44.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخرين خبر/ موسوي مبلغ کارشناس مسائل افغانستان در گفتگو با آخرين خبر پرده از خيانت و نقشه شوم آمريکا در افغانستان برداشت.
4_6017321178232784824.mp3
24.6M
💢 توصیه ویژه‼️
🎧 صوت گفتگوی زنده با موضوع: ابعاد پنهان #کرونا
🔶🔹 سخنران: مهندس محمدعلی #شکوهیان_راد
- متخصص مطالعات سایبرنتیک
- مدرس دانشگاه تهران
✳️ کارشناس مجری: آقای مهدی #اسلامی
- فرمانده قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
💠 محورهای موضوعی:
1⃣ برهه کنونی از نگاه غرب، درگیر #جنگ_جهانی_چهارم است (همراه با مستندات)؛
2⃣ #ایرانِ_شیعه، دشمن اصلی غرب در جنگ جهانی چهارم (همراه با مستندات)؛
3⃣ کرونا، یک استراتژی جنگی برای پیروزی غرب در جنگ جهانی چهارم (اثبات مستند)؛
4⃣ شرایط ایدهآل کشور در جنگ کرونا از منظر امام خامنهای
5⃣ افراد، سازمانها، روشهای مدیریتی و تاکتیکهای رسانهای کرونا، دقیقا با پروژهی کاهش جمعیت کشور یکسان است!
⭕️ لطفاً بشنوید و رسانه باشید.
📥 مشاهده و دانلود فایل تصویری در
📺 آپارات👇🏻
👉🏻 https://aparat.com/JTV
📺 روبیکا👇🏻
👉🏻 https://Rubika.ir/jebheh
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
علی احمد جلالی قبل از این که وارد افغانستان شود مدت بیست سال در رادیوی صدای آمریکا کار کرده است.
جلالى در سال ۱۳۲۳هجرى خورشیدى در ولایت غزنى متولد شده و فارغ التحصیل دانشگاه نظامی افغانستان است.
او در سال ۱۳۴۳هجرى خورشیدى از دانشکده نظامی آمریکا در رشته دفاع داخلی فوق لیسانس گرفت، بعد در دانشکده سلطنتى بریتانیا تحصیلات خود را ادامه داد و در سال ۱۳۷۵ هجرى خورشیدى نیز در دانشکده نظامی آمریکا از رساله دکترى خود تحت عنوان "سیاست جهانى آمریکا" دفاع کرد.
جلالى بعد از پایان تحصیلات در آمریکا در پست هاى مختلف وزارت دفاع افغانستان (در زمان دولت مجاهدین) و همچنین در رشته دیپلماسى در وزارت داخله این کشور به عنوان استاد کار کرد.
جلالی در سال ۱۳۶۰هجرى خورشیدى بعد از حمله نیروهای شوروى سابق به افغانستان، به پاکستان مهاجر شد و به عنوان مشاور مجاهدین افغانستان به کار آغاز کرد.
او در سال ۱۳۶۱هجرى خورشیدى به عنوان خبرنگار در رادیو صداى آمریکا استخدام شد و بعد به عنوان رئیس بخش فارسى و پشتو این رادیو انتخاب شد.
جلالی به دنبال سقوط رژیم طالبان، دوباره به افغانستان بازگشت و مدتی را به عنوان وزیر دفاع افغانستان کار کرد. او در سالهای ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ وزیر داخله/کشور افغانستان بود.
آقای جلالی در سال ۲۰۰۶ از قدرت کناره گرفت و گفت که میخواهد به کارهای اکادمیک خود رسیدگی کند و به دنبال آن دوباره به آمریکا بازگشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴👆 هوشنگ اسدی(چپگرا و در حال حاضر مقیم آمریکا) هم سلولی مقام معظم رهبری درزندان ساواک شاه ازخاطراتش در مصاحبه با شبکه آمریکایی voa میگوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️👆این فیلم مربوط به عزاداری محرم روستای کاکی در استان بوشهر است و مربوط ۷۰ سال پیش است که توسط یک امریکایی فیلمبرداری شده ،
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
رهبر مرموز طالبان کیست؟
🔺نامش « ملاهبهالله آخوندزاده» است. از فرماندهان پیشکسوت طالبان با سابقه جهاد با روس و آمریکا که علاقهای به عکاسان ندارد و اجازه نمیدهد که از او عکس بگیرند و از تلفن همراه هم استفاده نمیکند.
🔹 از خانوادهای فقیر و متولد روستای مانجوای قندهار است. خانواده او بعد از اشغال کشور توسط شوروی به بلوچستان پاکستان مهاجرت کرد و هبهالله در مدارس دینی کویته درس خواند تا به مقام اجتهاد رسید. پس از آن بود که با انگیزهای دینی وارد جنگ با نیروهای شوروی شد و در سال۱۹۹۶ به طالبان پیوست.
🔸خیلی زود اعتماد ملاعمر، موسس طالبان را جلب کرد و به در پنجسال زمامداری طالبان در افغانستان به ریاست محاکم عالی رسید. او نقش مهمی در اتخاذ راهبرد طالبان وصدور فتوا داشت.
🔹درسال ۲۰۱۲ از یک سوءقصد جان سالم به دربرد و همین باعث شد که واحد اطلاعاتی طالبان را پیریزی کند. در سال۲۰۱۶ وپس از ترور ملااختر، رهبر وقت طالبان، به رهبری طالبان برگزیده شدو کمیته مخفی کنترل ونظارت را برای امور ضدجاسوسی و کنترل نیروهای طالبان تاسیس کرد.
🔸او در مدیریت خود رویکردی به شدت امنیتی دارد و جز یک عکس، تصویری از چهره او وجود ندارد. ملاهبهالله آخوندزاده در انظار عمومی ظاهر نمیشود و به دادن پیامهای سالانه به مناسبت اعیاد اسلامی بسنده میکند. آخرین پیام او تاکید به عمران و خودکفایی بعد از استقلال افغانستان است./الجزیره
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
هدایت شده از روزنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬|| ببینید|| تبیین جایگاه #ولایت_فقیه توسط مرحوم آیتالله سید عادل علوی
🔘 سید عادل علوی از اساتید برجسته حوزههای مقدسه قم و نجف اخیرا دعوت حق را لبیک گفت.
▫️نثار شادی روح ایشان صلوات و حمدی هدیه کنیم.
