♦️انتقاد تند حسین شریعتمداری از عراقچی
شریعتمداری در شماره امروز روزنامه کیهان نوشته: جناب عراقچی لطفا به خدمات و فداکاریها و ایثار برادران افغانی در ایران اسلامی نیم نگاهی بیندازید. اکنون به عملکرد خودتان و وزارتخانه متبوعتان نگاه کنید. چه میبینید؟ حضور برادران و خواهران افغانی در ایران اسلامی سرشار از ایثار و جانبازی و فداکاری است و... حضرتعالی و وزارتخانه متبوعتان غیر از تحمیل برجام و برباد دادن امکانات و ظرفیتهای کشور چه دستاوردی داشتهاید؟! حالا خودتان کلاهتان را قاضی کنید و بفرمایید اگر قرار به رفتن باشد، آیا عقل و عدل و انصاف و منافع ملی حکم نمیکند که شما باید بروید؟!
عمار313, [11.05.19 02:13]
هفت نقطه ضعف نظامی آمریکا در برابر ایران چیست؟
اقدام ترامپ در مورد تروریستی اعلام کردن سپاه پاسدران انقلاب اسلامی به معنای به خطر افتادن امنیت نیروهای نظامی آمریکا در غرب آسیا به شمار می رود. برخلاف این تصور برخی از حامیان غرب که اقدام متقابل جمهوری اسلامی تاثیر چندانی بر وضعیت نیروهای نظامی آمریکا نخواهد داشت، واقعیت این است که آسیبپذیری نیروهای نظامی آمریکا به سبب تروریستی خوانده شدن، بسیار بیشتر از آسیب پذیری سپاه است. چرا که ایران در منطقه ابزارهای فراوانی برای تهدید و منزویسازی نیروهای نظامی آمریکا دارد، اما آمریکاییها علیه سپاه هرچه داشتند را تاکنون رو کرده اند. در شرایط کنونی، خلیج فارس تحت تسلط نیروهای سپاه قرار داد و ناوهای آمریکایی باید برای عبور از خلیج فارس از سپاه مجوز ت بگیرند.
هماینک آمریکا حضور ناوگانی گستردهای در پهنه خلیج فارس و دریای عمان دارد و در پی تروریستی قلمداد شدن سپاه، نیروهای نظامی آمریکا در رویارویهای احتمالی با شناورهای سپاه در منطقه، این شناورها را نه شناورهای نظامی یک دولت دارای حاکمیت در منطقه، بلکه شناورهای یک سازمان تروریستی قلمداد خواهند کرد و متناسب با آن برخورد خواهند کرد. از این پس حتی کشتی های تجاری آمریکا که می خواهند به خلیج فارس تردد کنند امکان تماس با نیروهای سپاه پاسداران که حافظ امنیت تنگه هرمز می باشند را ندارند، چون طبق قانون آمریکا تماس با تروریست ها جرم است و با توجه به عدم هماهنگی، احتمال اینکه آن ها توقیف شود و یا با آن ها برخورد شود بسیار زیاد است. اما نکته مهم به نقاط ضعف و آسیب پذیری آمریکا در منطقه بر می گردد که در این مطلب به بررسی آن خواهیم پرداخت.
1.تجربه تاریخی
آمریکا برای نخستین بار در جنگ هشت ساله در مقابل انقلاب اسلامی ایران وارد جنگ شد و آن تجربه تبدیل به درس مهمی برای سران این کشور شده است. بروس ریدل کارشناس اندیشکده بروکینگز یکی از تحلیلگرانی است که سال ها پیش در تحلیلی با عنوان «درس های آمریکا از اولین جنگ با ایران» به این امر اعتراف کرده است. بنابراین از لحاظ تاریخی آمریکا یک بار وارد جنگ با ایران شده و شکست خورده است. علاوه بر این در دو دهه اخیر آمریکا در منطقه چند جنگ به راه انداخته که تبدیل به تجربه های درناکی برای این کشور شده است. ورود مستقيم آمريكا به جنگ هاي افغانستان و عراق و همچنين ورود به بحران هاي سوريه و يمن جايگاه اين كشور را تضعيف كرده است. آمریکا با داشتن مدرن ترین جنگ افزارها و حتي با كمك متحدان اروپايي خود نتوانست گروه طالبان را شکست دهد و حال و روز افغانستان فعلي به خوبي گوياي اين حقيقت است كه سياست هاي آمريكا در افغانستان به شكست منجر شده و منفعتی برای کاخ سفید به دنبال نداشته است. شكست ارتش آمريكا در افغانستان و عراق اعتماد به نفس نيروهاي نظامي آمريكا را كاهش داده و آنها را از درگير شدن در جنگ هاي آتي نگران كرده است. علاوه بر این آمریکا نتوانسته به رژیم اسرائیل برای شکست گروه های مقاومت کمک کند و حتی در یمن نیز واشنگتن عملا به نفع ائتلاف سعودی ورود کرده اما باز به پیروزی نرسیده است. در مجموع تجربه مداخله های آمریکا در چند دهه اخیر نشان دهنده این است که آمریکا در هیچ جنگی پیروز نشده و این مسئله خود از لحاظ روانی نقطه ضعف بزرگی برای نظامیان آمریکایی در منطقه است.
