هدایت شده از پایگاه خبری پلاک۵۷
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️زمان #شاه تو مملکت این همه فساد نبود!
همه چیز خوب بود!
قیمت ها ثابت!
ببینید داماد محمدرضا شاه چی میگه!
#دهه_فجر
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
هدایت شده از پایگاه خبری پلاک۵۷
در آستانهی پیروزی انقلاب ۵۷، معمر قذافی رئیسجمهور وقت لیبی طی نامهای به آیتالله العظمی امام خمینی حمایت خود را از انقلاب ملت ایران ابراز داشت. متن این نامه که روز پنجشنبه ۱۹ بهمن ۵۷ در صفحهی ۵ روزنامهی کیهان منتشر شد به این شرح بود:
پیشگاه آیتالله امام خمینی – تهران
بعد از سلام و تحیت هماکنون که ملت ایران این پیروزی چشمگیر را تحقق بخشید که اسلام محرک آن است؛ اسلامی که جاودان و همیشه تحرکآفرین است.
اکنون که ملت ایران در سایهی انقلاب ملی اسلامی که در نوع خود بینظیر است از ستم و استبداد رهایی یافته و صفحهی جدیدی را در تاریخ ایران گشوده است. حال برای جهانیان در شرق و غرب روشن شد که قدرت مردمی که ایمان به قرآن دارند تا چه حد است.
بیشک مسلمین جهان که در خوشحالی پیروزی برادران ایران شرکت دارند انتظار و امید دارند که این انقلاب در قالبهای غربی اعم از جمهوری و یا سلطنتی قرار نگیرد.
انقلاب اسلامی ایران که به پشتیبانی ملت ایران به پیروزی رسیده است به هدفهای عالی خود نخواهند رسید جز با اعلان جمهوری اسلامی که قانون اساسیاش قرآن باشد که میتواند سرمشقی برای همهی ملتهای اسلامی باشد و حقیقت انقلابی اسلامی را آشکار نمایند.
معمر قذافی
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
هدایت شده از کانال انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥غربگرایان نمیخواهند بفهمند!
🔹توکایف، رئیس جمهور قزاقستان در نشستی میگوید: «گاهی اوقات بهتر است سلاح هستهای نداشته باشیم و با همه کشورها روابط خوب داشته باشیم»
🔹رییس جمهور روسیه بلافاصله در پاسخ به توکایف میگوید:«صدام حسین هم اینطور فکر میکرد».
🔹غربگرایان داخلی نیز دقیقا مانند رییس جمهور قزاقستان گمان میکنند دست کشیدن از پایههای قدرت نظامی باعث بسط صلح خواهد شد و به همین دلیل هاشمی میگفت: «دنیای فردا، دنیای گفتمانهاست، نه موشکها!» اما بررسی تاریخ نشان میدهد مسیر برقرای صلح از راه قدرت نظامی عبور میکند و کوچکترین ضعف در قوای نظامی، عواقب جبرانناپذیری برای کشور به همراه خواهد داشت.
☑️به کانال انقلابی بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3861118976C7d082fd2da
هدایت شده از قرآن کتاب هدایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فتنه آینده فتنه ناکارآمدی دولت است.
#شرکت_در_انتخابات
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 خداوند متعال، ظرفیتهایی تاریخی در ملت ایران قرار داده است و اهلبیت(ع)، بر اساس سنتهای الهی، این ظرفیتها را به فعلیت رساندهاند.
ما باید این ظرفیتها و مأموریتهایی که در چارچوب طرح کلی خدای متعال بر دوش ملت ایران قرار گرفته است، را بشناسیم تا بر مدار آن بتوانیم به خوانش حوادث جهان معاصر بپردازیم.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
11.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 وقتی «قدرت نرم غرب» فروپاشی شود، «قدرت سخت غرب» هم فروپاشی خواهد شد.
#استاد_میرباقری
#جنگ_غزّه
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
⁉️ چرا زن و افراد غیرروحانی نمیتوانند نامزد انتخابات خبرگان شوند؟
🔴 #شبهات_انتخابات
🔸 #مجلس_خبرگان
_______________________
مطابق با قانون اساسی و قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری محدودیتی برای حضور غیر روحانیون و زنان در مجلس خبرگان رهبری وجود ندارد. براساس اصول ۱۰۷ و ۱۰۸ قانون اساسی، قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری به این صورت است که هر فرد دارای شرایط (اشتهار به دیانت و وثوق و شایستگی اخلاقی، اجتهاد در حدی که قدرت استنباطی بعضی مسائل فقهی را داشته باشد و بتواند ولی فقیه واجد شرایط رهبری را تشخیص دهد بینش سیاسی و اجتماعی و آشنایی با مسائل روز، معتقد بودن به نظام جمهوری اسلامی ایران، نداشتن سوابق سوء سیاسی و اجتماعی) میتواند کاندیدای شرکت در مجلس خبرگان باشد.
