🐲اسفناج باعث عدم جذب کامل آهن به بدن میشود :
🔵پروفسور بندر به اتفاق خانم سوزان فاکس در کالج ملکه الیزابت دانشگاه لندن در مورد جذب آهن موجود در بسیاری از مواد غذایی مطالعه کردند و پس از خوراندن اسفناج به انسان متوجه شدند که آهن موجود در اسفناج غیرقابل جذب است و فقط مختصری از آن به صورت محلول درمیآید و جذب میشود
🔸این تحقیق در دانشگاه ریدینگ در سمپوزیوم انجمن غذایی که در آوریل ۱۹۷۸ تشکیل گردید ارائه شد .
🔹ولی در حدود ۱۲ سال قبل از آن تاریخ نیز در مورد عدم جذب آهن موجود در اسفناج مقالاتی نوشته شده بود
⚠️و از این گذشته آنبون های موجود در اسفناج با تشکیل املاح غیر قابل جذب باعث می شود که آهن موجود در دیگر مواد غذایی نیز کمتر جذب شود
#دانستن_وسلامتی_حق_شماست
@asrar_teb_eslami
🌺🌺🌺🌺
#اسفناج
🌱سبزی که شما را مبتلا به آلزایمر میکند😱😳
#اسفناج میتواند در مغز فرآیندی شبیه به زنگزدگی سطح فلزات ایجاد و زمینهساز ابتلا به بیماری #آلزایمر شود‼️
👌👌👌جایگزین 👈 #برگ_چغندر
🔻🔻🔻🔻گوشه ای مضرات اسفناج🔻🔻🔻🔻
🌿اسفناج دقیقا مقابل برگ چغندره
🌿اسفناج بسیار مضره و برگ چغندر بسیار مفیده
🌿اسفناج بسیار سرده 😣و برگ چغندر گرمه😌
🌿اسفناج حاوی آهن و همزمان دفع آهن موجود در بدن میشه برگ چغندر خونساز قوی باعث رفع کمخونی میشه
🌿اسفناج باعث درد مفاصل میشه برگ چغندر باعث استحکام و تقویت استخوانها و رفع پوکی استخوان میشه
🌿اسفناج باعث فراموشی و ضعف عقل میشه 😱اما برگ چغندر باعث افزایش عقل و قدرت تعقل میشه👌
خوردن اسفناج در اسلام مورد تایید نیست خوردن برگ چغندر بسیار توصیه شده در اسلام👏
امام کاظم علیه السلام: برگ #چغندر بهترین سبزی است.در کنار رودی در بهشت میروید
@asrar_teb_eslami
🌺🌺🌺🌺
⚪️ ادامه مطالب در مورد سبزی #خُرفه :
♻️ کسانی که عقب ماندگی ذهنی دارند، و کسانی که درکشان ضعیف است و کسانی که مغزشان کوچک است، خرفه یکی از بهترین درمان های آن هاست؛ حتی کسانی که از هوش خوبی برخوردارند ولی می خواهند بر هوششان افزوده شود ، از خوردن خرفه غفلت نکنند .
✅ در همین باره پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید:
((خرفه بخور که کیاست و تیزهوشی می آورد. اگر چیزی عقل را زیاد می کند، همان خرفه است))
[محاسن، ص 517، ح 712]
@asrar_teb_eslami
🌺🌺🌺🌺
#تلنگر
از قدیم توی سفره همه خانواده ها سبزی پیدا میشد این هفته با خواص انواع سبزی خوردن آشنا شدیم اینو میدونم که همتون میدونید همراه غذا نباید از انواع سالادها 🥗استفاده کرد چون سالادها زود هضم هستند و اکثر غذاها دیرهضم🍗🍖 وقتی همراه غذا یا آخر غذا سالاد خورده میشود تا بخواد غذاهای خورده شده هضم بشه سالاد که زود هضمه در معده فاسده میشود😖 و به معده آسیب میرسونه
اگه دوست دارید سالاد در وعده غذاییتون باشه بهتره قبل از شروع غذا خورده شود چون در ته معده قرار میگیره و زودتر هضم میشه و از یه جهت هم حجم معده رو پر میکنه و باعث میشه غذای کمتری خورده شود و موجب لاغری هم میشود
✅بهتره همراه غذا سبزی و یا زیتون خورده شود که به هضم غذا هم کمک میکنه .
