👈 دعواهای پدر و مادر مقابل " فرزندان"
☘ عذاب آورترین اتفاق برای بچه ها که تاثیرگذاری غیرقابل انکاری روی شخصیت آنها دارد دعوای پدر و مادر مقابل چشم فرزندان شان است. مهم تر از آن، بدگویی شما از همسرتان برای فرزندان تان است. این اتفاق هیچ ثمره ای جز ایجاد استرس در وجود بچه ها ندارد.
👌به جای این کارها بعد از بحث و دعوا بهتر است موضوع را این طور برای بچه ها روشن کنید: «ما از هم ناراحت بودیم و به خاطر همین ناراحتی با هم صحبت کردیم و حالا هم داریم روی این موضوع کار می کنیم تا مشکل، زودتر حل شود.
#تربیت_فرزند
@asraredarun
در دعوای کودکان(اگر کتک کاری نمیکنند)دخالت نکنید
دعوا سر خوراکی،اسباب بازی یا تماشای شبکه تلویزیونی، فرصتی مناسب برای آموزش مهارت حل مشکلات زندگی، برای کودکان است.
@asraredarun
💐💐💐💐💐
7 روش برای کنار آمدن با افراد بد قلق
برای همه ما پیش آمده که سروکارمان با افراد بدقلق بیفتد. این افراد اشکال مختلفی دارند.
بعضی از آنها اهل جر و بحث هستند و بعضی بددهن، یک دنده و لجباز، عصبانی یا دعوایی هستند.
چطور باید با چنین افرادی که اتفاقاً تعدادشان کم هم نیست کنار بیاییم؟
بیایید این طور به مساله نگاه کنیم که آدم های عصبانی داد می زنند که شنیده بشوند.
آنها به دنبال احترام و عشق هستند.
می خواهند احساس کنند که مهم هستند، فقط نمی دانند راه درست کسب آنچه می خواهند کدام است.
👈توصیه هایي براي مواجهه با چنین افرادی
▪️در بحبوحه بحران خونسرد باقی بمانید.
بی حرکت بمانید و چیزی نگویید.
بگذارید بحران سیر طبیعی خودش را بپیماید، حتی در آن زمان که شخص عصبانی سعی می کند شما را برانگیزاند تا شما هم در مقابل او فریاد بزنید اما ارزش ندارد.
▪️اجازه بدهید طرف هرچه می خواهد حرف بزند.
او به زودی خسته خواهد شد.
گاهی آنها فقط همین را می خواهند؛ اینکه کسی به آنها گوش بدهد که احساس کنند مهم هستند. همه دلشان می خواهد مهم باشند. فقط بعضی ها این حس را طوری بروز می دهند که نتیجه عکس می دهد.
▪️صادقانه از دیدگاه طرف مقابل به قضیه نگاه کنید.
خود را به جای او بگذارید.
هیچ وقت نگویید «تو اشتباه می کنی». حتی با جدیت دنبال نقاط مشترک بگردید و بر آنها تاکید کنید.
▪️این عبارت تاثیر فوق العاده ای دارد؛ «بله، بله، دقیقاً می فهمم تو چه می گویی، منظورت این است که...»
این کلمات به طرف مقابل نشان می دهد که حرف او را شنیده اید. معمولاً آنها فقط همین را می خواهند؛
می خواهند که برایشان ارزش قائل شویم. اگر سر بعضی چیزها توافق کنید آرام آرام عصبانیت و مقاومت طرف مقابل را در هم می شکنید.
▪️اگر گفت وگو دارد به بددهنی و بدزبانی کشیده می شود آن را متوقف کنید.
دست هایتان را به علامت تسلیم بالا ببرید و قاطعانه اما با آرامش بگویید؛ «تو الان خیلی عصبانی هستی و چیزهایی می گویی که واقعاً آن طور فکر نمی کنی (از شک و تردید خودتان به او امتیاز بدهید) پس من به سهم خود معذرت می خواهم.
بعداً وقتی آرام شدی با هم صحبت می کنیم.» بعد از اتاق بیرون بروید یا از طرف بخواهید اتاق را ترک کند.
▪️اگر شما اشتباه کرده اید سریع بپذیرید و مسئولیت آن را به گردن بگیرید. بگویید؛ «حق کاملاً با توست، اشتباه از من بود و من برای جبران...»
