لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ #رمضان ماه شهادت #امام_علی (ع) ❤️
⭕️ #شب_قدر مظهر لطف و رحمت خداوند به بندگانش است.
🌺 «التماس دعا» دارم.
🆔 @Assemanian 🇮🇷
❇️ #شهادت_امام_علی (ع) تسلیت باد.
⭕️ #امام_خامنه_ای :
🔷 امیرالمؤمنین محبوب دلهاست و همه او را دوست میدارند .
همه اوصاف اجازه داده است ؛ مگر انسانهای ناسالمی ، که کم و معلم محدود است. این نیست، مگر بهخاطر همین که او توانست ولایت و اراده الهی را بر قلمرو وجود خود ، قلمرو نفس خود - در درجه اول - و بعد در محیط زندگی و در محیط حکومت ، کامل مستقر کند.
#️⃣ #شب_قدر
🆔 @Assemanian 🇮🇷
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ #شهادت_امام_علی (ع) در #شب_قدر
➖ ماه #رمضان ❤️
⭕️ علی و آرمان حکومت علی (ع) ;
📣 و الَّذِی بَعَثَهُ بِالْحَقِّ لَتُبَلْبَلُنَّ بَلْبَلَةً وَ لَتُغَرْبَلُنَّ غَرْبَلَةً وَ لَتُسَاطُنَّ سَوْطَ الْقِدْرِ حَتَّی یَعُودَ أَسْفَلُکُمْ أَعْلَاکُمْ وَ أَعْلَاکُمْ أَسْفَلَکُمْ؛
🔹 به خدايى كه محمد (ص) را به حق فرستاد هر آينه همه درهم ريخته مى شويد، و هر آينه غربال مى گرديد، و همچون محتواى ديگ جوشان درهم و برهم گشته تا آنجا كه ذليل شما گرامى و بالا نشينتان پست شود.
✍️ ; (نهجالبلاغه، خطبه 16)
🆔 @Assemanian 🇮🇷
❇️ بیانات #امام_خامنه_ای در مورد «#الگوی_علوی» و «شاخصه های حکومت #امام_علی (ع)
🔷 ما بیش از همه باید پایبند به آن باشیم که #الگوی_علوی را بشناسیم و آن را ملاک قرار دهیم.
🔹 #الگوی_علوی در حکومت چیست؟ شاخصههایی دارد که این شاخصهها بایستی رعایت شود. مردم هم باید به ما نگاه کنند، ببینند اگر شاخصههای حکومت علوی را رعایت میکنیم - حالا به قدر توانایی خودمان - آن وقت قبول کنند که ما حکومتی در راه علی هستیم. اگر دیدند ما آن شاخصهها را رعایت نمیکنیم یا عکس آنها عمل میکنیم - بحث این نیست که قدرت ما کمتر از علی است و اراده دنبال کردن آن راه را نداریم - آن وقت گفتار ما و ادّعای ما را قبول نکنند و بگویند نه، این حکومت علوی نیست؛ این حکومتِ ولایت امیرالمؤمنین نیست.
🔹 ملاک اینهاست. اینها را بایستی مورد توجّه قرار داد.
⭕️ حالا این شاخصهها چیست؟ . . . . »»»» ادامه دارد . . .
👇⬇️🔰👇⬇️🔰👇⬇️🔰👇⬇️🔰👇⬇️🔰👇⬇️🔰👇⬇️
⭕️ حالا این شاخصهها چیست؟
🔷 پایبندىِ کامل به دین خدا و اصرار بر اقامه دین الهی. این شاخصه اوّل است. هر حکومتی که اساس کارش بر اقامه دین خدا نباشد، علوی نیست.
🔶 خصوصیت دوم و شاخصه دومِ حکومت امیرالمؤمنین عدالت است؛ عدالتِ مطلق. یعنی هیچ مصلحت شخصی و هیچ سیاست مربوط به شخص خود را بر عدالت مقدّم نمیکند. «أتأمرونّی ان اطلب النصر بالجور لا واللَّه(۱)»؛ من حاضر نیستم پیروزی را از راه ظلم به دست آورم. ببینید چقدر این تابلو، تابلوِ درخشانی است؛ چه پرچم بلندی است. به شما میگویند ممکن است در این میدان سیاست، در این میدان مسابقه علمی، در این میدان انتخابات، در این میدان جنگ، پیروز شوید؛ اما متوقّف به این است که این ظلم را انجام دهید. کدام را انتخاب میکنید؟ امیرالمؤمنین میگوید من این پیروزی را نمیخواهم. من شکست بخورم عیبی ندارد، اما ظلم نمیکنم.