2)ساختار ناموزون ارتش آمریکا
ارتش آمریکا بر خلاف نیروهای نظامی ایران یک ارتش اعتقادی نبوده و منافع مادی مهم ترین دلیل فعالیت سربازها در این نهاد نظامی به شمار می رود. در ارتش آمریکا سربازانی با قومیت ها، زبان ها و رنگ پوست های مختلفی دیده می شود که اساسا معنای ارتش با ساختار واحد را زیر سوال می برد. علاوه بر این با توجه به دستمزد بالای سربازان ارتش آمریکا، این نیروها تا زمانی مایل به فعالیت بوده که امنیت جانی آن ها به خطر نیفتد و طبیعی است این گونه نیروها برگ برنده در میدان جنگ نخواهند بود. این مسئله تبدیل به یک نقطه ضعف بزرگ برای ارتش آمریکا شده است.
عمار313, [11.05.19 02:13]
از سوی دیگر در دو دهه گذشته، آمریکاییها پس از فروپاشی یوگسلاوی، به افغانستان و عراق لشکر کشیدند. جنگ در دو کشورِ اخیر بیش از یک دهه ادامه داشت و آمریکاییها با توجه به اهدافی که برای شروع جنگ اعلام کرده بودند، موفقیتی کسب نکردند. از سیاستهای جنگطلبانه این کشور حتی سیاستمداران جنگطلبی چون زبیگنیو برژینسکی نیز انتقاد کردند. برژینسکی در مخالفتش با بروز جنگ جدیدی که منافع آمریکا را ایجاب نخواهد کرد، خطاب به سناتورهایی که به ایران نامه نوشتند، گفت: «مانعتراشی در مقابل توافق با ایران، بازی سیاسی نیست، بلکه بازی با آتش است.» او اضافه کرد: «سناتورها باید از خودشان بپرسند که آیا وقوع جنگ دیگری میتواند منافع آمریکا را تأمین کند.» در گزارش راهبردی شاخص قدرت نظامی آمریکا در سال ۲۰۱۵، که وضعیت قدرت نظامی این کشور را بررسی کرده است، توان ارتش از لحاظ ظرفیت و قابلیت در سطحی حتی پایینتر از سطح متوسط «جزئی» قرار دارد و از لحاظ آمادگی نیز در سطح نسبتاً پایین قرار گرفته است. آن گزارش میافزاید ارتش آمریکا جهت انجام فعالیتهایی فراتر از این [یک منازعه منطقهای] با مشکلاتی روبهرو خواهد شد و مطمئناً از تجهیزات کافی جهت پرداختن تقریباً همزمان به دو رویداد منطقهای عمده برخوردار نیست. کاهش مداوم منابع مالی و متعاقباً تنزل نیروی نظامی، باعث شده است تا این نیرو تحت فشارهای چشمگیری قرار گیرد و واحدهای کمتری (عمدتاً پلتفرمهای نیروی دریایی و نیروهای عملیات ویژه) در معرض فرایند استقرار عملیاتی چرخشی و طولانیمدتتر قرار میگیرند و مهلت استفاده از تجهیزات قدیمی تمدید میشود.
5)نقطه ضعف بزرگ ارتش آمریکا
نشریه اکونومیست پنج نقطه ضعف مهم ارتش آمریکا را به شرح زیر برشمرده است:
- نخست، کشتی های نیروی دریایی آمریکا در برابر موشک های زمین به دریا آسیب پذیر شده اند.
