💢♦️💢♦️💢♦️
🌹امام صادق عليه السلام:
♨️ #شیطان در اين سراي پر فريب، دامهاي خود را پهن کرده و هدف او کسي جز دوستداران ما نيست.
📚تحف العقول، ص ۳۰۱
@asserajolmonir ✌بپیوندید
🌹... به درخواست عده ای
از عزیزان چند جلسه در باره
" چیستی سلوک اخلاقی "
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''"''''''''
👈 پنجشنبه 5.30 عصر
مجید ملکخواه
در موسسه مهدقرآن خوی 🌹
....جلسه چهارشنبه تشکیل نخواهدشد.
واما چه باید کرد!؟
1⃣ مالک و اشعث،هردو سرداران بزرگ سپاه علی بودند، اما وقتی مالک به خیمه معاویه رسید،اشعث شمشیرش را زیر گلوی علی گذاشت! سپاهیان، وحشت زده از جنگ با قرآنِ عمروعاص،مات و مبهوت تماشا می کردند و از ترس دینشان(!) می لرزیدند!
مقاومت علی و روشنگری هایش بی فایده بود و عربده های اشعث بر موعظه های او غالب شد!
مالک برگشت و «بی کسی علی»، جنگ برده را به شکستی تاریخی بدل کرد.
آن سوی معرکه،عمروعاص، به دین احمق ها می خندید!
راستی اگر در آن سپاه افسرده و حیران،به جای یک مالک، ده مالک اشتر وجود داشت،نمی توانستند مردم را متحد و متفق کرده،مسیر تاریخ را از کوچه ننگین حکمیت،به هلاکت معاویه تغییر دهند!؟
2⃣در تحمیل حکمیت و در اصل افول ستاره حکومت در سلسله امامت، سه عامل دخیل بود:
🔴 الف:ترفند دشمن در ناامیدی سپاهیان مولا و ایجاد تردید و شکاف در آنها.
🔴 ب:سکوت و خیانت خواص در بزنگاه تاریخی.
🔴 ج:حماقت و وحشت بی مورد مردم.
3⃣تاریخ درست در همان مقطع است.
🔴 مردم با مکر و تدبیر عمروعاص های تحت امر آمریکا ، دین و دنیای خود را از دست رفته می بینند.هرروز حلقه معیشتشان تنگ تر شده و بسیاری به همین خاطر ، تردید جدی دارند که اصلا در جبهه حق ایستاده اند یا نه؟!!
🔴 اشعث های لانه کرده در مراکز مختلف حاکمیت،فرصت را مغتنم شمرده، از هر گوشه شمشیر کشیده اند و فشار می آورند تا از دَم خیمه معاویه برگردیم!
4⃣ حالا تنها و تنها حضور پر تعداد مالک ها. سرنوشت جنگ را تغییر می دهد.
حالا باید سرداران سپاه،ائمه جمعه، اعضا مجمع تشخیص، دانشجویان ، مردم عادی و حتی و حتی نمایندگان مجلس به این پرسش مهم پاسخ بدهند که اشعث هستند یا مالک؟!
آیا منتظر می مانند مکر عمروعاص های لانه کرده در دولت با حماقت و جُبنِ ابوموسی گونه آنها، انگشتر را از دست مولا به دست معاویه کند و بعد یک عمر دست به ریش بکشند و استغفار کنند!؟یا نه، مالک وار، جانشان را پروانه شمع وجود مولا می کنند!؟
🔴 مالک بودن به شعار نیست،باید آبرو وسط گذاشت و کار کرد،کار روشنگرانه ،باید ترک عافیت گفت،فریاد زد،طومار نوشت،برای تک تک مطالبات مردم جان کند و عرق ریخت،باید پاشنه در دفاتر نمایندگان در هر شهر و دیاری بخاطر پیگیری های بی پایان ما از جا در بیاید، باید در هر دانشگاهی جلسه و تجمع و مناظره بر سر حفظ اصول انقلاب و مطالبه حقوق مردم صورت بگیرد،باید با «هر طریق ممکن» جلوی ازپا در آمدن دموکراتیک انقلاب را بگیریم ،حتی اگر متهم «به هر عنوانی» بشویم ...
🔺خلاصه باید هرکاری را بکنیم که اگر عمار و مالک بودند می کردند و گرنه اشعثیم!!
