هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🌴صنعت هسته ای امید آفرین
🔹مقام معظم رهبری در بیاناتشان در حرم مطهر امام دو عنصر ایمان و امید را موتور محرکه انقلاب معرفی کردند.
برخی دم زدن از امید را در وضعیت کنونی، واهی، کاذب، انتزاعی و شعاری برای ساکت کردن مردم می دانند.
🔺دو رخداد موازی يکديگر در چند سال اخیر، به ویژه در دوهفته اخیر، صادق و عینی بودن امید ادعایی را ثابت کرده است.
🔹اول پیشرفت لحظه به لحظه در صنعت تجهیزات نظامی است. نمونه اخیر دست یابی به موشک هایپر سونیک است که ایران اسلامی را از توان بازدارندگی به تهاجمی رساند.
🔹دوم پیشرفت در صنعت هسته ای است. این صنعت توسط دانشمندان، پس از چندین سال به نقطه بی بازگشت رسیده است.
این پیشرفتها جلوهگر روحیه کار، امید و نشاط برای همگان است.
🔺جالب اینکه هر دو صنعت با بیشترین تحریم، سنگ اندازی و حتی ترور دانشمندان مواجه بوده است. با این وجود پیشرفت های خیره کننده در این دو عرصه با دو عنصر ایمان و امید رخ داده است. امیدی که خیلی ها در ابتدا آن را واهی، کاذب و شعار می دانستند.
#ایمان_امید
#هایپر_سونیک
#صنعت_هسته_ای
✍ #موسی_سلیمانی
هدایت شده از کربلا همچنان جاریست...
🔳 سخن درستی که در دولت روحانی بد فهمیده شد!
✍️ علی ربیعی، فعال چپ و از مقامات دولت روحانی به تازگی در یادداشتی نوشته است: « همه ما باید کارگزاران امروز را در فهم مسائل یاری کنیم برای نیل به مسیری که منفعت ملت ایران در آن است. این روشی است که امروز به مصلحت همه مردم و ایران بزرگ است. امروز از هر حرکتی برای حل مسائل منطقهای حمایت کنیم. از دوستی و نزدیکی با مصر، عربستان، قطر، امارات، کویت و همه کشورهای دور و نزدیک حمایت کنیم. امروز از پیوستن احتمالی امریکا به برجام هم حمایت کنیم. باید بگذاریم آنانی که امروز در مسند کار نشستهاند، با سرودی پیروزمندانه مسائل خارجی را به جلو ببرند - هرچند معتقدم حل مسائل خارجی بدون حل مسائل داخلی بسیار مشکل خواهد بود- اما همین اقدامات را هم باید ارج بنهیم و به هر شکلی که میتوانیم حمایت کنیم.»
🔺او میافزاید: «ما از جهان فاصله گرفتهایم و فاصله گرفتن از جهان یعنی محروم کردن مردم کشور و آینده مملکت از حق و حقوقشان در اقتصاد جهان. هر حرکتی از سوی دولت برای پیوستن به زندگی عادی جهانی را باید قویا حمایت کنیم.»
↙️ کلمات آقای ربیعی در ظاهر مسئله "کلمه حق" هستند لکن دقت شود که ربیعی و دوستان ربیعی در دوران دولت روحانی از این کلمات حق، اراده باطل کردند و به مرزی رفتند که در آن به آمریکا گفته شد: کدخدا!
👌 حتما نباید منزوی بود و حتما باید از روابط دیپلماتیک حمایت کرد. لکن به شرط عقلانیت و ایضا به شرط تعیین اولویت بین داخل یا خارج!؟
❌ اشتباه ربیعی و دوستان او در دولت اعتدال این بود که در وهله اول، با ندیده گرفتن دشمنیهای آمریکا وارد وادی خطرناکی به نام توافق به هر قیمتی یا همان "برجام روحانی" شدند که اولا هیچ دستاوردی نداشت، ثانیا در مواردی موجب خفّت آنان شد و ثالثا سببساز تحریم و کاهش سرعت پیشرفت ایران شد.
◀️ در وهله دوم نیز ربیعی و دوستان ربیعی مرتکب این اشتباه فلسفی شدند که در تعیین اولویت بین داخل یا خارج؛ حلّاجی و مباحثه لازم را به عمل نیاوردند و با کنار گذاشتن "گزینه عقلانی داخل" اولویت را به خارج دادند و شد آنچه نباید میشد.