- دوم آن که، حفاظت از پایگاه های هوایی منطقه ای آمریکا در برابر حملات غیرمنتظره ضعیف است.
- سوم آن که، هواپیماهای آمریکایی بیش از پیش برای شناسایی موشک های قابل حمل با دشواری رو به رو شده اند.
- چهارمین مشکل این است که سامانه های دفاع ضدهوایی مدرن می توانند هواپیماها را در فاصله های بسیار زیاد منهدم کنند.
- در نهایت، از ماهواره های نظارتی و اطلاعاتی مورد نیاز آمریکا خوب محافظت نمی شود و این ماهواره ها از حملات در امان نیستند.
3)دوری از منازعات مستقیم و مدیریت از راه دور
یکی از مسائلی که آمریکاییها با آن در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا مواجه هستند، گسترش نفرت مردم منطقه از سیاستهای این کشور و عدم اقبال از رویکردی است که آمریکاییها در این منطقه اتخاذ کردهاند. این همان چیزی است که آمریکاییها در چند سال اخیر، تمرکز فراوانی روی آن داشتهاند و آخرین جلوه آن نیز در سخنرانی رئیسجمهور وقت آمریکا در تاریخ ۲۸ می ۲۰۱۴ (۷ خرداد ۱۳۹۳) در دانشکده نظامی وستپوینت در ایالت نیویورک، مشهود است. در واقع سخنرانی اوباما در وستپوینت، مرامنامه استراتژی نظامی این کشور محسوب میشود. اوباما در بخشی از سخنان خود در خصوص دو رویکردی که در آمریکا در مورد مداخله نظامی و عدم مداخله نظامی وجود دارد، موضعی غیر از این دو گرفت و با تأکید بر اینکه شرایط کنونی، رویکردی متفاوت را میطلبد، بیان داشت: «هیچیک از دو دیدگاه بهطور کامل مطابق با لحظه کنونی نیست که ما در آن قرار داریم... ما باید ابزارهای خود را گسترده کنیم تا شامل دیپلماسی و تحریم و انزوا بشود. باید به قانون بینالملل متوسل شویم و اگر منصفانه و کارآمد و ضروری بود، اقدام نظامی چندجانبه بکنیم. در چنین شرایطی، ما باید با دیگران کار کنیم، چون اقدام جمعی در چنین شرایطی احتمال موفقیت بیشتری دارد و پایداری اثر آن بیشتر خواهد بود... آمریکا نمیخواهد مداخله کند و قصد دارد هدفهای خویش را به دست بازیگران منطقهای محقق سازد.» بدینترتیب اوباما از عدم حضور مستقیم آمریکا در جنگهای آتی، پرده برداشت. ترامپ از این نیز فراتر رفت و سیاست مداخله نظامی آمریکا در غرب آسیا را زیر سوال برد و بارها از 7 تریلیون دلاری که دولت های آمریکا در جنگ های این منطقه هزینه کرده و در واقع هدر داده اند، انتقاد کرد.
4)قدرت تحرک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضور 150مامور موساد در فضای مجازی ایران
فاش و سوتی مجری شبکه فارسی زبان آمریکا علیه اسراییل
عمار313, [11.05.19 02:13]
یکی از مهم ترین نقاط ضعف نظامیان آمریکایی در منطقه به قدرت تحرک آن ها بر می گردد. این مسئله در شرایط بحرانی تبدیل به نقطه ضعف بزرگی خواهد شد. در صورتی که ایران از طریق متحدان منطقه ای خود مانند حزب الله به راحتی قادر به فعالیت در هر نقطه ای از منطقه بوده و بدون این که نیاز به ورود مستقیم تهران به هر نبردی باشد متحدان منطقه ای ایران می توانند این نقش را ایفا کنند. آمریکا برای جبران این ضعف به ایجاد و حمایت از گروه های تروریستی مانند داعش پرداخت اما نتیجه مورد نظر را برای آنها درپی نداشت و برعکس باعث انسجام و افزایش قدرت گروه های زیر چتر محور مقاومت شد.