📚دانلود تألیفات و فیلم و صوت دروس مرحوم علوی در سایت رسمی 👇
🌐 http://www.alawy.net
@rozaneebefarda
نقش احمد مسعود در افغانستان
احمد مسعود پسر احمد شاه مسعود در ۲۰خرداد۶۸ هجری برابر ۱۰ژوییه ۱۹۸۹ میلادی در افغانستان بدنیا آمد و در دوازده سالگی پدرش را از دست داد. او به ایران آمد و پس از اتمام تحصیلات متوسطه در ایران برای ادامه تحصیل به انگلیس رفت. او یک سال را در یک دوره نظامی در آکادمی نظامی سلطنتی سندهرست گذراند. در سال ۲۰۱۲ وی دو دوره کارشناسی ارشد مطالعات جنگ در در کالج کینگز لندن شروع کرد و در آنجا کارشناسی ارشد خود را در رشته سیاست بینالملل کسب کرد
مراکز تحصیلی که احمد مسعود در آنجا درس خوانده اندکی معرفی می شود
اول مدرسه نظامی سلطنتی سندهرست (Royal Military Academy Sandhurst) نام یک دانشکده افسری بریتانیایی است که در سال ۱۹۴۷ بنیاد شدهاست. آموزشهای اولیه برای افسران ارتش بریتانیا در این دانشکده آموزش داده میشود
یکی از دانشجویان نظامی اعزامی ایران به یک کالج نظامی در انگلیس در زمان شاه می گفت انگلیس ها روی تک تک دانشجویان کار اطلاعاتی برای جذب می کردند و ما هر چه به مقامات ایرانی گزارش می دادیم تاثیری نداشت
دوم دانشگاه کینگز لندن یا کینگز کالج لندن (به انگلیسی: King's College London) با بیش از ۲۰ هزار دانشجو بزرگترین و پرسابقهترین کالج دانشگاه لندن است. کینگز کالج لندن در ردهبندی دانشگاههای انگلستان در ردههای درجه اول و پایینتر از دانشگاه آکسفورد و دانشگاه کمبریج قرار دارد و یکی از ۲۰ دانشگاه برتر اروپا است. دانشگاه کینگز در سال ۱۸۲۹ بنا شد و نام آن به جرج چهارم پادشاه انگلستان بازمیگردد. رییس این دانشگاه یکی از شاه دختهای سلطنتی است.
فرزند احمدشاه مسعود روز دوشنبه ۱۶ اوت با انتشار مقالهای در مجله فرانسوی لا رِگل دو ژو (La Règle du jeu/ قاعده بازی) تاکید کرد که تصمیم دارد همچون پدرش مبارزه برای آزادی را در زمان قدر قدرتی «استبداد» در افغانستان سازماندهی کند.
مجلهای که مقاله آقای مسعود را منتشر کرده از سوی برنار-هانری لوی، اندیشمند فرانسوی هوادار مداخلات نظامی بشردوستانه منتشر میشود. آقای لوی یکی از طرفداران پروپا قرص حمله ایالات متحده به افغانستان و عراق در سالهای ۲۰۰۱ و ۲۰۰۳ میلادی بود!
احمد مسعود با اشاره به نوشتههای وینستون چرچیل، نخست وزیر بریتانیا در دوره جنگ و مارشال دو گل، رئیس مقاومت فرانسه در تبعید در زمان اشغال فرانسه به دست آلمان نازی از کشورهای عرب، ایالات متحده، اروپا، فرانسه و دیگران کمک خواست: «خطابم به همه شما است. شمایی که به ما پیشتر و در جریان مبارزه برای آزادی علیه شوروی و طالبان در ۲۰ سال پیش آنقدر کمک کردید: شما دوستان عزیز آزادی! آیا بار دیگر ما را همچون گذشته یاری خواهید کرد؟ با وجود خیانت بعضیها، ما به شما اعتماد زیادی داریم!
احمد مسعود ریاست سازمان سیاسی موسوم به «جبهه مقاومت» را بر عهده دارد. وی یکشنبه شب همراه با برنار-هانری از دولت فرانسه تقاضای کمک کرده بود.
او اعراب، آمریکا و اروپا این حامیان اولیه القاعده یعنی قاتلان پدرش را دوستان عزیز آزادی و کشورهایی می داند که به آنها اعتماد زیادی دارد
احمد شاه مسعود دو روز قبل از حمله یازده سپتامبر توسط القاعده بشهادت رسید
دیروز جوبایدن گفته بود ما شکست خوردیم اما روشهای جایگزین خود را دنبال می کنیم.
شاید احمد مسعود را بتوان در آینده به عنوان اهرمی در برابر استبداد قومی طالبان بحساب آورد اما اشکال عمده او خاستگاه غربی اوست که احتمالا در معادلات آینده جزء برگ های بازی غرب در افغانستان بکار گرفته خواهد شد
🔴 دیروز، امروز و فردای افغانستان
♦️تحلیلی خواندنی و آموزنده درباره افغانستان؛ از شهابالدین فرخیار، آشنای دیرینهی افغانستان با نگاهی جامع و تحلیلی منطقی از حوادث و فرآیندهایی که به امروز منجر شدهاند.
۱- دوست عزیزی دیروز پیغام داد: آخرین خبرها چیست؟
نوشتم: کدام خبر؟
نوشت: افغانستان. نوشتم: در افغانستان اتفاقی افتاده است؟
نوشت: مگر خبرها را دنبال نمی کنی؟ طالبان دو باره برگشته اند!
نوشتم: مگر رفته بودند؟...
۲- این مکاتبه به هیچ وجه جنبهی شوخی ندارد.
این روزها بسیاری در جستجوی تحلیل شرایط افغانستاناند و دلیل بازگشت ساده و بدون مقاومت طالبان به قدرت را جستجو میکنند. تصور عموم از وقایع افغانستان چنین است که گروهی افراطی با برداشتهای شاذ از اسلام، سی سال پیش با حمایت پاکستان کشور را اشغال کردند و پناهگاه سازمان القاعده شدند و پس از وقایع ۱۱ سپتامبر و حمله آمریکا و متحدانش از مراکز شهرها عقب رفتند و مردم به جان آمده از دوران حکومت آنها با کمک آمریکا حکومتی دمکراتیک بنا نهادند. با یک نیروی نظامی بیش از ۳۵۰ هزار نفری و پارلمانی با حضور اجباری ۲۵ درصدی زنان، مطبوعات آزاد و بی شمار ایستگاههای رادیویی و تلویزیونی که رشک مردم همسایهاش ایران بود که همچنان آخوندها بر آن حکومت میکنند.