🔚 دقت شود که مسئله "زندگی عادی جهانی" بیش از هرچیز خواسته اسلام ناب و انقلاب اسلامی است لکن استکبار آمریکا، سبعیت رژیم صهیونیستی، دست داشتن برخی کشورهای منطقه در پروژه تکفیر و جنگطلبی اروپا فعلا مانع تحقق این امر است فلذا ضمن مبارزه با این موانع باید دانست که هیچکس نمیتواند مفاهیمی مثل بردگی، ظلمپذیری، اجنبیخواهی و ذبح استقلال و آزادی و دین مردم را بعنوان زندگی عادی جلوه دهد!
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran
هدایت شده از کربلا همچنان جاریست...
🔘 ظریف در آیینه نقد فعال اصلاح طلب...
🔻 بی توجهی به سیاست همسایگی، بی توجهی به آسیا، آفریقا، آمریکای لاتین و شرکای راهبردی نظیر روسیه و چین مواردی است که جزو شاخصه های برجسته سیاست خارجی دولت حسن روحانی با وزارت محمد جواد ظریف است. دوره ای که اقتصاد کشور به برجام با محوریت امریکا و چند کشور اروپایی و اخم و لبخند آنها وابسته شده بود. قرار بود طبق ادعای روحانی همه تحریم ها در روز اول توافق «لغو» شود اما تا روز آخر دولت، روحانی در حال حرف درمانی بود که بگوید نگذاشتند تحریمها را لغو کنیم!
👈 حال مهدی آیتی، فعال اصلاح طلب از وقت کشی روحانی و ظریف می گوید و اذعان می کند که ظریف عملا وزیر برجام بود و برای فعالکردن دیپلماسی اقتصادی و گسترش ارتباط با همسایگان کاری نکرد.
🔺 آیتی می گوید: «ظریف در هشت سال وزارتش به معنای کامل واقعی در مقام وزیرخارجه قرار نداشت و بیشتر به عنوان مسئول حلوفصل مشکل هستهای فعالیت میکرد. او در فعالکردن دیپلماسی اقتصادی، گسترش ارتباط با کشورهای همسایه یا حتی عزل و نصب سفرا عملا کاری نکرد یا بهتر بگویم کارهای نبود و صرفا همه ذهن و وقتش را معطوف موضوع هستهای کرده بود. او یک دیپلمات هستهای بود تا وزیر خارجه و عملا به جز موضوع هستهای بقیه امور وزارت خارجه توسط دیگران اداره میشد. شاید هم اختیارات او محدود به همان موضوع هستهای بود. به هر حال آقای ظریف را در دوران وزارتش نمیتوان بیش از موضوع هستهای تفسیر کرد.»
⏺ این چهره اصلاح طلب همچنین می گوید: «آقای ظریف وقتی برای کارهایی به جز موضوع هستهای نداشت هم آنکه اولویتبندی خودش و آقای روحانی آن بود که باید پیش از همهچیز موضوع هستهای رفع شود. آنها تصور میکردند که وقتی توافق هستهای امضا شود، همه مسائل سیاست خارجی هم خود به خود درست میشود و به نوعی چون که صد آمد، نود هم پیش ماست؛ غافل از آنکه وقتی فردی وزیر امور خارجه کشور میشود، یعنی مسئول تمام موضوعات سیاست خارجی است و نمیتواند بگوید فرصت نداشتم که به بخشی از امور رسیدگی کنم.»
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran
هدایت شده از راز موفقیت
استاد دانشگاهی در تهران از یه دانشجو پرسید : اگه یه نفر با ماشینش بکوبه به پلیسی که در حال انجام وظیفه است و اون پلیس رو بکشه و بعد دوباره به یه پلیس دیگه بزنه و مجروحش کنه و پلیس های حاضر در صحنه به این مهاجم تیراندازی بکنن تا متوقف بشه و پلیس های بیشتری رو زیر نگیره ، کدوم مقصرن پلیس یا مهاجم به پلیس؟
دانشجو جواب داد : خوب معلومه دیگه مهاجم مقصره.
استاد فرموده باشد : نه خیر معلوم نیست بلکه برای پاسخ این سوال لازمه بدونیم که این اتفاق کجا افتاده. اگر آمریکا باشه همیشه حق با پلیس هستش حالا هرجوری و به هر تعداد و در هر شرایطی آدم بکشه حتی اگر تهاجمی هم نباشه و ازش فیلم هم گرفته باشن ، همیشه حق با پلیس آمریکاست ولی اگه اتفاق در ایران افتاده باشه ، بدون تردید و همیشه و در هر شرایطی پلیس ایران مقصره.
