#خانوما
#آقایون
💕مهارت گوش دادن واقعی به همسر
👌مهارت گوش دادن واقعی به همسر کار سختی است. اغلب همسران هنگام گوش دادن یا به آسانی حواسشان پرت می شود ، یا به جای گوش دادن ، پاسخ خود را در ذهن شان مرور می کنند ، به احتمال بروز اختلاف بصورت گزینشی گوش می دهند ، و یا فقط بدنبال جمع آوری شواهدی برای نظرات خود هستند.
اما گوش دادن مهمترین مهارت ارتباطی است که باعث صمیمیت می شود و آن را تداوم می بخشد.
👌موقعی که خوب گوش دهید همسر خود را بهتر درک می کنید ، گوش دادن امری الزامی و نوعی ارزش نهادن به همسر است.
👌گوش دادن برای درک و همدلی الزامی ست. همدلی یعنی کنار گذاشتن علایق ، نیازها و پیش قضاوت ها تا حدی که بتوانید رابطه خود را از دیدگان همسرتان ببینید. گوش دادن نوعی سپاسگزاری از همسرتان است زیرا در واقع با گوش دادن به او می گوئید: من به تو توجه می کنم، می خواهم بدانم چه فکری میکنی، چه احساسی و چه نیازی داری.
👌گوش دادن فقط این نیست که هنگام حرف زدن همسرتان ساکت بمانید. وجه تمایز گوش دادن واقعی، توجه کردن است. اگر بخاطر درک کردن ، لذت بردن ، یادگیری یا کمک به همسرتان به او گوش دهید ، پس واقعا به او گوش می دهید.
دکتراذرتاش"
@asraredarun
┄┅─✵💞✵─┅┄
۲۴ مهر ۱۴۰۰
#دلبرانه😍💖
تا آخر عمرم❣
باهاتم، ❣
پشتتم، ❣
هواخواهتم، ❣
اینو مطمئن باش...😍💕❣💕
@asraredarun
┄┅─✵💞✵─┅┄
۲۴ مهر ۱۴۰۰
۲۴ مهر ۱۴۰۰
💐🍃🌿🌸🍃🌼
🍃🌺🍂
🌿🍂
🌸
#فنجـانی_چـاے_بـا_خـدا
#قسمت_هــفـدهـم
✍با کلی اصرار تونستم راضیش کنم تا شماره ی تلفن صوفی رو بهم بده وقتی با صوفی تماس گرفتم حتی حاضر نبود باهام حرف بزنه دو هفته طول کشید تا تونستم راضیش کنم بیاد اینجا اولش منم مطمئن نبودم که راست گفته باشه، اما وقتی عکسا و فیلمهای خودشو دانیال رو نشونم داد، باور کردم. هیچ نقشه ای در کار نیست فردا صوفی میاد تا بقیه ی نگفته هاشو بگه مکث کرد:همه مسلمونها هم بد نیستند، سارایه روز اینو میفهمی فقط امیدوارم اون روز واسه زندگی، دیر نشده باشه چند قدم بیشتر به خانه نمانده بود مِن مِن کرد:بابت سیلی، متاسفم رو به رویم ایستاد چشمانش چه رنگی بود؟ هر چه بود در آن تاریکی، تیره تر نشان میداد. صدایش آرام و سرسخت شد:دیگه هیچ وقت نگو ازت متنفرم.
انگار حرفهای صوفی در مورد عثمان، درست بود!! احساسِ احتمالیِ عثمان، اصلا مهم نبود من از تمام دنیا یک برادر میخواستم که انگار باید به آن هم چوب حراج میزدم.آخ که اگر آن مسلمانِ خانه خراب کن را بیابم هستی اش را به چهار میخ میکشم مادر روی کاناپه،تسبیح به دست نشسته بود، با دیدنم اشک ریخت:چقدر دیر کردی چرا انقدر رنگ و روت پریده؟ فقط نگاهش کردم هیچ وقت نخواستمش فقط دلم برایش می سوخت یک زنِ ترسو و قابل ترحم چرا دوستش نداشتم؟
در باز شد پدر بود با شیشه ایی در دست و پشتی خمیده تلو تلو خوران به سمت کاناپه رفت و رویش پخش شد این مرد، چرا دیگر نمی مرد؟ گربه چند جان داشت؟ هفت؟ نُه؟ این مستِ پدرنام، جان تمام گربه های زمین را به یغما برده بود...
