💢پیوست رسانهای ترور!
🌀پایش رسانههای معاند؛ از ترور تا برجسته سازی روایت دستکاری شده
🔹متعاقب ترور امروز عصر محسن فخری زاده از دانشمندان کشورمان در منطقه آبسرد، که زوایای مختلف آن در حال بررسی است، رسانه های فارسی زبان خارج از ایران در قالب #پیوست_رسانهای_ترور، اقدام به ساخت و ارائه روایت هایی با هدف تطهیر ترور، کاهش حساسیت افکار عمومی و توجیه پذیر کردن این عمل کرده اند.
🔹«پدر هسته ای نظامی»، «چهره مرموز» و «از افراد رده بالای پروژه بمب هسته ای» و « در حال اجرای پروژه بمب هستهای» .... هم اکنون خط روایت رسانههای معاند است.
🔹این رسانه ها در کنار این خط خبری، تاکید دارند ترامپ در مدت باقی مانده اقداماتش را تشدید خواهد کرد!! دوگانه بایدن _ترامپ، برجام یک و دو، بازگشت به مذاکره راه تامین امنیت و... کماکان خط رسانه های معاند است.
معصومه نصیری _کارشناس رسانه
@asrehooshmandi
💢بازتاب ترور شهید محسن فخریزاده در سانههای جهانی:
🔸گاردین: برجسته ترین دانشمند هسته ای ایران در حوالی تهران به ضرب گلوله کشته شد
🔹روزنامه صهیونیستی هاآرتص: پدر برنامه نظامی هستهای ایران در نزدیکی تهران کشته شد
🔸دیلی میل: دانشمند برجسته هستهای ایران که از او به عنوان پدر برنامه موشکی نظام یاد میشد کشته شد
🔹نیویورک تایمز:دانشمند برجسته هستهای ایران در یک حمله، کشته شد
🔸الجزیره: محسن فخریزاده کسی بود که اسرائیل مدعی بود برنامه سلاح هستهای ایران را رهبری می کند.
🔹بیبیسی انگلیسی: دانشمند برجسته هستهای ایران در نزدیکی تهران کشته شد
🔸بلومبرگ: دانشمند هستهای ایران در شرق تهران به قتل رسید
🔹ای بی سی نیوز: دانشمند ایرانی مرتبط با برنامه نظامی هستهای، کشته شد.
🔸میدلایست مانیتور: دانشمند برجسته هستهای ایران به قتل رسید
🔹نیویورک پست: محسن فخریزاده، دانشمند برجسته هستهای ایران به قتل رسید
🔸یو اس آ تودی: دانشمند برجسته هستهای ایران به قتل رسید
🔹جروزالم پست: دانشمند برجسته برنامه هستهای ایران کشته شد
🔸دویچه وله: دانشمند برجسته هستهای ایران به قتل رسید
@asrehooshmandi
💢دیکتاتوری مجازی مدعیان آزادی
🔻اینستاگرام ساعاتی پس از ترور دانشمند هستهای، در حال پاک کردن پستهای مربوط به شهید فخریزاده در این پلتفرم است.
🔻شهره پیرانی، همسر شهید رضایینژاد به حذف پست او درباره شهید فخریزاده در اینستاگرام واکنش نشان داده و نوشته است: هم ترور میکنم هم پست های فضای مجازی رو برمیدارن. از اسم شهدامون هم وحشت دارن.
🔻برای چندمین بار تاکید می شود، وقتی از #دروازهبانی_رسانهای سخن به میان می آوریم یعنی همین. یعنی آنها تشخیص میدهند چه صدایی به گوش برسد و چه صفحاتی دیده شوند. شعار آزادی سر می دهند اما آزادی را به قربانگاه میبرند. #استبداد_اطلاعاتی فصل تازهای از استعمار فرانوین است.
