eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
راز غلیظ بودن شیرموز های بازاری رو تو این آموزش بهت گفتم😍🍌 📍مواد لازم برای ۲ لیوان شیر موز: 🍌موز یخ زده ۲ عدد 🥛شیر نیمه یخ زده ۱ لیوان + شیر معمولی ۱ لیوان 🍯شکر یا عسل ۱ ق غ به دلخواه 🥥پودر نارگیل ۱-۲ ق غ به دلخواه 🔸اگه خواستین غلظت شیرموز از چیزی که من درست کردم بیشتر باشه همه شیر رو نیمه یخ زده بریزین، من نصف نصف ریختم شد چیزی که توی فیلم دیدین😍 🔸موز رو از چند ساعت قبل بذارین فریزر یخ بزنه، شیر رو هم حدودا یک ساعت قبل بذارین که حالت نیمه یخی بگیره. 🔸میزان شکر یا عسل بستگی به شیرینی موز داره که خودتون تنظیمش کنین. 🔸بعضی جاها ثعلب هم میریزن داخل شیر موز که باعث میشه کشدار و غلیظ بشه. ┄┅═✧❁🍔❁✧═┅┄
🌸 ۱۵۰ گرم کادایف رو با ۵۰ گرم کره و ۳ ق غ شکر و ۳ ق غ شیر عسلی و گردو خرد شده مخلوط کنید و تف بدید بعد از تف خوردن ۱/۲ ق چ پودر هل بهش اضافه کنید و بزارید کنار ۳ لیوان شیر و ۹ ق غ شکر و ۳ ق غ نشاسته ذرت و ۳ ق غ پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و بزارید رو گاز وقتی خودش و گرفت زیر گاز رو خاموش کنید و ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و کمی وانیل اضافه کنید و تو ظرف سرو لایه لایه بریزید و یک ساعتی بزارید یخچال تا خنک شه میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید. 🌺🍃🍃🍃🍃🍃🍃
موادلازم🌸 ارد سفيد قنادي ٥٠٠ گرم روغن جامدياروغن صاف قنادي ٢٠٠گرم پودرشكر ٢٠٠گرم پودرهل يك ق غ پودركاكائو دو ق غ سر پر زعفرون دم شده مقداري ✍طرزتهیه: ابتداروغن روبه همراه پودرشكر سه تاپنج مين خوب باهمزن ميزنيم اردو پودرهل رو به مخلوط شكر و روغن اضافه و خوب مخلوط ميكنيم خمير رو به سه قسمت تقسيم ميكنيم به يه قسمت زعفرون دم شده و به قسمت ديگه پودر كاكائو اضافه و مخلوط ميكنيم و يه قسمتش رو ساده بر ميداريم، از خمير به اندازه گردوي كوچك برميداريم گردكرده كف سيني فركاغذ روغني ميزاريم و خمير رو داخل سيني با فاصله ميچينيم .روش رو شكل دلخواهمون رو ميديم تخم خرفه ميپاشيم و داخل فر از پيش گرم شده به مدت 15تا 20 مين با دماي 180درجه ميزاريم تا پخته بشن موندگاريه اين شيريني بالا هستش تو ظرف در بسته ميتونيد نگهداري كنيد. 🔴من با نصف دستور درست کردم،که حدود۲۵عدد شیرینی شد. 🔴این شیرینی رو میتونید بدون فر هم درست کنید.