پوزخندی بر لبم نشست، مادرِ خط خطی شده از درد را مخاطب قرار دادم:دیگه قید پسرتو، واسه همیشه بزن اون دیگه برنمیگرده چرا این جمله را گفتم؟ خودم باورش داشتم
لرزید لرزیدنش را دیدم چرا همیشه دلم به حالش می سوخت تا بوی سوختگی قلبم بلندتر نشده بود باید به اتاقم پناه می بردم چرا همیشه نسبت به این زن حس جنگیدن داشتم صدای آوازهای مستانه پدر بلند و بلندتر میشددرِ اتاقم را قفل کردم مادر به در کوبید:سارا چی شد دانیال کجاست چرا باید قیدشو بزنم چرا میگی دیگه برنمیگرده؟
🌾🌼🌾🌼🌾
✍باید تیر نهایی را رها میکردم با حرفهای صوفی و عثمان دیگر دانیالی وجود نداشت که این زنِ بدبخت را به آمدنش امیدوار کنم خشاب آخر را خالی کردم:پسرت مرده تو ترکیه دفنش کردن مسلمونا کشتنش در سینه ام قلب داشتم یا تکه ایی یخ؟جز آوازهای تنها مستِ خانه، صدایی به گوش نمیرسید در را کمی باز کردم از میان باریکه ی در، مادر را دیدم خمیده خمیده به طرف اتاقش رفت من اگر جایش بودم؛ در فنجان خدایم زَهر میریختم دوست داشتم بخوابم حداقل برای یکبار هم که شده، طعمِ خوابِ آرامی که حرفش را میزنند، مزه مزه کنم این دنیا خیلی به من بدهکار بود، حتی بدونِ پرداخت سود؛ تمام هستی اش را باید پرداخت میکرد.
آن شب با تمام بی مهریش گذشت و من تا خود صبح از دردِ بی امان معده و هجوم افکار مختلف در مورد سرنوشت دانیال به خود پیچیدم و در این بین تنها صدای ناله ها و گریه های بی امان مادر کاسه صبرم را نهیب میزد که ای کاش کمی صبر میکردم صبح، خیلی زود آماده شدم پاورچین پاورچین سراغ مادر را گرفتم این همه نامهربانی حقش نبود جمع شده در خود، روی سجاده اش به خواب رفته بود نفسی عمیق کشیدم باید زودتر میرفتم با باز کردن در کافه، گرمایی هم آغوش با عطر قهوه به صورتم چنگ زد ایستادم دستم را به آرامی روی گونه ی سیلی خورده از عثمان کشیدم کمی درد میکرد خشمِ آن لحظه، دوباره به سراغم آمد چشم چرخاندم صوفی روی همان میز دیروزی، پشت به من نشسته بود عثمان رو به رویم ایستاد دستش را روی دستِ خشک شده بر گونه ام گذاشت گرم بود چشمانش شرم داشت: بازم متاسفم بی توجه، به سراغ صندلی دیروزیم رفتم، جایی کناره شیشه ی عریض و باران خورده صوفی واقعا زیبا بود چشمهای تیره و موهای بلند و مشکی اش در دیزاینِ کِرم سوخته ی لباسهایش، هر عابری را وادار به تماشا میکرد اما مردمک چشمایش شیشه داشت، سرد و بی رمق درست مثل من انگار کمال همنشینی با دانیال، منسوبیت به درجه ی سنگی شدن بود. لبهایِ استتار شده در رنگ قرمزش تکان خورد: بابت دیروز عذر میخوام کشتن برادرت انگیزه بود واسه زندگی اون روزهام فقط انگیزمو گفتم عثمان با سه فنجان قهوه رسید و درست در جای قبلی اش نشت. جایی در نزدیکی من.
