7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_لاکچری😍😋
مواد لازم براي چهار نَفَر :
١: جو پرك يك و نيم ليوان
٢: يك عدد هويج رنده شده
٣: يك عدد پياز
٤: پانزده شاخه جعفري
٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك
٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان
٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله
سس سوپ :
١: دو قاشق غذاخوري آرد
٢: يك ليوان شير
٣: ده تا پانزده گرم كره
مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_پنیری_لذیذ
موادلازم
_سینه ی مرغ ۲ الی ۳ عدد
_گوجه دو عدد
_پنیر ۱۵۰ الی ۲۰۰۰ ( ، موتزارلا ، چدا و... )
_نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
_تخم مرغ دو عدد
_آرد یک پیمانه
_پودر سوخاری یک پیمانه
طرز تهیه
در ابتدا سینه های مرغ را از وسط نصف کرده و بین دو پلاستیک ( فریزر) قرار داده و با استیک کوب کمی به آن ضربه بزنید تا بافتی تقریبا یک دست پیدا کند و ضخامت آن نیز کمتر شود سپس به آن نمک و فلفل و کمی پودر سیر اضافه کرده و گوجه و پنیر را در بین آن قرار داده و مجددا به لبه های آن با استیک کوب ضربه زده سینه های مرغ را کاملا به آرد ، تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ شده با حرارت متوسط سرخ و میل کنید
15.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیه 5سوره اسرا
نابودی اسرائیل قبل از ظهور
ان شاءالله
اللهم عجل لولیک الفرج
#امام_زمان
🌸(صلوات+عج)🌸
#باسلوق_پرتقالی
1🥃 آب پرتقال طبیعی رو با4ق شکر ونصف🥃 نشاسته گل مخلوط میکنیم بعد روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم بعد1ق پودر ژلاتین با3ق آب سرد روی بخاری میزاریم تا دانه های ژلاتین باز بشه وبعد به مواد اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم وبعد که کمی سفت شد۱/۴🥃 گلاب و۱/۴🥃 روغن مایه اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم که سفت سفت بشه بعد که آماده شد کف ی ظرف پودر نارگی می ریزیم وبعد مواد رو داخلش می ریزیم و دوباره روش پودر نارگیل می ریزیم وبه مدت1ساعت داخل یخچال میزاریم بعد1ساعت بیرون میاریم وقالب میزنیم و دوباره داخل پودر نارگیل میزاریم
#کیک_شیره_انگور
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : نصف پیمانه(اختیاری)
شیره انگور : ۳/۴ پیمانه
آب جوش : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۲/۵ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ ق غ
روغن : ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ رو شکر رو ۷ دقیقه با همزن زدم تا کاملا پفکی بشه بعد روغن و شیره و آب جوش رو ریختم و همش زدم تا یکدست بشه بعد آرد و و بکینگ پودر رو در ۳ مرحله ریختم و دورانی هم زدم تا تموم بشه و توی قالب چرب شده ریختم و به مدت ۴۰ دقیقه توی فر ۱۸۰ درجه گذاشتم
میتونین گردوی خرد شده هم بهش اضافه کنین خیلی خوشمزه میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شیرینی_شکلاتی
مواد لازم
200 گرم کره (دمای اتاق) -
1.5 لیوان شکر قهوه ای
1 تخم مرغ
1 بسته وانیل
1 قاشق چایخوری پکینگ پودر
2.5 لیوان آرد
1 لیوان شکلات چیپسی
نوتلا
طرز تهیه: کره و شکر را مخلوط می کنیم. تخم مرغ، وانیل و پکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. شکلات چیپسی را اضافه کرده و مخلوط کنید. نصف خمیر را می گیریم. در قالب گردی که کاغذ روغنی گذاشته ایم می گذاریم و پهن می کنیم. در این بین نوتلا را پخش کنید. کوکی باقی مانده را از یک طرف باز می کنیم و روی نوتلا می گذاریم. در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
💫 باسلوق گردو سنتی و خوشمزه
#باسلوق
باسلوق_خونگی
باسلوق_گردویی
.
طرز تهيه :
یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید
برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید .
#دسر_سوپانگل
۱ لیتر شیر
۴ ق م آرد
۳ غ ق پودر کاکائو
۱ لیوان شکر
۵۰ گرم شکلات تلخ
۱ ق غ کره
۱ لیوان آب
شیر سرد را در قابلمه بریزید، آرد و پودر کاکائو و شکر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید وقتی شکر حل شد قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد. وقتی شروغ به قل زدن کرد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت خودش آب بشود . سپس کره را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. برای اینکه دسرتان صاف و یکدست شود با همزن یا میکسر بزنید و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید سپس در ظرف سرو بریزید ، ابتدا اجازه دهید هم دمای اتاق شود سپس در یخچال بگذارید. به هر نحو که دوست دارید تزئین و سرو کنید
نوش جان ❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_سیب_زمینی
مواد لازم
سیبزمینی
نمک
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
پیاز
فلفل دلمه ای
فلفل سیاه و فلفل قرمز
رب گوجه یک قاشق
طرز تهیه
سیبزمینی رو آبپز کرده و با کره و نمک و شیر خوب قاطی میکنیم روی کاغذ روغنی رو چرب کرده و پوره ی سیبزمینی رو میریزیم و پهن کرده و مایه گوشتی و
پنیر قرار داده و به وسیله ی کاغذ روغنی رول میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه قرار میدهیم
نوش جان❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