#نذرکریمانه
*نیازمندان از سفره ی کرامت رضوی خادمیاران شهرضا متنعم شدند*
درایام شهادت و روز زیارتی مخصوص حضرت ثامن الحجج آقا علی بن موسی الرضا (ع) هجدهمین مرحله از کمک های خیر خواهانه در راستای خدمت به همنوع و تبیین کرامت رضوی به همت خادمیاران کانون مرکزی #شهرضا انجام گرفت
در این مرحله نیز با کمک خیرین شهرضایی بیش از ۱۰۰۰ قرص نان تهیه و بین بیش از ٨٠ خانوار نیازمند شهر و حومه توزیع گردید.
#شهرضا
#کانون_خبر_و_فضایمجازی #دبیرخانه_خدمت_رضوی_اصفهان
22.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب شعر رضوی «ضریح اجابت»
سلام. یاد آوری برنامه چهارشنبه رضوی امشب شاهرضا
DOC000.PDF
1.81M
#آموزش
صلی الله علیک یا اباالحسن یا امیرالمومنین
✔️ خادمیاران معزز
✔️ مسئولین محترم کانونهای محله ای
✔️ رابطین محترم شهرستانها
✔️ مسئولین محترم کانونهای تخصصی
🔷 در راستای سلسله مباحث آموزشی ضمن خدمت خادمیاران و در آستانه عید اعظم غدیر 🕋 ، اولین دوره از این آموزش ها در قالب مسابقه ای از کتاب 📗 گفتمان غدیر با شرایط و توضیحات زیر برگزار می گردد:
۱-شرکت کلیه خادمیاران استان درسوابق فعالیت آنان درج خواهد شد.
۲-برندگان با کد ملی در کانال آموزش خادمیاران اصفهان مشخص میگردد.
۳-به ۸۸نفر برندگان به قید قرعه وباانتخاب مصداق مشارکت دربرنامه های گروهی کانون کشیک حرم تعلق خواهدگرفت.
۴-فایل pdfکتاب گفتمان غدیر درکانال آموزش خادمیاران اصفهان بارگذاری شده
۵-سئوالهای مسابقه یکروز قبل از عید غدیر درهمان کانال بارگذاری وقرعه کشی برندگان درروز عید غدیر انجام خواهد شد
۶-برندگان پس از اعلام نتایج نسبت به انتخاب مصداق مشارکت دربرنامه های ابلاغی کانون اقدام می نمایند
۷- مسئولین محترم کانونهای تخصصی بامطابقت کد ملی برندگان مسابقه وتایید گزارش انان یک سهمیه کشیک به عزیزان افزوده خواهند نمود.
#آموزش_خادمیاران
#دبیرخانه_کانونهای_خدمت_رضوی_اصفهان
💠 #تمرینهایی_برای_پرورش_روح
✍چرا بعضی ها، اینقدر آرامند؟
👈چگونه، در سخت ترین روزهای زندگی شان هم، آرام و محکم، زندگی میکنند؟
🔻دقت کنید👇
بحار الأنوار : خداوند متعال به داوود (ع) وحى فرمود :
تو مى خواهى و من مى خواهم و فقط آن مى شودكه #من مى خواهم ؛ پس، اگر تسليم خواست من شوى ، خواست تو را هم تأمين كنم ، اما اگر تسليم خواست من نشوى،تو را در راه خواسته ات به #زحمت اندازم و آن گاه همان شود كه من مى خواهم.
پس بهترین کار اینه که اجازه بدیم اون چیزی که خدا میخواد انجام بشه.
_ به چه دلیل؟
+به این سه تا دلیل👇
💡۱- خدا منو بیشتر از خودم دوست داره
عمیق تر وبه بلندای بیشتر
💡۲- خدا منو بیشتر از خودم میشناسه.
💡۳- مصلحت خودم را بیشتر ازخودم میدونه .
به خدا اعتماد کن زیرا صلاح تورا بهتر از تو میداند.🌈
✅ چه تفکرات اشتباهی باعث می شود حالمان خراب شود؟
🔻1. ذهنخوانی: فکر می کنید، بدون شواهد کافی می دانید که دیگران به چه چیزی فکر می کنند. مثل : ”جواب سلامم را نداد، پس حتما از دست من ناراحت است.