5)قدرت بازدارنده ایران
ایران نیروی بازدارنده نظامی دارد و اگر برخی دشمنان آن مانند آمریکا به پیروزی خود در حمله نظامی مطمئن بودند در 40 سال گذشته این کار را می کردند. آمریکا و عوامل آن از خطرات جنگ آگاه هستند به ویژه که پایگاههای نظامی آمریکا در تیررس موشکهای ایران است و دهها هزار سرباز آمریکایی، ایران را بخصوص از سمت کشورهای عربی احاطه کردهاند؛ ایران تواناییهای نظامی زیادی در دریا دارد. همچنین موشکهای دریایی و سطح به سطح، و زمین به هوای پیشرفته که میتواند تلفات سنگینی را به طرف آمریکایی تحمیل کند. ایران با حمله به تاسیسات نفتی کشورهای عربی در خلیج فارس قادر به خلق بحران نفتی در جهان است برای ایرانیان کافی است که یک کشتی جنگی آمریکا را در دریا غرق کنند تا مردم در داخل ایالات متحده در مخالفت با جنگ قیام کنند؛ به عبارت دیگر، ایران میتواند یک بحران نفتی ایجاد کند به گونهای که قیمت نفت بشدت افزایش یابد و کشورها آمریکا را مسئول این اتفاق خواهند دانست و میتواند یک بحران داخلی در آمریکا به وجود آورد به گونهای که مردم آمریکا با ورود به جنگی بی فایده مخالفت میکنند. این مسائل قدرت بازدارندگی ایران را نشان می دهد.
6)تبحر در جنگ نامتقارن، مزیت ایران نسبت به آمریکا
اندیشکده «امریکن اینتر پرایز» در مطلبی نوشت که ایران ارتشی را بنا کرده که پاسخگوی تهدیدهای واشنگتن باشد. با وجودی که ایران قادر به برابری متقارن با ارتش کلاسیک آمریکا نیست، اما این کشور در عوض نیروهای خود را بر اساس ترکیبی از نیروهای قادر به اجرای عملیات غیرمتعارف و نیز بیشتر متعارف بنا نهاده که میتواند ضعفهای آمریکا را هدف قرار دهد و در جریان عملیات خونین شبه نظامی و واکنشهای تلافی جویانه موشکی آمریکا و متحدینش را تهدید کند.
7)شناخت عمیق از استراتژی و تاکتیک آمریکا
دکتر «آدام لوتر» عضو هیئت علمی دانشگاه هوایی وابسته به نیروی هوایی آمریکا قدرت نظامی ایران را عاملی مهم در خاورمیانه ذکر کرده است: ایران دارای یکی از قویترین نیروهای نظامی است که آمریکا در طول دههها با آن مواجه بوده است. ایران، تفاوت بسیار چشمگیری با گرانادا، پاناما، سومالی، هائیتی، بوسنی، صربستان، افغانستان و عراق دارد. تمامی این کشورها در همان ابتدای جنگ با نیروی دریایی، هوایی و زمینی بسیار قوی و تجهیزات پیشرفته ایالات متحده مواجه شدند که اصلا توان نظامی آنها ذرهای با توان نیروی نظامی آمریکا قابل مقایسه نبود. نیروی نظامی ایران به مراتب از این کشورها تواناتر است به علاوه ایران بیش از یک دهه شاهد استراتژی و تاکتیک ایالات متحده در خاک عراق بوده است و به راحتی توانسته استراتژی آمریکا را از خاک خود رصد کند. پس بیشک ایران توانسته نقاط قوت و ضعف ارتش آمریکا را بازشناسد. برای مثال نیروی دریایی ایران در مبارزه ساحلی بسیار خبره است و در رزمایش هایی که برگزار کرده نشان داده که به راحتی میتواند تنگه هرمز را ببندد و حتی ناوهای جنگی آمریکایی را غرق سازد. بسته شدن تنگه هرمز هم بیشک به طور قابل توجهی از حمل و نقل و عبور کشتیها و نفتکشها خواهد کاست و این کاهش عبور کشتیهای تجاری سبب افزایش ناگهانی قیمت نفت خواهد شد.