بی تعارف
⭕️منتشر نکنید!!
خجسته نماینده سابق همدان گفت:
🔹نام ۳۱ مفسد بزرگ اقتصادی را به سران سه قوه دادم اما در عین نا باوری گفتند این اسامی را منتشر نکنید!!!
⭕️#دادستان کل کشور: دستگاه قضا اجازه نخواهد داد اخلالگران #اقتصادی نفس راحت بکشند
حجتالاسلام #منتظری:
🔹دستگاه #قضایی بصورت ویژه پروندههای مفسدان اقتصادی را رسیدگی و بصورت جدی برخورد میکند
🔹افرادی که در گرانی کالاها و #ارز دخالت دارند قبل از اینکه توسط دستگاه قضایی دستگیر شوند از راه خود برگردند/ حرکت آنان کمک به دشمن و اختلال در نظام اقتصادی و امنیت جامعه است
🔹به گران کنندگان کالا و ارز در کشور هشدار میدهم قبل از اینکه در دام قانون گرفتار شوند از حرکت خود ابراز ندامت و توبه کنند
پرده اول: ترامپ تهدید میکند؛ نمایش روحانی با کلید واژه تنگه را میبندیم؛ بازار را با سکه و دلار بهم میریزند
پرده دوم: ترامپ پیشنهاد مذاکره میدهد؛ ناطق و محسنهاشمی و... مذاکره با ترامپ را تئوریزه میکنند؛ نرخ دلار و سکه کاهش پیدا می کند
پرده سوم: اقبال جامعه به مذاکره و کوتاه آمدن از منافع ملی و سرانجام برجام موشکی و منطقه ای و خلع سلاح ایران
@asserajolmonir ✌️ بپیوندید
👇👇👇 لطفا نکات قبلی وبعدی راهم ببینید.
پیشنهاد مهاجرانی:
مذاکره با ترامپ در روز ۲۸ مرداد
سيّدعطاالله مهاجرانى در کانال تلگرامی اش نوشت:
🔹وقتى ترامپ از خَر شيطان بزرگ پياده مى شود و پا روى حرف خود و ١٢ شرط پومپئو مى گذارد و مى گويد: هر وقت و هرجا روحانى بخواهد، حاضراست بدون پيش شرط مذاكره كند، نمى توان در برابر اين موضع شرط گذاشت! بهترين وقت گفتگو، ٢٨ مرداد در تهران!
🔔 ...هشدار
@asserajolmonir ✌ ملاحظه👇
🔻میدانید چرا دولت قادر به کنترل و مهار قیمت ارز و سکه نیست؟ چون اصلا قرار نیست آنها را کنترل و مهار کند! «ناکارآمد»است؟ بله، اما این موضوع ربطی به کارآمدی ندارد! قیمت سکه به 4.5میلیون و دلار به 12 هزار رسیده، چون شما در مرحله چهارم «شوک درمانی»قرار دارید.
🔻🔻🔻موارد زیر را به ترتیب و به دقت بخوانید
۱. کتاب «نائومی کلاین» با نام «دکترین شوک» یک دهه قبل تمامی مراحلی که امروز درحال تجربه آن هستیم را به ترتیب و نوبت تشریح کرده است... مکانیزم عمل #شوک_درمانی_اقتصادی، درست شبیه مکانیسم عمل #شوک_درمانی_روانی ست: ایجاد یک ضربه مهیب به قربانی، خالی کردن ذهن او و سپس در اختیارگرفتن کنترلش.
۲. شوک درمانی روانی، طرح دکتر «ایوون کامرون» بود که از طریق وارد کردن «شوک الکتریکی»، به گفته خودش «موجب میشود ذهن به لوح های پاک و نانوشته تبدیل شود که بتوان روی آن نوشت»... جملهای که جرج اورول در کتاب«1984»اینگونه نوشت: «اونقدر فشارتون میدیم تا خوب تخلیه شید. بعد خودمون پرتون میکنیم»
۳. شوک درمای اقتصادی، الگویی مشابه شوک درمانی روانی دارد: بهربرداری از «فرصت» یک #فاجعه (جنگ، زلزله، سقوط بازار، تحریم اقتصادی و ...) برای «افزایش قیمتها» و «کاهش تعهدات دولت به شهروندان» و سپس بهرهگیری از استیصال قربانی برای انطباقپذیر کردن او با «شرایط جدید»
۴. مکانیزم عمل «شوک درمانی» چه در عرصه «رواندرمانی»، چه در «اقتصاد سیاسی»، به زبان سادهتر این است: وقتی مشت اول را زدی و #قربانی گیج شد، از گیجی استفاده کن و مشت دوم را محکمتر بزن.