۳- پرسش این است که بدنهی اصلی جامعهی افغانستان در پاسخ به پرسش کیستی و چیستی خود به شما چه میگویند. به عبارت دیگر یک افغان مهمترین وجه هویتی خود را چه میداند؟ پاسخ به این پرسش دشوار نیست. مردم ساکن در جغرافیایی که امروز افغانستان نامیده میشود هویت خود را با دین اسلام تعریف میکنند و بلافاصله به سوی مذهب متمایل می شوند. یک ساکن افغانستان که به جامعهی اکثریت این کشور تعلق دارد خود را یک مسلمان سنی میداند و تا نیازی نباشد به لایههای دیگر هویتی خود وارد نمیشود.
♦️لایهی دوم هویتی یک افغان مسلما هویت قبیلهای اوست، اما این لایه از هویت او در برابر لایه اول که اسلام است تنها در شرایطی خاص و ویژه خود را مینمایاند. غلبه و سلطه ی لایهی اول هویتی یک نفر ساکن افغانستان را نه در زمان حضور طالبان در قدرت که پیش و پس از آن باید جستجو کرد. بدنهی اصلی گروه طالبان همان نیروهای مجاهدین در دوران شوروی بودند که پس از نزاع آنها بر سر قدرت در قامت گروه طالبان البته با پول و سلاح عربستان و لجستیک پاکستان به عنوان نیرویی رهایی بخش ظهور پیدا کردند و با کمترین مقاومت در راه رسیدن به قدرت از سوی مردم خسته از جنگهای داخلی پذیرفته شدند.
۴- برای این که بدانیم طالبان هیچگاه نرفته بودند که دو باره باز گردند خوب است مجموعهی فتواها، سخنرانیها و موضع گیریهای علمای افغانستان را در دوران حکومت به اصطلاح دمکراتیک بررسی کنیم. در تمام این سالها شمار اندکی از علمای اهل سنت بودند که حاضر شدند اصل عملیات انتحاری بی هدف و کور را محکوم کنند. در مورد خارج از دین اعلام کردن طالبان تقریبا هیچ چهرهی شناخته شدهای حاضر به انجام این کار نشد. بر خلاف تبلیغات حکومت اجرای حدود اسلامی تنها به مناطق تحت حکومت طالبان تعلق نداشت. حتی در همان روز های اول قاضی القضات حکومت دمکراتیک از میان ملاهایی انتخاب شد که سابقهی همکاری با طالبان را داشتند. آنچه معمولا جامعهی بیرونی افغانستان را در مورد هویت آنان به اشتباه میاندازد گزارشهای رسانههای غربی و بویژه از نوع فارسی زبان آن است.
افغانستان دوران پس از طالبان با این تصویر معروف آغاز میشود که گروهی از مردان پشت در یک سلمانی صف بستهاند تا ریش خود را بتراشند و یا در گوشهای دیگر چند تن زن و دختر جوان فرنجیهایشان را از سر بر میدارند.
خطای عمدهی ناظران بیرونی از همینجا نشأت می گیرد. چنین تصاویری از افغانستان دمکراتیک که تا نشان دادن تیم فوتبال دختران و یا حتی هفتهی مد پیش میرود باعث میشود ناظر بیرونی تصور کند افغانستانی با اندیشههای لیبرالیستی وجود دارد که سرگرم مبارزه با مشتی افراط گرای اسلامی به نام طالبان است که هر از چندی با انجام عملیات انتحاری مردم کوچه و بازار را میکشد. در حالی که به جز آن درصد ناچیزی که ممکن است واقعا تمایلات لیبرالیستی داشته باشند به شما قول میدهم بسیاری از همان چهرههای به ظاهر لیبرال در مورد لایهی اول هویتی خود تردید ندارند که مسلمان سنی هستند و اگر پایبند به قوانین شریعت نیستند نه از روی بی اعتقادی به آن است که خود را فردی گناهکار به حساب میآورند و به طرق مختلف دست به توجیه آن میزنند.
♦️در مقابل دعا نویس با نسبت دروغ به او که گویا قرآن را آتش زده است نمایشی به راه میاندازد و با کمک برخی از معتقدان و باورمندان، فرخنده را به طرز فجیعی میکشند. در این روایت از این حادثه چنین وانمود میشود که این رفتار به دایرهای کوچک و خاص از مردم تعلق دارد در حالی که قاتلان این جنایت از اقشار مختلف جامعه
از کسبه گرفته تارهگذران همه در آن دخالت داشتندوبه فجیعترین شکل ممکن دست به این جنایت زدند. فردای ماجرا گروه واقعا انگشت شماری از زنان و گروه کوچکی از جوانان با حمایت دولت به خونخواهی و بزرگداشت فرخنده برخاستند و چنین وانمود شد که فرخنده به گروهی از روشنفکران لیبرال جامعه تعلق دارد که با مظاهر تحجر و عقب افتادگی به مبارزه برخاسته و قربانی اندیشه طرقی خواهانهی خود شده است.
در حالی که موضوع نه تنها وارونه که چند مرتبه از اندیشههای متحجر جاری متحجرانه تر است. فرخنده به گفتهی خانوادهاش مدتی بود که گرایش وهابی گری پیدا کرده بود و با همان هیبت و هیأت زنان عربستان یعنی روبنده بیرون میرفت و در روز حادثه از موضع یک سلفی که هر گونه ساختن مزار و متولی گری و دعانویسی را خلاف توحید میدانند با ملای دعا نویس به مجادلهی لفظی میپردازد و به آن سرانجام ناگوار میرسد. فرخنده در حقیقت از پیروان اندیشههای القاعده بوده است.
۵- پرسش مقدر بی شک اکنون این است که بدین ترتیب آیا میان جامعهی افغانستان که حنفی مذهب هستند با طالبان پیرو القاعده تباینی وجود دارد؟ که اگر چنین است پس این دو چگونه با هم جمع شده اند؟
♦️ پاسخ آن است که جریان اصلی در بدنهی طالبان همان معتقدان سنتی جامعهی حنفی سنی هستند که با معتقدان به جریان القاعده زاویه دارند و هیچگاه رویهی آنها را به طور کامل به رسمیت نشناختند و در دوران باصطلاح جهاد جز گروه عبدالرسول سیاف که حتی نام خود را به عبدالرب تغییر داد دیگران تابع اندیشهی وهابیها نشدند اما از پول و لجستیک دستگاه تبلیغاتی عربستان موسوم به الرابطه العالم اسلامیه بهرهمند میشدند.(این موضوع را جای دیگری باید بررسید) سیاف نیز البته بعدها از آنها جدا شد که این خود باز شرح و داستان دیگریست.