سایت«نشنال اینترست» در مطلبی با اشاره به قدرت نظامی ایران نوشته که به استثنای کره شمالی، هیچ کشوری در دوران پس از جنگ سرد نتوانسته بیشتر از ایران، آمریکا را به چالش بکشد. دانیل کوتسی مدیر اطلاعات ملی آمریکا با سخنرانی در کمیته ویژه سنای کنگره آمریکا، اعلام نمود ایران دارای بزرگترین زرادخانه موشک های بالستیکی در خاورمیانه است و می تواند به اهدافی تا فاصله 2 هزار کیلومتر از مرزهای خود ضربه بزند.
🔹در اوج غفلت و کم کاری مسئولان کشور، پروژه برهنگی زنان ایرانی توسط سرویس های بیگانه برای ترویج بی بندباری و مقابله با انقلاب اسلامی، این بار به ایستگاه خیابان های کشور رسید.
🔹از برداشتن چادر تا مانتوی بلند،بعد مانتوی کوتاه، بعد مانتوی باز،بعد شال باز در روی سر، بعد کشف حجاب داخل خودرو،بعد کشف حجاب در خیابان،بعد...?!!
🔹جریان ارزشی و انقلابی کشور ضمن مطالبه از دستگاه های مسئول، با طرح تذکر لسانی زیبای خانواده متدین، جلوی این اقدام را بگیرد.
🔹 کوتاهی مسئولان کشور محرز است، خانواده متدین با توجه به حضور اش در خیابان، بوستان، درمانگاه و... با تذکر لسانی زیبا در مقابل منکرات در جامعه، وظیفه مسلمانی خویش را انجام دهد.
📝 #مشق_فردا 1⃣
#شرح_بیانیه_گام_دوم
#مقدمه:
پیش از ورود به تحلیل متن بیانیه، لازم دانستم به سه سوال مقدماتی بپردازم:
◀️سوال اول: چرا بیانیه؟ چرا پیام نه؟ چرا اعلامیه نه؟
◀️سوال دوم: چرا #گام_دوم؟ مبنای تقسیم بندی گام های انقلاب چیست؟ آیا هر ۴۰ سالی، لزوما یک گام را شکل می دهد؟
◀️سوال سوم: چرا این بیانیه از اهمیت ویژه ای برخوردار است؟
🔴سوال اول: چرا بیانیه❓
🔰در زندگی رهبران بزرگ غالباً سه نوع نوشتار مرسوم بوده است:
1⃣ #پیام: که در مناسبت های مختلف اعم از ثابت و موردی، صادر می شود. در واقع پیام عبارت است از استفاده از یک رخداد فرهنگی، علمی، اجتماعی، ورزشی یا غیره برای القاء یا یادآوری یا تاکید بر اصل یا اصولی از نظام بینشی و ارزشی مورد نظر رهبری.
این پیام ها از حیث اهمیت و تاثیر ، سطوح مختلفی دارند؛ از پیام تبریک یا تسلیت به اشخاص حقیقی و حقوقی، پیام به نشست ها و اجلاسیه ها و همایش های خاص تا پیام در مناسبت های ملی ؛ مانند پیام سالیانه به کنگره جهانی حج یا پیام در خصوص موضوعات راهبردی؛ مانند پیام قطعنامه یا منشور روحانیت!
2⃣ #اعلامیه: که صرفا اعلام موضع درباره یک واقعه یا حادثه اجتماعی_ سیاسی است؛ مانند اعلامیه مخالفت حضرت امام خمینی( ره) با لایحه کاپیتولاسیون.
3⃣ #بیانیه: در واقع تبیین تحلیلی روندی است طی شده یا افقی پیش رو. بیانیه متنی است شبیه به بیانیه ماموریت یک سازمان که ضمن مشخص کردن مامویت اصلی آن سازمان به راهبردها و ابعاد ساختاری و وظیفه ای آن سازمان برای تحقق ماموریت مورد نظر می پردازد. بیانیه ها معمولا مفصل تر از پیامها و اعلامیه ها هستند.
🔺با این توضیحات می توان فهمید که چرا رهبر معظم انقلاب نام متن منتشره خود در ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ را #بیانیه_گام_دوم نامیدند؛ زیرا
اولا جمع بندی راهبردی_تحلیلی از ۴۰ ساله گذشته حرکت انقلاب، مردم و نظام اسلامی را ارائه فرمودند. ثانیا رسالت یا ماموریت مردم و نظام را در ۴۰ ساله دوم در هفت بند اساسی، مشخص می نماید.