دانشجو پرسید: این وضعیت برای کشور های دیگه چی میشه ؟
استاد فرمود: اصل آمریکا است. مثلاً اگر داستان برای زمان شاه بود یا داستان در کشورهای دوست امریکا باشد، حق با پلیس است اما اگر در ایران بعد از انقلاب یا کشورهای رقیب یا مخالف آمریکا باشد ، قطعا و همیشه پلیس مقصر است. معیار ، خواست آمریکا است.
💠💎💠 راز موفقیت
@razmovafajh
هدایت شده از راز موفقیت
🔴 شخصیت آقای رئیسی
🔹 این متن در باره شخصیت رئیسی است(نه عملکرد که بعضا انتقاد وارد است). زیرا تجربه ۲۴ سال قبل آن را لمس کرده ایم و بعد از ۲۵ سال:
🔹 تریبون رئیس جمهور محل دعوا نیست
🔹کسی را نگران نمی کند
_ اشکال هم ندارد بگویید فلانی (نگارنده) ماله کشید یا چاپلوسی کرد. مسئولیتی هم ندارم .اما نعمت این شخصیت را قدر بدانیم.
1️⃣ بی ادعاست: رئیسی شانی برای خود قایل نیست،"من" نمی شناسد.
2️⃣ سوگلی هایی با خط قرمز ندارد. باند ندارد.روحیه باندی ندارد.مثلا مشایی،واعظی ندارد.جیب نزدیکان در اطرافش باز نیست.
3️⃣ به موانع فرضی و موهوم حمله نمی کند و آن را عامل ناکامی نمی داند.با دوقطبی آفرینی مردم را سرکار نمی گذارد و دنبال نخود سیاه نمی فرستد.فضا را رازآلوده نمی کند بگم بگم ندارد.به منتقدان یک بار هم توهین نمی کند عبارت"اگر می گذاشتند.." و یا " نمی گذارند " ندارد.تربیونهایش منشا تنش و تحریک سیاسی در کشور نیست.
4️⃣ اختلافات با قوا را به مردم نمی آورد.آرامش مردم را بهم نمی ریزد
5️⃣ دهها اکانت اینجا تهمت و توهین و تحقیرش می کنند شکایت نمی کند. پاسخ هم نمی دهد.مدعای آزادی هم ندارد
6️⃣ اصرار بر نظریه پردازی و حرفهای فلسفی از تربیون قدرت ندارند.بین نخبگان و توده فاصله نمی گذارد.
7️⃣ شبانه روز مثل سرباز(نه ژنرال)می دود.از هیچ کس طلبکار هم نیست .به همین دلایل مدیرانش هم درگیر ذهنیات سیاسی نیستند.قدر این نعمت را بدون منفعت طلبی و فراتر از قبیله گرایی باید دانست. معتقدم همین اخلاص و یک رنگی آبروی وی را نزد ملت ایران حفظ و ارتقاع می دهد.سنت های الهی سوخت و سوز ندارد.
عبدالله گنجی
💠💎💠 راز موفقیت
@razmovafajh
هدایت شده از خاکساران
🌹«دحوالارض، نسیم رحمت الهی»
🔴امشب شب «دحوالارض» و فردا بیست و پنجم ذیالقعده، روز «دحوالارض» و روز گسترش یافتن زمین از محل خانه کعبه است که برای اهل معنی و صاحبان سير و سلوك، يكى از روزهای مهم سال است لذا ضمن گرامیداشت این شب و روز بزرگ، به نکاتی اشاره می کنیم؛
♦️فرصتهای ویژه معنوی در زندگی بشر، نعمتهای مغتنمی هستند که جسم و روح انسان را نوازش داده و موجبات شادمانی و آرامش بشریت در دنیا و آخرت میشوند؛ چنانچه رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: «انَّ لِرَبِّکُمْ فی ایامِ دَهْرِکُمْ نََفَحاتٌ فَتَعَرَّضُوا لَها»: *«همانا در طول زندگی شما، نسیمهای رحمتی از سوی پروردگارتان میوزد؛ پس به هوش باشید تا خود را در معرض آنها قرار دهید»* (کافی، ج٣، ص٢١٢)
♦️بیشک یکی از این نسیمهای رحمت الهی در طول سال، شب و روز دحوالارض است که برای اهل مراقبت اهمیت ویژهای داشته و دارد، ولی متأسفانه کمتر مورد توجه عامه مردم قرار گرفته و بسیاری از مؤمنین به دلیل عدم آگاهی و شناخت لازم نسبت به این هدیه بزرگ الهی، خود را از این فرصت طلایی محروم مینمایند؛ لذا بر آن شدیم که در این مجال کوتاه در حد امکان از «دحوالارض» و عظمت و اعمال و احکام آن سخن بگوئیم؛