حتی اگر خودتان قانع نشده اید که اشتباه کرده اید حداقل از شک و تردید خود بهره مثبت بگیرید؛ «ممکن است من اشتباه کرده باشم. بیا دوباره موضوع را با هم مرور کنیم.» هیچ کس با چنین روشی مخالفت نمی کند.
این کلمات قدرت شگفت انگیزی دارند. به این ترتیب هم به نظر طرف مقابل احترام گذاشته اید و هم تنش موجود در فضا را کاهش می دهید.
شاید خود شما هم از تغییر روحیه طرف تعجب کنید که می گوید؛ «بله، تو اشتباه می کنی اما چیز مهمی نیست، همه اشتباه می کنند.» اشتیاق شما برای اینکه نشان بدهید او درست می گفته و شما اشتباه می کردید باعث می شود فضای درگیری تلطیف بشود.
اگر شجاعت این را داشته باشید که بپذیرید طرف مقابل بر حق بوده رضایت خاطر بیشتری هم احساس می کنید. معمولاً کسی که شما را به باد انتقاد می گیرد در مقابل چنین صحبتی متعجب می شود و از فکر درگیری می گذرد چون دیگر چیزی برای جر و بحث باقی نمی ماند.
💐💐💐💐💐
@asraredarun
#دکتر_هلاکویی
بچه ها فکر می کنند بزرگترها همه چیز را می دانند.
بنابراین وقتی به او می گوییم:
"دست و پا چلفتی! عرضه یه کار کوچیک هم نداری!" او اعتماد به نفس خود را از دست می دهد.
ممکن است در ظاهر با پرخاشگری مخالفت خود را نشان دهد اما ته دل، با ناراحتی این موضوع را می پذیرد، چون شما بزرگتر او هستید و حق با شماست. و او فرد دست و پا چلفتی و... است،بیایید بیشتر در صحبت کردن خود دقت کنیم.
@asraredarun
💐💐💐💐💐💐
کارهای کودک درسه محدوده است
🍏محدوده سبز: کارهای خوب کودک
🍋 محدوده زرد: کارهای نه خوب و نه بد(که اشتباهات کودک درحوزه مهارت رانیزشامل میشود که اشکالی ندارد مهارت ندارد وباید اشتباه کند تا یادبگیرد)
🍎 محدوده قرمز که آسيب زدن به خود يا ديگران يا تجاوز به حقوق ديگران است که تنها5% کارهای کودک راتشکیل می دهد ونیاز به تنبیه صحیح بدون خشونت و عصبانیت دارد
👈ولی متاسفانه اکثر تنبیه های والدین برای کارهای محدوده زرد کودکان است که کارهای بدون ایراداست، کودک میخواهد کمک مادر کند ظرفی را می شکند یا خرابکاری میکند که به دلیل مهارت کم آنهاست
👈 به جای تمرکز روی 5 درصد خطاهای کودک به 95درصد کارهای کودک که بدون اشکال است توجه کنید بخصوص 40 درصدکارهای خوب کودک و آن هارا به زبان بیاورید.
💐💐💐💐💐💐
@asraredarun
وقتی فرزندمان بیمار میشود:
- به او برچسب نق نقو، بداخلاق، لوس ... ندهید.صبور و مهربان باشید.
- به فرزندتان نوازش و محبت فوق العاده ندهید.
بسیاری از کودکان به خاطر نوازش و توجه خاصی که در مواقع بیماری میگیرند دست به تمارض میزنند یاحاضرندبه خود اسیب بزنند.
- به خاطر بیماری به او احساس گناه ندهید.جملاتی مثل "اه خسته م کردی"
"چرا مراقب نبودی مریض شدی بازم"
«ای وای مریض شدی؟حالا چیکار کنم؟»
«گریه نکن.آبرومون رفت.ساکت شو!»...
جملاتی هستند که به کودک احساس گناه میدهند
@asraredarun
💢 چه طور بچههای خوش قول تربیت کنیم؟
🔻 کلمه خوش قولی را در خانه خودتان و بین خانواده مقدس کنید. مثلا جزو یکی از تعریف های کلامی شما از کودکتان باشد، «قربون پسر خوش قولم برم». اینکار برچسب مثبت زدن به کودک است و ریل گذاری ب ای متخلق شدن فرزند شماست.