💢 #گوگل_هم_نمیتواند، عراقچی که هیچی
🔹در گوگل که شهید سید مصطفی #موسوی را سرچ کنید عکس دونفر آدم با دوتا قیافه متفاوت میآید. جالب است بدانید که اشتباهی رخ نداده و هر دوتا سید مصطفی موسوی هستند.
🔸هر دو عکس از #شهدای مدافع حرم هستند. هر دوتا از #جوانترین شهدای مدافع حرم هستند. هر دوتا متولد سال ۷۴ هستند. هر دوتا در #حلب شهید شدهاند. هر دو تا در سال ۹۴ شهید شدهاند. فقط یکی #ایرانی است و یکی #افغانستانی است.
🔹حالا جالبتر اینکه این دو شهید نزدیک دو ماه تاریخ #شهادت شان باهم فرق دارد ولی خبرشهادت اولی که فردای همانروز منتشر شد خیلی ازسایتها با #عکس دومی کار کردهاند. باور کردنی نیست.
🔸#سید_مصطفی_موسوی (ایرانی) ۲۱ آبان ۹۴ سه روز بعد از تولدش و در بدو ورود به سن بیست سالگی وقتی در ریف جنوبی حلب شهید شد سید مصطفی موسوی (افغانستانی) زنده بود. داشت بیخبر از شهید ایرانی درحلب میجنگید ولی عکس #رزمنده افغانستانی زنده را در سایتها بعنوان شهید ایرانی منتشر کردند.
🔹 #خون_شریکی در دفاع از حرم کاری کرد که حتی الآن هم بعد از ۴ سال، #گوگل هم دیگر نمیتواند ما ها را از هم تفکیک کند، #عراقچی_که_هیچی.
💢اگر نمیتوانید، کنار بکشید
🔹🔸آیت الله سید احمد علم الهدی در نمازجمعه مشهد گفت:
♦️اگر جامعه مقابل دشمنی که با #جنگ نرم و اقتصادی آمده، میخواهد #آرایش_جنگی داشته باشد، مدیران و مسئولان باید جلوتر از مردم شرکت کنند نه اینکه عقبتر باشند.
♦️کالای اساسی مردم که روزه، افطار و سحرشان قائم بر آن است، مدیریت نمیشود و هی میگویند انبارها پر از کالاست اما در توزیع مدیریت نمیکنند و با این گرانی به دست مردم میرسد؛ این چه #آرایش_جنگی است؟
♦️مگر وکالت و وزارت قبول نکردید؟ مگر مدیریت کشور را نپذیرفتید؟ شما باید جلودار باشید و وسایل #آرایش_جنگی مردم را فراهم و توزیع را مدیریت کنید
♦️اگر فرمانده و مدیر #آرایش_جنگی نیستید، کنار بروید تا کسی که لایق است و حاضر باشد در این آرایش شرکت کند، بیاید
♦️برجامی را تصویب کردید که از ابتدا رهبری فرمود به آمریکا و غرب اعتماد نیست، مورد اطمینان نیستند، به عهدشان وفا نمیکنند، پای امضا و حرفشان نمیایستند. شما قبول نداشتید و گفتید شاید به نتیجه برسیم! برخلاف اعلام خطری که رهبری کردند، راه را باز گذاشتند برای شما تا تجربه کنید. ۲،۳ سال این همه ضربه بر مملکت وارد شد
بصائر:
♦️پامپئو برای آتشبس به عراق رفت؛ قطریها: ترامپ فقط دنبال ضمیمهای برای برجام است
🔹«یاسر ابوهلاله» مدیر پیشین الجزیره و «حمد بن جاسم» نخستوزیر و وزیر خارجه پیشین قطر نوشتند کشورهای عربی دلخوش نباشند که آمریکا با ایران درگیر میشود بلکه کل چیزی که آمریکا دنبال است، ضمیمهای برای توافق هستهای است.
🔻ابوهلاله در توئیتر نوشت:
🔸سفر پامپئو به عراق کاملا بر عکس چیزی بود که اعلام شد. او حامل پیام آرامکننده برای ایران بود. کل چیزی که آمریکا به دنبالش است، ضمیمهای برای توافق هستهای است نه لغو آن.
🔸ترامپ دنبال این است که توافق، توافق خودش باشد نه توافق اوباما.
