eitaa logo
مشاور خانواده| خانم فرجام‌پور
4.7هزار دنبال‌کننده
15.5هزار عکس
4.5هزار ویدیو
133 فایل
💞کمک‌تون می‌کنم از زندگی لذت بیشتری ببرید💞 🌷#کبری فرجام‌پور هستم، نویسنده و مشاور تخصصی 👇 💞همسرداری و زناشویی 👼تربیت فرزند 🥰اصلاح مزاج ارتباط با ما و تبلیغات👇 @asheqemola #فوروارد_وکپی_ممنوع⛔ http://eitaa.com/joinchat/2376597514Cd7df27c490
مشاهده در ایتا
دانلود
سبك فرزند پروري مستبدانه والدین مستبد برای اطاعت، منش و خانه آراسته ارزش قائلند. در خانه آن ها برنامه های جدی و فهرستی از کارهای هفتگی کمک به امور خانه وجود دارد و هیچ گونه بحثی درباره اینکه کودک چه بخورد، چه بپوشد یا آخر هفته چه کند نمی پذیرند. خانه والدین مستبد انعطافی ندارد و آن ها اهمیتی نمی دهند که احساسات کودک بر رفتارش چه تاثیری می گذارد. تنها توضیحی که در قبال پرسش ها و چراهای کودک می دهند این است که: «چون من می گویم!» و اگر به دنبال سنگ صبوری برای ناراحتی های کودک باشند فقط سخنرانی تحویلش می دهند.
رفتار صحيح با كودكان را بياموزيم! کودک نمی تواند غذایش را به سرعت بزرگ ترها تمام كند. نمی تواند با سرعت بزرگ ترها در بازار راه برود و بدود و چون این ناتوانی غیرعمد محلی برای سرزنش شدن اوست، دچار اضطراب می شود. « زود باش كار دارم»، «زود بگو باید برم»، «بدو دیرم شده» و... اين جملات و رفتارها استرس را در جان كودك می نشاند. این وظیفه شماست كه زمان را طوری تنظیم كنید كه مجبور به عجله كردن نباشید. زماني كه با كودكان هستيد، تلاش كنيد دنيا را از ديد كودك ببينيد نه از ديد خودتان!
یکی از شیوه های کنترل رفتارهای نامطلوب کودکان،نادیده گرفتن است،در این روش دو نکته را باید در نظر بگیرید: ۱)سطح تحمل شما در برابر مشاهده ی رفتار آزار دهنده ی کودک چقدر است؟ ۲)آیا این رفتار برای کودک یا اطرافیان خطرناک نیست؟ اگر تحمل شما در این موارد بالاست و رفتار کودک خطرناک نیست. در برابر رفتار نامناسب،به او نگاه کنید و هیچ واکنش بدنی نشان ندهید،به سمتی دیگر نگاه کنید یا وانمود کنید مشغول کاری هستید یا اتاق را ترک کنید.
هرگز به كودك جملات تخريب كننده نگوييد: 🚫من مي روم و تو را تنها خواهم گذاشت. 🚫تو را از اين خونه بيرون مي كنم. 🚫من تو را نمي خواهم فكر كنيد اگر كسي را كه دوست داريد به شما چنين جملاتي بگويد چه احساسي در شما ايجادخواهدكرد. در اين حالت كودك دچار اضطراب جدايي و وابستگي خواهدشد و در بزرگسالي در روابط دوستانه و عاشقانه اش به مشكل خواهد خورد. از طرفي كودك با شنيدن اين جملات اعتماد و باورش نسبت به شما را از دست خواهد داد.
✅ والدین باید بدانند که: 👈از رفتار هایی همچون طعنه زدن،تحقیر و مقایسه کردن فرزندانشان با دیگران بپرهیزند. 👈از ابراز محبت به آنها دریغ نکنند و به آنها احترام گذاشته و آنها را همانطور که هستند بپذیرند. 👈اشتباهات فرزندان را به رخشان نکشند. 👈با چشم پوشی نسبت به بعضی از رفتارهای فرزندانشان از ایجاد تنش های بی دلیل جلوگیری کنند. 👈نسبت به مشکلات فرزندانشان رازدار باشند. 👈به هنگام راهنمایی و مشورت فرزندان از استبداد رای بپرهیزند.
❌هرگز براي ختم دعوا هيچ كدام از فرزندانتان را قرباني نكنيد؛ با این کار: 👇👇 1-بین شما و فرزندتان فاصله میافتد. 2-احساس تنفر نسبت به هم پیدا میکنند. 3-قدرت حل مساله پیدا نمیکنند. 4-مسئولیت گریز میشوند.
كودك وابسته و بدون اعتماد بنفس تربيت نكنيد: وقتی همه کارهای کودک را بهش یادآوری می کنیم 🔺مشقاتو نوشتی؟ 🔺جورابتو درآوردی؟ 🔺کتابهای فرداتو برداشتی؟ 🔺دستشویی نداری؟ خودتو خیس نکنی... 🔸این بچه ها وابسته به تذکرات شما می شوند و تا به آنها یادآوری نشود کارهایشان را انجام نمیدهند وباید دایم آنها را هُل داد!...
عواقب فریاد زدن بر سر کودک باعث نابودی عزت نفس واعتماد به نفس کودک می‌شود.روان کودک آسیب می‌بیند.کودک دچار اضطراب می‌شود.رابطه شما را با فرزندتان چه کودک و چه نوجوان باشد به شدت دچار مشکل می‌ کند. کودک به خاطر ترس، اشتباهات خود را پنهان می‌کند واین زمینه دروغگویی را در فرزند شما در سال‌های بعد فراهم می‌ کند. باعث افزایش رفتار خشونت‌ آمیز در کودک می‌ شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💥💥 اجرای سند بیحیایی۲۰۳۰ بر روی وسایل کودکان 💥💥 پدران و مادران گرامی. با توجه به نزدیکی مدارس، در خرید لوازم التحریر دقت فرمایید. سربازان شیطان با طراحی این قبیل وسایل تحصیلی و تفریحی و اسباب بازی هایی با رنگ پرچم منحوس همجنس بازان در حال عادی انگاری این پدیده شوم و شیطانی هستند. مراقب باشیم. با پدر و مادرهای فامیل اطلاع دهیم.به تصاویردقت کنید
انتقال مفاهیم دینی17.mp3
3.85M
۱۷ 💠 مفاهیم دینی مفاهیمی هستن که ارتباط انسان با خداوند رو تعریف میکنن. 🌸 🌷 🏠 🏠 @khaaneh_adab
AUD-20220605-WA0002.mp3
2.13M
🎙 خانه محل تربیت است! 💠 خانه محل خودشناسی است! ⭕️ 🏠 @khaaneh_adab