🔷 یکی دیگر از خصوصیّات و شاخصههای حکومت امیرالمؤمنین تقواست. ببینید؛ اینها هر کدام یک پرچم است، هر کدام یک علامت است. تقوا یعنی چه؟ یعنی آن شدّت مراقبتی که انسان در اعمال شخصی خود از راه حق هیچ تخطّی نکند؛ این معنی تقواست. یعنی کاملاً مراقب خود باشد. در دست زدن به پول مراقبت کند؛ در دست زدن به آبروی انسانها مراقبت کند؛ در گزینشها مراقبت کند؛ در طرد کردنها مراقبت کند؛ در حرف زدن مراقبت کند که برخلاف حق سخنی نگوید. یعنی شدّت مراقبت. شما نهجالبلاغه را نگاه کنید، پُر است از این مطالب.
🔶 یکی از شاخصههای حکومت امیرالمؤمنین، برخاسته از اراده مردم و خواست مردم است. «تغلّب» - یعنی از راه غلبه و زور بر مردم حاکم شدن - در منطق امیرالمؤمنین نیست. با این که خود را بر حق میدانست، اما کنار نشست، تا وقتی مردم آمدند، اصرار کردند، ابرام کردند، شاید گریه کردند، التماس کردند که آقا شما بیا زمام امور ما را در دست بگیر. آن وقت آمد و زمام امور مردم را در دست گرفت. خودش گفت که اگر مردم نیامده بودند؛ اگر مردم اصرار نمیکردند، اگر این طلب جدّی مردم نبود، من علاقهای به این کار نداشتم. قدرت در دست گرفتن و اعمال اقتدار، برای امیرالمؤمنین جاذبهای ندارد. قدرتطلبی برای کسانی جاذبه دارد که میخواهند خواهشهای نفسانی و هواهای نفسانی خودشان را ارضا کنند، نه برای امیرالمؤمنین. او دنبال تکلیف شرعی است؛ دنبال اقامه حقّ است. مردم قدرت را به او سپردند، او هم قدرت را گرفت و بعد با اقتدار آن قدرت را نگه داشت.
✅ ما امروز اگر جمهوری اسلامی هستیم، اگر حکومت علوی هستیم، باید اینها را رعایت کنیم. شما مردم هم اینها را باید از ما بخواهید. اقامه دین خدا را باید بخواهید. این که ما نگاه کنیم ببینیم شرق و غرب در مفاهیم حکومتی و مفاهیم سیاسی حرفشان چیست، آنها چه میگویند، ما هم سعی کنیم خودمان را آن طور تطبیق دهیم، این مثل همان خلافت عثمانیهاست، مثل خلافت بنیامیّه و بنیعبّاس است. آنها هم اسمشان خلیفه پیغمبر بود؛ اسمشان حاکم اسلامی بود؛ اما رسم و عملشان حکومت کسری و قیصر و حکومت پادشاهان بود. همان طور که آنها عمل میکردند، اینها هم همان طور عمل میکردند. اسممان حکومت علوی و حکومت اسلامی باشد، بعد برویم سراغ سرمایهداری غرب، سراغ حکومتی که سرمایهداران و کمپانیداران و زشتروترین ظالمان و ستمگران عالم آن را اداره میکنند!؟ این درست است؟ این همان نفاق خواهد شد. پرچمی را با یک نامی بلند کنیم، آن وقت در زیر این پرچم سراغ چیزهای دیگر برویم!؟ امروز در نظام اسلامی، همه کارگزاران حکومت، از پایین تا بالا؛ از رهبری - که خدمتگزار همه است - از رئیس جمهور، از وزرا، از مسؤولین قضایی، از نمایندگان مجلس و از مدیران گوناگونی که در اکناف کشور هستند، باید همّتشان این باشد که دین خدا را اقامه کنند، عدالت را احیا کنند، تبعیض در اجرای مقرّرات را از میان بردارند، بیشترین توجّهشان به طبقه محروم و مستضعف و فقیر باشد.
📡 http://farsi.khamenei.ir
❇️ #شهادت_امام_علی (ع) در #شب_قدر ماه #رمضان ❤️
🆔 @Assemanian 🇮🇷
❇️ #آسمانیان ❤️
🌹 من همان دم که وضو ساختم از #چشمه_عشق
☘️ چارتکبیر زدم یک سره بر هر چه که هست . . .
🌹 #شهادت_امام_علی (ع) تسلیت باد 💚
🆔 @Assemanian 🏴
❇️ #آسمانیان ❤️ #زندگی_قرآنی 💚
⭕️ با خواندن روزی 5 آیه از «قرآن کریم» آسمانی شوید و
➖ زندگی خودتان را با ساعت «قرآن» تنظیم کنید.
🌹 #شهادت_امام_علی (ع) تسلیت باد 💚
🆔 @Assemanian 🏴