🔸آنها تأکید کردند آمریکا دنبال جنگ نیست و این چیزی است که با توییتهای ترامپ ( در خصوص انتظارش برای تماس با او از تهران) همخوانی دارد.
🔸در خصوص معافیت عراق از تحریم آمریکا علیه ایران هم باید بگویم عراقیها معاف شدهاند اما بدون اینکه اعلام شود.
🔸عربستان سعودی و امارات و رسانههای آنها دلشان را خوش کردهاند و بشارت جنگ میدهند، گویی که ترامپ هم حفتر است که آمریکاییها را فدای بلندپروازیهای آنان کند.
🔸ترامپ از ایران (هراسی) برای دوشیدن هر چه بیشتر (عربستان) استفاده میکند تا اینکه گاو مراعی [شرکت فراوردههای لبنی مشهور سعودی] خشک شود.
🔺در همین ارتباط حمدبنجاسم نوشت که جنگی میان آمریکا و ایران در نخواهد گرفت و هدف تنشهای جاری صرفا برای بازگشت دو طرف به میز مذاکره است.
#جبهه_مردمی
#گام_دوم_انقلاب
⭕️ دشمن شناسی وقتی ناقص باشد خطرناک است
✍سعید درخشان: برخی معتقدند دشمن فقط آمریکا و اسرائیل و چند کشور دیگر هستند . این ناقصترین و سطحی ترین فهم از دشمن است. دشمن فقط موجودات بیرونی و بیگانه و خارجی نیستند . دشمن گونه خطرناکتری هم دارد که اتفاقا داخلی است ....
⛔️ چه کسانی به آمریکاییها نامه نوشتند برای تحریم کشور؟
⛔️ چه کسانی صنعت هسته ای کشور را یکشبه نابود کردند؟
⛔️ چه کسانی اسناد ننگین ۲۰۳۰ و معاهده پاریس را به کشور تحمیل کردند؟
⛔️ چه کسانی فضای مجازی کشور را دو دستی در خدمت سرویسهای جاسوسی غرب قرار دادند
⛔️ چه کسانی فضای ولنگاری را در کشور گسترش دادند؟
⛔️ چه کسانی بنای زندگی اشرافی مسئولان و حقوق های نجومی را در جمهوری اسلامی گذاشتند؟
⛔️ چه کسانی هنگام خروج آمریکا از برجام ظرف یک هفته ۲۰ میلیارد دلار به همراه ۶۰ تن طلای کشور را مفت حراج کردند؟
⛔️ چه کسانی در اوج جنگ مدافعان حریم با داعش از پشت به مجاهدین حق خنجر زدند؟
⛔️ چه کسانی بدنبال تفرقه افکنی بین دو ملت ایران و عراق و دیگر کشورهای همسایه هستند؟
⛔️ چه کسانی اقدام به تخریب و تضعیف نیروهای مسلح و نهادهای انقلابی و متدینین جامعه میکنند؟
⛔️ چه کسانی یک شبه قیمت ارز و سکه و خودرو و... را چندبرابر کردند؟
⛔️ چه کسانی تحت عنوان خصوصی سازی صنایع بزرگ ملی را به سمت نابودی سوق دادند؟
✍ و صدها مثال دیگر که نشان میدهد در داخل کشور عده ای کارها و اقدامات خصمانه و براندازانه ای انجام میدهند که دشمنان بیرونی مانند آمریکا هرگز توان انجام آن را ندارند
👈 دشمن شناسی حقیقی آنست که هم دشمن خارجی را بشناسی و هم دشمن داخلی را خوبتر بشناسی امام خمینی گفت آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند. حقیقتا این دشمنان داخلی هستند که همه جوره به جان انقلاب افتاده اند و غلط پشت غلط میکنند.
👈 نقشه راه دشمن داخلی را باید خوب شناخت. دشمن بیرونی سالهاست شکست خورده.... عده ای با تحلیل غلط به اسم وحدت و مصلحت ما را سرگرم دشمن خارجی کرده اند تا دشمن داخلی راحت کار را تمام کند
❇️ هوشیار باشید
جوانان انقلابی آماده باشند که دشمن داخلی را شکست خفت باری بدهیم و این غده های چرکین غربزده را از جامعه پاکسازی کنیم
#دشمن_داخلی
🔴 افشاگری #دکتر_دهقان نماینده طرقبه و چناران در مصاحبه با فریاد خوزستان
🔻وجود یک روز زنگنه هم برای کشور ضرر دارد
🔻 #قسمت دوم گفتگو با دکتر محمد دهقان، نماینده طرقبه و چناران:
🔹اگر اختیار داشتم اولین کار زنگنه را استیضاح میکردم، وجود او یک روز هم برای کشور ضرر دارد/راههای مقابله با تحریمها را مسدود کرده!
