eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔹فیله یا سینه بدون استخوان مرغ نیم کیلو 🔹تخم مرغ 2 عدد کوچک 🔹شوید تازه و ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری 🔹آرد یک سوم پیمانه 🔹مایونز یک قاشق غذاخوری پُر 🔹سیررنده شده 3 حبه 🔹پنیر موتزارلا رنده شده(پنیر پیتزا) یک پیمانه 🔹نمک یک قاشق چای خوری 🔷فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن به میزان لازم 🔹روغن سرخ کردنی به میزان لازم ♨️طرز تهیه: ابتدا فیله مرغ را به شکل نگینی ریز خرد کنید و در کاسه ای بریزید، سپس مایونز،تخم مرغ ها،آرد، پنیر، نمک و ادویه ها، شوید و سیر را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. روی کاسه را سلفون بکشید و برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از یک ساعت، مقدار کمی روغن سرخ کردنی در تابه بریزید، از مواد مزه دار شده یک قاشق بردارید و در روغن بگذارید و مثل کوکو کمی تخت کنید(حرارت متوسط باشد) همه مواد را به همین شکل قاشقی در روغن گذاشته و سرخ کنید، یک طرف هر کلوچه که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم برشته و خوش رنگ شود. (دقیقا عین سرخ کردن کوکو) همه مایه مرغ و پنیر را به همین ترتیب در کمی روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن کلوچه ها را روی حوله کاغذی بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته شود،سپس در دیس چیده و در کنار سس کچاپ یا هر سسی که مایل هستید سرو کنید. (این میزان مواد 16 تا 18 کلوچه مرغ پنیری به شما میدهد) پیشنهاد: من از فیله مرغ استفاده کردم چون فیله خیلی لطیف تر از سینه است و زمان پخت کمتری هم نیاز داره این کلوچه های لذیذ و خوشمزه و خیییلی آسون رو به عنوان فینگرفود، هم به صورت گرم و هم سرد میتونید سرو کنید، بسیار خوش خوراک و خوش طعمه و همه ازش لذت میبرند خصوصا بچه ها کلوچه مرغ پنیری رو میتونید به عنوان میان وعده بدید بچه ها ببرن مدرسه و نوش جان کنند. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 بدون فر مواد لازم برای ۲۶ عدد شیرینی: زرده تخم مرغ:۶عدد پودر قند:۱۵۰ گرم(تقریبا ۲ پیمانه) وانیل:۱/۲ قاشق چایخوری گردو خرد شده:۴۰ گرم(نصف لیوان) ڪانال سرآشپز👩‍🍳👨‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓            @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ فوروارد یادت نره😉
🥞🥞 دستور پخت🔛 📌یک بسته پودرپنکیک کاکائویی رشدرو با دو عددتخم مرغ🥚🥚 ویک لیوان آب یا شیر🥛( خودم همیشه آب استفاده میکنم) و یک قاشق غذا خوری روغن و یک قاشق غذاخوری شکر ودوقاشق غذاخوری بلوط پخته شده و آسیاب شده خوب مخلوط کنید(نیازی به همزن ندارید). باید مایه پنکیک یه کم رقیق باشه. توی یه ماهیتابه ای که حتما حتما نچسب باشه یه ملاقه کوچیک از مواد رو میریزیم ( حواستون باشه هر بار چقدر میریزین که همه پنکیکها یک اندازه باشن). بعد از یکی دو دقیقه که یه سمتش با شعله ی ملایم برشته شد به طرف دیگه برمیگردونیم. چون توی موادش روغن ریختیم دیگه نیازی نیست توی ماهیتابه روغن بریزیم.بعد از اتمام کار میتونید پنکیکها رو با عسل🍯، مربا، شکلات🍫 و یا هر نوع میوه 🍓🍌تزیین و نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @aspazi12 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