ان شالله قراره با هم با هم قدم به قدم شروع میکنیم طرز تغذیه خودمون رو درست کنیم .
از اینکه همراه ما هستید بینهایت سپاسگزارم .
@asrar_teb_eslami
🌺🌺🌺🌺
💞💞💞💞💞💞💞💞
موضوع این هفته:
#خوراکی_های_مضر
💞💞💞💞💞💞💞💞
@asrar_teb_eslami
🌺🌺🌺🌺
❗️❓❗️❓روغن اویلا آفتاب گردان صد در صد طبیعی و غنی شده با ویتامین d لیتری ۳۰۰۰ ت
🌹تخمه آفتاب گردان کیلوی ۱۰هزارتومان و برای یک لیتر روغن ده کیلو تخمه لازم است.
❗️پول تبلیغات، بسته بندی، سود سرشار، کارگر و ... را به قیمت دانه های روغنی اضافه کنید.
📌کنجاله یعنی تفاله تخم آفتابگردان و دانه های دیگر روغنی با هگزان که ماده ای نفتی است فراوری می شود.
😳روغنی که در ایران در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد از کیفیت بالایی برخوردار نیست!!
⁉️ریشه درصد بالای گرفتگی عروق در ایران چیست؟
⁉️آیا اجازه بازدید از کارخانجات روغن داده می شود؟
⁉️روغن های موجود در بازار در چه محیطی تولید می شوند؟
🎯مردم ما روغن نباتی خور نبودند، تبلیغات رسانه ای و مقالات سفارشی به ظاهر علمی، فرهنگ مصرف این روغن ها را ایجاد کرد.
🎯ورود روغن نباتی با مخالفت حکما و علما روبرو شد.
📌حتی برای فروش بیشتر روغن نباتی، فرهنگ سرخ کردنی با مضرات فراوانش که هیچ سابقه ای در ایران نداشت، توسط تبلیغات از پنجاه سال قبل گسترش پیدا کرد.
🌿و اینگونه شد که با تغییر فرهنگ غذایی ملتی سالم و با نشاط به سمت بیماری سوق داده شد.🌿
@asrar_teb_eslami
🌺🌺🌺🌺
😳روغنی که به اسم روغن مایع و روغن نباتی عرضه می شود از این دانه ها و یا ترکیب آنها تهیه می شود: پالم، آفتابگردان، سویا، کلزا و پنبه دانه...
😳چسبندگی بالای گاز آشپزخانه گویای مصرف همین روغن های صنعتی است!!!
😳بزرگترین متخلف روغن پالم را فقط ۳ میلیون تومان جریمه کردند!!!
😳در روغن های موجود در بازار بعضاً تا ۷۵ درصد روغن پالم وجود دارد!🤢🤢
😳😱عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: ۸۰ درصد روغن های مصرفی کشور سرطانزاست!😷😷
😳😱اسید چرب ترانس در ایران ۲۰ برابر استاندارد جهانی است.☠☠
⁉️دیناروند، رییس سازمان غذا و دارو، از رعایت نکردن درصد اسید چرب ترانس روغن های موجود در بازار خبر داد و آنرا برای سلامتی وحشتناک دانست.😱😱😱
😳😱بین سن سی تا چهل سال ما الان سکته می بینیم، من می گویم این ها به علت روغن های نباتی جامد با اسید چرب ترانس بالاست که ما بخورد ملت دادیم.
@asrar_teb_eslami
🌺🌺🌺🌺
#روغن_نباتی
چرا نسل #دهه_شصتی_ها ضعیفتر از پدران و مادران خود هستند؟!
