#کلوچه_خانگی
خمیر ودرست میکنیم منتها یه فرقی داره اونم اینه که شکرشو بیشتر میریزیم تا ۳ق غ پر میریزیم وخالی خالی میل میکنین یا اگه کم شیرین دوست دارین همون دستورخمیر_جادویی رواجرا کنید ولی با عسل یا نوتلا یا شکلات ومربا سروکنید.ابتدا از خمیر چونه هایی به اندازه نارنگی بگیرین روی سطح کار و خیلی کم آرد بپاشین وبا دست پهن کنید و کاملا یدست باشه طوری نباشه یه طرف نازکویه طرف کلفت باشه یه اندازه باشه و ضخامت کلوچه به اندازی نیم سانت باشه کافیه داخل یه تابه نچسب وروغن میریزین وباحرارت ملایم بندازین تو روغن داغ که سرخ بشن خیلی زود سرخ میشن در حد یکی دو دقیقه پس حواستون باشه که نسوزه بعد برگردونین طرف دیگشم سرخ شه بذارین روی دستمال که روغن اضافیش گرفته شه البته میتونید دستاتونو وسطح مارو به جای اینکه آرد بپاشین چرب کنید ولی این سری چون هوا خیلی گرم بود خمیرم اون انعطاف ونداشت وزود شل میشد برا همین از آرد استفاده کردم.
🍮#شيرينى_ساده🍮
🥣مواد لازم:
🍭روغن مايع نصف پيمانه
🧁پودرقند سه چهارم پيمانه
🍭ارد سفيد يك وسه چهارم پيمانه
🧁وانيل ،زنجبيل،هل،و يا هر
اسانسى دوست دارين يك ق چ
🧁طرز تهيه:🧁
پودرقند و روغن مايع و وانيل را باهمزن دستى باهم مخلوط و سپس آرد را كم كم اضافه تا خمير جمع بشه و سپس خمير را بين دو نايلون با وردنه باز كرده وسپس با قالب دلخواه كاتر زده و در فر از قبل گرم شده با دماى صدو پنجاه به مدت يك ربع مى پزيم،اين شيرينى را مى تونين در تابه دوطرفه هم بپزين
و بعد از پخت ،به شكلهاى مختلف تزيينش كنين كه من دو مدل بالا را با شكلات آب شده انجام دادم و يكى هم عسل رقيق شده را دور شيرينى زدم وداخل پودر پسته زدم و با بريلو تزيين كردم
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•💛🌱•
بیخوابمیشی
وقتیازحرمدورباشی...🙂☘
#امام_رضا ✨
#چهارشنبه_های_امام_رضایی 🌺
🍌#دسر_موز_و_نسکافه🍨
موز خرد شده ۳ عدد
شیر ۳ پیمانه
پودرژلاتین ۴ قاشق غذاخوری استاندارد
خامه ۲۲۰ گرم (۱ پیمانه)
شیر عسلی ۵ قاشق غذاخوری استاندارد یا شکر ۱ پیمانه (من ۱/۲ پیمانه استفاده کردم)
نسکافه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
🧋🍹سه پیمانه شیر نیاز دارید که یک پیمانه آن را جدا گانه در کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید و اجازه بدید کمی شیر رو جدب کنه سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب بگذارید و به روش بن ماری ژلاتین را در شیر حل کنید.
دو پیمانه شیر باقی مانده را به همراه خامه صبحانه و شیر عسلی درون کاسه ای مخلوط کنید. پودر نسکافه را در نصف پیمانه اآبجوش حل کنید و بعد از کمی خنک شدن به شیر و خامه اضافه کنید. موز خرد شده را هم درون مواد بریزید و با گوشتکوب برقی یا میکسر مواد رو خوب پوره کنید تایکدست بشه. در نهایت ژلاتیم بن ماری شده در شیر را اضافه کنید و مواد رو بخوبی مخلوط کنید و داخل قالب بریزید.
دسر رو حداقل برای ۳ ساعت داخل یخچال قرار بدید و بعد سرو کنید
🧁دو روش برای سفت کردن خامه
▫️ اضافه کردن نشاسته ذرت
به ازای هر یک پیمانه خامه فرمگرفته ، یک قاشق چای خوری نشاسته ذرت نیاز داریم .روش ساده و راحتی هست ، بعد از اضافه کردن شکر به خامه ی فرم گرفته میتونید نشاسته ذرت استفاده کنید.این روش هم ماندگاری خوبی برای خامه به وجود میاره .
▫️پودر قند برای سفت کردن خامه
به ازای هر پیمانه خامه فرم گرفته ، ۳ قاشق چای خوری پودر قند نیاز دارید .
در این روش ما داریم از مزایای نشاسته ی موجود در قند برای فرمگرفتن بیشتر خامه استفاده می کنیم
#خاگینه_سه_لایه
موادلازم
تحم مرغ سه عدد
پودر کاسترد دو قاشق
شکر چهار قاشق
ٱرد سفید سه قاشق
زعفران دم کرده دو قاشق
گلاب دو قاشق
بکینگ پودریک قاشق چ
نمک نوک قاشق چ
عسل؛ دارچین وگردو به مقدار دلخواه
طرزتهیه:
به جزدارچین عسل وگردو همه مواد رو باهمزن میزنیم تا یکدست بشه کف ماهی تابه رو چرب کرده مواد را داخل ٱن میریزیم اجازه میدهیم تا هر دو طرفش طلایی بشه .