*✍️ دحوالارض، زمانی است که خداوند به جهان خاکی، حیات بخشیده و زمین را از زیر کعبه گسترانیده و پس از آنکه تمام سطح کره زمین به مدت طولانی در زیر آب فرو رفته بود، حضرت حق، اراده نمود تا کره زمین را برای زندگی انسان و سایر موجودات مهیا نماید؛ از این رو، بخشهایی از زمین، شروع به خشک شدن نمود تا کم کم به شکل امروزین درآمد و طبق روایات اسلامی، اولین نقطهای که از زیر آب سر برآورد، مکان کعبه شریف و بیتاللّه الحرام بود که مفسران، آیه ٣٠ سوره نازعات «وَالْأَرْضَ بَعْدَ ذَٰلِكَ دَحَاهَا» را به همین واقعه تفسیر نمودهاند و همچنین بر همین اساس شهر مكه را «اُمُّ الْقُرا» يعنی مادر همه آبادیها دانستهاند.*
✅ البته گذشته از واقعه دحوالارض، رویدادهای بزرگ دیگری نیز بر شرافت این شب و روز افزوده است که در روایات به چند مورد از آنها اشاره شده است:
⬅️ روز میلاد شیخ الانبیاء حضرت ابراهیم (ع)؛
⬅️ روز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع)؛
⬅️ روز ساخت کعبه توسط حضرت ابراهیم و اسماعیل (ع) به همراهی حضرت جبرئیل (ع) و نصب سنگ حَجَرالاَسود؛
⬅️ خروج رسول اکرم (ص) از مدینه به همراه هزاران نفر به سوی مکه، به قصد حجتالوداع؛
⬅️ روز قیام قائم آل محمد (عج) طبق برخی روایات؛
✍️ همچنین در این روز پرفضیلت، اعمال ويژهای در روایات توصیه شده است که عبارتند از:
1️⃣ احیاء و شب زندهداری در شب دحوالارض که برابر با عبادت صد سال است؛
2️⃣ روزه گرفتن در روز دحوالارض که از چهار روزی است که در تمام سال به فضیلت روزه گرفتن، ممتاز است و در روایت آمده که هر کس این روز را روزه بدارد، روزهاش کفاره هفتاد سال میباشد؛
3️⃣ غسل روز دحوالارض که بسیار فضیلت دارد؛
4️⃣ خواندن دو رکعت نماز در وقت چاشت (اول بالا آمدن آفتاب) که در هر رکعت بعد از «حمد»، پنج مرتبه سوره «الشمس» خوانده و بعد از سلام نماز بگوید: «لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»، سپس دعا کند و بخواند «یَا مُقِیلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِی عَثْرَتِی یَا مُجِیبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِی یَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِی وَ ارْحَمْنِی وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَیِّئَاتِی وَ مَا عِنْدِی یَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرَامِ»
5️⃣ خواندن دعایی است که شیخ در «مصباح» فرموده: «اللَّهُمَّ دَاحِیَ الْکَعْبَةِ وَ فَالِقَ الْحَبَّةِ...»؛ که انشاالله با مراجعه به کتاب شریف مفاتیحالجنان، این دعا را به صورت کامل بخوانید؛
6️⃣ بهجا آوردن زیارت حضرت رضا (علیه السلام) که یکی از بهترین و با فضیلتترین اعمال مستحبی در این روز است.
🔆همچنین در روایات آمده که در این شب و روز، هزار هزار رحمت الهی نازل میشود و اگر در آن، گروهی به ذكر خدا بپردازند، خداوند حاجتشان را پيش از آنكه متفرق شوند برآورده میسازد. «انشاالله»
*مفاتیح الجنان، اعمال ماه ذیالقعده
🕊زیارتنامه شهدا🕊
🌹🌱🌹🌱اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌹🌱🌹🌱
شادی روح شهیدان صلوات
پیشکسوتان دفاع مقدس تکاب
هدایت شده از قرآن کتاب هدایت
#یک_آیه
🔶 سوره #حجر، آیه ٢۶:
وَلَقَدْ خَلَقْنَا الإِنسَانَ مِن صَلْصَالٍ مِّنْ حَمَإٍ مَّسْنُونٍ
⚡️ ترجمه :
وهمانا ما انسان را از گِلى خشك، از گِلى سياه متغير و بو گرفته، آفريديم.
