┄✦۞✦✺﷽✺✦۞✦┄
#احادیث_حسینی
✨امام حسین علیهالسلام فرمودند:
اگر دین ندارید و از قیامت نمی هراسید دست کم در دنیای خود آزادمرد باشید. ✨
@Allah_Almighty
┄✦۞✦✺💔✺✦۞✦┄
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
انسان شناسی ۱٠۹.mp3
11.11M
#انسان_شناسی ۱۰۹
#استاد_شجاعی
#استاد_فرحزادی
➖ از نظر قرآن، ویژگیهای اصلی اهل بهشت چیست؟
➖ چه کسانی اذن ورود به بهشت را دارند؟
➖ آیا ما تا اینجای عمرمان، چنین ویژگیهایی را کسب کردهایم؟
@Ostad_Shojae
✍ امام کاظم علیهالسلام: شستن سر با گل ختمی در روز جمعه از سنت است:
1️⃣ روزی را زیاد میکند.
2️⃣ فقر را دور میکند.
3️⃣ مو و پوست را زیبا میکند.
4️⃣ ایمنی از میگرن است.
📚مسند الامام الکاظم، عزیزالله عطاردی، ج3، ص19
طرز تهیه شامپوی گل ختمی: ابتدا گل ختمی خشک را آسیاب کرده سپس یک الی دو قاشق غذا خوری از آن را در یک لیوان آب ولرم یا داغ مخلوط کرده و 10 تا 20 دقیقه صبر می کنیم تا لعاب پیدا کند. سپس با جوراب زنانه یا پارچه نازکی آن را صاف می کنیم (مواد جامد آن را دور می ریزیم) و استفاده می کنیم.
فواید این شامپوی بی نظیر : رفع شوره سر ، رفع شپش ، نرم کننده طبیعی مو و بدن ، زیاد شدن رزق و روزی توصیه می شود حداقل هفته ای یک مرتبه استفاده شود.
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حرمله زمان کیست؟ از زبان حکیم حسین خیراندیش
✍حکیم خیراندیش
❌بچهها رو آرایش نکنید
✍چون باعث بیش فعالیشون میشه. باعث ناراحتیهای پوستی میشه، چون لوازم آرایشی برای بزرگترها تولید میشن. احساس کودکانه رو از بچهها میگیره. باعث سلب اعتمادشون میشه، چون فکر میکنن که با آرایش زیبا هستند.
باعث خود بزرگ بینی و غرور کاذب میشه. باعث تنهایی و فاصله با هم سن و سالاشون میشه. باعث اتلاف وقتشون و صرف رسیدگی به خودشون میشه در حالیکه باید اون زمان صرف بازی بشه. باعث مقایسه کودک با بزرگتر میشه و الگویی نامناسب در ذهن کودک شکل میگیره. دائم تو این فکره که وقتی بزرگ شد عمل زیبایی انجام بده.
✅تقویت قلب
✍غذاهای بویایی از #مهمترین تقویت کنندههای قلب ( هم قلب مادی هم قلب معنوی) انسان هستند.
1⃣عطرهای روایی
2⃣گلاب
3⃣بوی گل و میوه
4⃣روغن های خوشبو
5⃣بوی نوره
6⃣بوی کندر و اسفند
7⃣بَخور
8⃣بوی خشت، گل، چوب و خاک
9⃣بوی دود هیزم و کود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اهمیت #جویدن غذا در ازبین بردن #لکههای_پوستی
🎙حکیم خیراندیش
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
🌼آداب سفر در کلام امام صادق(ع)
❣امام صادق(ع):
هر كس هنگام سوار شدن بر مَركَب (وسيله نقليه) سورة مباركة «انا انزلناه» را بخواند سالم و آمرزيده از آن پياده خواهد شد.
📚مكارمالاخلاق، ص ٢٤٢
❣امام صادق(ع):
کسي که در سفر هر شب آيتالکرسي بخواند خود و آنچه به همراه او است سالم و محفوظ خواهند ماند.
📚سفينه، ج ١ ص ٦٢٧
❣امام صادق(ع):
هر زمان که اراده سفر کردي قبلاً و پيش از آن که سوار بر مَرکب (وسيلة نقليه) شوي صدقه بده خواه کم باشد يا زياد. البته صدقه هر چه بيشتر باشد خواستههايت را بهتر تأمين ميکند.
📚بحار، ج ٧٦، ص ٢٤٢
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅تهیه سرکه انگور:
✍برای درست کردن سرکه از انگور ابتدا باید انگور شسته شود سپس صبر کنید تا کاملاً خشک شود زیرا آب، سبب کپک زدن آن میشود، پس از آن آب انگور را بگیرید و در ظرف ریخته و درب آن را ببندید البته میتوان خود انگور را هم در ظرف ریخت. (هرچه انگور مورد استفاده شیرینتر باشد سرکه حاصل از آن بهتر و ترشتر است).
در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد تا تبدیل به خمر شود و تفاله آن بالا میآید(تغییر اول)، پس از مدتی تبدیل به سرکه میشود و تفاله آن پایین میآید(تغییر دوم)،
شرطش آن است که پس از تبدیلشدن به خمر (حدود ده روز) درب ظرف را باز کنید تا مگس سرکه یا پشه سرکه وارد آن شود، این حشره باعث میشود که آب انگور تبدیل به سرکه شود و این فرآیند از 40 تا 90 روز طول میکشد.
روش دیگر این است که بعد از ده روز به آن سرکه کهنه اضافه کنند زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند باز هم مگس سرکه در آن به وجود میآید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه میشود ولی آنچه از روایات برداشت شده، باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن است.
هشدار: هرگز نباید بعد از چهار روز مجددا به مواد اولیه انگور اضافه نمود. فقط در فاصله چهار روز اول می توان مواد اولیه را افزایش داد. متاسفانه در میوه فروشی ها هر شب میوه ها و انگور های تورک شده را به خمره بزرگ اضافه می کنند و ممکن است اینکار بیش از ده ها روز ادامه داشته باشد که سبب خراب کردن سرکه از حالت صحیح اسلامی می شود.
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅نان خوب
✍نان گندم سبوسدار کاملا برشته و نسوخته که سرد بشه و 24 ساعت از پختش نگذشته باشد، نان مورد تایید میباشد که جیدالغذاء میباشد
نانی که برشته نباشد در بدن به علت فجاجت و خام بودنش، سُده وگرفتگی ایجاد میکند
نانی که به گرمی و داغی میل شود سبب تحلیل گرمای معده و اختلال در هضم میشود
چون هضم با گرمای غریزی ارسال شده از کبد صورت میگیرد نه حرارت خارجی و غریبه ...
نانی که 24 ساعت از پخت آن گذشته باشد دیر هضم و بطئ الانحدار است(فضولات آن دیر از بدن دفع می شوند)
درنتیجه هر روز به مقدار مصرف همان روز نان با صفات فوق را تهیه کنید ...(که البته برخی صفات مثل سبوسدار بودن در خیلی از نانها وجود ندارد...)
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