♦️پس جامعهی سنتی و مذهبی افغانستان جامعهای تقریبا همگون بوده است که از سدههای پیش با همین عقاید زیسته است و حتی عمده ترین دلیل جدا شدن این پاره از بدنهی ایران پس از سست شدن قدرت صفویان و بدنبال آن مرگ نادرشاه همین مسئلهی مذهب است که با رشتهی باریکی تا ۱۸۵۰ میلادی به ایران پیوند داشت که آن هم با تلنگر عامل خارجی و فتور و سستی قاجاریه به سادگی آخرین پیوندهای سیاسی خود را از دست داد و با نامی ساختگی به کشوری تازه بدل شد.این مردم در طول تمام این سدهها درون جامعهی سنتی خود قائل به همین اندیشههای نوع طالبانی بودهاند.
♦️ اما این که چرا نشانههای آن را در غالب تلاش برای رسیدن به قدرت در دورههای پیش از انقلاب ثور نمیبینیم، باز به دلیل طولانی شدن باید زمان دیگری به آن پرداخت اما مختصر آن که در دوران پادشاهیهای گذشته جامعهی سنتی و کهن افغانستان در غالب آبادیها و شهرهای بسیار کوچک اصولا با تغییر عمدهای روبرو نشده بودند تا واکنشی از خود نشان بدهند. تلاش مدرنیزاسیون دوران امان الله خان که همان وقت هم مخالفتهای برخی ملاها را به دنبال داشت اصولا تا این اندازه گسترده و تأثیر گذار نبود که بدنهی اصلی جامعه را به واکنش وا دارد و یا تلاش کند تا به زور و قهر آن را اعمال کند. ورود کمونیستها به صحنه که با اصلاحات افراطی تا سطح روستاها گسترش یافت اولین تکانهی جدی به جامعهی افغانستان بود که با ورود ارتش روسیه به اوج رسید و به مرکز تسویه حساب دو ابر قدرت از یک سو و منازعهی اسلام انقلابی بر آمده از انقلاب ایران، که هوادارانی در جهان سنی نیز داشت با عربستان به عنوان نمایندهی جریان رسمی از سوی دیگر به اوج رسید. و چنین بود که افغانستان به یک باره مرکز توزیع پول و سلاح شد تا هر یک از این جریانها تلاش کند تا پیروز اصلی این میدان تعیین کننده شود. در این میان جامعه ی سنتی و فقیر افغانستان که تا پیش از آن از راه دامداری و کشاورزی و البته مواد مخدر، زندگانی عقب افتادهی قرون وسطایی خود را سپری میکرد اکنون برای حفظ چفت و بست سنتی عقایدش به تلاطم افتاد و در برابر متجاوزان شوروی از یک سو قد علم کرد و با پول و سلاح های بی دریغ سرازیر شده به کشور به گروها و احزاب و به قول خودشان تنظیمهای مختلف تقسیم شد.
۶- از این مرحله به بعد کسب قدرت و ریاست به اهداف خداجویانهی اسلامی رهبران آنها نیز اضافه شد و لایهی دوم هویتی نیز مورد استفاده قرار گرفت، اما نه چنان آشکار، که بر لایهی نخست سایه بیندازد.
از این رو در آن هنگام دیدن اقوام مختلف در هر یک از این احزاب امر خارق العادهای نبود و دیدن تنظیمهای گوناگون در یک جغرافیای واحد قومی امری عجیب نمینمود. هر یک از تنظیمها در مناطق مختلف پایگاههایی داشتند و یک منطقه با ترکیب قومی به ظاهر یکسان ممکن بود با فرماندهانی از همان قوم و قبیله تابع گروهها و تنظیمهای مختلف باشند.
از این مرحله است که اقتصاد کشاورزی و شبانی و در مرحلهی سوم کوکناری افغانستان وارد مرحلهی اقتصاد جنگ و مواد مخدر میشود با پایهای ازاسلام
مباح میدانند اما تفکری از طالبان که زیر تأثیر القاعده بودند از بنیان آن را رد می کنند. در دوران تازه که بن لادن مرده است و القاعده از کار افتاده و یا کم توان به نظر میرسد و نسلی تازه از رهبران طالبان ظهور پیدا کردهاند، به نظر کار طالبان از این بابت آسانتر است و دیگر کسی احساس دین زیادی به آنها نمیکند.
♦️پولها و سلاحها اکنون از سوی کسانی میرسد که اصراری بر آن اندیشههای تند روانه ندارند و بازگشت به باورهای جاری در جامعهی سنتی و تفاهم با طالبان را بلا مانع میدانند.
۸- موضوع تمایل به تغییر و یا شکوفایی تحصیل و گرایش به مدرن شدن بیشتر متوجه جامعهی اقلیت شیعه این کشور است که با آمدن طالبان مجبور به عقب نشینیهایی در این زمینه هستند، همانطور که طالبان باید در مورد گروههای افراطی خارجی نظیر داعش و جنبشهای آسیای میانهای یا ایغورها و نیز امنیت مرزهای ایران و حفظ امنیت شیعیان قولهایی بدهند که به ظاهر مجموع وقایع در آن مسیر در حرکت است. البته همیشه میتواند عاملی غیر مترقبه وارد شود اما در شرایط کنونی احتمال آن بسیار ضعیف است.
٢٤مرداد ۱۴۰۰
🆔 eitaa.com/eisavim
مناطق پشتون نشین راکه تا پیش از آن سرحدشمالی مینامیدند وهمواره مورد مناقشهی با پشتونها بود به پختون خواه یعنی نام مورد درخواست پشتونهای منطقه تغییر دادند و خواستهای ملی آنان را در مقابل هویت اسلامی کاملا کمرنگ ساختند.
۵- مردمی که در میان جنگ و با اقتصاد جنگ بزرگ شدهاند و در تمام عمر از جنگ به معنای پول مزدوری ارتزاق کردهاند. برخلاف تصور اولیه به ندرت آمادهی وارد شدن به جنگهای طولانی مدتند. آنها نیروهای ارزان قیمتی هستند که با گرفتن مزدی اندک و تا وقتی پشتیبانی دارند و چشم اندازی از غنیمت و زن و زمین در پیش رو باشد میایستند و میجنگند، اما به محض آن که این پشتیبانی و آن چشم انداز رخت بربندد آنها به استخدام طرف دیگر در میآیند.
