افزایش اعتماد به نفس در بچه ها
انرژی مثبت کلید طلایی اعتماد به نفس
همیشه تلاشهاشو تحسین کنین، اگه تو کاری به موفقیت نرسید بهش بگین مهم اینه که تو تمام سعیتو کردی و من تمام تلاش سختتو دیدم. این کار باعث میشه که اون احساس خوبی در مورد خودش کنه حتی اگه به موفقیت نرسیده باشه. مثلا تو ساختن پازلها اگه تا اخر نتونست تکمیلش کنه اونو تشویقش کنین و بهش بگین خیلی خوبه که تا اینجا درستش کردی، مطمئنم بقیشم میتونی درست کنی. در اینصورت کودک متوجه میشه که مورد حمایت قرار گرفته و در معرض استرس قرار نمیگیره.
صبح ها برای بیدار کردن بچه ها جنجال به پا نکنید.
کودکان از این که پتو را یکباره از روی آنان بردارید و بیدارشان کنید، متنفر هستند
استفاده ازسخنان منفی وتنبل نامیدنشان هم کمکی به شمانمی کند
با لطافت و محبت باشید...
مهارت های خلاق نیز اکتسابی است و مثل مهارت های فکری باید یاد بگیریم. اولین مهارت خلاق که باید یاد گرفته شود تحریک و ادراک قوی حواس است یعنی حواس پنج گانه باید قوی شود. این حواس در دوره ی تحریک و ادراک و به کمک بازی ها قوی می شود.
بچه ها در بازی ها باید از حواس پنج گانه شان استفاده کنند. ما برای نوزاد هم دو مسئله را بسیار تأکید می کنیم
🔸 یک امنیت نوزاد و
🔸 دوم تحریک حواس پنج گانه ی نوزاد که روش ها ی آن را در سی دی های نوزاد توضیح داده ایم.
بچه ها باید در بازی ها ی دوران تحریک و ادراک، هم تحریک و هم درک حواس پنج گانه را پیدا کنند. ابزار خلاقیت دست و چشم است یعنی بچه ها زیاد ببینند و زیاد لمس کنند.
در جامعه ی ما بچه ها خوب می بینند ولی به دلیل نظافت شدید لامسه ی ضعیف دارند. به همین دلیل نمی توانند با دستشان بسازند و خلق کنند . مثلاً بچه های ما ممکن است که خیلی خوب شعر بگویند ولی اصلاً نمی توانند کارهای مجسمه سازی یا نقاشی که کثیفی به دنبال دارد را انجام دهند. نظافت و نظم بدون تعادل، دشمن خلاقیت است.
پاسخ دادن به نیاز واقعی بچه ها یعنی رابطه عاشقانه با آنها واین باعث می شود که بچه خانواده محور بار بیاید.
قلب این بچه دست خداست، شما وظیفه تان را انجام بدهید، خدا کاستی ها را جبران می کند. پس نیازهای بچه ها را بشناسیم و به نیازهای آنها پاسخ بدهیم.
بسیاری از والدین گله میکنند که فرزندانشان با آنها حرف نمیزنند دلیلش این است که پدر و مادر بیش از اندازه نصیحت و سخنرانی می کنند.
به خصوص اگر بچه ها احساس کنند که پدر و مادرشان میخواهند با سخنرانی و توضیح آنها را به انجام دادن کاری ترغیب کنند در برابر آن مقاومت میکنند در این موقعیت سخنرانی کردن نه تنها بی فایده است بلکه نتیجه عکس میدهد.
تحقیقات به ما نشان داده است که اکثر نوزادان و کودکان باید هر چیزه جدیدی را ۷ تا ۱۰ بار تجربه کنند تا از آن خوششان بیاید. بنابراین از معرفی مزههای جدید یا بسیار عجیب و غریب به کودکان نترسید.
روش خوب برای اینکه کودکان تنوع زیادی را در غذاهایشان داشته باشند، این است که به آنها بگویید مزه کردن چیزهای جدید علامت بزرگ شدن آنهاست یا آنها را به خرید ببرید و اجازه دهید غذایی جدید و سالم را به همراه چیزهای عادی که دوست دارند، انتخاب کنند تا در خانه میل کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- یه دونه از اینا
+ میخوری یا میبری؟
- میبرم
هدایت شده از علیرضا پناهیان
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 آموزش تجارت از کودکی
🔸 در متن کاسبی و پیگیری منافع خودت است که بندگی خدا محقق میشود
👈 برای دینداری، از هفت سالگی بچهتون را کاسب بار بیاورید
#تصویری
@Panahian_ir