هدایت شده از شیهد مطهری
🅰 تعریف لغت و اصطلاحی انتظار چیست؟
🔹 انتظار در لغت به معنای چشم به راه بودن، دیده بانی، صبر در امور و نوعی امید بستن به آینده است و منتظر به کسی گفته میشود که از وضع موجود و حاضر راضی نیست و برای وضع بهتری در تلاش است.
🔸 انتظار در اصطلاح عبارت است از چشم به راهی برای آینده ای که در آن ظلم و ستم و بی عدالتی ها نباشد و جهان از همه زشتی ها رهایی یابد و عدالت در جهان حاکم شود.
🔺 انتظار، امید به آمدنِ انسان کاملی است که جهان توسط او پر از عدل و داد شود و آسایش و امنیت و خیر در جهان برقرار گردد.
#مهدویت
🆔 @asre_entezar
🚨 زاهدی گوید: جواب چهار نفر مرا سخت تکان داد .
🔸 اول مرد فاسدی از کنار من گذشت و من گوشه لباسم را جمع کردم تا به او نخورد. او گفت ای شیخ خدا میداند که فردا حال ما چه خواهد بود!
🔹 دوم مستی دیدم که افتان و خیزان راه میرفت به او گفتم قدم ثابت بردار تا نیفتی . گفت تو با این همه ادعا قدم ثابت کرده ای؟
🔸 سوم کودکی دیدم که چراغی در دست داشت گفتم این روشنایی را از کجا آورده ای ؟ کودک چراغ را فوت کرد و آن را خاموش ساخت و گفت: تو که شیخ شهری بگو که این روشنایی کجا رفت؟
🔹 چهارم زنی بسیار زیبا که درحال خشم از شوهرش شکایت میکرد . گفتم اول رویت را بپوشان بعد با من حرف بزن.
گفت من که غرق خواهش دنیا هستم چنان از خود بیخود شده ام که از خود خبرم نیست تو چگونه غرق محبت خالقی که از نگاهی بیم داری.
🆔 @avaye_shia
4_5978609774705508939.mp3
1.8M
📱 #صوت
🎙 استاد رفعیی
❇️ سه مطلب در مورد فحشا
🌐 کانال آوای شیعه 🔻
🆔 @avaye_shia
1_5107241827530965050.mp3
3.22M
📱 #صوت
🎙 استاد دانشمند :
🅰 اگر در زندگی آرامش می خواهید امام حسین را تو خونه هاتون ببرید.
✅ بسیار زیبا و شنیدنی
🆔 @avaye_shia
🅰 فلسفه ی غسل جنابت چیست؟
🔹 چرا اسلام دستور میدهد كه به هنگام جنب شدن تمام بدن را بشوییم در حالی كه فقط عضو معینی آلوده میشود و آیا میان بول كردن و خارج شدن منی تفاوتی هست كه در یكی فقط محل را باید شست و در دیگری تمام بدن را؟
🔸 پاسخ این است كه خارج شدن منی از انسان یك عمل موضعی نیست (مانند بول و سایر زواید) به دلیل اینكه اثر آن در تمام بدن آشكار میگردد و تمام سلولهای بدن به دنبال خروج آن در یك حالت سستی مخصوص فرو میروند و این خود نشانه تأثیر آن روی تمام اجزاء بدن است.
🔹 طبق تحقیقات دانشمندان در بدن انسان دو سلسله اعصاب نباتی وجود دارد كه تمام فعالیتهای بدن را كنترل میكند (اعصاب سمپاتیك) و (اعصاب پاراسمپاتیك) این دو رشته اعصاب در سراسر بدن انسان و در اطراف تمام دستگاهها و جهازات داخلی و خارجی گستردهاند.
🔸 وظیفه اعصاب سمپاتیك (تند كردن) و به فعالیت واداشتن دستگاههای مختلف بدن است و وظیفه اعصاب (پاراسمپاتیك) (كند كردن) فعالیت آنهاست و از تعادل فعالیت این دو دسته اعصاب نباتی دستگاههای بدن به طور متعادل كار میكند.
🔹 گاهی جریانهایی در بدن رخ میدهد كه این تعادل را به هم میزند، از جمله این جریانها مسأله (ارگاسم = اوج لذّت جنسی) است كه معمولاً مقارن خروج منی صورت میگیرد.
🔸 در این موقع سلسله اعصاب پاراسمپاتیك بر اعصاب سمپاتیك پیشی میگیرد و تعادل به شكل منفی به هم میخورد.
