هدایت شده از رستم قنبرلو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مؤسس مرکز مطالعات ایران در دانشگاه تلآویو: توان جنگ با ایران را نداریم
🔹رهبر ایران خیلی حسابشده عمل میکند و مهمترین موضوع برای او، ایران است.
#ایران
به کانال#مکتب_جهانی_اسلام بپیوندید
Join🔜 @Qorany🙏
─┅═ঊঈ🍃🍁🍃ঊঈ═┅─
https://eitaa.com/joinchat/1213988872C808500f015
هدایت شده از رستم قنبرلو
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیرمرد عراقی: سید علی خامنهای اسرائیل را مورد حمله قرار میدهد و انشاءالله میخواهم سید را در مقابل دشمنان شرور یاری کنم
✅ به کانال صدای ملت بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/1456341191Cd0175adda2
هدایت شده از رستم قنبرلو
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجریان و کارشناسان اینترنشنال:
سیدحسن نصرالله دروغ نمیگوید و لاف نمیزند؛ مردم اسرائیل هم عملیات پیشدستانه اسرائیل و هدف قرار دادن هزار پایگاه حزبالله را باور نمیکنند! این عملیات حزبالله موفقیتآمیز بود.
➺ @Twitter_eita [عضویت]
هدایت شده از راز موفقیت
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تبریک به اسرائیل بابت حضور بلعم باعوراها در حوزه قم...😱😱
احسنت به مسولین حوزه و دادگاه ویژه روحانیت که بلعم باعوراها به راحتی در قم فعالیت دارند و جبهه مقاومت را زیر سوال میبرند!!
و کسی اونها را خلع لباس نکرده و موسسه دارند!!
● حجتالاسلام مجتهدزاده
#مظلوم_مقتدر
🌐 #
هدایت شده از رستم قنبرلو
📢 دلهای مشتاق حسینبنعلی(علیهالسّلام)
✏️ رهبر انقلاب: امروز دلهای ما هم مشتاق حسینبنعلی (علیهالسّلام) و آن ضریح شش گوشه و آن قبر مطهر است. ما هم گرچه دوریم، ولی به یاد حسینبنعلی و به عشق او سخن میگوییم.
✏️ ما با خودمان عهد کردهایم و عهد میکنیم که یاد حسین، نام حسین و راه حسین را هرگز از زندگی خودمان جدا نکنیم. همهی ملت ما، همهی کشور ما، همهی شیعیان عالم و بلکه همهی آزادگان در سرتاسر جهان، یک چنین احساسی نسبت به حسینبنعلی (علیهالسّلام) دارند. ۱۳۸۵/۱/۱
🏴 #بعثت_خون
درمکتب امام خامنهای مد ظله العالی 👆
شهيدعلیعسکر نیکخواه
اوّل فروردین ماه سال یک هزار و سیصد و بیست و هفت در خانوادهای متوسط روستایی پا به عرصهی گیتی نهاد. هفت ماهه از مادر متولّد شد. فکر نمیکرد زنده بماند. آن قدر نحیف و ضعیف بود که توان شیر خوردن را هم نداشت.
در زادگاهش روستای جعفرآباد ایّام کودکی را پشت سر نهاد و تحصیلات ابتدایی را در همان روستا به اتمام رسانید. نوجوانی بیش نبود که پدرش بر اثر مخالفت با خائنین منطقه و ایستادگی در مقابل زورگوئیهای آنان از ناحیهی پا سخت مجروح شد و توان کار کردن را از دست داد و به همین دلیل راهی استان مازندران شدند و در شهرستان گنبدکاووس سکونت یافتند.
پس از چند سال زندگی در محل جدیدی که به همراه دیگر اعضای خانواده و از جمله برادر بزرگش علیاکبر به کار کشاورزی و باغداری میپرداختند. به خدمت سربازی اعزام گردید و پس از گذشت نه ماه حضور در پادگان نظامی به همراه چند نفر دیگر از همرزمانش اقدام به ترک خدمت نمود و در انجام خدمت سربازی در دوران رژیم ستمشاهی امتناع ورزید. اگر چه تا پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) در بهمن ماه یک هزار و سیصد و پنجاه و هفت مدام تحت تعقیب بود.