نبرد دو سوی این ماجرا تا تزریق پول به هریک از طرفها و حضور و وجود پشتیبانی تا همین چند ماه پیش ادامه داشت. پاکستان به نمایندگی از عربستان و امارات یک لحظه هم از حمایت و تأمین طالبان دست نکشید، اما آمریکاییها وقتی عزم رفتن کردند در این سوی ماجرا همه چیز فرو ریخت. این مرحله با تجربه و درسهایی از گذشته هم همراه بود و طالبان این بار به توصیهی حامیانشان قرار نداشتند که با همان شیوههای تندروانهی گذشته عمل کنند. این بار آمریکاییها و عربهای متحدشان بر سر یک چیز توافق داشتند، آوردن حکومتی بر سر قدرت که رویهای تهاجمی با دنیا نداشته باشد اما به اندازهی کافی از ویژگیهایی برخوردار باشد که مانع نفوذ و حضور گستردهی ایران شود. از نظر آنها قرار نبود عراق دیگری در همسایگی ایران بوجود بیاید. گرچه عوامل کافی برای آن کار را هم نداشت اما با سرمایه گذاری بر سر برخی از فاکتورها میتوانست و میتواند نفوذ ایران را افزایش دهد. برخلاف تصور اما این فاکتورها که مهمترین آن میتواند زبان باشد برخلاف تصور از کارایی لازم برای سود بردن از آن به عنوان یک فاکتور تعیین کننده برخوردار نیست. همانطور که مثلا این فاکتور برای عربستان در رقابت آنها با ایران در عراق عمل نکرد (این خود باز ماجرای دیگریست)
♦️خلاصه آن که در هیچ یک از شهرها و بویژه روستاهایی (در مورد شهر به جز از دو سه شهری که تا حدودی واجد شرایط این نام هستند در موارد دیگر نباید فریب این عنوان را خورد) که طالبان در این روزها در جریان راهپیمایی خود اشغال یا آزاد میکنند هیچ دلیل سه گانهای از تضاد عقیده از دست رفتن ثروت یا تفاوت عمدهی فرهنگی و زبانی میان بدنهی اصلی جامعه با طالبان وجود ندارد که بتواند انگیزهای قوی برای مقاومت باشد. همان گونه که عرض کردم این سومی (زبان) بخصوص هیچگاه در میان تودههای مردم موضوع قابل معارضهای نبوده است. آنچه این موضوع یعنی زبان را بیشتر پیش چشم آورده منازعات داخل مجلس در دورهی باصطلاح دمکراتیک است که برخی تلاش داشتند تا از آن در جهت پیشبرد منافع سیاسی خود بهره ببرند. این به این معنا نیست که چنین تضادی از بنیان بی اساس است، اما نکته آن است که این وجه از هویت افراد همچنان در برابر لایهی نخست کم رنگ و بی جان است و مؤثر عمل نمیکند و تقریبا در هیچ کجا تبدیل به برخورد نظامی نشده است. این جامعه در طول سدهها از زبان فارسی به عنوان زیان میان قومی استفاده کرده و هنوز هم این کار را میکند. با آمدن طالبان در این مقطع بر سر قدرت چنانچه بخواهند مورد پذیرش جامعه جهانی قرار بگیرند مکانیزمهای سابق در مورد زبان چون همیشه عمل خواهند کرد مگر آن که تغییرات تازهای در بنیانهای فکری جامعه پدیدار شود. که در کوتاه مدت کاملا بعید است.
۷- جامعهی کنونی افغانستان با تاکید چند باره بر این موضوع که از نظر هویتی جامعهای یک پارچه است و هنوز به طور جدی دچار رنسانس و نوزایی نشده با طالبانی که به اجرای محدودتر حدود اسلامی بپردازد و با مظاهر تمدن مانند رادیو تلویزیون و فوتبال و ورزش و تحصیل محدود زنان موافقت کند مشکلی ندارد. جامعهی افغانستان حتی آنهایی که از برخی از این مظاهر استفاده میکنند شخصا قائل به حلال یا مباح بودن آن نیستند. کشتن بسیاری از زنان و دختران در افغانستان به دلیل رفتارهای مدنی یا حتی هنر پیشگی و گویندگی و خوانندگی نه به دست طالبان که معمولا اعضای خانوادهی خود این افراد اتفاق میافتد.
تفاوت طالبان در این موارد با مردم عادی آن است که قاطبهی مردم واکنش در برابر چنین پدیدههایی را از جملهی حقوق خانوادهها میدانند، اما طالبان میخواهد اجرا و تعیین آن را خود به دست بگیرد.
تحصیل دختران نیز موضوعی است که در حالت عادی نیز امری فراگیر و همه جانبه نبوده است. اختلاف طالبان با قاطبه ی مردم (اشتباه نشود، به درصدی از مردم که متفاوت هستند کاری نداریم) نه در اصل اولویت شوهرداری و بچه داری زنان که بر سر تعیین حدود و سن اجرای آن است. موضوع شوهر دادن دختران در سنین ۱۲ سالگی در افغانستان امری عادیست و بسیار ی تحصیل تا این سن و درس خواندن را امری
افراطی ِوارداتی که این بار به مراتب متحجرانهتر و افراطیتر ازگذشته است وبه وضوح باپول و قدرت و امکانات نیز پیوند پیدا میکند.