🏩🏥از دردهای عضلانی و انتقال سریع
بیماری های مسری گرفته تا ناباروری ها و......
چون استعمار پیر تا چند دهه روغن های تراریخته و صنعتی را به اسم روغن نباتی و بجای روغن خوراکی به خورد ملت دادند....😖
🚚 🚒 🚎 🚜این روغن موتور دیزل را وارد بدن نکنید .
روغن پالم وپارافین نفت و روغن تراریخته به اعتراف خود مسئولین ، وارد بدن نکنید تا سالم بمانید .
روغن هسته انگور هم از این روغنهای الکی مضر و ادامه ی همان داستان روغن قبلی است.😔
🚑 🚑 علت بیماریهای قلبی ، سکته قلبی ، گرفتگی رگ قلب ، فشار خون ، سکته ی مغزی ، دیابت ، کلسترول تری گلیسرید ، چربی خون ، چربی کبد از همین روغنها است .
🌳 🐄 روغن خوب روغنهای قرآنی یعنی روغن زیتون ، روغن شحم گاو .
🐄 🐂 روغن خوب روغنی که پدران ما مصرف میکردند یعنی روغن زرد گاوی.
🐏🐏 روغنهای طبیعی مانند
روغن دنبه روغن ارده کنجد روغن زیتون....
@asrar_teb_eslami
🌺🌺🌺🌺
📣 حقایقی در مورد #روغن_نباتی موجود در بازار 👇👇👇
👈روغنی که به اسم روغن مایع وروغن نباتی در بازار عرضه می شود از این دانه ها ویا ترکیب اینها تهیه می شود :
📛 پالم، آفتابگردان، سویا، پنبه دانه، کلزا وکانولا
☘️ بیاییم تک تک #کیفیت این روغن ها را بررسی کنیم :
1️⃣ #آفتابگردان : دروغ بودن روغن آفتابگردان با یک حساب سرانگشتی مشخص می شود، اگر فرض کنیم قیمت عمده هر کیلو تخمه آفتابگردان 6000 هزار تومان باشد ودر بهترین حالت از 5 کیلو تخمه آفتابگردان یک کیلو روغن تهیه شود باید قیمت هر کیلو روغن آفتابگردان 30000 تومان باشد پس روغنی که به شما با نام آفتابگردان عرضه می شود دروغی بیش نیست، مواد چسبنده بالای هود آشپزخانه گویای وجود مواد ناسالم در این روغن ها می باشد .
2️⃣ #پنبه_دانه : این روغن به دلیل داشتن سم طبیعی به نام سم گوسیپول مصرف خوراکی ندارد ودر گذشته در تولید شمع استفاده می شد، 😳😭
اما محققان تگزاس با ایجاد تغییرات #ژنتیکی، گیاه تراریخته ای را تهیه کردند که با تضعیف سم گوسیپول قابلیت خوراکی داشته باشد، گوسیپول تاثیرات سوئی بر رشد وتولید مثل موجودات زنده دارد، وحتی در جیره غذایی دام ها نیز به صورت آزادانه قرار داده نمی شود .
3️⃣ #سویا : دانه سویا هیچ جایگاهی به عنوان روغن خوراکی در فرهنگ سلامت ایرانی نداشته است، در زمان قبل انقلاب به دلیل مقالات سفارشی وتبلیغات، این محصول وارد سیستم کشاورزی وسفره ها شد، جدای از این مطلب سویای موجود در بازار تراریخته ودستکاری ژنتیکی شده است، مصرف زیاد روغن سویا باعث کاهش #اسپرم وافزایش احتمال ناباروری وکاهش حافظه می گردد .😱سویا هم اصلا مصرف نکنید ❌
4️⃣ #کلزا : به دلیل دارا بودن مواد سمی در گذشته فقط به صورت غیر خوراکی مصرف شده است که امروزه در کانادا با دستکاری ژنتیکی وتغییر در ساختار آن وکاهش مواد غیرخوراکی بذر جدیدی به نام کانولا تهیه شده است که روغن آن به عنوان روغن خوراکی مصرف می شود .
