eitaa logo
مهارت آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
10.7هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم شیر ٤ لیوان موز ٤ عدد تخم شربتی ٤ ق غ عسل ١ تا ٢ ق غ طرز تهیه موزها را ٤ ساعت جلوتر در فریزر گذاشتم تا یخ بزند تخم شربتی را هم ٤ ساعت جلوتر در ١ لیوان شیر خیس کردم تا لعاب کند بعد ٤ ساعت موزها را از فریزر بیرون اوردم و پوست انها را گرفتم و با ٣ لیوان شیر و ١ ق غ عسل در مخلوط کن ریختم و دستگاه را روشن کرپم تا اسموتی اماده شود و در اخر مخلوط شیر و تخم شربتی را به ان اضافه کردم نکته اگر موز یخ زده نیست ٥ تا ٦ مکعب یخ در مخلوط کن بریزید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍌🍸🍌🍸🍌🍸
سعیده پز مواد لازم : آرد سه صفر 2 لیوان بزرگ شکر 1 لیوان ماست دو سوم لیوان روغن مایع دو سوم لیوان تخم مرغ 3 عدد وانیل خیلی کم نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری (سیب 3عدد شکر 2 قاشق غذاخوری و دارچین 1قاشق چایخوری ) طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن رو اضافه کرده کمی دیگر میزنیم و و بعد ماست رو اضافه میکنیم و کمی میزنیپ و همزن رو ممیذاریم کنار .. بعد آرد و بکینگ پودر رو که با هم مخلوط کرده و سه بار الک کردیم در چند مرحله به موادمون اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم تا مخلوط بشه بعد قالب مورد نظر رو چرب کرده مواد رو در قالب میریزیم و سیب ها رو که با دو قاشق شکر و دارچین مخلوط کردیم روی مایه کیک مچینیم داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه میپزیم و در آخر کمی گریل رو روشن کنید تا روی کیک طلایی بشه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥👩‍🍳👨‍🍳 🍎🥧🍎🥧🍎🥧🍎🥧
طرز تهیه دو عدد پياز رنده شده رو تفت ميديم ،سپس دو عدد سينه مرغ رو نگيني كرده تفت ميديم ،بعد ادويه ايتاليايي تفت ميديم ، دو عدد گوجه پوره شده رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم سپس يك ق غ رب گوجه و سس كچاپ رو اضافه ميكنيم و باز هم تفت ميديم بعد نصف استكان آب اضافه ميكنيم مرغها که پخته بشد نمك میزنیم دو عدد فلفل دلمه اي كبابي ميكنيم و بعد پوستش رو جدا ميكنيم و بصورت نگيني خرد ميكنيم اضافه ميكنيم و بعد تفت ميديم بعد ماهي تابه رو از روي اجاق بر ميداريم و بعد پنير خامه اي و پنير موزارلا اضافه ميكنيم مخلوط ميكنيم ، موادمون آماده شد نون باگتها رو خالي ميكنيم و پر از مواد ميكنيم بعد روي نون باگتها با سس مخصوص بوسيله برس رومال ميكنيم اين سس شامل كره ذوب شده و جعفري و پنير پارمسان و يك حبه سير رنده شده و بعد نونها رو توي فر ميذاريم تا برشته و طلايي بشه مواد لازم جعفري خشك ١/٢ ق غ گياه مريم گلي آسياب شده ١/٢ ق چ رزماري خشك شده يك ق غ ريحان خشك يك ق غ اورگانو دو ق غ گياه مرزنگوش (مرزنجوش) يك ق غ آويشن ١ ١/٢ ق چ پودر سير يك ق چ پودر فلفل سياه ١/٢ ق چ نوش جان ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉ 👩‍🍳👨‍🍳 🍞🍞🍞🍞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پودينگ توت فرنگى _ يك بسته پودر ژلاتين _ يك ق غ شير سه پيمانه كيك تى تاپ __ به ميزان لازم پودينگ و پودر ژلاتين را با هم مخلوط كرده و شير سرد را به آن اضافه كرده روى حرارت ملايم مدام هم زده تا مواد به جوش بيايد سه الى پنج دقيقه كه جوشيد و كمى غلظت پودينگ بيشتر شد از روى حرارت برداشته و صبر كنيد تا كمى خنك تر شود ( هر از گاهى هم بزنيد تا رويه نبندد) قالب مورد نظرتون را كه بايد ساده باشد و ديواره ى صافى داشته باشد را خيس كنيد سپس يك كيسه فريزر يا سلفون بيندازيد (اگه از قالب كمربندى استفاده ميكنيد نيازى به اين كار نيست ) تى تاپ ها را برش يك سانتى زده و داخل قالب بصورت ايستاده كنار هم بچينيد كف قالب را نيز با برشهاى تى تاپ بصورت فشرده پر كنيد ( عكس سوم ) سپس پودينگ خنك شده را ريخته و براى دو ساعت داخل يخچال قرار دهيد به كمك نايلون دسر را از قالب خارج كرده و به ظرف سروتون منتقل كنيد . تزيين با توت فرنگى و بريلوى توت فرنگى اگر پودينگ را داغ داخل شارلوت بريزيد باعث خيس و خميرى شدن تى تاپها ميشه و ممكنه موقع خارج كردن از قالب منهدم بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