🔻 گاهی موضوع را برایش عجیب کنید. وقتی بچه ها کار خوبی می کنند مثلا نماز میخوانند یا بدون اینکه شما گفته باشید در حال کمک به شما هستند و... جمله مذکور را بگویید تا با تعجب بگوید: چه قولی؟ آن وقت از فرصت استفاده کنید و مثلا بگویید: «اینکه خدا گفته نماز بخوانید، به پدر و مادر کمک کنید و... و تو الان این کار رو می کنی.»
🔻 وقتی زمان انجام یکی از خواسته های او رسید، مثلا سر موقع خریدی برایش انجام دادید و... نقش بازی کنید و برای لحظاتی نگویید که آن کار را کرده اید. وقتی بچهها ناراحت شدند و ابراز ناراحتی کردند، بگویید که واقعا چقدر بدقولی حس بدی ایجاد میکند. من فقط خواستم نظرتو را درباره بدقولی بدونم، این هم کادوی شما و...
🔻 قرارهای بین خودتان مثل تمیز کردن اتاق و... را به شکل یک قول معرفی کنید و بعد روی دیوار اتاق کودک نصب کنید. به کودکتان یک کاردستی هم برای جمله «من از بدقولی بدم میاد» درست کنید و بالای آن نصب کنید تا بچه ها نسبت به انجام قول شان پایبند باشند.
🔻 مثل همه ویژگی های تربیتی دیگر، اگر بخواهید خوش قولی را به بچه ها یاد دهید اما خودتان خوش قول نباشید هیچ نتیجهای نمیگیرید، یادگیری بچهها، مشاهدهای است.
@asraredarun
چگونه با نوجوانم همدلی کنم؟
براى برخى والدین ابراز همدلى موقع ناراحتى فرزندشان مشکلتر از نصیحت کردن، حل مشکل و راهنمایى است. براى همدلى باید به گفتههای فرزند بهدرستى گوش کنیم و در ضمن با استفاده از قوهی تخیل و بهیاد آوردن تجربیات مشابه خود در نوجوانى، احساس او را درک نماییم و اطمینان یابیم که آنچه نوجوان بر زبان آورده، درک و دریافت شده است.
هر یک از لحظات بیان احساسات نوجوان را بهمثابهی فرصتی برای ارتباط بدانید. البته همدلی بهمعنای توافق یا تایید نوجوان نیست. بنابراین، اگر فرزند شما از دعوا با دوستش، رفتار ناخوشایند مدیر مدرسه، یا بهخاطر خراب کردن یک امتحان در مدرسه ناراحت یا عصبانى است، همدلی با او بدان معنا نیست که به او حق بدهید، اما مخالفت هم نکنید و توجه کنید که او نیاز به راهنمایى و نصایح اخلاقى هم ندارد.
در حقیقت، شاید بهتر باشد شما با احساسات شخصی خود در شرایط مشابه درگیر شوید و مثلاً بگویید، «میفهمم چرا این موضوع تو را اینقدر ناراحت میکند»، یا «معلوم اس این موضوع خیلی برایت سخت بوده.» همچنین نگران نباشیم که همدلی موجب تشویق و تقویت احساس ناراحتى او شود. دریافت همدلى به او یاری میرساند خود را با احساساتى که تجربه میکند، تنها احساس نکند. همچنین او تشویق میشود تا هم به احساسات خود بیشتر توجه کند و هم آنها را به زبان آورد. به یاد داشته باشید که قادر نیستید در هر موقعیتی، احساس فرزند خود را کنترل کنید. احساس او بخشی از پاسخ طبیعی برای یک موقعیت خاص است. در واقع، شما با انتقال این موضوع که دارید به آنچه او احساس میکند، «فعالانه گوش میکنید»، با فرزند خود ارتباطى گرم برقرار میکنید. بهعبارت دیگر، به فرزند نوجوان خود کمک میکنید با شما بیشتر احساس صمیمیت کرده و درک کند که دوستش دارید. این همان چیزى است که همهی والدین دوست دارند در ارتباطشان با فرزند نوجوان بهدست بیاورند.
نمونهای از ناهمدلى این است که بگوییم، « اینکه چیز مهمى نبود»، یا «تو نباید از این چیزها ناراحت بشوی». این قبیل جملات به این معناست که فرزند شما نباید به هیجانات خودش اعتماد کند، بلکه باید به گفتار شما در مورد احساسات خود تکیه داشته باشد. در صورتی که فرد از کودکى با این پیامها بزرگ شده باشد، یاد میگیرد که درک خود از احساساتش (و بعداً قضاوتهای خود) را کمارزش بشمارد و این امر در نهایت ممکن است به اعتمادبهنفس پایین او منجر شود.
