فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅گل رفت و شمیم خوشش اینجاست هنوز
بلبل به هوای گل چه شیداست هنوز
رفتی ز جهان اگر چه ای روح خدا
لیکن عَلم مِهر تو بر پاست هنوز
▪️سالگرد رحلت جانگداز امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران و شهادت گلگون کفنان فاجعه قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ را تسلیت و تعزیت عرض می نمائيم.
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عرض_تسلیت
شهادت جانسوز رئیس مذهب، حضرت امام جعفر صادق علیه السلام را به پیشگاه امام زمان ارواحنا فداه و دوستداران اهل بیت تسلیت عرض می نمائیم.
🏴مراسم سخنرانی و عزاداری به مناسبت شهادت امام صادق علیه السلام
مورخ:۱۴۰۰/۳/۱۶
ساعت:۱۸ الی ۲۰
#مسجد،مدرسه علمیه و کتابخانه عمومی حضرت صاحب الزمان علیه السلام
مراسم با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی برگزار می گردد
جامعه روحانیت_دفتر امام جمعه شهرستان شهرضا.
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهادت رئیس مذهب تشییع حضرت امام جعفر صادق بر تمامی شیعیان جهان تسلیت باد
#کانون_رسانه
#کارگروه_محتواسازی_اینستاگرام
#کانون_مرکزی_خادمیاران_رضوی_شهرستان_شهرضا
⭕️ مشارکت حداقلی، تحریم حداکثری
🔹 همانطوری که مشارکت و حضور پرشور در انتخابات می تواند دارای آثار مثبت و مفیدی در تغییر اوضاع و بهبود شرایط باشد، به همین میزان عدم شرکت در انتخابات نیز، دارای آثار و تبعات مختلف و بعضاً خطرناکی خواهد بود. از طرفی، براساس نظریات سیاسی، مهمترین سنجه تعیین مقبولیت و مشروعیت سیاسی یک نظام، مشارکت فعال و پرشور مردم در انتخابات می باشد. جالب است بدانید، دشمنان ایران اسلامی، به انتخابات بعنوان یک نقطه عطف، برای نشان دادن فاصله میان حاکمیت و مردم، نگاه می کنند و در این جهت، تلاش شبانه روزی صرف می نمایند.
🔸 در واقع، مشارکت حداقلی و یا به عبارت بهتر، عدم حضور حداکثری در پای صندوق رای، این پیام را به دشمن خواهد داد که تحریمهای گسترده اقتصادی علیه ملت ایران، نتیجه بخش بوده است و مردم اعتمادشان را به نظام سیاسی که حاکم است از دست داده اند. بنابراین، دشمنان تحریم ها را بعنوان یک عامل موثر، افزون خواهند کرد و در نتیجه لازم است همه اقشار و آحاد جامعه به تبعات خطرناک رای ندادن دقت نمایند.
اهمیت برنامه محوری نامزدهای انتخاباتی
یکی از مهمترین پیش نیازهای یک انتخابات پرشور و البته با نتایج مطلوب، برنامه محوری نامزدهای انتخاباتی است. متأسفانه در ادوار مختلف انتخابات ریاست جمهوری در ایران، رقابت های انتخاباتی حول محور دوگانه سازی های کاذب و جعلی، و در راستای پر کردن سبد رأی خود، حتی به بهای خیانت به منافع ملی به انجام رسیده است. نتیجه چنین انتخاباتی قطعاً با خسران عمومی همراه بوده و تنها به ایجاد شکاف های مختلف سیاسی در کشور شتاب بخشیده است. در نقطه مقابل، برنامه محوری نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری می تواند عیار آنها را برای کسب منصب ریاست قوه مجریه مشخص کند. با سنجش برنامه های گوناگون، انتخاب کنندگان می توانند اطلاعات و شواهد کافی درباره میزان توانایی و دانش نامزدها کسب نموده و انتخاب صحیحی را رقم بزنند. به نظر می رسد امروز و با گذشت 42 سال از نخستین انتخابات ریاست جمهوری در ایران، این مهم توسط برخی نامزدها مورد اهتمام واقع شده که البته باید گسترش و عمق بیشتری یابد.