🔻2. پیشگویی: پیش بینی می کنید که حوادث آینده، بد از آب در می آیند یا این که خطرات زیادی شما را تهدید می کند. مثل : ”در امتحان شکست می خورم” یا ”کاری گیر من نخواهد آمد”.
🔻3. فاجعهسازی : معتقدید هر چه اتفاق افتاده یا خواهد افتاد به شدت افتضاح، ناخوشایند و غیر قابل تحمل است. مثل : ”افتضاح می شود اگر در دانشگاه قبول نشوم”.
🔻4. برچسب زدن : به خودتان یا دیگران، صفات کلی و منفی نسبت می دهید. مثل : ”من آدم بدبختی هستم” یا من آدم بی ارزشی هستم”.
🔻5. نادیده گرفتن جنبههای مثبت: مدعی هستید که کار های مثبت خودتان یا دیگران پیش پا افتاده و ناچیز هستند. مثل: ”این کار از عهده همه بر می آید” یا ”قبول شدن در کنکور که کار مهمی نیست”.
🔻6. فیلتر منفی : تقریبا همیشه جنبه های منفی را می بینید و به جنبه های مثبت توجه نمی کنید. مثل: ”هیچ کس مرا دوست ندارد”.
🔻7. تعمیم افراطی: بر پایه یک حادثه، الگو های کلی منفی را استنباط می کنید. مثل: ”این اتفاق همیشه برای من اتفاق می افتد” یا ”در همه کار ها شکست می خورم”.
🔻8. تفکر دوقطبی : به وقایع پیرامون و انسان های اطراف با دید همه یا هیچ نگاه می کنید. مثل : ”همه مرا طرد می کنند” یا همه وقتم تلف شد“.
🔻9. باید اندیشی :به جای این که حوادث را بر پایه چیزی که هستند ارزیابی کنید. بیشتر آن ها بر اساس چیزی که باید باشند، تفسیر می کنید. مثل : ”باید کارم را خوب انجام بدهم” یا ”باید در کنکور قبول شوم”.
🔻10. شخصیسازی: علت بروز حوادث منفی را به خودتان نسبت می دهید و سهم دیگران را در بروز مشکل نادیده می گیرید. مثل : ”ازدواجم بهم خورد، چون من مقصر بودم”.
🔻11.سرزنشگری : دیگران را علت مشکلات و احساسات منفی خود می دانید و از طرفی مسئولیت تغییر رفتارتان را نیز فراموش می کنید. مثل : ”دیگران باعث عصبانیت من می شوند” یا ”والدینم باعث و بانی همه مشکلات من هستند”.
🔻12.مقایسههای نا عادلانه: حوادث را طبق معیار های ناعادلانه تفسیر می کنید. خودتان را با کسانی مقایسه می کنید که از شما برترند و به این نتیجه می رسید که آدم حقیری هستید. مثل : ”او خیلی موفق تر از من است” یا ”شاگرد اول کلاس در امتحان خیلی بهتر از من عمل کرد”.
🔻13.تاسفگرایی (کشکول ای کاش)
به جای این که در حال حاضر به کاری فکر کنید که از دستتان بر می آید، بیشتر به این مسئله می اندیشید که ای کاش در گذشته بهتر عمل می کردید. مثل : ”اگر تلاش کرده بودم ، شغل بهتری پیدا می کردم” یا ”ای کاش این حرف را نمی زدم”.
🔻14.چی میشد اگر :دائم از خودتان سوال می کنید چی می شود اگر چنین اتفاقی بیفتد و با هیچ جوابی راضی نمی شوید . مثل : ”حرف شما درست است، اما چی می شود اگر مضطرب شوم؟” یا ”چی می شود اگر نفسم در سینه حبس شود؟”
🔻15.استدلال هیجانی: از احساسات خود برای تفسیر واقعیت استفاده می کنید. مثل : ”چون دلم شور میزند، پس اتفاق ناگواری می افتد."