تفاوت داروخانه قرآن با داروخانه های دنیایی
📖 قرآن، داروخانه بسیار مفصلی است که برای هر دردی دارويی دارد. داروخانه ای است که در دنیا مثل آن نیست؛ داروخانهاي که داروهای همه امراض باطنی و ظاهری در آن هست. قرآن، چنین کتابی است.
لکن فرق آن با داروخانه های دنیایی خیلی است آقا. حدود ده، پانزده فرق دارد.
⚠️یکی اینکه داروخانه خدا همیشه باز است و هیچ وقت بسته نمی شود. هر وقتي از اوقات که خواسته باشی خودت را مداوا کنی و از این داروخانه استفاده کنی، قرآن را بردار و شروع کن خواندن و از آن استمداد کن، بر خلاف داروخانه هاي دیگر که هميشه باز نيستند.
⚠️یکی اینکه این داروخانه در دسترس همه هست و همه می توانند به این داروخانه دست پیدا کنند و سراغ آن بروند. داروخانه های دیگر به اين راحتي در دسترس نيست.
✅ دیگر اینکه هر مریضی حق ورود به این داروخانه را دارد. برخلاف داروخانه های دیگر. هر مریضی با هر مرضي كه داشته باشد، می تواند فوراً با این داوخانه تماس بگیرد؛ اما داروخانه های دیگر این طور نیست.
✅در داروخانه خدا، هرگز جواب رد به كسي نمی دهند، وقتی به داروخانه حق، وارد می شوی، نمی گویند: «این دارو را نداریم»؛ بلکه هر دردی که داشته باشی، هر دارويی که خواسته باشی، در قرآن برای تو موجود است.
✅یک فرق دیگر اینکه در اين داروها ممکن است دکتر اشتباه کرده باشد؛ اما در داروخانه حضرت حق، داروهايی که می دهد، هیچ اثر سوء و خطايي در آن نیست. ابداً دارويي که می دهد، همین است. داروی درد او همین است که به او می گوید.
✅یکی از فرقهای ديگر، دارد این است که در داروخانه خدا، دارو را مجاني می دهند. چقدر داروخانه حق مزایا دارد!🙏
🌸 حضرت آیتالله ناصری (حفظه الله)
#درس_اخلاق
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
⚠️ عزت در کلام و مرام امام حسین(ع)❗️
❇️ تعبیراتی که امام حسین(ع) در باب عزّت و ذلّت داشتند، ناشی از دید واقعی به مسئله و توجّه به حقيقت قضيّه بود. در روايتی آمده است:«وَ قِيلَ لَهُ يَوْمَ الطَّفِّ انْزِلْ عَلَى حُكْمِ بَنِي عَمِّكَ»؛ در روز عاشورا به حضرت گفتند: کوتاه بیاو به حکم پسر عمویت، یعنی یزید بن معاویه گردن بگذار! «قَالَ لَا وَ اللهِ لَا أُعْطِيكُمْ بِيَدِي إِعْطَاءَ الذَّلِيلِ وَ لَا أَفِرُّ فِرَارَ الْعَبِيدِ ثُمَّ نَادَى يَا عِبَادَ اللهِ إِنِّي عُذْتُ بِرَبِّي وَ رَبِّكُمْ مِنْ كُلِّ مُتَكَبِّرٍ لا يُؤْمِنُ بِيَوْمِ الْحِسابِ وَ قَالَ مَوْتٌ فِي عِزٍّ خَيْرٌ مِنْ حَيَاةٍ فِي ذُلٍّ».
حضرت فرمود: به خدا قسم، نه مانند ذليل ها بيعت می كنم و نه مانند برده ها فرار خواهم كرد. سپس صدايش را بلند كرد كه ای بندگان خدا! به پروردگار خود و شما پناه می برم از دست هر متكبّری كه به روز قيامت ايمان ندارد. سپس فرمود: مرگ با عزّت، بهتر از زندگی با ذلّت است.
ممکن است اهل دنیا بپرسند مگر می شود که مرگ برای انسان عزّت بياورد؟ چه عزّتی در کشته شدن هست؟ این که ظاهرش عزّت نيست! امّا بیان حضرت دقیقاً عکس آن چيزی است كه دنیاداران می پندارند. دنیاداران عزّت و ذلّت را در چیز دیگری می بینند و حضرت درست عکسش را می فرماید. حضرت می فرماید: اكنون ديگر مرگ برای من عزّت است؛ گرچه از نظر دنیاداران ذلّت است.
حضرت، زنده بودن و زیر بار ظلم رفتن و بیعت با یزید و تأیید باطل را عینِ ذلّت می دانند و می فرمایند: اگر من بمانم و بیعت کنم، به حسب ظاهر خیلی هم عزیز می شوم، امّا چون از خدا اطاعت نكرده ام، رابطه ام با او قطع می شود؛ لذا عزّت حقيقی ام از بين می رود. پس این زندگی عینِ ذلّت است؛ بنابراین، دیدگاه دنیاداران کاملاً در تقابل با دیدگاه انسان های معنوی و الهی است.
💠 #درس_اخلاق
💠 #درس_عاشورایی
🌷 #امام_حسین (ع)
🔵 عزت در کلام و مرام حضرت امام حسین (ع)
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
📌 #طرح_مهدوی ؛ #عاشقانه_مهدوی
◽️ این روزها بوی دلتنگی غلیظتر میشود...
☀️ یا اباصالح المهدی