مواد لازم: گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم سیب زمینی: ۳ عدد پیاز: ۲ عدد لپه: ۱ پیمانه رب گوجه فرنگی: ۴-۳ قاشق غذاخوری لیموعمانی: ۴ عدد زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، زعفران دمکرده و آب غوره: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز ها را نگینی ریز می کنیم همراه با روغن داخل قابلمه تفت می دهیم بعد از کمی سبک شدن پیازها گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بده، به ترتیب لپه، رب گوجه و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم. چهار لیوان آب جوش و لیموعمانی ها را اضافه کرده، بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم. پس از پختن گوشت و جا افتادن خورشت نمک، آبغوره و زعفران دمکرده را ریخته، بعد از ده دقیقه جوشیدن، خورشت ما آماده هست. سیب زمینی ها را خلالی ریز کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید. و همراه با خورشت سرو کنید نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
🔴نتانیاهو: جنگ بهای بالایی دارد که ما آن را با جان سربازان خود می‌پردازیم و تا زمانی که پیروز نشویم، جنگ را متوقف نخواهیم کرد 🔹ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که از دیروز تاکنون ۱۵ افسر و سربازش کشته شده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد پاستا😋• یک سالاد سه سوته و رژیمی🥰 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺👩‍🍳👨‍🍳
خرده برنج 1لیوان آب 8لیوان شكر ٢ ليوان و يك چهارم ليوان گلاب نصف لیوان کره 50 گرم خلال بادام نصف لیوان زعفرون دم شده هر چه بیشتر خوش رنگتر دارچین و گل پودر نارگیل وپودر پسته برای تزئین . هل آسیاب شده نصف قاشق غذاخوری ابتدا خرده برنج روبعد از شستن با8لیوان آب خیس می کنیم.روی شعله قرار میدیم تا خرده برنج خوب بپزه وباز بشه.دراین لحظه اگر برنج تون خیلی غلیظ شد نگران نباشید چون وقتی شکر اضافه کنید اب میندازه.بعد از پخت برنج کمی از زعفرون رو اضافه کنید تا به خورد برنج بره وخوشرنگ بشه بعد از ده دقیقه شکر رو اضافه کنید ده دقیقه بعد هل رو با کمی گلاب خیس کنید وبعد صاف کنید وتوی شله بریزید درلحظه آخر بقیه گلاب وزعفرون رو بریزید ودر آخر کره رواضافه کنید وبعد از ده دقیقه خاموش کنید.چون اگر بیشتر بجوشه عطر وبوی زعفرون وهل وگلاب کم میشه نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
اول سس رو اماده کنید دو تا سه قاشق غذاخوری سس مایونز، سه قاشق غذاخوری روغن زيتون جوری که سس رو روون كنه، يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید نون باگتها رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺👩‍🍳👨‍🍳 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
🔴تاثیر بالای ۸۰ درصدی تذکر در  متروی چهارراه ولیعصر 🔹️ یک منبع آگاه  اعلام کرد، گزارش دوربین‌های نظارتی متروی چهارراه ولیعصر به عنوان یکی از مناطق پرتردد جوانان در تهران شاهد حدود ۲۰ درصد کشف حجاب بوده، اکنون پس از گذشت حدود ۲ ماه از اجرای طرح تذکر زبانی در مقابله با برهنگی و کشف حجاب،  این آمار به زیر ۴ درصد کاهش یافته است. 🔹️ این‌ گزارش حاکی است بیش از ۸۰ درصد تذکرات گروه‌های مردمی در  متروی چهارراه ولیعصر موثر واقع می‌شود.
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۱/۴ پیمانه هل آسیاب شده ۱/۲ قاشق چ بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چ آرد ۱ پیمانه پودر پسته مقداری برای تزیین کره ی نرم شده رو همراه با پودر قند با همزن هم بزنید تا کامل نرم و یکدست بشه و بعد آرد، بیکینگ پودر و هل رو الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه و خمیر نرمی بدست بیاد و به دست نچسبه از خمیر گلوله های کوچیک بردارید داخل دست گردش کنید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید و روی شیرینی ها رو به هر شکلی دوست داشتید طرح بندازید و کمی پودر پسته بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.بعد از این مدت اجازه بدید ۲۰ دقیقه خنک بشه بعد از سینی خارج کنید و داخل ظرف بچینید