب جوش هم اضافه کنید با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد بعد هم روی بخار کتری بذارید تا شفاف بشه وبعد با دور تند همزن بزنید تا سفید وکمی سفت بشه نه خیلی زیاد که نشه پایپ کرد بعد هم داخل قیف بریزید وروی بیسکویت پایپ کنید ویه بیسکویت دیگه روش بذارید وداخل یخچال بذارین تا خودشون رو بگیرن بعد هم شکلات تخته ای رو بن ماری کنید و روغن مایع هم اضافه کنید تا زلال بشه وبعد شیرین عسل ها رو داخلش بندازین همه جاشو به شکلات اغشته کنید روی کاغذ روغنی بذارید که راحت جدا بشه وبرای چند ساعت داخل یخچال بذارین میتونین داخل ظرف دربسته تا چند هفته نگه دارین. آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌹🍃 🎥اولین تصاویر از مراحل پرتاب تا اصابت موشک هایپرسونیک فتاح به هدف! 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 📌دستیابی ایران به یکی از دوربردترین و پرسرعت و پیشرفته ترین موشک های جهان 📌در اوج شرایط تحریم و فشار رسانه های خارجی و منافقین داخلی 📌دشمن سوز 💯
🥤😋 🔸چون شربت زعفرونی غلیظه با لایه های دیگه مخلوط نمیشه فقط نکته شربت در اینه که اولا همونطور که گفتم غلیظ باشه و دوما بزاریدش داخل یخچال تا کاملا خنک بشه من برای هر پارچ 1.5 پیمانه شکر با دولیوان اب و مقداری گلاب و زعفرون و ابلیمو استفاده کردم. لایه دوم که تخم شربتی و خاکشیر نکته اش اینه که میزان تخم شربتی باید زیاد باشه و بزارید کاملا لعاب بده من از 3 ق تخم استفاده کردم لایه بعدی هم که گل ختمی خبازی یا بنفشه هست که میتونید از عطاری ها تهیه کنید و فوق العاده برای رفع عطش خوبه رو داخل اب سرد خیس کنید و اجازه بدین تا رنگ ابی زیباش رو پس بده. همونطور که گفتم چون من رنگ بنفش رو خیلی دوست دارم مقداری ابلیمو داخلش ریختم تا بنفش بشه بعد با صافی اون رو صاف میکنیم و اهسته روی تخمها میریزیم. (این گل طعم خاصی نداره 🌼☘☘☘☘☘☘
دسر ترکیه ای شیر ۴ لیوان ،شکر نصف لیوان نشاسته ۶ ق غ ،گلاب دو قاشق داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته و گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. اگه دوست داشتید میتونید زعفرون هم اضافه کنید.داخل ظرف میریزیم و میگذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد کمی ژله توت فرنگی یا هر طعم دیگه ای دوست دارید روش بریزید و وقتی ژله بسته شد با پودر پسته تزیین کنید. پ ن:حتما حتما نشاسته رو با شیر سرد حل کنید چون وقتی گرم بشه حل نمیشه و اینکه اگه نشاسته کامل حل نشد حتما از صافی رد کنین تا موقع پخت در شیر گلوله نشه
🔸سینه مرغ رو از استخوانش جدا کردم.در اندازه های دلخواه تیکه کردم.حالا داخل ظرفی جداگانه آبلیمو.نمک.فلفل دلمه تیکه شده.روغن زیتون یا روغن مایع.زعفرون آبشده.پیازخلالی شده و مقداری نعناع خشک(یا نعناع تازه ساتوری شده)ریختم همه رو مخلوط کردم بعدم این مواد رو ریختم روی جوجه ها و هم زدم تا خوب مخلوط بشن.روی ظرف سلفون کشیدم و درش رو بستم .چند ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعدم از داخل مواد درآوردم و روی کبابپز کباب کردم. این همون جوجه ست که دو پست قبل داشتم آمادش میکردم و گذاشتمش فریزر برنج هم برنج محلیه شهرستان دورود استان لرستان هستش عالی و خوش عطر🌹 کره (محلی یا پاستوریزه فرق نداره)رو در دمای محیط یا روی بخار کتری میذارم وقتی نرم و شل شد داخل قالبهای کوچیک سیلیکونی میریزم و قالب رو ده دقیقه میزارم فریزر .به همین راحتی کره های قالبی آماده میشن
طرز تهیه ارد یک و نیم پ خرمای چیپسی یا خرمای خرد شده نصف پ تخم مرغ سه عدد روغن نصف پ ب پ یک ق غ نمک یک پنس وانیل نصف ق چ شکر یک پ ارده یک چهارم پ اب جوش یک چهارم پ ماست نصف پ کنجد به میزان دلخواه مغزهای دلخواه نصف پ قالب را چرب و کنجد بپاشید سفیده ی تخم مرغ را فرم دهید در ظرف دیگر زرده شکر و روغن را خوب مخلوط کنید سپس ماست و آب داغ و ارده را اضافه و خوب مخلوط کنید بعد مواد خشک و مغز ها را اضافه کنید و در اخر سفیده ی فرم گرفته را اضافه و فقط در حدی که مخلوط شود با لیسک‌ هم بزنید به مدت نیم ساعت الی چهل پنج دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید بافتش بسیار عالیه نوش جان
🍰 🔸مواد لازم: ▪️آرد 2 پ ▪️شکر 1 پ ▪️شیر نصف پ ▪️تخم مرغ 3 عدد ▪️روغن مایع نصف پ ▪️پسته خلال شده 1 پ سرخالی ▪️ب پ 1 ق غ سرخالی ▪️وانیل 1/4ق چ ▪️اسانس دلخواهی طرز تهیه: تخم مرغ+شکر+وانیل+اسانس را با همزن انقدر میزنیم تا شکر حل شود و کشدار و خامه ای بشه روغن و بعد شیر رو اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم.خلال پسته رو از جای معتبر بخرید که بجای خلال پسته ، خلال باقلا بهتون نفروشن. یا پسته بخرین و خلال کنید .سپس پسته را می افزاییم و مخلوط میکنیم.ارد+بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.مواد را در قالب دلخواه ریخته، در فر با درجه 180 بمدت 50 دقیقه الی 1ساعت قرار دهید. با خلال چک کنید