صوفی سر به زیر با دسته فنجانش بازی میکرد:یه چیزایی با خودم آوردم چرخید و از درون کیفِ چرمیِ آویزان به صندلیش یک پاکت و دوربین بیرون آورد: اینا چند تا عکس و فیلم از منو برادرته واسه وقتی که دوست بودیم تا عروسی و اون سفرِ نفرین شده به ترکیه همه را روی میز در برابر دیدگانم پخش کرد دانیال بود دانیال خودم عکسهای دوران دوستی اش، پر بود از لبخندهای شیرینِ دانیال مهربان ...
⏪ #ادامہ_دارد...
@asraredarun
۲۴ مهر ۱۴۰۰
هدایت شده از مشاور خانواده| خانم فرجامپور
سلام 🌹
در خدمتتون هستم
با بحث مشاوره
در رابطه با 👇
✴️خانواده و مشکلات خانوادگی
✴️همسرداری
✴️سیاستهای زنانه
✴️تربیت فرزند
✴️ازدواج
✴️اصلاح تغذیه
✴️مسائل اعتقادی
(فرجامپور)
جهت تنظیم نوبت به ای دی زیر پیام بدید
👇👇
@masoomi56
مبحث نکات و سیاست های همسرداری و طب اسلامی را در این کانال پیگیر باشید👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2376597514Cd7df27c490
کانال فرم های مشاوره
https://eitaa.com/joinchat/3032088595Cbc12a9d09e
۲۴ مهر ۱۴۰۰
۲۴ مهر ۱۴۰۰
هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
✅ برگزاری کلاس های متنوع برای کسب درامد حلال در بزرگترین هنرکده آموزشی کشور: 😊👇🏼👇🏼👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/955514902C87cd27dee9
💥🌹 ده ها کلاس درامدزا و هنری برای آقایون و خانم های بزرگوار 😌❤️
۲۴ مهر ۱۴۰۰
هدایت شده از مشاور خانواده| خانم فرجامپور
┄┅─✵💝✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
الهی ...
ای نام توشیرین
ای ذات تودیرین
خوشم که معبودم تویی
خرسندم که مقصودم تویی
سلام صبحتون بخیر
الهی به امید تو💚
@asraredarun
┄┅─✵💝✵─┅┄
۲۵ مهر ۱۴۰۰
┄✦۞✦✺﷽✺✦۞✦┄
#حدیث_نور
✨حضرت محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلم فرمودند:
نشانه توبه كننده چهار است: عمل خالصانه براى خدا، رها كردن باطل، پايبندى به حق و حريص بودن بر كار خير.✨
@asraredarun
┄✦۞✦✺💠✺✦۞✦┄
۲۵ مهر ۱۴۰۰
#سلام_امام_زمانم
کاش در قاب نگاهت
خاطـــــر ما می نشست
ای همــه عالــــــــــم
فـــــدای تار مژگانت بیا
#تعجیل_فرج_صلوات
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@asraredarun
❀🍃✿🍃❀ ❀🍃✿🍃❀
۲۵ مهر ۱۴۰۰
۲۵ مهر ۱۴۰۰
۲۵ مهر ۱۴۰۰
#دهم_ربیع_الاول
یا احمد نثارت میخوانم تَبارک
یا احمد جشن ازدواجت مبارک
مولا دامادی ات مبارک...❤️
امیر عباسی
#مبارک_باد
#لبیک_یا_رسول_الله
@asraredarun
══💝══════ ✾ ✾ ✾
۲۵ مهر ۱۴۰۰
۲۵ مهر ۱۴۰۰
اگر فرزندتان دروغ می گوید....
شاید به این دلیل باشد که شما در گذشته برخورد سختگیرانه ای در برابر او داشته اید..