شربت رو از قبل تهیه میکنیم میزاریم سرد بشه(یه لیوان ٱب نصف لیوان شکر،یه قاشق زعفران دم کرده)
برش های مربع میزنیم سه تا سه روی هم میزاریم لابه لای خاگینه ها عسل و دارچین میپاشیم بعد شربت رو روی خاگینه میریزیم وروی آن را با گردو تزیین میکنیم
🍩طرز تهیه کیک شکلاتی اسفنجی
🍫مواد لازم :
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️وانیل 1/8 قاشق چای خوری
▫️شکر 75 گرم
▫️آب جوش یک ویک دوم قاشق سوپخوری
▫️آرد 50 گرم
▫️بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
▫️پودر کاکائو 25 گرم
🍫مراحل تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. زرده را با شکر و وانیل به وسیله همزن برقی بزنید و بلافاصله آب جوش را اضافه کنید. در حدی آن ها را هم بزنید که زرده ها سبک و روشن شود. در این مرحله از تهیه کیک شکلاتی اسفنجی سفیده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده فرم گرفته را به زرده اضافه کنید.پس از اضافه کردن سفیده، باید خیلی آرام با یک لیسک مخلوط را به شکل دورانی هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و روی مواد با الک بریزید و به صورت دورانی هم بزنید. مواد را در قالب 20 در 30 که از قبل کاغذ انداخته اید ریخته و داخل فر با دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید.سپس قالب را از فر خارج کرده آن را با خلال دندان چک کنید. اگر آماده بود صبر کنید خنک شود و آن را با شکلات ذوب شده، میوه، اسمارتیز و ... تزیین کنید
#اسموتي_استرابري_بلوبري
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
توت فرنگ يخ زده ١٠ عدد درشت
بلوبري يخ زده حدود ٣٠ عدد
بستني وانيلي ٨ اسكوپ
سيروپ ( عصاره) توت فرنگي و بلوبري ١ ق چ از هر كدوم ابتدا توت فرنگي يخ زده و چند تيكه يخ رو در ميكسر ميزنيم تا پوره بشه بعد ٤ اسكوپ بستني و سيروپ توت فرنگي رو بهش اضافه ميكنيم و ميكس ميكنيم ( ميتونيد سيروپ رو حذف كنيد )
سپس بلوبري يخ زده و چند تيكه يخ رو در ميكسر ميزنيم تا پوره بشه بعد ٤ اسكوپ بستني و سيروپ بلوبري رو بهش اضافه ميكنيم و ميكس ميكنيم من برش نازك از موز و توت فرنگي رو به ليوان چسبوندم ١٠ مين در فريزر گذاشتم سپس از اسموتي داخل ليوان رو پر كردم واسه زيباتر شدنش از كمي تخم شربتي استفاده كردم براي تزيين از بيسكوييت ارئو ، بلوبري ، توتفرنگي ، فيساليس استفاده كردم
پاولوای توت فرنگی 😍😍
#پاولوای_توت_فرنگی_قلبی😍😍
ویژه ولنتاین ❤️
مواد لازم برای۸ نفر
توت فرنگی🍓 یا هر میوه دیگر برای تزیین به مقدار لازم
خامه برای تزئین به مقدار لازم
سرکه سیب ۲ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
پودر شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد
طرز تهیه
۱- فر رو با دمای 150 درجه روشن کنید
۲- سفیده ها ی تخم مرغ رو در یک کاسه آینقدر بزنید تا سفت و فومی بشه و با برگردوندن ظرف نریزه
۳- بعد به تدریج پودر شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد نشاسته ذرت رو اضافه کرده هم زده و در آخر سرکه سیب رواضافه و هم بزنید تا سفت و منسجم بشه
۴- حالا این مایه رو توی قالب به شکل قلب که داخلش کاغذ روغنی گذاشته اید بریزید و بذارید تو فر دمای فر 120 درجه حدود یک ساعت با دمای کم توی فر بماند
۵- بعد از خنک شدن حالتی مثل مرنگ دارد با احتیاط از کاغذ جدا کنید و در ظرف بذارید و با خامه و توت فرنگی🍓😋 یا هر میوه دیگه روشو تزیین کنید
#بیسکوئیت
مواد لازم
آرد قنادی:350 گرم
کره یا مارگارین:150 گرم
پودر قند:100گرم
تخم مرغ:1عدد60 گرمی باشه
نمک 1 پنس
وانیل :1/2ق چ
طرز تهیه
بجز تخم مرغ و وانیل باقی مواد رو تو میکسر بریزید و هم بزنید تا بشکل خرده نان دربیاد ؛ سپس تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید ؛ همزن رو خاموش کنید کمی بادست ورز بدید تا خمیر نچسب و یکدستی بدست بیاد اگر وقت داشتید یه ربع تو یخچال استراحت بدید اگر نه که پهن کنید به قطر 3 میلی متر و قالب زده توی سینی چرب نشده بچینیدشون ـ با دمای 175 درجه مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید ـ زیرشون کمی طلایی بشه کافیه
برای تهیه بیسکوئیت کاکائویی ، 20 تا 30 گرم از آرد بردارید و جاش پودر کاکائو بزنید
توئیت سردار حاجیزاده: خورشید امروز با #فتاح طلوع میکند
گفته میشود تا ساعتی دیگر از موشک هایپرسونیک ایران که فتاح نام دارد رونمایی خواهد شد .
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران_قوی