🔹 این موضوع نیز ثابت شده است كه از جمله اموری كه میتواند اعصاب سمپاتیك را بكار وادارد و تعادل از دست رفته را تأمین كند تماس آب با بدن است و از آن جا كه تأثیر (ارگاسم) روی تمام اعضای بدن به طور محسوس دیده میشود و تعادل این دو دسته اعصاب در سراسر بدن به هم میخورد دستور داده شده است كه پس از آمیزش جنسی یا خروج منی تمام بدن با آب شسته شود و در پرتو اثر حیات بخش آن تعادل كامل در میان آن دو دسته اعصاب در سراسر بدن برقرار گردد. (و اینكه میبینیم در خبری از امام علی بن موسی الرضا ـ علیه السّلام ـ نقل شده كه فرمودند: ان الجنابه خارجه من كل جسده فلذلك وجب علیه تطهیر جسده كله» «جنابت از تمام بدن بیرون میآید و لذا باید تمام بدن را شست» (وسائل الشیعه، ج 1، ص 466) گویا اشاره به همین موضوع است.)
🔸 البته فایده غسل منحصر به این نیست بلكه غسل كردن علاوه بر این یك نوع عبادت و پرستش نیز میباشد كه اثرات اخلاقی آن قابل انكار نیست و به همین دلیل اگر بدن را بدون نیّت و قصد قربت بشوییم غسل صحیح نیست.
🔹 در حقیقت به هنگام خروج منی یا آمیزش جنسی هم روح متأثر میشود و هم جسم. روح به سوی شهوات مادی كشیده میشود و جسم به سوی سستی و ركود. غسل جنابت كه هم شستشوی جسم است و هم به علت اینكه به قصد قربت انجام مییابد شستشوی جان است، اثر دوگانهای روی جسم و روح میگذارد تا روح را به سوی خدا و معنویت سوق دهد و جسم را به سوی پاكی و نشاط و فعالیت.
🔸 از همه اینها گذشته وجوب غسل جنابت یك الزام اسلامی برای پاك نگه داشتن بدن و رعایت بهداشت در طول زندگی است زیرا بسیارند كسانی كه از نظافت خود غافل میشوند ولی این حكم اسلامی آنها را وادار میكند كه در فواصل مختلفی خود را شستشو دهند و بدن را پاك نگاهدارند این موضوع اختصاصی به مردم اعصار گذشته ندارد در عصر و زمان ما نیز بسیارند كسانی كه به علل مختلفی از نظافت و بهداشت بدن غافلند. (البته این حكم به صورت یك قانون كلی و عمومی است حتی كسی را كه تازه بدن خود را شسته، شامل میشود).
🔹 مجموعه جهات سه گانه فوق روشن میسازد كه چرا باید به هنگام خروج منی (در خواب یا بیداری) و همچنین آمیزش جنسی (اگر چه منی خارج نشود) غسل كرد و تمام بدن را شست.
#فلسفه_ی_غسل
🆔 @avaye_shia
هدایت شده از شیهد مطهری
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ
📹 استاد رائفی پور :
📝 « کلید ظهور دست ماست »
📌 آیا امام زمان بود، این حرف را می زد؟
#مهدویت
🆔 @asre_entezar
🌱🌱🌱
🅰 نصیحت عارفان
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد
وهر "گناه کاری" آینده ای!
پس قضاوت نکن.
میدانم اگر:
قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،
دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...
تا به من ثابت کند.
در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.
محتاط باشیم، در "سرزنش "
و"قضاوت کردن" دیگران
وقتی؛
نه از " دیروز او" خبر داریم،
نه از "فردای خودمان"
🆔 @avaye_shia
🌹﷽🌹
🚨 3 چیزی که به واسطه خواندن «زیارت عاشورا» به انسان عطا میشود
🔻 در این مطلب قصد داریم شما را با اثرات مثبت زیارت عاشورا بر اعمال و زندگی شخصی آشنا کنیم.
🔹 حجت الاسلام عارفی پیرامون اثرات زیارت عاشورا بیان می کنند: هرکس این دعارا بخواند خداوند هزار هزار حسنه برصحیفه اعمال او می نویسد.
🔸 : ثواب زیارت امام حسین(ع) درکربلا
🔹 از امام باقر (علیه السلام) پرسیدند که دعایی بر ما برای زیارت جدتان عرضه فرمایید. ایشان زیارت عاشورا را نشان دادند و فرمودند:
🔸 هرکس این دعا را بخواند خداوند هزار هزار حسنه بر صحیفه اعمال او می نویسد و هزار هزار بدی را از صحیفه اعمالش پاک می کند. اما تا می توانید تا زمانی که زنده هستید این زیارت را ترک نکنید.
🌸 امام صادق (علیه السلام) به صفوان فرمودند:
ای صفوان هرکس که این دعا را بخواند من سه چیز به او می دهم.
1- اجر آن زایل نمی شود.
2- زیارتش مقبول است
3- حاجاتش مستجاب است.
منبع: جهان نیوز
پی نوشت: باشگاه خبرنگاران جوان
🆔 @avaye_shia