هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بُخور بخور است!!
♨️ ماجرای دلخراش شهادت آرمان علیوردی
______________________
🔹برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به بهانه سالروز شهادت شهید #آرمان_علیوردی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از رستم قنبرلو
وتوی چین و روسیه علیه اسرائیل چه پیامی برای دنیا داشت؟
🔸️قطعنامه اخیر پیشنهادی آمریکا در بحران فعلی فلسطین ، از سوی روسیه و چین وتو شد.
🔸️در خصوص این رخداد مهم چند نکته باید ذکر شود .
1️⃣ روسیه و چین سرزمین های اشغالی ۱۹۴۸ را متعلق به رژیم صهیونیستی می دانند؛ یعنی شهرهایی مانند سدیروت که طی عملیات طوفان الاقصی مورد حمله حماس قرار گرفت ، از نظر آنها متعلق به صهیونیست هاست و منطقه ای اشغالی محسوب نمی گردد.
🔸️بنابراین با توجه به مواضع گذشته آنها، انتظار می رفت اینبار نیز حمله حماس را محکوم کنند اما هم قطعنامه آمریکا را وتو کردند و هم مواضع جدی ضد اسرائیلی اتخاذ.
2️⃣ فدراسیون روسیه از بدو تشکیل در پی فروپاشی شوروی، همواره جزء کشورهای حامی اسرائیل بود که البته به دلیل جمعیت بالای یهودیان روسی ساکن در فلسطین اشغالی و نفوذ گسترده لابی صهیونیستی در مسکو تحلیل می شد.
🔸️خصوصا در دوره نخست وزیری نتانیاهو ، این رژیم سعی در نزدیکی به مسکو و برقراری توازن در رابطه میان روسیه و آمریکا داشت اما جنگ اوکراین ، معماری سیاست دنیا را دچار تغییر اساسی کرد و پوتین بیشتر از گذشته نسبت به غرب و متحدانش اعلام انزجار نمود ؛ خصوصا که اسرائیل در جبهه ضد روسی در کنار اوکراین قرار گرفت.
🔸️پوتین نیز که در بسیاری از پرونده های منطقه ای به طور ویژه ملاحظه اسرائیل را می کرد ، دیگر مثل سابق هوای این رژیم را ندارد.
3️⃣ وتوی چین و روسیه در رابطه با قطعنامه اخیر و عدم محکومیت حماس در واکنش به آنچه که غربی ها کشتار غیر نظامیان اسرائیلی می نامند، بسیار عجیب و غیر مترقبه بود.
4️⃣ جنگ اوکراین باعث معطوف شدن تمرکز غرب علیه روسها شد و تمام توان این بلوک سیاسی به خدمت زلنسکی و ارتشش درآمد.
🔸️حال با باز شدن جبهه جدید علیه متحد اصلی غرب در منطقه غرب آسیا، مطمئنا بخشی از توان و تمرکز اروپا و آمریکا به سمت اسرائیل سوق خواهد یافت و تاحدی فشار از روی روسیه در جبهه اوکراین برداشته می گردد.
5️⃣ مواضع اخیر چین و روسیه به تحلیلگران این نکته را یادآور می شود که شکاف میان شرق و غرب روز به روز در حال تعمیق است و واگرایی میان آنان رو به افزایش.
در حالی که تا قبل از جنگ اوکراین اتفاق نظر بیشتری میان ۵ عضو شورای امنیت در مسائل بین المللی وجود داشت.
🔸️برای مثال روسیه و چین به قطعنامه ۲۲۰۱ علیه انصارالله یمن رای مثبت دادند و یا از قطعنامه ۱۵۵۹ علیه حزب الله لبنان حمایت کردند و در جنگ ۳۳ روزه ، عملیات اسیر گیری مقاومت لبنان را زیر سوال بردند.
6️⃣ وضعیت جدید بین المللی که شمایی از آن در بالا توصیف شد، سرعت یافتن شروع جنگ سرد جدیدی را به اذهان متبادر می کند که در آن روابط بین الملل از حالت همکاری و همگرایی به واگرایی، تقابل و نگاه امنیتی و بی اعتمادی بازیگران به یکدیگر و منافع جمعی تغییر می کند.
🔸️روسیه بعد از جنگ اوکراین متوجه شد که غرب حداقل احترام را برای منافع ژئوپلیتیکی و حوزه های امنیتی او قائل نیست و به همین دلیل سعی در مقابله مثل و موازنه سازی در حوزه های ژئوپلیتیکی آمریکا و متحدانش دارد.
7️⃣ چین نیز با وجود آن که سعی دارد از تنش با غرب پرهیز کند و رقابت با آمریکا و اروپا را صرفا در حوزه های تکنولوژیک و اقتصادی ادامه دهد، در منازعات دیپلماتیک جهانی در جبهه ضد غربی ایستاده است تا در گذار به نظم جدید خود را بازیگری فعال نشان دهد .
📌 در نهایت باید گفت اتفاقات و بحران های سالهای اخیر در دنیا ، از شکل گیری دوره جدیدی در نظم جهانی حکایت می کند و بازیگران بین المللی و منطقه ای سعی دارند در نظام جدید حداکثر منافع را کسب کنند و حداقل منافع را برای طرف های مقابل خود قائل شوند .