💥 توضیح :
توجه به این که ماده اولیه خلقت انسان، از گِلی بدبو است، مانع از تکبر و غرور انسان می گردد.
🍁 همچنین می فهماند که عظمت مقام انسان به خاطر جنبه مادى او نيست، چرا كه اگر به جنبه ماديش باز گرديم گِلی بيش نمى باشد. 👇👇
يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَي وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوباً وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ :
اى مردم! ما شما را از مرد و زن آفريديم و شما را تيره ها و قبيله ها قرار داديم تا يكديگر را بشناسيد، همانا #گرامى_ترين شما نزد خدا، #با_تقواترين شماست، همانا خدا داناى خبير است.
#سوره_حجرات_آیه13
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🔰 حرف روز
💠 دیپلماسی متوازن
یکی از آسیبها و خلأهای جدی عرصه سیاست خارجی آن است که به موضوع دیپلماسی اقتصادی آنچنان که انتظار میرود توجه نشده است. اهمیت پیوند اقتصاد و سیاست خارجی و به عبارتی دیپلماسی اقتصادی بر هیچکس پوشیده نیست، اما گویی اینکه در نظام سیاسی ما در اینباره طراحی ثابت و پایدار شکل پیدا نکرده است و گاه تابع تمایلات سیاسی دولتها صورتبندی پیدا کرده است.
در شرایط کنونی و با توجه به وضعیت اقتصاد داخلی و مشکلاتی که در معیشت مردم پدید آمده، اولویت دادن به تعامل اقتصادی سازنده و اثربخش با محیط بیرونی با اولویت دولتهای همسو در قالب دیپلماسی اقتصادی که از ظرفیت بهرهگیری از منافع اقتصاد جهانی برخوردار میباشد، به یک ضرورت اجتنابناپدیر تبدیل شده است؛ زیرا در شرایط فعلی که کشور تحت فشارهای آمریکا از طریق اعمال تحریمهای اقتصادی است، اتخاذ سیاست خارجی اقتصادیگرا توسط دولت جدید در سطوح منطقهای و خاصه همسایگان میتواند از طریق اعتمادسازی در روابط خارجی، منجر به ثبات در مناسبات تجاری و جذب سرمایهگذاری خارجی شود و با افزایش کارایی اقتصادی از طریق انتقال فنآوریهای نو و دانشبنیان، اثری مثبت بر روند رشد و توسعه کشور داشته باشد. دولت سیزدهم بایستی عقبماندگیهای فراوان ایجاد شده در این عرصه را در مسیر بهبودی قرار دهد.
بر اساس آنچه که بیان شد و موضوعاتی که واقعیت و تجربیات سالهای گذشته کشور است؛ دولت سیزدهم باید در عرصه سیاست خارجی به بازسازی روابط منطقهای و همسایگی بپردازد. تأکید بر اقتصاد مقاومتی، اقتصاد درونزا و بهرهگیری از ظرفیتهای داخلی که جزء سیاستهای نظام و مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است، هیچگاه به معنای نایده گرفتن فرصتهای اقتصادی محیط منطقهای و فرامنطقهای نیست. از قضا آنچه در این باره اهمیت دارد این است که تجربه نشان داده نمیتوان اقتصاد و معیشت کشور را معطل غرب و مذاکره با چند کشور غربی کرد، بلکه ضمن کوشش برای حضور مؤثر و قوی در نظام جهانی و ادامه مذاکرات عزتمندانه در خصوص احیای برجام، اما به طور قطع در سیاست و روابط خارجی باید اولویت را به دیپلماسی متوازن داد و در این چارچوب سیاست نگاه به شرق را با اعتقاد و جدیت بیشتری در دستور کار قرار داد. حتی اگر احیای توافق هستهای منطبق بر منافع ملی حاصل آید، باز راه تحقق انتفاع اقتصادی ناشی از برجام از مسیر گسترش و تعمیق روابط با دولتهای گوناگون دنیا میگذرد. در این باره لازم است بازسازی روابط خارجی با تأکید بر توازنگرایی مطابق با منافع ملی به سرعت دنبال شود و اقتصاد بایستی در هسته مرکزی همه طراحیهای سیاست خارجی قرار بگیرد.