@asrehooshmandi
عصر هوشمندی
⭕️هشتگ #محسن_فخری_زاده در صدر توجه کاربران شبکههای اجتماعی
🔹عصر امروز خبر ترور شهید محسن فخری زاده، رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و از دانشمندان کشورمان توسط عوامل تروریستی به صدر اخبار رسانههای داخل و خارج کشور تبدیل شد.
📊طبق رصد دیتاک این خبر در ساعات اولیه در بستر توئیتر با ۲۴۲۶ پست در ساعت و ۵۸٫۲ هزار توئیت، ۴۳/۲ هزار ریتوئیت، ۵۰/۱ هزار لایک توسط کاربران مورد توجه قرار گرفت.
در توئیتر هشتگ #محسن_فخری_زاده با ۳۱۴۰۰ بار تکرار، #شهید_محسن_فخری_زاده با ۳۵۱۸ بار استفاده در کنار هشتگهای #انتقام_سخت و #شهید_قاسم_سلیمانی مورد توجه کاربران بوده است.
🔹توییت «محسن فخری زاده یکی از مشهورترین دانشمندان کشورمان ساعتی پیش در یک عملیات پیچیده تروریستی توسط یک تیم ترور #موساد ترور شد» با ۴۴۹۵ لایک و ۳۷۴ ریتوئیت مورد توجهترین توئیت بوده است.
🔹در بستر تلگرام کاربران با ۳۸۰ پست در ساعت، ۹/۱ هزار پست منتشر کردهاند که در مجموع ۴۳/۵ میلیون بازدید را به خود اختصاص داده است. کانالهای خبر ویژه، خبر فوری، گیزمیز و بی بی سی پرمراجعهترین بسترهای مخاطبان در تلگرام بودند. اولین تصویر از محل شهادت شهید فخریزاده در کانال خبر فوری با ۱۹۴۱۹۷ ویو بالاترین میزان جلب توجه در مخاطبان را داشته است.
🔹کاربران در بستر اینستاگرام با ۱۲۵ پست و ۱۶/۴ هزار لایک موضوع ترور را مورد توجه قرار دادند. در بستر خبر نیز در ساعات اولیه با ۹۵ پست در ساعت، ۲۳۰۰ هزار خبر منتشر شده که خبرآنلاین، دنیای اقتصاد و مشرق از لحاظ میزان کامنت مورد توجهترین وبسایتهای خبری بودهاند.
🔹برخی کابران نیز با یادآوری همزمانی این ترور با سالگرد ترور شهید شهریاری دیگر دانشمند هستهای کشورمان نوشتهاند «امروز سالگرد شهادت مجید شهریاری (۸ آذر ۸۹) فیزیکدان و دانشمند هستهای بود که در تهران ترور شد. ایران اسرائیل را دست پشت پرده ترور دانشمندان هستهای میداند.
🔹عبارت شهید #محسن_فخریزاده هم اکنون و با گذشت ساعاتی از وقوع این حمله تروریستی همچنان در حال بالا رفتن در لیست موضوعات داغ توئیتر است و سرعت ارسال توئیت با این عبارت در حال افزایش است.
🔹ترور توسط کشورهایی که همواره ایران را به تروریست بودن و حمایت از تروریستها متهم و با همین توجیه انواع تحریمها و فشارها را بر مردم کشور تحمیل کردهاند، نشانه و تاکیدی است بر اینکه ما به آنچه انجام میدهید توجه میکنیم نه آنچه میگویید.
