هدایت شده از رسانه فتن (اخبار خاص)
🔴انتقاد رئیسی از شیوه اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت
🔸رئیس قوه قضائیه درباره حوادث پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت در کشور:
🔹اصل طرح، قانونی است، اما نحوه و شیوه اجرای آن بحث دیگری است.
🔹از مقدمات ضروری اجرای این طرح، اقناع افکار عمومی و اجماع نخبگانی است و هر چه بیشتر باید ابعاد این طرح تبیین شود.
🔹در خصوص چنین طرحی طبعا نمایندگان، نخبگان، صاحبنظران و عموم مردم باید در جریان ابعاد گوناگون آن باشند.
🔹ضرورت داشت افکار عمومی در این زمینه روشن شود.
🔹صف مردم از صف اشرار و اخلالگران در امنیت جدا است.
🔹کسانی هم که از بیرون مرزها اقدام به تحریک افراد میکنند، نه از سستی بنیاد خود اطلاع دارند و نه از استحکام نظام جمهوری اسلامی.
🔹تخریب اموال عمومی و خصوصی، آتش زدن بانکها و اماکن مختلف، آسیب رساندن به آرامش روانی مردم و لرزاندن دل زنان و کودکان با هر نیت و هدفی، مجازات سختی را به دنبال خواهد داشت.
@Fetan2
هدایت شده از فارس پلاس
▪️ این عکس منتسب به فرد کشته شده در #سیرجان درست نیست.
این تصویر مربوط به آقای جواد نظری نیست و متعلق به فرد دیگری است که دو روز پیش هم در اینستاگرام استوری گذاشت بس که بهش پیام داده بودند.
💬 Behrooz Kazemi
@Fars_Plus
هدایت شده از KHAMENEI.IR
22.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | "قضیه بنزین"
🔺️ رهبر انقلاب، خطاب به مسئولان کشور:
👈 مراقبت کنید بارِ گرانی برای مردم اضافه نشود. ۹۸/۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از رسانه فتن (اخبار خاص)
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات تکاندهنده همسر شهید امنیت ایرج جواهری که توسط اغتشاشگران به شهادت رسید
@Fetan2
🌀 چرا امام(ره) بنیصدر را تحمل میکرد؟
🌀 چرا علی(ع) اشعث را در کنار خود تحمل میکرد؟
🌀 در حکومت ولایی، بزرگواریِ ولیّخدا خیلی نقش دارد
🔹 حکومت ولایی، حکومتی است که بزرگواری و ادبِ ولیّخدا خیلی در آن نقش دارد، امیرالمؤمنین(ع) از بس با نجابت و بزرگوارانه برخورد میکرد که برخی به ایشان میگفتند: شما مدیریت و سیاست بلد نیستید! حضرت میفرمود: اگر تقوا نبود-که من را به یکسلسله از خودداریها وادار میکند- من زیرکترین مردم بودم (نهجالبلاغه/خطبه ۲۰۰)
🔹 پیامبر(ص) و ائمۀ هدی(ع) از بس ادب رعایت میکردند و محترمانه برخورد میکردند که خودشان مظلوم واقع میشدند. ما تا وقتی اهمیت کرامت و بزرگواری ولیّ خدا را درک نکنیم، راز مظلومیت اولیاء خدا و راز تأخیر در ظهور را درک نخواهیم کرد.
🔹 در تاریخ اسلام ببینید پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) چقدر بزرگواری میکردند! علی(ع) اینقدر باادب است که منافقین درجۀ یک پای رکاب خود را هم حتیالمقدور رسوا نمیکند، ایشان میتوانست با چندکلمه، خیلیها را رسوا کند اما رسوا نکرد و آنها هم تا آخر به خیانت خودشان ادامه دادند؛ نمونۀ بارزش «اشعث» است.
🔹 اشعث یکی از فرماندهان پای رکاب علی(ع) بود که مملکتِ علی(ع) را بههم ریخت! مشکل خوارج را در اصل، اشعث درست کرد، یعنی خوارج را تحریک کرد و آنها علیه علی(ع) قیام کردند، آنوقت خودش رفت کنار علی(ع) ایستاد!
