تصویری از شیرینیفروش
جایی در آسیای میانه، دوران تزاری
1865 میلادی
@AsrTarikh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجید و داستانهاش 😅
یادش بخیر
بزن روی گزینه پیوستن پایین صفحه تا گم نکنی مارو 👇😍
@AsrTarikh
یخچالهای ایرانی در عهد باستان!
حدود ۴۰۰ سال قبل از میلاد، مهندسان ایرانی یه راه خفن برای نگهداری یخ تو دلِ گرما پیدا کرده بودند. زمستونها یخ رو از کوههای اطراف میآوردند و تو مکان های مخصوصی که وسط بیابون درست کرده بودن نگه میداشتند.
این مکانهای مخصوص رو «یخچال» صدا میزدند و میشه گفت از اولین یخچالهای دنیا بودن. ازشون برای خنک نگه داشتن و تازه موندن غذا تو تابستونهای داغ هم استفاده میکردند.
@AsrTarikh
برج میلاد و ساخت ایستگاه مترو بخشی از این طرح بود که بیست سال بعد از انقلاب ساختنش شروع شد!
@AsrTarikh
جوان قاجاری
نگارگر ناشناس، ۱۲۰۰ خورشیدی. این اثر در موزه متروپولیتن نیویورک نگهداری میشود.
@AsrTarikh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دردسر عجیب آقای حیاتی گوینده سابق تلویزیون به خاطر یه تبلیغ😁😁
فقط اونجاش که خانمه عکس لاغر شدنشو واسش فرستاده😅
به منم خیلیا پیام دادن خدایی خیلی لاغر شدن😍حتما سفارش بدید👌🏻
لینک سایت اصلی چربی سوز گیاهی 👇
https://landing.saamim.com/Hri1n
https://landing.saamim.com/Hri1n
تصویری از دو کودک از طبقه اشراف و برده شان در زمان ناصرالدین شاه
@AsrTarikh
🗿 ساخت اولین ماشین پرنده(هواپیما) توسط برادران رایت
🔹«اُرویل رایت» هفت ساله بود که شخصی یک اسباببازی پرنده به او هدیه داد که پس از کوککردن، کمی به هوا میرفت. این بازی چنان «اُرویل» را شیفتهی خود ساخت که بر آن شد تا خود، یک بالگرد بزرگتری بسازد. «اُرویل» فکر میکرد که اگر بتواند یک بالگرد بزرگی بسازد، پس میتواند با آن پرواز کند! علاقهی روزافزون او به پرواز باعث شد که هر روز بادبادکی درست کند و آن را به پرواز درآورد.
🔹«اُرویل» پس از آنکه از جریان ساخت بالنهای پرنده در آلمان مطلع شد، با کمک برادرش «ویلبر»، هواپیمای بیموتور [گلایدر] کوچکی ساخت و آن را به پرواز درآورد.
🔹پس از این پرواز، «برادران رایت» به شهرت رسیدند؛ با این حال باز هم برای تکمیل اختراع خود تلاش کردند، تا اینکه در پروازهای بعد، موفق به ثبت رکورد پرواز 56 دقیقه در آسمان شدند. هر چند «ویلبر رایت» در تاریخ 30 مِی 1912م درگذشت، ولی «اُرویل» مدتها بعد از او دنبالهی اختراع بزرگ خود را گرفت و در تکمیل بیشتر آن کوشید و جهان را با دنیای هواپیما آشنا کرد. «اُرویل رایت» پس از دَهها سال تلاش خستگیناپذیر، سرانجام در30 ژانویه 1948م، درست 45 سال پس از آزمایش موفقیتآمیز اولین پرواز هواپیمای موتوردار جهان، در اوج شهرت و افتخار در 77 سالگی درگذشت. ساخت هواپیماهای غولپیکر و سریع امروزی و جابهجاییِ فوریِ بار و مسافر در اقصی نقاط جهان، مرهون تلاشهای فراوان «برادران رایت» میباشد.
@AsrTarikh