✍🏻معصومه نصیری؛ کارشناس رسانه
#دیتاپولیتیک
#دیتاریپورت
✅ گزارشهای دیتاک را در کانال زیر دنبال کنید:
@dataakcom
✅ Data Is Talking
@asrehooshmandi
⚪️ روایتی از مرد هستهای ایران
📈 دادهکاوی محتوای تولیدی پیرامون شهید #محسن_فخریزاده در #توییتر فارسی و کانالهای #تلگرام توسط سامانه لایفوب
🔹 ۹۱/۶/۱۲ معرفی مسئول برنامه ساخت سلاح اتمی ایران توسط جنبش #ما_هستیم
🔸 ۹۲/۲/۱۲ قرار گرفتن نام ۵ ایرانی در فهرست ۵۰۰ شخصیت قدرتمند جهان از سوی نشریه آمریکایی فارین پالیسی
🔹 ۹۶/۴/۹ انتشار لیست تحریمهای اتحادیه اروپا علیه ایران
🔸 ۹۷/۲/۱۰ اشاره #نتانیاهو به تصویر مسئول برنامه هستهای پنهانی آماد
🔹 ۹۷/۲/۱۳ گزارش پایگاه خبری #واللا اسراییل با موضوع تلاش #ناموفق عوامل موساد برای #ترور مسئول راکتور اتمی تهران
🔸 ۹۸/۱/۳ تحریم ۳۱ فرد و نهاد مرتبط با سازمان پژوهشهای نوین دفاعی(سپند) توسط آمریکا
🔹 ۹۸/۱/۱۵ افشاگری مرد مرموز هستهای ایران توسط کانال #جعبه_سیاه
🔸 ۹۸/۱۰/۲۸ گزارش روزنامه دیلیمیل در خصوص فعالیت هستهای ایران از سال 2002
🔹 ۹۸/۱۱/۸ گمانهزنی درباره مکان پیادهسازی پروژه آماد
🔸 ۹۹/۷/۲۵ تلویزیون #ندای_آزادی به نقل از کنفرانس #شورای_ملی_مقاومت_ایران سپند را مسئول ساختن #بمب_اتمی میداند.
#رصدوتحلیل
@LifeWebIR
@asrehooshmandi
📣به مناسبت #روز_دانشجو برگزار می شود:
سلسله نشستهای تخصصی آنلاین با موضوع «نقشآفرینی دانشجو در رسانه»
📆از ۹ آذرماه لغایت ۱۶ آذرماه هر روز ساعت ۱۸
🔹با اعطای گواهی معتبر
🔹جهت ثبت نام و دریافت لینک نشست به آیدی @fajazi_sدر ایتا و تلگرام مراجعه کنید.
@asrehooshmandi
✳️فرهنگ حضور و استفاده در فضای مجازی کدامند؟
💢نکاتی برای والدین به منظور حفاظت از کودکان در اینترنت
🔹شایعات رایج در فضای مجازی
@resane_khanevade
💢قبیلهگرایی در شبکههای اجتماعی
🔹چرا در شبکههای اجتماعی گفتوگوی سازنده اینقدر دشوار است؟
⬅️در کتاب «اینترنتِ ما: بیشتر دانستن و کمتر فهمیدن در عصر کلاندادهها» آمده است: «یکی از شیوههایی که اینترنت تصویر ما از خودمان را تحریف میکند این است که تمایل ما انسانها برای دستبالاگرفتن دانشمان درباره نحوه عملکرد دنیا را تشدید میکند. اینترنتِ ما به یک مکانیسم تقویتی بزرگ تبدیل میشود که تمام اطلاعاتی را که بر اساس پیشداوریهایمان، مستعد پذیرششان هستیم به خوردمان میدهد و تشویقمان میکند تا افراد حاضر در حبابهای دیگر را پستفطرتهایی ناآگاه بدانیم. فقط خودمان همهچیز را میدانیم، این را حتی اینترنت هم به ما گفته است».
⬅️به بیان دیگر، اینترنت نوعی #غرور_معرفتی را در ما میپروراند، یعنی این تصور که دانستههایمان خیلی بیشتر از آن چیزی است که واقعا هست. فیدها و الگوریتمهای جهتدهیشده رسانههای اجتماعی ما را به سمت اتاقهای پژواکی حرکت دادهاند که در آنها دیدگاههای خودمان مورد استقبال و دیدگاههای مخالف مورد تمسخر قرار میگیرند. در پناه این #اتاقهای_پژواک، با هیچ چالش جدیای روبهرو نمیشویم و جماعتی که خودمان آنها را برگزیدهایم تشویقمان میکنند و بدینترتیب، رفتهرفته توانایی #خودارزیابی دقیق را از دست میدهیم و خودمان را بسیار داناتر از آن چیزی تصور میکنیم که واقعا هستیم.