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
هدایت شده از مکتب جهانی اسلام
28.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 اسرائیل در ورودش به غزه با چه چیزی مواجه خواهد شد؟
◀ در گفتگو با علی عبدی
https://eitaa.com/joinchat/1213988872C808500f015
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎤 #تحلیل_و_تبیین | پایان بازدارندگی؛ زمانه مرگ اسرائیل
🖼 پرونده طوفان الاقصی، شکست غیرقابل ترمیم
🎤 گفتوگوی رسانه KHAMENEI.IR با دکتر سعدالله زارعی کارشناس مسائل حوزه مقاومت، درباره شرایط سخت رژیم صهیونیستی پس از عملیات طوفان الأقصی
🔹 اساساً حیات رژیم صهیونیستی وابسته به یک اصل به نام بازدارندگی است و بنیانگذاران رژیم صهیونیستی امثال بنگوریون تصریح کردند که وقتی بازدارندگی تضعیف و شکسته شود، زمان مرگ اسرائیل است؛ نه فقط بنیانگذاران گفتند، بلکه متأخرین نیز همین را بیان کردند و در بررسیها و مطالعات آکادمیک غرب هم این مسئله تصریح شده است.
🔹 آمریکایی که پایگاههایش در عراق و سوریه مورد حمله قرار میگیرد و قادر نیست از نیروهایش دفاع کند و مانع تکرار حملات به این پایگاهها شود، چگونه میخواهد رژیمی را که در مقابل فریاد فلسطینیها به لرزه درآمده سرپا نگه دارد؟
🔹 صهیونیستها در روز ۱۵مهر که فروریختند کمبود سلاح نداشتند. پس سلاح نمیتواند خلأ ایجادشده در میان نظامیان اسرائیلی را پر کند.
🔹 در هیچ جای جهان اسلام وضعیت غزه را نداریم. وقتی منطقه بسته، فقیر و تحت فشار غزه در این صحنه بر صهیونیسم غلبه میکند و میتواند یک ضربه اساسی بزند، دیگر جهان اسلام چه قدرتی خواهد داشت...
🔍 متن کامل را بخوانید👇
khl.ink/f/54199
هدایت شده از روشنا رودک
تأملات حقوقی جنگ غزه 2023 (1)
مجید بهستانی
یکی از ابعاد قابل بررسی علمی در جنگها بعد حقوقی آنهاست. در ادامه به سه سئوال پاسخ حقوقی داده خواهد شد:
الف) آیا اقدام حماس علیه اسرائیل نامشروع بود؟
ب) آیا اقدامات اسرائیل علیه حماس مشروعیت دارد؟
ج) آیا ورود کشورهای ثالث به نبرد مشروعیت دارد؟
الف) برای پاسخ به این سئوال می بایست نخست میدان نبرد ترسیم شود. می دانیم که پیش از جنگ جهانی دوم در دوران قیمومیت انگلستان بر این سرزمین اسرائیلی ها اقدامات اشغالگرایانه خود را شروع کردند. با پایان جنگ، درگیریها میان آنها و فلسطینیان به عنوان ساکنان اصلی آن سرزمین تشدید شد تا آنجا که در 1948 به اشغال چهار پنجم خاک فلسطین از سوی خصم صهیون منتهی گردید و این کشور اعلام موجودیت و ثبت در سازمان ملل متحد کرد. بعد از آن نبردها میان اعراب و صهیونیستها تداوم داشت تا آنجا که در 1967 رژیم تل آویو بخشهای باقیمانده از خاک فلسطینی و کشورهای عرب همسایه را به خود ضمیمه کرد شامل بلندی های جولان، کرانه باختری رود اردن، نوار غزه، و صحرای سینای مصر. جدای از این، اسرائیل آرام آرام در خارج از خاک خود توسعه پیدا کرده است. در تمام این موارد نه گروه های سیاسی فلسطینی،نه کشورهای همسایه، و نه مقام سازمان ملل این اشغالگری ها را به رسمیت نشناختند و خواهان اتمام آن بودند. سازمان ملل بارها در بیانیه ها و قطعنامه های گوناگون مجمع عمومی و شورای امنیت خواهان بازگشت اسرائیل به مرزهای 1948 بوده است.
اینجا اختلاف بروز می کند. از نظر گروه های سیاسی فلسطینی تمام خاک فلسطین تحت اشغال قرار دارد و هر قطعه از آن تحت عنوان دفاع مشروع و مبارزه با اشغالگری طبق رویه بشری، و منشور سازمان ملل دارای مشروعیت است (اصول 1، 39 و 51). ولی مقام سازمان ملل این موضع را تأیید نمی کند. از این جهت، مشروعیت اقدامات مقاومت اسلامی علیه اسرائیل در محدوده ای که خارج از مرزهای به رسمیت شناخته شده بین المللی است، محل تردید است. از این رو، از گروه های فلسطینی از سوی این سازمان خواسته می شود که به اقدامات خود پایان دهند. برای مثال، اقدام نظامی حماس در غزه یا کرانه باختری یا بیت المقدس شرقی می تواند مورد تایید این سازمان باشد، ولی عسقلان و سدیروت خیر.