میان مردم محل از مقبولیّت بالایی برخوردار بود و همه او را به عنوان رادمردی باگذشت و دوستدار مردم میشناختند.
بعد از ترک خدمت سربازی، در یکی از خیابانهای شهر گنبدکاووس مغازهای را اجاره کرد و از طریق فروش لوازم خانگی امرار معاش مینمود. زندگی سادهای داشت و با روحیّهی قناعت به حداقلهای زندگی بسنده میکرد و از تجمّلات و زندگی اشرافیگری به دور بود و مانند مردمان کمبضاعت جامعه زندگی مینمود.
از ماه ها قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به همراه جمعی از دوستان همفکرش جلسات شبانه تشکیل میدادند و فعّالیّتهای انقلابی که در سایر استانها از جمله قم و تهران و دیگر شهرهای بزرگ صورت میگرفت را دنبال میکردند. با پیروزی انقلاب اسلامی، او از مدافعین نظام نوپای اسلامی بود و با تمام وجود از دستاوردهای انقلاب اسلامی دفاع میکرد، تا جایی که با عوامل ضدّ انقلاب در همان ماههای بعد از پیروزی انقلاب در رویاروی با عوامل ضدّ انقلاب و عوامل غائله گنبد بر اثر اصابت گلوله مجروح و چند ماهی در بیمارستان بستری شد.
ضدّ انقلاب به مجروحیّت او اکتفا نکردند و در اقدامی انتقامجویانه علاوه بر مجروحیّت مغازهی او را غارت کردند و در نهایت به قصد گرفتن انتقام از او که در صف مقابل ضدّ انقلاب قرار داشت مغازهاش را به آتش کشیدند.
او با مال و جانش در راه اسلام و انقلاب فداکارای کرد و با سرکوبی غائلهی گنبد به زادگاهش کُردستان بازگشت و به عضویّت سپاه بیجار درآمد و لباس سبز پاسداری را به تن کرد و در طول قریب به دو سال خدمت در سپاه بارها تا مرز شهادت پیش رفت و در کمال شجاعت با گروهکهای ضدّ انقلاب روبهرو میشد و هیچ گاه ترس و واهمهای به دل راه نمیداد.
سرانجام در بیست و یکم فروردین سال یک هزار و سیصد و شصت در روستای صلواتآباد در مسیر جادهی بیجار-تکاب در چند کیلومتری شهر بیجار در مصاف با گروهکهای ضدّ انقلاب و مزدوران حزب منحلهی دمکرات، به همراه برادرش به شهادت رسید و در جوار مزار شهدای شهر بیجار مأوا گرفت
نجاری بود که زن زیبایی داشت که پادشاه را مجذوب خود کرده بود!
پادشاه بهانه ای از نجار گرفت و حکم اعدام او را صادر کرد و گفت نجار را
فردا اعدام کنید
نجار آن شب نتوانست بخوابد …
همسر نجار گفت :
مانند هر شب بخواب …
پروردگارت يگانه است و درهای گشايش بسيار “
کلام همسرش آرامشی بر دلش ايجاد کرد و چشمانش سنگين شد و خوابيد …
صبح صدای پای سربازان را شنيد…
چهره اش دگرگون شد و با نا اميدی، پشيمانی و افسوس به همسرش نگاه کرد که دريغا باورت کردم …
با دست لرزان در را باز کرد و دستانش را جلو برد تا سربازان زنجير کنند…
دو سرباز با تعجب گفتند :
پادشاه مرده و از تو میخواهيم تابوتی برايش بسازی …
چهره نجار برقی زد و نگاهی از روی عذرخواهی به همسرش انداخت …
همسرش لبخندی زد و گفت :
مانند هر شب آرام بخواب , زيرا پروردگار يکتا هست و درهای گشايش بسيارند “
فکر زيادی انسان را خسته می کند …
درحالی که خداوند تبارک و تعالی مالک و تدبير کننده کارهاست “.
ساعت زندگیت را به افق آدمهای ارزان قیمت کوک نکن
یا خواب می مانی…!