باید توجه کنیم همدلى و پذیرش احساسات نوجوان بهمعنای پذیرش رفتار او نیست. ما این پیام را منتقل میکنیم: همهی احساسات قابل قبولاند، ولی تمام رفتارها قابل قبول نیستند.
ضمناً درک و همدلی، باید پیش از هر گونه راهنمایى یا حتى اظهار نظر، نشان داده شود. شاید در غالب اوقات هدف نوجوان از بیان ناراحتىاش فقط دریافت درک و همدلى باشد و حتى نیازى به راهنمایى وجود نداشته باشد.
@asraredarun
هدایت شده از علیرضا پناهیان
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 پرثواب تر از جهاد در راه خدا چیست؟
🌱عاشقی و تزکیه تو خلوت پدید نمیاد...
#تاریخ_بعثت و #عصر_ظهور در گفتگو با علیرضا پناهیان
شبکۀ افق، برنامه وقت سحر، حوالی ساعت ۴:۱۰ به مدت ۳۰دقیقه
@Panahian_ir
هدایت شده از علیرضا پناهیان
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 وقتی خدا دلش بخواد ببخشه، جای گناه ثواب مینویسه!
#شب_قدر
@Panahian_ir
مشاور خانواده| خانم فرجامپور
🔹 #او_را ... ۲۵ رسیدم خونه عرشیا و رفتم داخل. 😈یه نگاه شیطنت آمیز به سرتا پام انداخت و محکم بغلم
🔹 #او_را ... ۲۶
-برو اونور عرشیا...
درو قفل کرد و کلیدو گذاشت تو جیبش‼️
-تو هیچ جا نمیری😠
-یعنی چی؟😠
برو درو باز کن!!
باید برم،
قرار دارم...
صداشو برد بالا
-با کی قرار داری⁉️😡
از ترس ته دلم خالی شد...😨
احساس کردم رنگ به روم نمونده،
اما نباید خودمو میباختم...
-با مرجان
-تو گفتی و منم باور کردم😡
میگم با کی قرار داری؟؟
-با مرجااااان....
میگم با مرجان...
-گوشیتو بده من😡
-میخوای چیکار؟؟؟
-هر حرفو باید چندبار بزنم؟؟؟😡
گوشی رو گرفت و زیر و رو کرد.
بعدم خاموشش کرد و گذاشت تو جیبش....
-گوشیمو بده😧
-برو بشین سر جات😡
تپش قلب شدید گرفته بودم...
حالم داشت بد میشد.
رفتم نشستم رو مبل
عرشیا رفت سمت کاناپه و دراز کشید!
ده دقیقه ای چشماشو بست و بعد بلند شد و نشست...
همینجوری که با انگشتاش بازی میکرد،
چنددقیقه یکبار سرشو بلند میکرد و با اخم سر تا پامو نگاه میکرد😠
بلند شد و داشت میومد سمتم که دیگه نتونستم خودمو نگه دارم و بغضم ترکید...😭
دوزانو نشست جلوم و سرمو گرفت تو دستاش...
-ترنمم گریه نکن...😢
اخه چرا اذیتم میکنی؟؟
-دستاشو پس زدم و گفتم
-ولم کن....
بیشعور روانی!!😭
-ترنم من دوستت دارم...😢
-ولی من ندارممممم
ازت متنفرممممم
برو بمییییر😭
بازوهامو فشار داد و گفت
-باشه...
میخوای بری؟؟
-اره،پس فکر کردی پیش تو میمونم؟؟
کلید و گوشیمو داد دستم و با بغض گفت
-خداحافظ عشقم.....😢
سریع بلند شدم و از خونه عرشیا زدم بیرون...
سوار ماشین شدم اما حال رانندگی نداشتم...
حالم خیلی بد بود...
سرمو گذاشتم رو فرمون و هق هقم بلند شد...😭
خیلی تو اون چنددقیقه بهم فشار اومده بود...
نیم ساعتی تو همون حال بودم،
میخواستم برم که عرشیا از خونه اومد بیرون!!
تلو تلو میخورد‼️
داشت میرفت سمت ماشینش که یهو پخش زمین شد......❗️
"محدثه افشاری"
@asraredarun
اسرار درون