⬅️اما آنچه #فروتنی_فکری را نابود میکند فقط مکانیسم تقویت اجتماعی از طریق افراد همباور نیست. #ردپاهای_دیجیتال خودمان هم در این قضیه دخیل است، یعنی آثار دائمیای که نظرات قبلی خودمان برجا میگذارند. در واقع تعهد علنی به پاسخهای خود باعث میشود تا افراد در برابرِ دادههایی که نشان میدهد قبلا اشتباه کردهاند، مقاومت بیشتری به خرج دهند.
⬅️آن نوع از گفتوگو که احتمال دارد نظر مردم را عوض کند (یعنی در غرور معرفتیشان رخنه و آنها را وا بدارد تا با محدودیت دانش خود روبهرو شوند) دقیقا همان گفتمان بدونقضاوت، طولانی و اصیلی است که در اقتصاد کنونی رسانههای اجتماعی بهایی به آن داده نمیشود؛ فروتنی فکری اصل نخست یک گفتوگوی خوب است.
✅#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانه ای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
🔹یادداشت قابل تأمل گرث پورتر
🌀مهمتر از عملیات امنیتی ترور (شهید) فخریزاده، #عملیات_رسانهای اسرائیل برای ترسیم چهرهای دروغین از این شخصیت به عنوان «پدر بمب اتم ایران» است.
دروغی ساخته مجاهدین خلق و موساد که اعتبار آن حتی از سوی سیا و مقامات امنیتی اروپا زیر سوال رفته بود.
https://thegrayzone.com/2020/12/02/israel-intelligence-deception-killing-mohsen-fakhrizadeh/
@asrehooshmandi
عصر هوشمندی
💠چگونه در انبوه اطلاعات غرق نشویم
✍️معصومه نصیری ـ مدرس سواد رسانهای
🔻امروز در عصر انبوه اطلاعات بسر می بریم؛ اطلاعاتی که با چنان سرعت و حجمی خود را بر مخاطب تحمیل میکنند که مجال ارزیابی و تجزیه و تحلیل را سلب کرده و در نهایت او می ماند و سردرگمی و دانسته هایی که نهایت عمقشان یک بند انگشت است.
🔻اما پرسش اساسی این است که آیا ما به عنوان مخاطب به این حجم از اطلاعات در حوزههای گوناگون نیاز داریم و آیا این هجمه اطلاعاتی حسن است یا یک چالش بزرگ در عصر رسانهای شده امروز؟
🔻قطعا نگاهی کوتاه به آنچه پیرامون ما در حال وقوع است، نشان میدهد اکثر مخاطبان به علت مواجهه کوتاه با اطلاعاتی که گاهی سندیت آنها هم نیز محل ابهام است، دچار "#همه_چیز_دانی_رسانهای" شده اند. آفتی که اولین علت بروز و ظهورش حجم بالای اطلاعات دریافتی در طول روز است. اطلاعاتی که در موضوعات مختلف و به اندازه چند پاراگراف در اختیار ما قرار می گیرند و به شکلی صاعقه وار، تاثیری کوتاه از خود برجای می گذارند و بعد هم به فراموشی سپرده می شوند.
🔻مساله اصلی این است که آیا واقعا ما به این حجم از اطلاعات نیاز داریم؟ در پاسخ به این سوال باید گفت مصرف رسانه ای باید متناسب با نیاز و احتیاج ما باشد و از #پرخوری_در_فضای-رسانه ای به شدت پرهیز کنیم. ادامه پرخوری رسانه ای منجر به اعتیاد رسانه ای می شود. نباید فراموش کنیم امروز این باور که هر مطلب به یک بار خواندنش می ارزد، طرفدار چندانی ندارد. امروز برای دوری از سطحی شدن در دنیای آنلاین، باید چند قدم از این فضا فاصله گرفت و ورودی های ذهنی خود که متاثر از آن است را محدود کنیم. بنا نیست ما در تمام کانال ها و گروه ها و صفحات عضو باشیم. باید باور کنیم تمرکز بر یک یا چند موضوع محدود قطعا بهتر از نگاه سرسری به تعداد زیادی موضوعات مختلف و غیرکاربردی است.