♦️این دورهای است که روسها افغانستان را ترک کرده، مجاهدین کابل و شهرهای بزرگ را در محاصره دارند و دولت نجیب روزهای آخر خود را میگذراند. آمریکا با احساس پیروز مطلق جنگ سرد کمکهای خود را قطع کرده و در صدد پیچیدن کامل طومار زندگانیِ قدرتی به نام شوروی است و دیگر به افغانستان توجه ندارد و این درست روزهایی است که القاعده در حال برآمدن است و برخلاف جنگ ابر قدرتها که به ظاهر به پایان رسیده نبرد بزرگ ایدئولوژیک دیگری در جهان اسلام در حال آغاز شدن است. (در این باره در کتاب افغانستان سرزمین درهها تا حدودی به آن اشاره کرده ام. در بخش عربهای افغان و ماجرای کشته شدن عبدالله عزام) این نبرد از نظر عربستان بسیار حیاتی است و نباید بخشی از همسایهی ایران شیعه که از نظر زبانی و فرهنگی (این موضوع فرهنگ نیاز به توضیح دارد. عجالتا و اجمالا در اینجا به مفهوم برخی مشترکات) بخش جدایی ناپذیر ایران بوده است، در میانهی این کارزار از دست برود. این نبرد اما با سرکشی و جاه طلبی کاذب نیروهای اسلامی سنی که (در آن کتاب کل این ماجرای انقلابی گری سنی را توضیح دادهام که نوعی واکسینه کردن جهان سنت در برابر اسلام انقلابی شیعه بود و مورد موافقت غرب) پیروزی بر شوروی را به حساب خود میگذراند رنگ و صورت دیگری به خود میگیرد و مرگ عزام که رهبر اصلی القاعده بود به نام آمریکا نوشته میشود و به ظهور بن لادن میانجامد. از این جاست که با سه گانه؛ اسلام انقلابی شیعه به رهبری ایران، و جریان انقلابی سنی به رهبری القاعده تحت حمایت عربستان و وجه سوم یعنی آمریکا مواجهیم (این نیز نیاز به فرصتی دیگر دارد) نقش پاکستان نیز دقیقا از این مرحله است که پر رنگ میشود. کشوری که زمانی بخشی از نیروهای غرب و جهان سنی برای مقابله با شوروی بود و نقش توزیع کننده امکانات و لجستیک آن و البته منافع سرشار اقتصادی از قِبَل آن را داشت، در این مرحله خود را در برابر تحولات جدید و منافع از دست رفته تنها میبیند و از طرفی با هرج و مرجی که پس از سقوط کابل رخ میدهد احتمال بازگشت افغانستان به همان مسیر سنتی خود که با پاکستان سر ناسازگاری داشت قوت میگیرد.
♦️موضوع خط دیورند و پیوند سنتی افغانستان با هند (شرح این نیز بماند) پاکستان از این مرحله است که وارد کارزار میشود و با جذب نیروهایی از بدنهی مجاهدین سابق و البته پشتونهای نواحی قبایلی خود که با اقوام پشتون افغانستان یک قوم و قبیلهاند طالبان را برای ایجاد موازنه و حتی برتری بر هند شکل میدهد. این نیروها بر دو پایه شکل میگیرند، نخست ایدئولوژی اسلامی و دیگر قبایل شرقی پشتون. این طرح با حمایت گسترده عربستان و امارات که قصدشان ایزوله کردن ایران در نواحی شرقی و ایجاد کانون خطر برای آن است همراه میشود.
♦️حضور سه میلیون افغان در داخل ایران که همواره در حال رفت و آمد هستند و یک اقلیت نسبتا قابل توجه از شیعیان در مرکز افغانستان و اقتصاد وابستهی آن به تولیدات ایران و در سالهای اخیر، برگرداندن راههای تجاری افغانستان از بندر کراچی به سوی چابهار به اندازهی کافی زمینههای نگرانی پاکستان و عربستان را فراهم میآورد. بخش اول این راهبرد تا زمان حملهی القاعده به برجهای دوقلو به خوبی پیش میرود. دیپلماتهای ایرانی در مزار به دست طالبان کشته میشوند. مرزهای شرقی ایران نا امن میشود و باز گرداندن مهاجران در دستور کار ایران قرار میگیرد و راههای عبور ومرور مهاجران بسته میشود. این راهبرد تا زمان حملهی القاعده به برجهای دوقلو بخوبی کار می کند اما پس از آن با ورود آمریکاییها و تشکیل دولت جدید با تکیه به نیروهای شمال و مجموعهای از اقوام مختلف به شکست میانجامد. اما چیزی که موجب شکست این راهبرد میشود عملیات خودسرانهی القاعده است که برای خود رسالتی جهانی و آخرالزمانی قائل است و از همین جاست که نیروهای طالبان عقب مینشینند، اما نابود نمیشوند. در کشوری که به سرزمین درهها معروف است چیزی به عنوان نابود کردن کامل حریف وجود ندارد، بویژه که آنها با پاکستانی همسایهاند که نوار نسبتا پهنی از مرز آن با افغانستان متعلق به اقوام پشتون است که در امور داخلی خود کاملا خود مختار هستند. این منطقه و نوار مرزی که به “قبایل ایجنسی” معروف است در جریان استقلال پاکستان از هند به شرط حفظ خودمختاری به پاکستان پیوستهاند. منطقهای که همواره مورد مناقشه افغانستان با پاکستان بوده و تقریبا هیچیک از رهبران افغانستان تعلق آن را به پاکستان نپذیرفته اند، این مناطق با افغانستان هیچ مرز قابل تشخیصی چه از نظرجغرافیایی، نژادی، مذهبی و یا زبانی و فرهنگی ندارند. از اینرو پاکستانیها به طور هوشمندانهای یک تهدید امنیتی را به یک فرصت راهبردی تبدیل کردند.
آنها حتی نام
هدایت شده از اسرار پیدا
✋
رهبر مرموز طالبان کیست؟
🔺نامش « ملاهبهالله آخوندزاده» است. از فرماندهان پیشکسوت طالبان با سابقه جهاد با روس و آمریکا که علاقهای به عکاسان ندارد و اجازه نمیدهد که از او عکس بگیرند و از تلفن همراه هم استفاده نمیکند.
🔹 از خانوادهای فقیر و متولد روستای مانجوای قندهار است. خانواده او بعد از اشغال کشور توسط شوروی به بلوچستان پاکستان مهاجرت کرد و هبهالله در مدارس دینی کویته درس خواند تا به مقام اجتهاد رسید. پس از آن بود که با انگیزهای دینی وارد جنگ با نیروهای شوروی شد و در سال۱۹۹۶ به طالبان پیوست.
🔸خیلی زود اعتماد ملاعمر، موسس طالبان را جلب کرد و به در پنجسال زمامداری طالبان در افغانستان به ریاست محاکم عالی رسید. او نقش مهمی در اتخاذ راهبرد طالبان وصدور فتوا داشت.
🔹درسال ۲۰۱۲ از یک سوءقصد جان سالم به دربرد و همین باعث شد که واحد اطلاعاتی طالبان را پیریزی کند. در سال۲۰۱۶ وپس از ترور ملااختر، رهبر وقت طالبان، به رهبری طالبان برگزیده شدو کمیته مخفی کنترل ونظارت را برای امور ضدجاسوسی و کنترل نیروهای طالبان تاسیس کرد.