#تربیت_فرزند
@asraredarun
۲۵ مهر ۱۴۰۰
از زیاد حرف زدن برای فرزندتان جداً خودداری کنید.
اگرچه حرف زدن با بچه ها لازم و مفید است اما زیاد حرف زدن تاثیر سازنده ای ندارد.
آنچه را قبلا گفته اید تکرار نکنید!
چیزی را که فرزندتان خود می داند، به او نگویید. بیشتر مواقع او از اشتباهش آگاه است، پیامد طبیعی رفتار، خود بهترین آموزگار است!
تکرار موجب اختلال در ارتباط سالم، اوقات تلخی، بگو مگو و استیصال می شود!
گاهی هنگام خطای فرزندتان سکوت کنید!
« زیاده گویی » مقدمه نشنیدن است.
۲۵ مهر ۱۴۰۰
اگر شما یکی از آن خانوادههایی هستید که همه کارهای فرزند خود را بهعهده میگیرید به این امید که او درس بخواند و انسان موثری بشود خوب است بدانید رویه اشتباهی در پیش گرفتهاید.
نوجوان باید بتواند همه کارهای شخصیاش را خودش انجام دهد وباید قادر باشد شرایط ارتقای فکری و توانمندی خود را نیز با درس خواندن و مطالعه و آموزش پدید آورد.
فرزندی که چنین تربیت شود، میتواند در جامعه نیز با دیگران تعامل کند و در شبکهای از ارتباطات موثر با جامعه خانواده و محیط کار قرار گیرد.
۲۵ مهر ۱۴۰۰
به کودکان مهارت زندگی کردن را یاد بدهید تا هوشمند و هدف دار بار بیایند !!!
مهارتهایی چون
گفت و گو کردن را،
تخیل،
خلاقیت،
صبر و مدارا،
گذشت،
دوستی با طبیعت،
داشتن توان عذرخواهی،
دوست داشتن و مهربانی کردن،
دویدن و بازی کردن،
شاد بودن،
از زندگی لذت بردن،
راستی و صداقت را به آنها بیاموزیم.
۲۵ مهر ۱۴۰۰
🔴 خطرناک تر از کرونا برای کودکان
در زمان جنگ نگرانی به صورت اپیدمی همه ایران را گرفت و ما هم به عنوان والدین شما بلد نبودیم "نه اینکه نخواستیم" بلد نبودیم که کار فرهنگی انجام بدیم پس الان باید درس بگیریم واجازه ندهيم این ناآرامی ها از طریق پدر و مادر و خانواده به فرزندانمان منتقل شود. حال چه کنیم؟؟
❗️مسائلی که در این مدت باعث نگرانی والدین شده نباید اجازه دهید این نگرانی ها از طریق پدر و مادر و از طریق محیط خانواده به فرزندان منتقل شود. حال چه کنیم؟
❗️یک دلیل نگرانی ما انباشت اخبار هست. تمام منافذ نفوذ این نگرانی را ببندید. تلویزیون ها را جز در مواقع ضروری روشن نکنید و خود را در معرض اخبار غیر صحیح و مغرضانه قرار ندهید.
به اطلاعات فضای مجازی زیاد اعتماد نکنید معیار داشته باشید. غربالگری کنید تنها مطالبی را اجازه دهید وارد ذهنتان و وارد فضای زندگی تان شود که مثبت گویی داشته باشد. نگاه خوشبینانه داشته باشید.
( ببینید دوستان نگاه خوشبینانه این نیست که ما کمی ها و کاستی ها و بدی ها رو نبینیم نگاه خوشبینانه یعنی روی مثبت ها، روی داشتهها تمرکز کنیم ولی در عین حال به نقصان ها و کمبودها هم نگاه داشته باشیم. تعادل بین این دوتا بسیار مهم است.)