💢و اما چند سوال
🔹با خودتان فکر کنید اگر همین لحظه برخی از کانال ها و گروه هایی که عضو آنها هستید را ترک کنید چه اتفاقی خواهد افتاد؟ چند درصد مطالبی که در طول روز می خوانید تکرار مطالب سایر کانال هاست؟ چقدر ضرورت دارد برخی محتواها را به ذهن خود وارد کنید؟ آیا به درستی اقدام به دروازه بانی اطلاعات ورودی به ذهنتان می کنید؟ سرانجام شلوغی ذهنی ناشی از دریافت گسترده اطلاعات چه خواهد بود؟ چقدر این اطلاعات شما را آگاه و چقدر باعث ناامیدی و افسردگیتان می شود؟
🔹پاسخ به این سوالات شما را با تصویری واقعی تر از مصرف رسانهایتان مواجه می کند و به شما می گوید دقیقا در کدام نقطه ایستاده اید. پس برای آغاز غربالگری رسانه ای خود حتما به این سوالات و سوالات مشابه، پاسخ دهید تا به تصویری دقیق از آنچه هست، به سمت آنچه باید باشد حرکت کنید.
✅#عصرهوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانه ای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
سیاست های کلان برای محافظت از کودکان در فضای مجازی
۹ سیاست کلان تعریف شده در این سند صیانت از کودکان در فضای مجازید برای محافظت از کودکان در برابر آسیب های احتمالی فضای مجازی:
1️⃣توسعه محیط های صیانت شده در فضای مجازی .
2️⃣ رده بندی محتوا و خدمات متناسب با سن و جنسیت و آمادگی جسمی .
3️⃣ ارتقای سواد فضای مجازی و مهارت افزایی کودکان با ابزارهایی در اختیار والدین قرار می گیرد تا این فضا برای کودکان مطلوب تر شود.
4️⃣آگاه سازی و هشیارسازی والدین و مربیان به دلیل نقش حمایتی که در این زمینه دارند.
5️⃣ پیشگیری از ارائه محتوای خدمات مضر.
6️⃣برخورد قضایی با کسانی که علیه کودک و نوجوان اقدام مجرمانه انجام می دهند.
7️⃣مراقبت اجتماعی از کسانی که در این فضا آسیب دیده اند و یا در معرض خطر هستند.
8️⃣مشارکت محوری بخش خصوصی.
9️⃣توسعه همکاری های بین المللی با کشورهای مختلفی که نسبت به این موضوع دغدغه دارند.
🔶دربار سند سند صیانت از کودکان در فضای مجازی در لینک mehrnews.com/xTgDt بیشتر بخوانید.
@asrehooshmandi
#نسل_سوم_اینترنت
اتصال ۳۰ میلیارد دستگاه به اینترنت اشیا
🔼در سال ۲۰۲۰ تعداد دستگاهها و وسایل مرتبط به #اینترنت_اشیا مانند خودروها، لوازم خانگی هوشمند، تجهیزات و ابزار صنعتی و غیره از تعداد ابزار غیر متصل به اینترنت اشیا مانند گوشیها، لپ تاپ ها و رایانهها پیشی گرفت.
🔼یافتههای مؤسسه IoT Analytics نشان میدهد تا پایان سال ۲۰۲۰ بیش از ۲۱.۷ میلیارد وسیله و ابزار مختلف در سراسر جهان به اینترنت متصل خواهند شد که از این تعداد ۱۱.۷ میلیارد وسیله یعنی حدود ۵۴ درصد از آنها به اینترنت اشیا وصل میشوند. اینترنت اشیا نسل سوم اینترنت است که از طریق آن شبکه ای مرتبط از تقریباً تمامی ابزار و اشیا الکترونیک ایجاد میشود.