🔸او در مدیریت خود رویکردی به شدت امنیتی دارد و جز یک عکس، تصویری از چهره او وجود ندارد. ملاهبهالله آخوندزاده در انظار عمومی ظاهر نمیشود و به دادن پیامهای سالانه به مناسبت اعیاد اسلامی بسنده میکند. آخرین پیام او تاکید به عمران و خودکفایی بعد از استقلال افغانستان است./الجزیره
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
🌐 ماجرای افغانستان نوطالبانی
1. امریکا به تصریح بسیاری از مسؤولان و کارشناسان امریکایی نمیتواند از معادن چند تریلیاردی چشم بپوشد.
2. در این بیست سال حضور ظاهری، زیرساختهای انسانی و غیر انسانی برای شناسایی و استخراج بسیاری از معادن مانند اورانیوم، و ... فراهم شده است. چند روز پیش مستند بسیار گویایی در شبکه مستند در این باره پخش شد. حتی بلگ واتر کاربری خود را در این زمینه بازطراحی کرده است.
3. امریکا در عرض دولت رسمی افغانستان، به شبکهسازی چند هزار نفره وابسته و تا اندازهای منسجم در عرصههای مختلف پرداخته است.
4. این شبکههای کوچک و بزرگ دولتی غیر رسمی و وابسته برای همه شرایط اعم از حضور دولت وابسته یا دولت طالبان طراحی شده است.
5. طالبان جدید نمیخواهد چهره خشن قبل را داشته باشد و نوعی از تعاملات را با ایران و دیگر کشورهای منطقه و نیز با امریکا تعریف کرده است. این چهره جدید هم تهدیدهایی نوین در خود دارد و هم ظرفیتهای جدیدی که برای همه کشورهای مربوط به افغانستان، این تهدید و ظرفیت قابل توجه است.
ذبیح الله نعیمیان
.💠اسرار پیدا
کانال جریانشناسی و تاریخ معاصر:
💠 @asrar_p
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
📸موسی پور شخصیت گاندو کیست؟!
🔻در این سریال «شهرا قائدی» نقش یک جاسوس با نام موسی پور را ایفا می کند که با سیستم اطلاعاتی انگلیس (MI6) ارتباط دارد. نام او در سریال موسی پور نام دارد که برگرفته از پرونده فردی به نام «محمدعلی شعبانی» است و سازندگان سریال تلاش کرده اند تا شباهت حداکثری در ظاهر این فرد را ایجاد کنند.
🔹شعبانی در مذاکرات هستهای نقش مسئول رسانهای و اطلاع رسانی تیم مذاکرات را برعهده داشت و در زمان مذاکرات هستهای نیز از برجام در رسانههای غربی دفاع میکرد.
🔹به گفته جواد کریمی قدوسی، نماینده مشهد در مجلس، شعبانی در طول مذاکرات هستهای جریان رسانه ای داخل و دیگر کشورها را هماهنگ می کرده و هم اکنون فراری و ساکن انگلیس است.
🔹سال ۱۳۹۷ ظریف برای پاسخ به سوال جواد کریمی قدوسی درخصوص چرایی حضور ۴ فرد دوتابعیتی؛ در تیم مذاکرهکننده هسته ای به مجلس رفت، در دفاع از محمدعلی شعبانی و ۳ فرد دیگری که مورد اشاره کریمی قدوسی بود، گفت: «در وطن پرستی و توجه به منافع ملی این افراد تردید نداریم و کمک بسیار خوبی هم کردند، ظریف همچنین افرادی نظیر شعبانی را سرمایه های ملی عنوان کرد..
🔥 @Moohem
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 ارتباط نزدیک شعبانی با سران دولت بنفش
✍️محمدعلی شعبانی، از مشاوران سابق محمدجواد ظریف و یکی از افراد دو تابعیتی تیم مذاکرات هسته ای است که البته رابطه اش با دولت به حضور در مرکز بررسی های استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و همکاری با حسن روحانی برمی گردد
🔹در مجلس دهم، کمیته ای تحت عنوان «کمیته تحقیق و تفحص از افراد دارای تابعیت مضاعف، گرین کارت و اقامت» تشکیل شد و لیست ۱۰۰ نفره ای از مقامات و مسئولان کشور تهیه و در آن تاکید شد که این فهرست افرادی است که خود یا خانواده شان براساس مدارک موجود قریب به یقین دارای تابعیت، اقامت و یا گرین کارت سایر کشورها هستند.
🔹نام عبدالرسول دری اصفهانی، پس از نام محمد نهاوندیان، در صدر این لیست قرار دارد و سمت آن علاوه بر مسئول کمیته مالی-بانکی هیئت مذاکره کننده هسته ای، مشاور رئیس بانک مرکزی هم درج شده است.
🔹اما پس از نام دری اصفهانی در فهرست ۱۰۰ نفره مسئولین دوتابعیتی، نام «محمدعلی شعبانی» به چشم می خورد، فردی که در گزارش کمیته تحقیق و تفحص، مشاور وزیر امور خارجه معرفی و تابعیت دوم آن نیز سوئد عنوان شده است.
🔥 @Moohem
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴عکس جنجالی کاخسفید از جلسه امنیتی بایدن
🔻نمایش چهره ماموران سیا و ساعت به وقت تهران
🔺حساب رسمی کاخ سفید در توئیتر روز یکشنبه همزمان با سقوط کابل، پایتخت افغانستان به دست گروه طالبان این عکس را منتشر کرد.
🔹در صفحه مقابل جو بایدن در این عکس هشت تصویر از مسئولان نهادهای مختلفی که در این جلسه حضور داشتند، دیده میشود.
🔹شماری از جمهوریخواهان و کارشناسان امنیتی ضمن انتقاد از انتشار این عکس، نمایش چهره مسئولان سیا و افشای وجود «دفتر دوحه» را اشتباه دانستهاند.
🔹یکی از نکات سوال برانگیز در این عکس نمایش ساعت به وقت تهران روبروی رئیس جمهوری ایالات متحده است. ساعت ۶ شهر دنیا از جمله مسکو، پکن، لندن و تهران در دیوار روبروی جو بایدن دیده میشود. ساعت تهران هنگام ثبت این عکس ۱۹:۵۹ را نمایش میدهد.