یا از زندگی عقب
در هر شرایطی امیدت را به خدا از دست نده و هر لحظه منتظر رحمت بی کرانش باش…
شهید محمدعلی رجایی (۲۵ خرداد ۱۳۱۲ – ۸ شهریور ۱۳۶۰) سیاستمدار و معلم ایرانی، دومین نخستوزیر پس از انقلاب و دومین رئیسجمهور ایران بود محمدعلی رجایی دارای درجهٔ کارشناسی ریاضیات از دانش سرای عالی و کارشناسی ارشد آمار بود و پیش از انقلاب ۱۳۵۷ ایران، به دبیری ریاضیات اشتغال داشتهاست. پس از انقلاب در کابینه مهدی بازرگان، وزیر آموزش و پرورش بود و با انتخاب سید ابوالحسن بنیصدر به عنوان رئیسجمهور، رجایی به عنوان نخستوزیر معرفی شد. پس از عزل بنیصدر و دومین دوره انتخابات ریاست جمهوری، وی از ۱۱ مرداد ۱۳۶۰ تا ۸ شهریور همان سال، یعنی به مدت ۲۸ روز، رئیسجمهور منتخب مردم بود.[۲][۳]رجایی در هشتم شهریور ۱۳۶۰ در حادثهٔ انفجار در دفتر نخستوزیری ترور شد.[۴]
🕊زیارتنامه شهدا🕊
🌹🌱🌹🌱اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌹🌱🌹🌱
شادی روح شهیدان صلوات
پیشکسوتان دفاع مقدس تکاب (سراسر کشور)
هدایت شده از رستم قنبرلو
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰 پیام پیاده روی اربعین(۲)
[سوره النور (24): آيه 62]
❎إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ وَ إِذا كانُوا مَعَهُ عَلى أَمْرٍ جامِعٍ لَمْ يَذْهَبُوا حَتَّى يَسْتَأْذِنُوهُ إِنَّ الَّذِينَ يَسْتَأْذِنُونَكَ أُولئِكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ فَإِذَا اسْتَأْذَنُوكَ لِبَعْضِ شَأْنِهِمْ فَأْذَنْ لِمَنْ شِئْتَ مِنْهُمْ وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمُ اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ (62)
✅مؤمنان (واقعى) تنها كسانى هستند كه به خدا و پيامبرش ايمان آورده و هر گاه با پيامبر بر كارى اجتماع نمايند، بدون اجازه او نمیروند، (اى پيامبر!) كسانى كه اجازه میگيرند آنانند كه به خدا و پيامبرش ايمان دارند. پس اگر براى بعضى از كارهاى خود از تو اجازه خواستند، به هر كس از آنان كه خواستى (و مصلحت بود) اجازه بده و براى آنان از خدا طلب آمرزش كن، كه خداوند بخشنده و مهربان است.
👇✳️پیامها:
1️⃣- حضور و اجتماع مومنین در كنار رهبری و امام جامعه براى كمك و حل مشكلات، نشانه ى ايمان و ترك آن نشانه ى نفاق يا ضعف ايمان است. «كانُوا مَعَهُ عَلى أَمْرٍ جامِعٍ»
2️⃣- در مسائل تشكيلاتى، كه بر اساس همفكرى و مشورت، تصميم گرفته میشود، خودمحورى و خودمختارى مومنین ممنوع است. «عَلى أَمْرٍ جامِعٍ لَمْ يَذْهَبُوا»
3️⃣- درحکومت اسلامی سازمان پذیری و هم افزایی را ارج نهيم. «لَمْ يَذْهَبُوا حَتَّى يَسْتَأْذِنُوهُ»
4️⃣- در کار حکومت اسلامی تصميمگيرى نهايى با رهبر است. «لِمَنْ شِئْتَ مِنْهُمْ» (پيامبر در مسائل عمومى جامعه، بر مردم ولايت دارد).
5️⃣- رهبری در حکومت داری بایدانعطاف پذير و واقعبين باشد. «فَأْذَنْ لِمَنْ شِئْتَ مِنْهُمْ»
6️⃣- اذن دادن رهبری براى كارهاى شخصى، كار را حلال میکند ولى نفسِ رها كردن كارهاى تشکیلاتی در حضور رهبر، نياز به استغفار دارد. «فَأْذَنْ ... وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمُ»
مثل حنظله غسیل الملائکه.