🔼این موسسه بر این باور است رشد استفاده از حسگرها و ابزار و لوازم الکترونیک هوشمند خانگی و تجاری عامل اصلی این تحول است. استفاده از مچ بندهای ورزشی هوشمند و دیگر ابزار خانگی قابل اتصال به اینترنت نیز در سالهای اخیر رشد کرده و در بسیاری از شهرها نیز شاهد استفاده از زیرساختهای هوشمندی هستیم که به اینترنت اشیا متصل میشوند.
🔼در سال ۲۰۲۰ بازار محصولات اینترنت اشیا ارزشی بیش از ۴۲۳ میلیون دلار داشت که انتظار میرود این رقم با رشدی قابل توجه تا سال ۲۰۲۵ به ۲.۵ میلیارد دلار برسد.
به نقل از آر تی اینسایت
@asrehooshmandi
ماجرای تجارتهای میلیاردی در اینستاگرام
https://www.isna.ir/news/99091612480/
@asrehooshmandi
💢فیک نیوز شاخدار!
❌ شایعه بیماری رهبری انقلاب و حواشی پیرامون آن، برای اولین بار نیست که از سوی برخی رسانههای غربی-صهیونیستی و رسانههای فارسیزبان خارج از ایران مطرح میشود. سالها قبل، این خط خبری را در قالب توهم استفاده از بدل رهبری در مراسمها و برنامهها پیگیری کردند و اکنون در خطی مشخص، در حال خبرسازی و تولید وسیع #دیس_اینفورمیشن با هدف مشغولسازی و گمراهسازی افکار عمومی و آشفتهسازی فضای کشور هستند. خودشان خبر فیک را منتشر و در ادامه زنجیره خبرش را تولید میکنند و با #تصویری_ساختگی، از برگزاری فوری جلسه مجلس خبرگان خبر میدهند! و حتی موضوع انتقال قدرت را هم مطرح میکنند!
❌ #عقلانیت_رسانهای مؤلفهای است که سازندگان این اخبار جعلی، آن را قربانی اثر لحظهای تولید رسانهایشان میکنند؛ خبرهایی که بلافاصله تکذیب میشوند. «صحت و درستی»، امروز برای رسانه نزد مخاطبان ایجاد اعتبار و اعتماد میکند.
✍️معصومه نصیری
@asrehooshmandi
💢یک نکته #مهم درباره بازیهای رایانهای که والدین باید بدانند
📌 #پیام_بازی_های_خشن
بازی های خشن در واقع پیام های زیر را میفرستند:
❌ مشکلات به سرعت و با کمی سرمایه گذاری شخصی حل میشوند.
❌ بهترین راه حل مشکل حذف کردن منبع مشکل است.
❌ مشکلات از پایه سفید یا سیاه و خوب یا بد هستند.
❌ قابل قبول است که کاراکتری را در بازی و بر اساس قوانین بازی غرق کنید بدون اینکه از این قوانین سوالی بکنید.
❌برای واکنش به مشکلات از پاسخ های غریزی استفاده کنید، نه از پاسخ های منطقی
❌ تصور انسان مهارت مهمی در حل مسئله نیست.
پس از مدت طولانی انجام بازی های رایانه ای خشن موارد بالا جزء باور ها و تصورات شما میشود. آن وقت به جای اینکه برای حل مشکلاتتان با دیگران با آنان منطقا گفت وگو کنید احتمالا کتک کاری یا هر رفتار غریزی غیرمنطقی دیگر را انجام می دهید.