🔥 @Moohem
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
43.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مستند الماس فریب
🔻روایتی از نفوذ سردار محمدرضا مدحی در اپوزیسون خارج نشین
🔸سردار محمد رضا مدحی از جانبازان دفاع مقدس صبح روز ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ از آثار جراحات باقی مانده از جنگ تحمیلی درگذشت و در قطعه شهدا به خاک سپرده شد.
🔹لازم به ذکر است در ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ مدحی در مستند الماسی برای فریب که در شبکه ۳ سیما پخش شد ظاهر شد.
🔹در این مستند مدحی به عنوان جاسوس دوجانبه معرفی شد که توانسته به گروههای اپوزسیون ایران و سازمانهای اطلاعاتی غربی نفوذ کند و در میان مقامات غربی توانسته جلسهای محرمانه با هیلاری کلینتون و جو بایدن داشته باشد.
🔹این مستند بیان کرد مدحی خود را به اپوزسیون با عنوان تاجر الماس و مقام بلندپایه اطلاعاتی سابق نظام معرفی کرده بود و با ادعای اینکه بسیاری از دوستانش آمادهاند از نظام بریده و به وی ملحق شوند توانسته بود توجه دولتهای خارجی را به خود جلب کند.
🔹مدحی در این مستند گفت وقتی به اسرائیل رفت و در پادگانی در اسرائیل وظیفه فرماندهی کودتا و عملیات در ایران را داشت، اطلاعات ایران برای نجات وی وارد عمل شد و او را به ایران بازگرداند.
🔥 @Moohem
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 خطیب کیست؟
🔺طبق آخرین اخبار، حجتالاسلام سید اسماعیل شاکری که با شهرت "خطیب" شناخته میشود، گزینه مدنظر رئیسی برای وزارت اطلاعات است.
🔹وی متولد شهر قم و مدتی مدیرکل اطلاعات قم بود. مدتی مسئول حفاظت اطلاعات قوه قضائیه و در دوران تولیت آقای رئیسی در آستان قدس، دستیار ویژه تولیت و مدیرکل حراست این مجموعه بود.
🔹 گفته می شود وی از طرفداران هاشمی رفسنجانی و فتنه ۸۸ بوده است که قابل بررسی است و نمایندگان مجلس باید این دو قضیه را به دقت بررسی کنند.
🔥 @Moohem
هدایت شده از روحانیت بیدار 🇵🇸
⚠️خدا کند دروغ باشد
❌واقعا باعث تاسف است، آقای خطیب که در فتنه ۸۸ طرفدار موسوی بود، وزیر وقت از مدیر کلی قم او را برکنار کرد.
وی بعد از مدتی بلاتکلیفی از وزارت بیرون رفت و بعدا با توصیه علی لاریجانی معاون حفاظت قوه قضاییه شد!!
🔻او در ناکامی های آقای صادق لاریجانی در ده سال ریاست بر قوه قضاییه، بخاطر تصدی معاونت حفاظت و قصورهایی که داشته، شریک بوده است!!!
🔶با انتصاب آیه الله رئیسی به ریاست قوه قضائیه توسط مقام معظم رهبری، خطیب که باید پاسخگوی عملکرد ضعیف خود در حفاظت قوه می شد از حفاظت قوه کنار کشید!! و پس از مدتی اندک !! بی سرو صدا به مشهد منتقل و در آستان قدس مسئولیت گرفت!!
نامبرده بعد از عهده دارشدن پست معاونت قوه قضائیه، برخی اعضای ستاد اصولگرایان موسوی در قم را به معاونتهای قوه قضائیه آورد!!
🔴علیرضا امینی که بخاطر حضورش در ستاد اصولگرایان موسوی در قم و نقشش در فتنه ۸۸ و مواضعی که علیه حضرت آقا داشت، توسط مرحوم آیه الله یزدی از دبیرخانه شورای عالی حوزه برکنار شده بود با رایزنی خطیب معاونت آموزش قوه قضائیه را تصاحب نمود!!!
🔻بعد از امینی آقایان؛ هادی صادقی، شهریاری و چند نفر دیگر با طراحی خطیب و امینی به معاونت های مختلف قوه منصوب شدند!!
🔻این حضرات که بخاطر نقش داشتن در #فتنه باید #محاکمه میشدند به قوه قضائیه کوچ کردند تا هم از تعقیبهای احتمالی در امان باشند و هم در سنگرهای جدید!! نظام را ناکارآمد نشان دهند !!!
⚫️و اینگونه شد که عملکرد قوه قضائیه در دوره آقای لاریجانی بدبینی مردم به نظام را فراهم کرد!!! و برکناری زودهنگام صادق لاریجانی رقم خورد!!!
حال همان جریان در تلاش است یکی از افراد خود مثل خطیب،عبداللهی و خزائی را در راس وزارت کلیدی نظام قرار دهد تا آیه الله رییسی و دولتش را ناکارآمد و ضعیف نشان دهند !!
🔴این حضرات میخواهند امیدی که در دل توده برای اصلاح امور و حل مشکلات کشور بعد از آمدن آیه الله رییسی ایجاد شده به یاس و ناامیدی تبدیل کنند!!!
سخن پایانی:
اگر قرار است افراد غیر همسو با آیه الله رییسی مثل آقایان خطیب و عبداللهی و . . . عهده دار وزارت ا.ط شوند و یا در دولت سهمی بگیرند، باید فاتحه مبارزه با فساد و مقابله با نفوذ اجانب در ارکان نظام را خواند.
والسلام
✍از طرف کاربران
#نجات_تاریخ صدای رسای اُمت
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1737359374C70e3695ffe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴برای نخستین بار در دنیا، اجرای دقیق و مو به موی تمام وقایع جنگی روز #عاشورا در کشور عراق که هر مسلمانی آرزوی دیدنش را دارد! این صحنه آرایی باشکوه و خارق العاده روز عاشورا که منطبق بر مقاتل معتبر موجود می باشد، توسط هزاران نفر از هنرمندان زن و مرد عرب، طی شش ماه تمرین مداوم و سخت، در خاک کربلا به تصویر کشیده شده است! حتما تماشا کنید و برای تمام عاشقان حضرت ارسال کنید!
#امام_حسین #محرم
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
recording-20210819-230538.mp3
4.51M
(شماره سه )
✅نکاتی در باره ضرورت دقت بیشتر نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به وزرای پیشنهادی بویژه #وزیراطلاعات . 👆👆👆
🎙#قاسم_روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f