❗️توصیه های بهداشتی که توسط مقامات مسئول و از طریق تلویزیون و رسانهها مطرح میشود به دقت رعایت کنید. عزیزان مسئله کرونا را سیاسی نکنید دنبال مقصر نگردید کادر درمان و بهداشت با فداکاری مشغول کار هستند قدردان زحمت و فداکاری این عزیزان باشیم.
❗️نکته بعد نکات پیشگیری رو که یاد می گیرید و مایلید در منزل انجام بدید برای بچه ها تبدیل به بازی شاد و شیرین کنید. زمانی که دست بچه ها رو می شویید و ضد عفونی می کنید زمانی که سایر توصیه های بهداشتی را عمل می کنید روحیه ای شاد و امیدوار داشته باشید.
❗️رفتار شما توام با احساسی که در آن لحظه دارید الگوی ذهنی فرزندان شما خواهد شد. اگر میخواهید دست کودک را بشویید به او نگید؛ "بیا دستتو بشور مریض نشی" بهش بگید؛ "بیا بریم آب بازی کنیم." اگر دست ها رو شستشو و ضدعفونی میکنید به صورت یک بازی شاد انجام بدید.
روزهای بعد هم میگیم که چه برنامه هایی داشته باشید. امیدوارم که در برابر ویروس نگرانی و کرونا و هر ویروس دیگه ای مقاوم باشید.
۲۵ مهر ۱۴۰۰
کودکانی که در خانواده هایی بزرگ می شوند که خوبی های شان مورد قدردانی قرار میگیرد احساس خوبی درباره خود دارند.
چنین کودکانی بیشتر از بقیه کودکان از عهده مبارزه با زندگی برمی آید و به هدف های بالاتری در زندگی می رسد.
۲۵ مهر ۱۴۰۰
یکی از جانشین های تنبیه برای کودکان این است که احساس خود را با شدت اما بدون توهین به شخصیت بیان کنید.
انتظارات خود را جزء به جزء شرح دهید و راه جبران خطاها را به کودک نشان دهید.
برای بسیاری از کودکان این توضیحات کافی است تا آنها را به عمل مسئولانه تر تشویق کند.
پدر: از اینکه ابزار من در حیاط زیر بارون رها شده خیلی عصبانیم. انتظار من اینه که وقتی ابزار رو میگیری اونها رو با همون وضعیت قبلی برگردونی.
۲۵ مهر ۱۴۰۰
با ورود بچه ها به مدرسه و فضای درس و کتاب، باید نظم و برنامه ریزی و... در شخصیت اونها تثبیت بشه. الان بهترین فرصت هست برای این کار. رفتار شایسته فرزندتان را برایش توصیف و در آخر با کلمه ای خلاصه کنید.
" تو مداد رنگی ها و خودکاراتو از هم جدا کردی و هر کدوم رو توی جعبه خودش گذاشتی. آفرین به این میگن سازمان دادن."
" می دونم که تو تمایل داشتی به اون اردوی مدرسه بری و وقتی برنامه اردو کنسل شد برنامه دیگه ای چیدی. این اون چیزیه که من بهش میگم انعطاف، ابتکار و سازگار بودن و این خیلی عالیه."