✍️ #عزیز_غضنفری
http://Eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🔰 گزارش روز
🇮🇷 حاج قاسم فراتر از مرز و اندیشه
در یک هفته اخیر شاهد یادآوری رشادتهای سردار شهید حاج سلیمانی بودیم. در هزاران کیلومتر آن طرفتر از مرز ایران، نیکلاس مادورو به بزرگی از شهید سلیمانی یاد کرده و در دیدار با آیتالله رئیسی میگوید: «همواره به یاد ژنرال سلیمانی هستم. سال ۲۰۱۸ حمله وحشیانهای از آمریکا به زیرساختهای انرژی ما شده بود که او به همراه گروهی حمله سایبری را کشف کردند. به ژنرال سلیمانی ادای احترام میکنم و سردیس او را در مقبره سیمون بولیوار نصب خواهیم کرد.» همین چند روز پیش بود که یوگنی گولیکوف ژنرال روس گفت: «وقتی که جنگنده ما ساقط شد ما بارها تلاش کردیم خلبانمان را نجات دهیم ولی با یک کشته در عملیات نجات ناموفق برگشتیم. سردار سلیمانی تنها با ۱۸ نفر از اعضای سپاه قدس خلبان روسی گرفتار در چنگ داعش را نجات داد، کاری که ما در آن شکست خوردیم. پس از این حادثه بود که مردم روسیه ژنرال سلیمانی را شناختند و قدردان او شدند.
🔸️گزارههای تحلیلی:
1️⃣ حاج قاسم فراتر از مرزها: برای شهید سلیمانی مرزهای انتزاعی اهمیتی نداشت. در عقیده سلیمانی و سلیمانیها مرز آنجاست که پای منافع ملی ایران و مستضعفان در کار باشد؛ میخواهد سوریه باشد، عراق باشد، یا یمن، فلسطین، و یا حتی هزاران کیلومتر آن طرفتر در ونزوئلا. مرز آنجاست که میتوان منافع جمهوری اسلامی را توسعه داد و انقلاب اسلامی را صادر کرد. شاید به همین دلیل است که حاج قاسم را باید ملیگراترین و ناسیونالیستترین نظامی معاصر ایران دانست.
2️⃣ حاج قاسم فراتر از عقیده: یمنی زیدی، شیعه لبنانی، علوی سوری، فلسطین اهل سنت، مسیحی ونزوئلایی، روسیه کمونیست؛ همه اینها مجمعالجزایری از عقیدهاند. عقایدی ناهمگن که در سرتاسر جهان پراکنده شدهاند. آنچه نخ تسبیح و محل اتصال برای شهید سلیمانی در این عقاید ناهمگن است مبارزه با امپریالیسم و آمریکاست. آنجا که آمریکا اراده میکند داعش را سلطه دهد حاج قاسم هست، آنجا که اذناب آمریکایی به دنبال از بین بردن یمن میروند حاج قاسم وجود دارد، آنجا که آمریکاییها به دنبال کاشتن خوان گوایدو در ونزوئلا هستند تا پایشان را از حیاط خلوت خود در آمریکای جنوبی بیرون نکنند حاج قاسم حاضر است.
3️⃣ حاج قاسم فراتر از امکانات: این روزها که برخی سیاسیون صحبت از «تناسب بین آرزو و فعل سیاسی» میکنند؛ شاید اگر حاج قاسم میخواست به این تئوریهای صد من یک غاز بسنده کند باید در خانه مینشست؛ نه در زمان حمله داعش به سوریه، نه در زمان حمله بنسلمان به یمن، نه در زمان تجهیز مخالفان ونزوئلا توسط آمریکا؛ بلکه آن زمانی که صدام دیوانه و تا بندندان مسلح به ایران حمله کرد. چرا که اگر آرزوها به اندازه امکانات بود ما نه امکاناتی داشتیم و نه اسلحهای برای جنگیدن.
◀️ حاج قاسم را همین رفتارهای بزرگ حاج قاسم کرد و باعث شد تا امروز از آن ژنرال بلندپایه روس تا آن رئیسجمهور آمریکای جنوبی و هر انسان آزادهای با شنیدن نام حاج قاسم به یاد بزرگیها و رشادتهای او بیفتند. روحت شاد مرد بزرگ.
✍️ #یعقوب_ربیعی
http://Eitaa.com/e_beman