5️⃣ #روغن_ذرت : متاسفانه اکثر بذر #ذرت موجود در جهان دستکاری ژنتیکی شده است ودر انحصار چند شرکت آمریکایی نظیر مونسانتو می باشد، این نوع بذرها برای سلامتی ومحیط زیست بسیار مخرب شناخته شده است .کلا بلال وذرت نخورید❌
__
❌ #روغن_نباتی را کاملاً از زندگی خود حذف کنید❌
#روغن_زیتون فرابکر_روغن شحم گاوی _روغن حیوانی را جایگزین کنید .👌
برای سرخ کردن هم اصلا نگران نباشید با روغن زیتون میشه سرخ کرد .....☺️
@asrar_teb_eslami
🌺🌺🌺🌺
❌روغن های مایع و جامد بازار عامل بیماری🤕🤒😷
👇👇👇👇
🍃این روزها حتما شنیده اید که خیلی از افراد در بهت و حیرت از بیماری های فراوان و گاهی ناشناخته هستند و هرکس اظهار نظری در این مورد دارد.
✅معمولا نسل جوان امروز را نسل روغن #نباتي خطاب ميکنند.در آینده نزدیک نیز کودکان امروز را جوانان روغن مایع گیاهی دیروز خطاب خواهند کرد!
😔 در گذشته نه چندان دور کسي از مضرات روغن جامد مطلع نبود، اما نسل روغنهاي پرطرفدار جامد در حال انقراض است و بخش اعظم روغنهاي مصرفي، روغن مايع گياهي است. در اين بين روغنهاي مخصوص سرخکردن نيز با ورودشان به بازار صنايع غذايي، به ما يادآوري کردند که روغنهاي مايع معمولي هم براي سرخکردن و حرارت بالا توليد نشدهاند. با وجود آنکه هنوز هم خيليها اعتقاد دارند روغننباتي مزه غذا را بهتر ميکند، اما ديگر کمتر کسي است که براي سرخکردن از روغنهاي معمولي استفاده کند.
✅✅✅مدتزمان زيادي از توليد روغنهاي مخصوص سرخکردن نميگذرد و هنوز ابهامهاي زيادي در مورد نحوه مصرف، مواد تشکيلدهنده و کيفيت آنها وجود دارد.هر روز نیز ابعاد جدیدتری از #مضرات این روغن ها مشخص می گردد.در آینده نزدیک نیز باید منتظر افزایش بیمارانی باشیم که همچون روغن نباتی جامد دیروز دلیل اصلی بیماریشان در اثر مصرف سالها روغن مایع امروز است.
💥روغن های خوراکی امروز روغنهای #سردی هستند که بیش از اینکه کاربرد خوراکی داشته باشند کاربرد صنعتی دارند.😰😯
در گذشته از این روغن ها در جلا دادن در صنایع چوبی، تولید روغن چراغ، روان کننده برای موتورهای بخار در ترابری، تولید شمع و... مورد استفاده قرار می گرفته.گیاهان این روغن ها بعضا سمی بوده که امروزه با اصلاحات ژنتیکی این روغن ها به روغن خوراکی تبدیل شده اند(مثل کلزا،کانولا،کرچک و... که در ترکیب روغن مایع امروزی بکار رفته است)
✅آنچه که مسلم هست این است که روغن های مایع موجود در بازار،بسیار مضر و حاوی ترکیبات ناشناخته ای هستند،که باعث بیماری های زیاد و حتی خطرناکی میشود.😱
درحال حاضر تنها روغن های جایگزینی که معرفی میشود،👇
🔅روغن شحم گاو،
🔅روغن زرد گاوی،
🔅روغن زیتون است✅
از روغن زیتون با خیال راحت برای سرخ کردنی استفاده کنید...درطب اسلامی بررسی شده ومشکلی نداره 😋😊👌
@asrar_teb_eslami
🌺🌺🌺🌺