#خانواده_رسانه
#بازی_های_رایانه_ای
#تغییر_سبک_زندگی
@asrehooshmandi
💢یک روش مهم رسانهای
#عقاید_اکثریت
🔻فرضیه اصلی این روش این است که اگر اکثریت مردم کاری را انجام می دهند یا به چیزی اعتقاد دارند و این موضوع به گونهای بازنمایی می شود که آن کار یا عقیده حتما درست است. نکته اینجاست به دلیل اینکه انسان میل به قرار گرفتن در میان گروه اکثریت را دارد، اغلب بطور ناخودآگاه تحت تاثیر این موضوع قرار میگیرد.
🔻استفاده از #نظرسنجی_ها در پیام های رسانه ای هم دقیقا به همین منظور صورت می گیرد. گاهی #هشتگ_ها و تلاش برای ترندسازی آنها نیز در همین راستا انجام میشود. سازندگان پیام های رسانه ای می خواهند نشان دهند که اکثر مردم نظر خاصی را دنبال می کنند، پس شما هم چنین باشید.
🔻این روش یکی از روش های رایج برای #تغییر_سبک_ زندگی است. همه این طور لباس می پوشند، همه این طور حرف میزنند، همه این طور رفتار میکنند و ......
🔻همیشه "همه این طور هستند" ها را باور نکنید. گاهی همه این طور هستندها #ساختگی اند برای اینکه شما احساس کنید در اقلیت قرار گرفته اید و مجبور به تبعیت شوید.
✍معصومه نصیری_مدرس سواد رسانهای
✅#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانهای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
🔹سلسله نشست های علمی تخصصی آسیب ها، تهدیدها و چالش های فضای مجازی و شبکههای اجتماعی با محوریت؛
✅«رسانه و سبک زندگی، بررسی موردی اینستاگرام»
◾️سه شنبه _ ۱۸ آذر ساعت ۱۵ تا ۱۷
@asrehooshmandi
#کلاس #تکنولوژی #واژهها #زبان
🔸واژهنامه ترسهای تکنولوژیک:
▫️سایبرفوبیا: ترس از فضای سایبر
Cyberphobia: fear of computers
▫️نوموفوبیا: ترس از بدون موبایل ماندن
Nomophobia: fear of being without a mobile device
▫️سلفیفوبیا: ترس از سلفی گرفتن
Selfiephobia: fear of taking a photograph of oneself
▫️تکنوفونوفوبیا: ترس از تلفن
Telephonophobia: fear of telephones
▫️لورموفوبیا: ترس از گم کردن ریموت کنترل تلویزیون
Loremophobia: fear of losing your TV's remote control
▫️درواسمارتوییفوبیا: ترس از افتادن موبایل در توالت
Drosmartoiphobia: fear of dropping your cellphone down the toilet
▫️فورانسکوفوبیا: ترس از فراموش کردن پاسخ سئوال امنیتی
Foransequephobia: fear of forgetting the answer to your secret question.
▫️فورماسپسفوبیا: ترس از فراموش کردن گذرواژه اصلی
Formaspassphobia is the fear of forgetting your master password
▫️اکسپنسیوتکنوفوبیا: ترس از پرداخت پول زیاد برای تکنولوژی
Expensivetechophobia: the fear of paying for an expensive technolog
▫️نواینترنتوفوبیا: ترس از نداشتن اینترنت
Nointernetophobia: the fear of not having access to the internet
▫️فومو: اختلال ترس از دست دادن
Fomo: fear of missing out
@younesshokrkhah
31.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سناریوهای جدید شاخهای اینستاگرام برای جذب فالوور/ از پویان مختاری و آناشید حسینی تا شادمهر عقیلی و ریحانه پارسا!
💸 پشت پرده سایتهای قمار چه خبره؟
نشانک
@asrehooshmandi
سواد رسانه ای قسمت 1 تعریف Mixdown 1.mp3
5.58M
📻مجموعه پادکستهای رادیو جوان درباره سواد رسانهای
🔹#قسمت_اول ـ «آشنایی با چیستی سواد رسانهای و پنجگانههای مهم این حوزه»
🔻هر روز ساعت ۱۶ در برنامه «رادیو همراه» با یک مفهوم کاربردی سواد رسانهای آشنا خواهید شد.