🌹🍃 مواد لازم 👇👇👇 فیله مرغ: 3 عدد ژامبون: 3 ورقه پنیر چدار: 3 ورقه تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد پودر سوخاری: 2 پیمانه روغن: برای سرخ کردن نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم سیر (له شده): 2 حبه پاپریکا: به مقدار لازم طرز تهیه 👇👇👇 با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند نوش جان👌
۰کوبیده ی مرغ برات آوردم انقد خوشمزس که حد نداره😋✌ . خودت رخش رو آخر کلیپ ببین🥰👌 . مخلوط چرخ کرده‌ی سینه و رون مرغ ۵۰۰ گرم نمک فلفل قرمز و پولبیبر از هر کدوم نصف قاشق چ پیاز متوسط ۱ عدد فلفل دلمه ای یک چهارم از هر کدوم دنبه‌ی چرخ شده ۳۰ تا ۴۰ گرم جوش شیرین نوک قاشق چ . . پیاز رو به همراه فلفل دلمه ای ها رنده کنید و آب شون رو بگیرین بعد به چرخ‌کرده ی مرغ و دنبه ی چرخ شده و ادویه ها اضافه کنید و ورز بدین بعد به سیخ بکشید و رو آتش بذارین . . این کباب مثل کباب کوبیده خیلی حساس نیست نیاز نیست تند تند برگردونید . بعد که کمی برشته شد مخلوط کره و زعفرون رو با برس روی کباب ها بمالید و هر چقد که دوس داشتین بذارین برشته شه . ✅خیلی نذارین برشته شه چون کمی خشک
سلام نماز دهه ی اول ذی الحجه از امشب شروع میشه از فیض این نماز بی بهره نباشید ان شاءالله التماس دعا🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻🍃استوری حجاب✌️🏻 🍁☺️‌چادرم‌ر‌امحکم‌تر‌میگیرم‌ ✨😌وقتی‌میفهمم‌ چادرم چقدر ام را خوشحال می‌کند.. 🌻|↫‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🌻|↫‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
سينه ي مرغ ١ عدد ژامبون دودي وياساده ١٠٠ گرم پاستافرمي ١/٢ بسته پيازداغ ١ ق غ ١/٢ پيمانه ذرت پخته شده ١/٢ پيمانه خيارشورخردشده ٢عددهويج ٢ق غ جعفري خردشده ٢ق غ شويدتازه نعناخشك به مقدارلازم اب يك عددليموترش تازه فلفل دلمه رنگي ازهررنگ نصف ١ ق پورپاپريكا ١ ق پودراويشن نمك وفلفل به مقدارلازم مرغ رو خرد كرده و با پياز تفت بدين ، نمك و فلفل بزنين و هويج روخرد و اضافه كنين و با كمي اب بذارين بپزه . در ظرفي ديگر پاستارو با اب و نمك و يك ق روغن مايع بپزين و ابكش كنين مابقي سبزيجات رو تميز و خرد كنين و بذارين كنار. درظرفي سس مايونزوليموترش ونمك وادويه هارومخلوط كنين و بعد پاستارو بريزين و مخلوط و بقيه مواد روهم اضافه كنين. ظرف محتوي سالادروچندساعت داخل يخچال بذارين وبعدنوش جان كنين. نكته: هويج روميتونين خام رنده كنين نوش جان 💝 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: کاهوپیچ ۱ عدد سینه مرغ پخته شده ۱ عدد ذرت ۱ پیمانه کورن فلکس ساده ۱ پیمانه برای سس: ماست چکیده نصف پیمانه ماست معمولی نصف پیمانه سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری سس خردل و نمک کمی طرز تهیه: ۱- مرغ را بپزید و تکه تکه کنید. ۲- کاهو را بشویید و خرد کنید. ۳- کاهو، مرغ، ذرت و کورن فلکس را مخلوط کنید. ۴- مواد سس را هم با هم مخلوط کنید و به سالاد مرغ اضافه کنید. سالاد را در ظرف دلخواه بریزید و به دلخواه تزئین کنید نوش جان 💝 🥗🍗🥗🍗🥗🍗🥗
مواد لازم شیره (انگور یا خرما) / 3قاشق غذاخوری دارچین/ نصف قاشق چایخوری بادام / (خام) 10عدد شیر / نصف لیوان خامه / 2قاشق غذاخوری برنج / 1ونیم لیوان کره / به میزان لازم طرز تهیه پودینگ برنج یکی از دسرهای معروف ترکی است که درست کردن آن بسیار کار ساده ای میباشد. شما به راحتی میتوانید این دسر را در منزل درست کرده و به عنوان میان وعده میل نمایید و برای درست کردن این دسر بهتر است برنج را شسته و یکی دو ساعت در آب بخیسانید. برنج خیس خورده را در ظرف مخصوص ریخته و داخل مایکروویو قرار داده با قدرت 100% برنج را بجوشانید ، زمانی که برنج کمی نرم شد آن را آبکش کنید و بعد از اینکه آب برنج کشیده شد، شیر را به همراه دارچین ، خامه و شیره در ظرفی ریخته خوب مخلوط کنید ، برنج را اضافه کرده و خوب هم بزنید و در ظرف مخصوص داخل مایکروویو قرار دهید تا با قدرت 100% مواد بجوشد.. زمانی که شیر کاملا جذب برنج شد آن را بیرون آورده و در ظرف های سرو کشیده و با شیره و بادام تزیین کرده میل نمایید نوش جان 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
کلوچه ميكري تخم مرغ:دوعدد شكر:يك پيمانه شير :سه چهارم پيمانه ارد:دوپيمانه سرپر وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري روغن مايع:يك چهارم پيمانه شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره کلوچه ميكري شما اماده هست دوستای خوبم اونایی که دستگاه میکر ندارن میتونن تو قالب تو فر درست کنن