🔹 چرا علی(ع) با اشعث، محترمانه برخورد میکرد و او را در کنار خودش تحمل میکرد؟ چون منشِ ولایت در حکومت، بزرگوارانه است! چرا ظهور امامزمان(ع) اینقدر تأخیر دارد؟ برای اینکه ما باید مدیرانی را به حضرت ارائه بدهیم که وقتی حضرت، بزرگوارانه برخورد کرد، آنها مثل اشعث، خیانتکارانه برخورد نکنند.
🔹 حکومت ولایی یک حکومت کریمانه، باادب و بزرگوارانه است. شما برخورد بزرگوارانۀ حضرت امام(ره) را ببینید! برخی از مسئولین میرفتند نزد امام(ره) و گریه میکردند که «بنیصدر را عزل کن» اما حضرت امام(ره) میفرمود: «مردم او را انتخاب کردهاند.» ایشان اینقدر بزرگوارانه برخورد کرد که دیگر بنیصدر، قصه را به نهایت فاجعه رساند و در نهایت، نمایندگان مردم او را عزل کردند.
🔹 مهمترین علت این بزرگواری و مهلت دادن به جریان نفاق «روشن شدن و رشد مردم» است. اگر کسی میخواهد به ولایت کمک کند باید به روشنگری بپردازد. هرچه مردم دقیقتر انتخاب کنند مشکلات کمتر خواهد شد.
👤علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۸.۶.۲۵
@Panahian_ir
@asr_omid
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🔹از استادکار تا فوق لیسانس...
🔺قدیمالایام در اروپا-همچون همه جای عالم- اصناف شاگردپروری میکردند. از آهنگر تا بافنده اجازه داشتند چند شاگرد به صورت محدود داشته باشند. این شاگردها معمولا ۷ سال زیر نظر استاد فنآموزی کرده و به مقام استادکاری میرسیدند.
🔺کم کم اصناف متشکل شدند و شاگردپروری هم نظم و نسق یافت. صنایع که متشکل شدند، اصول و قواعد شاگردپروری هم مدون شد و بازه زمانی ۷ ساله برای استادکار شدن شاگردان حالت رسمیتری یافت. برای این نظام آموزشی نام University انتخاب شد و درجه Master of Arts یا همان استادکار به کسی داده شد که زیر نظر یک استاد واجد شرایط، هفت سال کار میکرد.
🔺امروز در جامعه ما University دانشگاه است و درجه MA همان فوق لیسانس. اسامی همان است اما آن رابطه استاد-شاگردی و نظام آموزشی به کل دگرگون شده است. اساسا دانشجو هیچ نسبتی با کار ندارد که استادکار شود. طنز تلخی است که دانشگاهی که اصناف و صنایع بنا کرده بودند تا حرفه خود را به کارآموزان منتقل کنند، امروز بزرگترین مسئلهاش عدم ارتباط با صنعت است!
🔺اغلب کسانی که مدرک فوق لیسانس میگیرند، نه تنها استادکار نیستند، بلکه اگر وارد حرفهای شوند، باید نزد استاد واقعی مدتی کارآموزی کنند تا بتوانند کاری انجام دهند. یعنی پس از اخذ مدرک از دانشگاه، باید تازه وارد همان یونیورسیتی واقعی شوند که قدیم وجود داشت، وگرنه کاری از عهدهشان برنمیآید.
🔺هیچ اشکالی ندارد که ما از این وابستگی به مسیر رها شویم، تعلق به نظامات کمخاصیت آموزشی کنونی را بشکنیم و طرحی نو دراندازیم تا یک رابطه استاد-شاگردی واقعی در صنایع شکل بگیرد و "فوق لیسانسی"ی که تحویل جامعه میدهیم واقعا "استادکار" باشد.
@syjebraily
هدایت شده از موعودنامه
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ روح الله زم: میخواستیم روحانی رئیس جمهور بشه تا ضعف مدیریتش باعث نارضایتی مردم بشه.
اگر کاندیدا های مدنظر خامنه ای رأی میاوردن اوضاع کشور بهتر میشد و دیگه مردم به نقطه جوش نمی رسیدند!!!!!!
@mouodname