به این ترتیب هیچ تأکیدی درباره مرد بودن کاندیداها نشده است و حتی از عبارت رجل سیاسی- عبارتی که در دهه اخیر موجب شکلگیری دو نگاه مختلف در خصوص امکان حضور زنان در انتخابات ریاست جمهوری شده است- نیز استفاده نشده است؛ بنابراین دارا بودن شرایط اشاره شده کافی است تا زنان نیز همچون مردان برای حضور در این مجلس اثرگذار نامزد شده، آزمون داده و خود را در معرض رأی مردم قرار دهند. با توجه به اینکه در دهههای گذشته آمار حوزههای علمیه زنان از ۴۵۰ واحد گذشته است، میتوان انتظار داشت که در انتخابات آتی تعدادی از این افراد خود را برای ورود به انتخابات آماده کنند.
_______________________
📚 برگرفته از کتاب #یک_صندوق_شبهه اثر #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🔰 گزارش روز
💢 رژیم پهلوی؛ مانع یا عامل توسعه؟
چهل و پنج سال از انقلاب اسلامی ایران میگذرد. انقلابی که در مسیر رسیدن به اهداف و مطلوبیتهایش گامهای بزرگی برای رسیدن به عزت برداشته است. از طرفی برخی از این مطلوبیتها مانند اقتصاد اگرچه با اهداف متعالی فاصله دارد، اما از نقطهای که در چهار و نیم دهه پیش بود نیز فاصله بسیار زیادی دارد و راه زیادی طی شده است. چالشهای فعلی اقتصادی در رسیدن به مطلوبیتها سبب شده است تا جریان تحریف بر این انگاره تمرکز کند که اگر رژیم پهلوی ادامه مییافت، به توسعه و پیشرفت اقتصادی میرسیدیم. اما تمرکز بر مفهوم توسعه به معنای توان آباد کردن از یکسو و از سوی دیگر مطالعه ماهیت رژیم پهلوی، نشان میدهد این رژیم شاید کشور را به رشد اقتصادی از جنس آنچه در برخی کشورهای عربی است، میرساند؛ امت هيچ وقت توان ایجاد توسعه و آباد کردن ایران را نداشت. اما استدلالهای اثبات این ادعا کدامند:
زیربنای توسعه داشتن استقلال در همه وجوه آن است. این در حالی است که رویکردهایی که ایران پیش از انقلاب در زمینه سیاست داخلی و خارجی در پیش گرفته بود، منطبق با الگوی حامیـ پیرو بود و اساساً در این الگو نقشی که برای ایران در نظام تقسیم کار جهانی تعریف کرده بودند، هیچگاه نمیتوانست ایران را در مسیر پیشرفت و توسعه قرار دهد و اتفاقاً این رویکردها ضد توسعه بود. ایالات متحده میکوشید ایران را در تمام عرصهها به خود وابسته کند و همین وابستگی اصلیترین عامل جاماندن ایران از مسیر توسعه بود. برنامهریزیهای توسعه در زمان پهلوی در مسیر توسعه اقتدارگرایی شاه (انقلاب سفید) و تأمین منافع غرب بود.
آنچه به عنوان صنعت در قالب ذوب آهن اصفهان، صنعت هستهای، گسترش بنادر و غیره در زمان پهلوی به ایران آمد، هیچگاه همراه با انتقال فناوری نبود و مهندس ایرانی اجازه فهم تکنولوژی را نداشت. صنعتی شدن در دوران پهلوی از طریق فروش نفت بود. نفت بفروش، کارخانه و مهندس اجارهای وارد کن.
داشتن اعتماد به نفس در ایران و ایرانیِ زمان پهلوی در قالب فرهنگ غربزدگی، به کلی نابود شده بود. همچنین موتور توسعه اقتصادی علم است. صنعت هستهای، نفت و بسیاری از علوم صنعتی و غیر صنعتی از چندین دهه قبل از انقلاب در عرصه جهانی رخ برآورده بودند، ولکن تولیدات علمی در دانشگاههای ایرانی در آن زمان در حداقل ممکن بود. کشوری با این سطح پایین علمی چگونه میتوانست به توسعه اقتصادی دست یابد؟
انقلاب اسلامی رویکردها را تغییر داد و بستر لازم را برای رسیدن به توسعه ایجاد کرد و اگر موانع متعددی همچون جنگ، تحریم و غیره در مقابل خود نداشت، با سرعت بیشتری به سمت توسعه حرکت میکرد. با وجود این، ایران کنونی در بسیاری از علوم و فناوری در سطوح بالای جهانی و در کنار پنج کشور برتر دنیا قرار دارد.
✍️ #علی_محمدی
http://Eitaa.com/e_beman