eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
مسقطی موادلازم تخم مرغ۵عدد،وانیل نصف ق‌چ،شکرسه چهارم لیوان،شیر ولرم نصف لیوان،روغن مایع نصف لیوان،آردسفیدیک وسه چهارم لیوان، بکینگ پودر۱ق‌م،نمک نوک ق چ طرزتهیه:تخم مرغ،شکرووانیل روخوب میزنیم تا کرم وکشداربشه،شیر وروغن روبهش اضافه میکنیم،کمی میزنیم،درآخرآرد،بکینگ پودرونمک رو که سه بارالک کردیم بهش اضافه میکنیم وبادورکند همزن درحدمخلوط شدن میزنیم،تو قالب چرب شده میریزیم،میذاریم تو فر ازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه به مدت ۴۰دقیقه،باسیخ چوبی تست کنید که مطمئن شید پخته،بعد ازپخت ازفردرمیاریم میذاریم خنک شه کرم زعفرونی رو روش میریزیم موادلازم واسه رویه ی کیک:پنیرماسکارپونه ۶ق‌غ،زعفرون دمکرده۲‌ق‌غ، شیرعسلی سه چهارم قوطی،گلاب به میزان لازم پنیر،زعفرون وشیرعسلی رو باهمزن میزنیم تایکدست شه،گلاب رو کم کم بهش اضافه میکنیم،تاجایی که به غلظت دلخواه برسیم،میتونید گلابو بیشتر بریزین که رقیق ترشه وبه خورد کیکتون بره،من دوس داشتم حالت خامه ای داشته باشه،این کیک خیلی لطیف وخوشمزس
🔴 چـــــاقــــــــی درمــــــــان دارد‼️ هیچ‌چیز بدتر از این نیست که همسرت دوست داشته باشه لاغر اندام باشی ولی تو چاق باشی و شکم داشته باشی!!! توی این روزا که همه دنبال هستن، منم به خاطر سلامتی‌م و به خاطر شوهرم تصمیم گرفتم لاغر بشم و از شر چربی‌های پهلو و شکم خلاص شم. بعد از امتحان کلی روش‌های تکراری بالاخره با این کانال آشنا شدم. اینجا توی ۹۰ روز لاغر شدم. توکل کن به خدا و وارد شو 💥لینک کانال 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2739273762C220b92d60a
گشاده رويى تو نشانگر بزرگوارى و كرامت نفس توست. امام علی (ع) (غررالحکم) یه مربای خوشمزه که برای صبحانه فوق العاده است 😊 کافیه که به خوبی بتونید تلخیش رو بگیرید و بعد یکی از خوشمزه ترین مرباها براتون می تونه بشه 🤗 خلال پوست پرتقال ۵۰ گرم شکر نیم کیلو آب ۲ تا ۳ لیوان زعفران در صورت تمایل گلاب در صورت تمایل آب لیمو ترش ۱ ق م پرتقال رو شستم و پوست هاش رو جدا کردم. پوستهاش رو از سفیدی پاک کردم . فقط قسمت نارنجی بمونه ، بعد خلال کردم . هر وقت پرتقال خوردنی می تونید این کار رو انجام بدید و بزارید خشک بشه و بعد از مدتی کلی پوست پرتقال خشک دارید . برای گرفتن تلخی : روی خلال پوست پرتقال آب سرد ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادپ تا بجوشه ، به جوش که رسید ، آبکش کردم و آبش رو خالی کردم . دوباره بهش آب سرد اضافه کردم و گداشت به جوش برسه و .... همین کار رو ۴ تا ۵ بار تکرار کردم . در آخر روشون آب سرد ریختم و گذاشتم ۲۴ ساعت بمونه ،طی این مدت ۳ تا ۴ بار آبش رو تعویض کردم . توی یه قابلمه شکر و آب ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا بجوشه و شکر حل بشه ، خلال ها رو توی شربت ریختم و گذاشتم آروم آروم بپزه و قوام بیاد و به غلظت برسه . وقتی قوام اومد به دل خواه زعفران و گلاب ریختم و آخر کار کمی آب لیمو اضافه کردم و بعد از حرار برداشتم . خنک شد داخل شیشه ریختم و محیط خنک قرار دادم . 🍔
راز غلیظ بودن شیرموز های بازاری رو تو این آموزش بهت گفتم😍🍌 📍مواد لازم برای ۲ لیوان شیر موز: 🍌موز یخ زده ۲ عدد 🥛شیر نیمه یخ زده ۱ لیوان + شیر معمولی ۱ لیوان 🍯شکر یا عسل ۱ ق غ به دلخواه 🥥پودر نارگیل ۱-۲ ق غ به دلخواه 🔸اگه خواستین غلظت شیرموز از چیزی که من درست کردم بیشتر باشه همه شیر رو نیمه یخ زده بریزین، من نصف نصف ریختم شد چیزی که توی فیلم دیدین😍 🔸موز رو از چند ساعت قبل بذارین فریزر یخ بزنه، شیر رو هم حدودا یک ساعت قبل بذارین که حالت نیمه یخی بگیره. 🔸میزان شکر یا عسل بستگی به شیرینی موز داره که خودتون تنظیمش کنین. 🔸بعضی جاها ثعلب هم میریزن داخل شیر موز که باعث میشه کشدار و غلیظ بشه. ┄┅═✧❁🍔❁✧═┅┄
🌸 ۱۵۰ گرم کادایف رو با ۵۰ گرم کره و ۳ ق غ شکر و ۳ ق غ شیر عسلی و گردو خرد شده مخلوط کنید و تف بدید بعد از تف خوردن ۱/۲ ق چ پودر هل بهش اضافه کنید و بزارید کنار ۳ لیوان شیر و ۹ ق غ شکر و ۳ ق غ نشاسته ذرت و ۳ ق غ پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و بزارید رو گاز وقتی خودش و گرفت زیر گاز رو خاموش کنید و ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و کمی وانیل اضافه کنید و تو ظرف سرو لایه لایه بریزید و یک ساعتی بزارید یخچال تا خنک شه میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید. 🌺🍃🍃🍃🍃🍃🍃
موادلازم🌸 ارد سفيد قنادي ٥٠٠ گرم روغن جامدياروغن صاف قنادي ٢٠٠گرم پودرشكر ٢٠٠گرم پودرهل يك ق غ پودركاكائو دو ق غ سر پر زعفرون دم شده مقداري ✍طرزتهیه: ابتداروغن روبه همراه پودرشكر سه تاپنج مين خوب باهمزن ميزنيم اردو پودرهل رو به مخلوط شكر و روغن اضافه و خوب مخلوط ميكنيم خمير رو به سه قسمت تقسيم ميكنيم به يه قسمت زعفرون دم شده و به قسمت ديگه پودر كاكائو اضافه و مخلوط ميكنيم و يه قسمتش رو ساده بر ميداريم، از خمير به اندازه گردوي كوچك برميداريم گردكرده كف سيني فركاغذ روغني ميزاريم و خمير رو داخل سيني با فاصله ميچينيم .روش رو شكل دلخواهمون رو ميديم تخم خرفه ميپاشيم و داخل فر از پيش گرم شده به مدت 15تا 20 مين با دماي 180درجه ميزاريم تا پخته بشن موندگاريه اين شيريني بالا هستش تو ظرف در بسته ميتونيد نگهداري كنيد. 🔴من با نصف دستور درست کردم،که حدود۲۵عدد شیرینی شد. 🔴این شیرینی رو میتونید بدون فر هم درست کنید.