البته بعضی از حقوقدانان این رفتار مقاومت اسلامی را توجیه می کنند به این صورت که در جنگ،ارتشها با پیشروی در خاک دشمن تلاش می کنند آن را از خاک اصلی خود عقب برانند یا به اهداف نظامی دیگری دست یابند. اما در هنگام آتش بس یا صلح آنها وظیفه دارند به مرزهای رسمی بازگردند. بنابراین آن را به جهت نظامی،موقت و مشروع می دانند. البته از نگاه جریان مقاومت، تمام خاک فلسطین اشغال شده است و می تواند هدف مشروع اقدامات نظامی باشد.
همچنین براساس ماده 39، کشورها نباید از اصل دفاع مشروع خارج شوند و به همین جهت اقدامات تلافی جویانه به دلیل نقض صلح و امنیت بین المللی ناصحیح خوانده می شوند. اما در تفسیر ماده 51 این امر توضیح داده می شود که در صورتی که نبرد تداوم یابد (چه یک سال چه چند دهه)، رفتار دفاعی کشورها مصداق همان دفاع مشورع است و تلافی جویانه تلقی نمی شود.
https://eitaa.com/mbehestani
هدایت شده از بیداری ملت
28.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرماندار قزوین، به جرمی روانهی زندان شد...؟
این فیلم در این باره در فضای مجازی منتشر شده است...
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جهت شادی روح بلند سردار دلها صلوات بر محمد و آل محمد
31.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ویژه | نماهنگ سرود "حریفت منم"
🎶 سرودی حماسی از مجموعه هنری هما
🎙با صدای گروه سرود نسیم رحمت
📜 شاعر و نغمهپرداز: عرفان نظری
🎚 تنظیم کننده: منصور دیناروند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 حمله مسلمانان جمهوری داغستان در روسیه به فرودگاه پس از شنیدن خبر ورود هواپیمای حامل مسافران مهاجر اسرائیلی به فرودگاه
🕊زیارتنامه شهدا🕊
🌹🌱🌹🌱اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌹🌱🌹🌱
شادی روح شهیدان صلوات
پیشکسوتان دفاع مقدس تکاب (سراسر کشور)
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
#دفاع ادامه د ارد
🔰یهود در قرآن (۱)
سوره 61. صف آيه 5
وَإِذْ قَالَ مُوسَى لِقَوْمِهِ يَا قَوْمِ لِمَ تُؤْذُونَنِى وَقَدْ تَّعْلَمُونَ أَنِّى رَسُولُ اللَّهِ إِلَيْكُمْ فَلَمَّا زَاغُواْ أَزَاغَ اللَّهُ قُلُوبَهُمْ وَاللَّهُ لَا يَهْدِى الْقَوْمَ الْفَاسِقِينَ
ترجمه
و آنگاه كه موسى به قوم خود گفت:اى قوم من! با این كه مىدانید من فرستاده خدا به سوى شما هستم، چرا اذیّتم مىكنید؟ پس چون منحرف شدند، خداوند دلهاى آنان را منحرف ساخت و خداوند قوم فاسق را هدایت نمىكند.
✅اذیّتهایى كه قوم موسى علیه السلام در مورد او روا داشتند:
1️⃣«لن نؤمن لك حتّى نرى اللّه جهرة» هرگز به تو ایمان نمىآوریم تا این كه خداوند را به طور آشكار ببینیم.
2️⃣«لن نصبر على طعام واحد» ما بر یك نوع طعام صبر نمىكنیم.
3️⃣«لن ندخلها حتّى یخرجوا منها» تا آنها از آنجا بیرون نشوند، ما داخل نخواهیم شد.
4️⃣«فاذهب انت و ربّك فقاتلا انّا هاهنا قاعدون» تو و پروردگارت بروید و با آنها جنگ كنید، ما نشستهایم.
5️⃣«اجعل لنا الهاً كما لهم آلهة» براى ما نیز خدایى مثل خدایان این بت پرستان، قرار بده.
6️⃣«قالوا اوذینا من قبل ان تأتینا و من بعد ما جئتنا» اى موسى! ما هم پیش از آمدن تو و هم پس از آن در رنج و شكنجه بودهایم.
آزار و اذیّت هایی که پیامبر اكرمصلى الله علیه وآله ازمشركان و منافقان قرار دیدند:
7️⃣«و منهم الّذین یؤذون النّبى و یقولون هو اُذن» بعضى (از منافقان) كسانى هستند كه دائم پیامبر را آزار مىدهند و مىگویند او زود باور است.
8️⃣«والّذین یؤذون رسول اللّه لهم عذابٌ الیم» براى آنها كه پیامبر خدا را اذیّت مىكنند، عذاب دردناك آماده و مهیا است.
9️⃣«ان ذلكم كان یؤذى النّبىّ فیستحیى منكم» این كار شما پیامبر را آزار مىدهد و او از شما شرم مىكند (كه ناراحتى خود را اظهار كند).
✍#بازیاد https://eitaa.com/e_beman