🔷امام خمینی(ره):
💢شما [دانشجویان] اگر بخواهید خدمت بکنید به اسلام، خدمت بکنید به کشور خودتان، استقلال کشور خودتان را حفظ کنید، وابسته به هیچ جا نباشید، باید هم رشته #علم را تقویت کنید وهم #تهذیب_اخلاق را و هم #عمل را. ۸ مرداد ۱۳۶۴
✅ @asremamkhomeini
⚠️ سر چشمه همه مصیبتهای یک ملت!
🔻سر چشمه همه مصیبتهایی که ملتها میکشند این است که #متصدیان امورشان از قشر #مرفه و از اشراف و اعیان- به اصطلاح خودشان- از آنها باشد.
🔹و اینها وضع روحیشان این طور بود که چون قدرت را، تمام ارزشها را به قدرت میدانستند، تمام ارزشها را به قدرت مالی میدانستند، به قدرتهای دیگر میدانستند، در مقابل قدرت بالاتر از خودشان خاضع و #عبد بودند، در مقابل ضعفایی که قدرت ندارند، #فرمانفرما و حکومت بودند.
🔺مقابل آنها [دولتهای خارجی]، از باب اینکه میدیدند آنها قدرتشان بیشتر است، #خاضع بودند. هر جایی که توهّم میکردند که به قدرتشان یک قدرت بالاتری یک صدمهای بزند، مقابل او لُنگ میانداختند و همه جور تواضعی میکردند؛ برای اینکه آنجا را به دست داشته باشند. به مردم هر چه گذشت، گذشت و هر چه خواستند، بکنند با مردم.
امام خمینی (ره) ۰۷ شهریور ۱۳۶۱
✅ @asremamkhomeini
⚠️ کُلُّ یَوْمٍ عَاشُورَا یعنی ...!
♨️این کلمه «کُلُّ یَوْمٍ عَاشُورَا و کُلُّ أَرْضٍ کَرْبَلاء» یک کلمه بزرگی است که اشتباهی میفهمند. آنها خیال میکنند که یعنی هر روز باید گریه کرد! لکن این محتوایش غیر از این است. کربلا چه کرد، ارض کربلا در روز عاشورا چه نقشی را بازی کرد، همه زمینها باید آنطور باشند. نقش کربلا این بود که سیدالشهداء - سلام الله علیه - با چند نفر جمعیت و عدد معدود، آمدند کربلا و در مقابل امپراتور زمان ایستادند و #فداکاری کردند و کشته شدند، لکن #ظلم را قبول نکردند، و شکست دادند یزید را. همه جا باید اینطور باشد. همه روز هم باید اینطور باشد. همه روز باید ملت ما این معنا را داشته باشد که امروز روز #عاشوراست و ما باید مقابل ظلم بایستیم؛ و همین جا هم #کربلاست.
امام خمینی(ره)؛ ۴ مهر ۱۳۵۸
✅ @asremamkhomeini
⚠️قانون غربی، پسند ملت ما نیست!
♨️ما این آقایانی که هی میروند سراغ اینکه ببینیم چطور یک [قانونی] باشد، #پسند_غرب باشد، پسند غرب آن است که ما همه چیزمان را تقدیمشان بکنیم و بیچون و چرا، این پسند غرب است. اگر آقایان این را میخواهند، این #پسند_ملت ما نیست.
امام خمینی (ره)؛ ٢۴ آبان ۱۳۵۸
✅ @asremamkhomeini
⚠️لقد كان لكم في رسول الله أسوة حسنة!
♨️در وقتی که #رسول_الله [در رأس] حکومت بود، در مقابل هیچ قدرتی خاضع نبود، برای اینکه او #خدا را میدید. کسی که توجه دارد به اینکه #قدرت هرچه هست مال خدای تبارک و تعالی است و دیگران هیچ نیستند، این دیگر نمیتواند خاضع بشود در مقابل یک قدرتمندی.
امام خمینی (ره)
۷ شهریور۱۳۶۱
✅ @asremamkhomeini
⚠️ شهردار، آینه شورای شهر است!
🔻 همه قشرهای ملت، ... افرادی که برای #شوراها تعیین میکنند صفات خاصی را داشته باشند.
🔹 اول اینکه مؤمن باشند؛ مؤمن به این نهضت باشند؛ جمهوری اسلامی را بخواهند
🔹 طرفدار مردم باشند
🔹 امین باشند
🔹 اسلامی باشند
🔹 شرقی و غربی نباشند
🔹 انحرافات مکتبی نداشته باشند تا اینکه کارهایی که میکنند برای نفع ملت، برای نفع خود شهرستان باشد.
🔺...خیال نکنید که شورای شهر یک چیز آسانی است، یک چیز کمی است. شورای شهر؛ یعنی همه کارهای شهر دست اینهاست. #شهردار را هم تعیین میکند.
امام خمینی (ره)
۱۷ مهر ۱۳۵۸
✅ @asremamkhomeini
⚠️ غافل از دشمن و عمّال داخلی اش نباشید!
♨️ #دشمنها ننشستهاند. آنهایی که از ایران و از منطقه استفادههایی کلان داشتهاند آنها ننشستهاند و در کمینند. و #عمال آنها، منحرفینی که الهام از آنها میگیرند آنها هم در کمینند.غفلت از اینکه این اشخاص در کمین هستند و غفلت از اینکه دشمنهای ما باز بیدار هستند، ما را ممکن است خدای نخواسته دچار یک زحمتهای فوق العاده بکند. نباید ملت ما #غافل از این مسائل باشند.
امام خمینی(ره)
٢۹ اسفند ۱۳۵۸
✅ @asremamkhomeini
⚠️راه شناخت منحرف از غیرمنحرف!
🔻گمان نشود که کسانی که #ایمان ندارند اینها هم #خدمت به کشور میکنند و فرقی مابین آنها و آن کسانی که ایمان دارند نیست. «والَّذِینَ کَفَرُوا یَتَمَتَّعُونَ و یَأْکُلُونَ کَمَا تأکُلُ الأَنعَامُ والنَّارُ مَثویً لَهُم» کسی که ایمان ندارد نظیر #حیوانات خوراکش هست. یعنی در آخور الاغ، نبی اکرم کاه بریزد یا ابوجهل کاه بریزد، هیچ فرقی به حال او نمیکند. او میخواهد بخورد. حیوان میخواهد، میل دارد کسی تیمارش کند؛ این تیمار کننده علی بن ابیطالب باشد یا ابن ملجم، این فرقی به حالش نمیکند. اگر ابن ملجم بهتر تیمار کرد، با او بیشتر رفیق است.
🔹این #آیه شریفه، که این مطلب را میفرماید، #دستور_کلی است برای شناخت #منحرف از #غیر_منحرف که ما چطور منحرفها را بشناسیم، و چطور غیر منحرفها را.
🔺#منحرفها آنها هستند که فرقی به حالشان نمیکند که این اتومبیل، که به دستشان آمده از راه صحیح آمده یا از راه #دزدی. #خیانت شده است و این به دستش رسیده است یا اینکه نه، روی امانت و روی یک کسب صحیح [به دست] آمده است؛ هیچ فرقی به حال او نمیکند. او اتومبیل را میخواهد؛ او خوبی اتومبیل را میبیند؛ از کجا آمده، این اصلاً پیش او مطرح نیست؛ چنانچه پیش #انعام (چهارپایان) مطرح نیست که از کجا آمد.
امام خمینی (ره)
۳ خرداد ۱۳۵۸
#نجومی_بگیر
#محتکر
✅ @asremamkhomeini