۵. نخستین مورد از «شوک درمانی اقتصادی» در #شیلی به وقوع پیوست. جایی که #میلتون_فریدمن، استاد دانشگاه شیکاگو به همراه جمعی از دانش آموختگانش، پس از کودتای #پینوشه در سال 1973 به کاخ ریاست جمهوری شیلی نقل مکان کردند و به سمت «مشاور اقتصادی پینوشه» منصوب شد.
۶. او به پینوشه توصیه کرد: «دولت جدید حدوداً 3 تا 6 ماه وقت دارد و اگر از فرصت استفاده نکند و دست به اقدام نزند، دیگر فرصت مشابهی نخواهد یافت»... منظور از تغییرات این بود: کاهش مالیات، آزادسازی تجارت، خصوصیسازی آب، برق و تلفن، قطع بیمههای اجتماعی، آزادسازی قیمت سوخت و برداشتن تمامی سوبسیدها.
۷. شیلی پس از کودتا، توسط فریدمن لقب «آزمایشگاه» گرفت. بعدها دولت تاچر با سرکوب اتحادیههای کارگری و شکستن #اعتصابات نسخه فریدمن را اجرا کرد. عراق پس از اشغال، نیو اورلئان پس از طوفان کاترینا، روسیه پس از فروپاشی، آرژانتین دوران «ژنرال ها» و لهستان پس از اشغال نمونههای دیگرند.
۸. نتیجه «شوک درمانی» فریدمن در «آزمایشگاه شیلی» این بود: 30سال رکودتورمی، زندگی بیش از 40درصد جامعه زیر «خط فقر»، تشکیل طبقه نوکیسه ابرسرمایهدار (با آقازادهها و خانمزادههای ریچکیدز) که به خود لقب #کارآفرین دادهاند و همه نیز #خیریه دارند!
۹۰ ما تا کنون سه مرحله از «شوک درمانی» را تجربه کردهایم:
مرحله اول: دهه 70 و استفاده از گیجی جامعه پس از جنگ و تصویب قانون خصوصی سازی
مرحله دوم: دهه 80 قطع سوبسید و برنامههای حمایتی با نام «طرح تحول اقتصادی» و «هدفمندی»
مرحله سوم: شوک قیمتی 93 و افزایش 3 برابری تمام کالاها و خدمات
۱۰. شیوه عمل شوک درمانی مرحله چهارم:
الف- افزایش 3 برابری قیمتها
ب- ایجاد شرایط ذهنی جامعه با کمک رسانهها برای افزایش بیشتر
ج- وحشت درجامعه
د- ایجاد #نمایش «تلاش برای مهار قیمت»
ه- ایجاد احساس رضایت از بیشتر نشدن قیمتهای پیشبینی شده در رسانهها
و- افزایش بیشتر قیمتها
ز- تثبیت 3 برابر قیمتها
۱۱. دعوای رسانهای «ناکارامدی» نباید ما را گول بزند. دولت میتواند با بازگرداندن وجوهی که به شکل «وام» به #آقازادهها داده، بازگرداندن دلارهای خارج شده توسط وابستگان و بستگان، بازپسگیری دارایی «خصوصی/غارت شده» و دهها برنامه دیگر، قیمتها را کنترل کند اما نمیکند، چون این مرحله چهارم «شوک درمانی» ست.
۱۲. مقدمات #تغییر_رفتار با چشمانداز دستیابی به اقتصاد بازار آزاد (مثلا اقتصاد پویا) مستلزم این شوک قیمتی است. ما بزودی بعد از پایان رجزخوانی به بازار جهانی خواهیم پیوست و قیمتها باید بر اساس وزنمان در بازارجهانی «واقعی» شود: سقوط پول ملی به معنای ارزان شدن نیروی کار و ابزار تولید است.