🌹🍃 مواد لازم 👇👇👇 فیله مرغ: 3 عدد ژامبون: 3 ورقه پنیر چدار: 3 ورقه تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد پودر سوخاری: 2 پیمانه روغن: برای سرخ کردن نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم سیر (له شده): 2 حبه پاپریکا: به مقدار لازم طرز تهیه 👇👇👇 با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند نوش جان👌
۰کوبیده ی مرغ برات آوردم انقد خوشمزس که حد نداره😋✌ . خودت رخش رو آخر کلیپ ببین🥰👌 . مخلوط چرخ کرده‌ی سینه و رون مرغ ۵۰۰ گرم نمک فلفل قرمز و پولبیبر از هر کدوم نصف قاشق چ پیاز متوسط ۱ عدد فلفل دلمه ای یک چهارم از هر کدوم دنبه‌ی چرخ شده ۳۰ تا ۴۰ گرم جوش شیرین نوک قاشق چ . . پیاز رو به همراه فلفل دلمه ای ها رنده کنید و آب شون رو بگیرین بعد به چرخ‌کرده ی مرغ و دنبه ی چرخ شده و ادویه ها اضافه کنید و ورز بدین بعد به سیخ بکشید و رو آتش بذارین . . این کباب مثل کباب کوبیده خیلی حساس نیست نیاز نیست تند تند برگردونید . بعد که کمی برشته شد مخلوط کره و زعفرون رو با برس روی کباب ها بمالید و هر چقد که دوس داشتین بذارین برشته شه . ✅خیلی نذارین برشته شه چون کمی خشک
سلام نماز دهه ی اول ذی الحجه از امشب شروع میشه از فیض این نماز بی بهره نباشید ان شاءالله التماس دعا🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻🍃استوری حجاب✌️🏻 🍁☺️‌چادرم‌ر‌امحکم‌تر‌میگیرم‌ ✨😌وقتی‌میفهمم‌ چادرم چقدر ام را خوشحال می‌کند.. 🌻|↫‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🌻|↫‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
سينه ي مرغ ١ عدد ژامبون دودي وياساده ١٠٠ گرم پاستافرمي ١/٢ بسته پيازداغ ١ ق غ ١/٢ پيمانه ذرت پخته شده ١/٢ پيمانه خيارشورخردشده ٢عددهويج ٢ق غ جعفري خردشده ٢ق غ شويدتازه نعناخشك به مقدارلازم اب يك عددليموترش تازه فلفل دلمه رنگي ازهررنگ نصف ١ ق پورپاپريكا ١ ق پودراويشن نمك وفلفل به مقدارلازم مرغ رو خرد كرده و با پياز تفت بدين ، نمك و فلفل بزنين و هويج روخرد و اضافه كنين و با كمي اب بذارين بپزه . در ظرفي ديگر پاستارو با اب و نمك و يك ق روغن مايع بپزين و ابكش كنين مابقي سبزيجات رو تميز و خرد كنين و بذارين كنار. درظرفي سس مايونزوليموترش ونمك وادويه هارومخلوط كنين و بعد پاستارو بريزين و مخلوط و بقيه مواد روهم اضافه كنين. ظرف محتوي سالادروچندساعت داخل يخچال بذارين وبعدنوش جان كنين. نكته: هويج روميتونين خام رنده كنين نوش جان 💝 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: کاهوپیچ ۱ عدد سینه مرغ پخته شده ۱ عدد ذرت ۱ پیمانه کورن فلکس ساده ۱ پیمانه برای سس: ماست چکیده نصف پیمانه ماست معمولی نصف پیمانه سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری سس خردل و نمک کمی طرز تهیه: ۱- مرغ را بپزید و تکه تکه کنید. ۲- کاهو را بشویید و خرد کنید. ۳- کاهو، مرغ، ذرت و کورن فلکس را مخلوط کنید. ۴- مواد سس را هم با هم مخلوط کنید و به سالاد مرغ اضافه کنید. سالاد را در ظرف دلخواه بریزید و به دلخواه تزئین کنید نوش جان 💝 🥗🍗🥗🍗🥗🍗🥗