.
#ژله_حبابی
مواد لازم:
پودر ژله در رنگی که دوس دارین ۱ بسته.
پودر ژله آلوورا ۱ بسته
ظرفهای تک نفره به تعداد
میوه برای تزئین
_____________________ . طرز تهیه:
💢ژله الوورا رو طبق دستورش درست کنین و تو ظرف مورد نظرتون بریزین و بزارین تو یخچال وقتی که نیم بند شد یعنی ظرفش رو تکون دادین از ظرف نریخت
از یک قسمت ظرف با حرکت سریع چنگال رو توش فرو کنین این حرکت و چند بار تو چند نقطه انجام بدین تا حباب درس شه بعد هر میوه ای که دوست داشتید رو بذارید
بعدم مجددا داخل یخچال قرار بدید تا کامل ببنده
بعدش ژله توت فرنگی رو طبق دستور اماده کنید و بریزید روی لایه قبلی و بذارید تا خوب ببنده
روی ژله رو هم میتونید با میوه و شکلات تزیین کنید . 🍓🍓🍓
اعمال شب #لیله_الرغائب ، شب آرزوها
🔺️ اولین شب جمعه #ماه_رجب لیلةالرغائب نام دارد و از آن به عنوان شب برآورده شدن حاجات یاد میشود
در آن شب #نمازشب اَجر دوچندان دارد
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•دنت خونگی🍨•
راحت ترین و خوشمزه ترین دسر🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک هویج:
دو عدد هویج خرد شده و نصف پیمانه شیر
داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنین
یک پیمانه جو دو سر پرک
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری سرلاک
مقداری دارچین
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری کشمش
اضافه و میکس کنین
اگه موادتون شل بود میتونین چند قاشق آرد اضافه کنین و اگه سفت بود کمی شیر اضافه کنین
داخل تابه ای که کمی چرب کردین، با قاشق بریزین و در تابه رو ببندین
دو طرفش رو برشته کنین
از تابه خارج کنین
این پنکیک برای بچه ها از هشت ماهگی به بعد مجاز هست
📸 اعتراف خبرنگار معروف شبکه یازده تلویزیون رژیم صهیونیستی به مقر موساد بودن محل بمباران شده در اربیل
#پاسخ_سخت
#انتقام_سخت
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش ژله بریلو خونگی😜
.
🍕
🍕🍕
┏━━━
#جوجه_کباب_میکس
ابتدا فیله یا سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک عمودی برش میدیم بعد همراه پیاز، نمک و فلفل، زعفران و آبلیمو ، داخل ظرفی گذاشته و به مدت دو ساعت توی یخچال قرار میدیم تا مواد کاملا مزه دار بشن.
گوشت چرخکرده رو همراه پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل، خوب ورز میدیم و بعد گوله های کوچک در دست درست کرده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا شکل خودش رو حفظ کنه.
بعد ازین مدت برشهای فیله را دور گوشت ها پیچیده و با خلال دندان فیکس میکنیم. سپس توی ماهیتابه چیده و ابتدا هر دو طرف رو سرخ کرده، بعد درِ ماهیتابه رو گذاشته و اجازه میدیم تا کاملا بپزه.
بعد خلال ها رو جدا کرده و توی ظرف مورد نظر همراه پلو سرو میکنیم.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
#سلام_امام_زمانم🥀
📖 السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ الْهُدَاةِ الْمَهْدِیِّینَ...
▫️ سلام بر تو ای فرزند امامان هدایتگر!
سلام بر تو و بر روزی که واژه واژه، هدایت را معنی میکنی برای قلبهای تشنه هدایت...
📚 صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس، ص610.
#امام_زمان
#ماه_رجب
🥗 شیرینی ناپلئونی
مواد لازم:
خمیر ورقه شده
خامه 400 گرم
خاکه قند 3 قاشق
سفیده تخم مرغ 4 عدد
طرز تهیه:
خمیر ورقه شده را به قطر 1 سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید. فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره فر از طرف پائین، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خمیر کاملا برشته و ورقه شود. سینی را از فر در آورده و بگذارید کاملا سرد شود. بعد 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد. 4 عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد. سپس سفیده را با خامه مخلوط کنید. خمیر برشته را که ورقه ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شوند، از قطر دو نیم کنید و لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید. سپس بصورت مربع مربع نان های خامه ای را ببرید. در آخر کار روی شرینی ها خاکه قند و پودر پسته بپاشید. می توانید قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر نیز خمیر را به صورت مربع های یکسان ببرید و سپس در فر قرار دهید.