" تو پشت سر رفیقت ایستادی. هر چند که بچه های دیگه اون رو مسخره کردند این یه شجاعته پسرم"
" دخترم تو الان یک ساعته که داری تلاش میکنی این لغات رو حفظ کنی، من به این میگم استقامت"
" تو متوجه شدی که گل آب میخواد و اونا رو آب دادی به این میگن ابتکار به خرج دادن "
" پسرم تو گفته بودی که سر ساعت ۵ تمام تکالیفتو انجام میدی و الان درست ساعت ۵ هست و این چیزیه که من بهش میگم وقتشناسی"
۲۵ مهر ۱۴۰۰
۲۵ مهر ۱۴۰۰
هدایت شده از طبیبِ جان
━━━━━━━━━━﷽◯✦━━━
💎 #پرسمان_جواهری 🔻
❓#سوال_
🔚 تربیت فرزند
🔑#سوال
👩💼سلام ببخشید ی سوال برا زیر هفت سال دارم پسرم یکسال و نیمشه راه نیفتاده البته ب تازگی چن قدم میره...کلمات واضحی هم الان نمیگه فقط بابا...میخاستم بدونم چه بازیهایی باهاش انجام بدم که هوشیارتر بشه
#پاسخ_استاد
👨🏫سلام و رحمه الله
❒🗯درباره ی این مورد باید به دو نکته توجه کنید اولین نکته بحث تغذیه فرزند است و دومین نکته نیز چگونگی رفتار و تمرین با فرزند. در مورد این که والدین چگونه با فرزندان در این دوران باید تمرین کنند خدمت شما عرض کنیم که؛
🔸⇚فرزندان قبل از بیان کلمات ، درک کلمات را یاد می گیرند. فرزند اولین کلمات را در سن ۱۲ ماهگی بیان می کند. اما این بدان معنا نیست که به یکباره و در یک شب حرف زدن را آغاز می کنند.
🔸⇚بهترین کار این است که زمان قابل توجهی را برای صحبت کردن با کودک بگدارید و او را تشویق کنید تا صداهایی شبیه به “ما” ، “دا” و “با” را بگوید. می توانید فرزند را مقابلتان بنشانید یا او را طوری بنشانید که صورتش مقابل صورت شما باشد. شروع کنید به تولید زنجیره های آوایی نظیر "ما ما ما ما ما" و یا "دا دا دا" ، در صورتیکه آن زنجیره آوایی و یا چیزی شبیه به آن زنجیره آوایی را تولید کرد او را تشویق کنید.
🔹⇚راه بعدی حفظ تماس چشمی است یعنی 👈زمانهایی که آوا سازی یا صدا سازی می کند به چشمان او نگاه کنید .
🔹⇚با پاسخهای کلامی ، تقلید صداسازی های کودک و استفاده از آهنگ کلامی و. .. گفتار فرزندتان را تقویت کنید.
❒🗯در مقابل کودک بنشید و سعی کنید هر کاری که او کرد شما نیز تقلید کنید. اگر کودتان خندید شما نیز بخندید .
💢در موقعیت های مختلف با فرزند صحبت کنید، مثلا در حمام ، اتاق و....
😎از ژست ها برای انتقال معانی واژگان کمک بگیرید. مثلا هنگام خداحافظی در حالی که می گویید “بای بای ” دستانتان را نیز به نشانه خداحافظی تکان بدهید. و یا وقتی بدنبال شیئی هستید و آن را ندید علاوه برگفتن “نیست” با دستان نیز ژست مربوطه را نشان دهید.
🔸⇚ به عنوان مثال؛در مقابل کودک بنشیند و قبل از نشان دادن تصویر گاو ، صدایش را به شکل هجای گفتاری به او آموزش دهید.( پس از آنکه کودکتان صدای مورد نظر را شنید تصویر را به او نشان دهید). به همین شکل می توانید صدای ماشین “بـــیپ بیـــــپ ” و دیگر صداهای محیطی را آموزش دهید.
حتما تلاش های فرزند برای گفتن واژگان را مورد تشویق قرار دهید.
🍱خب حالا سراغ تغذیه فرزند برویم فرزند شما احتمالا دچار غلبه ی بلغم شده است، که باید راهکارهای تغذیه ای متناسب با مزاج او را انجام دهید.
🚫ترک سردی ها (یا مواد غذایی بلغم زا)از جمله ماست، دوغ، هندوانه، خیار، گوجه،
و...
➊سه شیره
❷سویق گندم..روزی یکی دو قاشق
❸ روغنبنفشه کنجدی دربینی شبی دوقطره وروی ملاجش هم باهمین روغن ماساژ بدید.
❹تخم پرندگان کوچک ..مثل کبوتر..بلدرچین..کبک..
✿○○••••••══
@Javaher_Alhayat
═══••••••○○✿
۲۵ مهر ۱۴۰۰
۲۵ مهر ۱۴۰۰