👂#ما_را_بشنوید
#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانهای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
💢عرصه سیمرغ نه جولانگه توست...
❌واکنشهای شدید کاربران ایرانی به اظهارات اردوغان
🔻«رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه در حالی که برای شرکت در مراسم رژه نظامی نیروهای جمهوری آذربایجان به مناسبت پایان اشغال منطقه «قرهباغ کوهستانی» به باکو سفر کرده بود، ابیاتی از یک شعر جداییطلبانه درباره رود ارس در مرز ایران و جمهوری آذربایجان علیه تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران خواند که واکنش کاربران ایرانی را در پی داشت.
🔻اردوغان ظاهرا فراموش کرده اگر ایران نبود توسط هواداران گولن سقوط کرده بود و الان احتمالا اعدام شده بود.
🔻آذربایجان سر ایران و مشاهیر آن ستونهای محکم اسلام و تشیع هستند.
🔻گویا اردوغان گمان کرده همه مردم ایران مثل برخی سیاستمداران مان خالی از کفایت و حمیت و غیرت اند که پشت ارس، کنار سگهای دست آموزش اینطور در طمع خاک پاک ایران رجز میخواند. پا به این سوی ارس بگذاری، از فرزندان ستارخان و باقرخان و سردار اسعد و بی بی مریم تو دهنی خواهی خورد اساسی!
🔹ادامه واکنش ها را در سایت عصر هوشمندی به آدرس asrehooshmandi.ir بخوانید.
#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانهای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
📱شبکههای اجتماعی چگونه از ما کسب درآمد میکنند؟
🔅آیا تا به حال فکر کردهاید چرا شبکه های مختلف اجتماعی رایگان در اختیار ما هستند؟ شبکههای اجتماعی از #فردیت_روزمره پول درمیآورند؛ #ترجیحات و دادههای شخصی ما را دنبال میکنند و به آگهیدهندگان میفروشند، رابطههای ما را مجرای بالقوه درآمد میدانند و خودمان با نمایش نسخهای از کسی که تصور میکنیم هستیم، پیوسته توجه پرمنفعت یکدیگر را جلب میکنیم.
🔅به مرور زمان، این شرایط و ضوابط را پذیرفتهایم: شاید بخش بسیار ناچیزی از قدر و ارزشی که ساختهایم را حفظ کنیم، اما گذاشتهایم که شبکههای اجتماعی موجب شوند که احساس کنیم #ارزشمندیم. شبکههای اجتماعی با ارائه شکلهای مختلفِ #تأییدِ_اجتماعی که ادواری و پیشبینیناپذیرند، مانند لایکهای فیسبوک و اینستاگرام و ریتوییتهای توییتر، به استفاده ناخواسته دامن میزنند، انگار با ماشین قماری بازی میکنید که مشخص خواهد کرد دیگران دوستتان دارند یا نه.
🔅مدتی پیش از این، شایعه سربستهای پراکنده شد که میگفت توییتر میخواهد لایک را کنار بگذارد. کاربران اعتراض کردند. "شان پارکر" نخستین مدیر فیسبوک، این شبکه اجتماعی را «#حلقه_بازخورد_تأیید_اجتماعی» نامیده است که برای «بهرهبرداری از ضعفی در روان انسان» طراحی شده است و این است واقعیت شبکه های اجتماعی و طراحیشان؛ بهرهبرداری از ضعفهای درونی کاربران برای کسب درآمد.
🔹بیایید مینیمالیست دیجیتال باشیم
از نظر "نیوپورت"، مینیمالیست دیجیتال کسی است که «فعالیتهای کمکیفیتی مانند پایین و بالا رفتن غیرارادی در صفحات گوشی و تماشای ضربتی فیلم و سریال» را کنار میگذارد و اوقات فراغتش را با فعالیتهای باکیفیت پر کند و هر هفته چیزی جدید یاد بگیرد.
#مینیمالیست_دیجیتال
@asrehooshmandi