🔹دههزار میلیاردتومان را به اسم خصوصی سازی غارت کردند، چرا روحانی و جهانگیری، #پوری_حسینی را عزل نمیکنند؟
🔹قریب 200 هزار میلیارد تومان رانت دلار 4200 تومنی به جیب یک عده واریز کرده؛ ما اگر اکثریت مجلس را در دست داشتیم با اینها برخورد می کردیم
✅با #بدون_سانسور متفاوت بیاندیشید
🔥حمید رسایی از اتهام نشر اکاذیب علیه رئیس جمهور روحانی تبرئه شد
🔻🔻🔻
🔻 9 دی: پایان نامه دکتری روحانی، سرقت علمی است
🔻 ریاست جمهوری: ادعای 9 دی، افترا و نشر اکاذیب است
🔻 هیات منصفه و دادگاه: مطابق مستندات، 9 دی مجرم نیست
🔹قسمت اول
🔰۹ دی: دو سال قبل هفته نامه 9 دی طی شش شماره ( 287 تا 293 ) در تاریخ 15 مهر 96 تا 4 آذر 96 گزارش های مستندی را با عنوان «گزارش یک سرقت علمی، بررسی علمی اسناد به دست آمده در موضوع دکتری حسن روحانی» که انعکاس گوشهای از یافتههای گروه بررسی اصالت رساله دکتری آقای روحانی بود، منتشر کرد.
این گزارش، حاصل تلاش جمعی از دانشجویان و دانشآموختگان برترین دانشگاههای داخل و خارج از کشور و خلاصه ای از صدها ساعت کار کارشناسی با در نظر گرفتن «مسامحهآمیزترین» ملاکهای سرقت علمی در فضای آکادمیک داخلی و خارجی بود.
به دنبال انتشار این گزارش مستند در 9 دی، معاون حقوقی رییس جمهور طی نامه شماره 34979 مورخ 22 اسفند 96 ضمن کذب دانستن مستندات 9 دی، با استنناد به بندهای 8 و 11 ماده 6 قانون مطبوعات و مواد 697 و 698 قانون مجازات اسلامی، گزارش 9 دی را مصداق افترا و نشر اکاذیب دانست و از دادگاه ویژه روحانیت خواستار مجازات مدیر مسئول این هفته نامه شد.
با شکایت حسن روحانی، مدیر مسئول هفته نامه 9 دی از سال 96 طی چند نوبت بازپرسی شد و در نهایت، دادگاه حمید رسایی در بهمن ماه سال 97 برگزار شد. در این دادگاه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، مدیر مسئول هفته نامه 9 دی طی لایحه 200 صفحه ای، با ارائه کلیه مستندات علمی و کار کارشناسی صورت گرفته توسط اساتید دانشگاه، به دفاع کامل از مطالب منتشر شده در خصوص سرقت علمی و تقلب صورت گرفته در پایان نامه دکتری حسن روحانی پرداخت.
دفاعیات مستند و حقوقی حمید رسایی در جلسه دادگاه در کنار ناتوانی تیم حقوقی و کارشناسی معاونت حقوقی ریاست جمهوری برای رد این مستندات، در نهایت رأی تبرئه مدیر مسئول 9 دی را توسط هیأت منصفه و قاضی دادگاه به دنبال داشت.
گفتنی است که برخی از اعضای هیأت منصفه دادگاه ویژه روحانیت در این جلسه، از همفکران و حامیان حسن روحانی (از جمله محمود دعایی و محمد علی نظام زاده) بودند اما با توجه به مستندات محکم 9 دی، آنها نیز به تبرئه 9 دی رأی دادند.
با وجود اعتراض ریاست جمهوری به رأی صادره و درخواست تجدیدنظر، مستشاران شعبه اول دادگاه تجدید نظر نیز با وجود مستندات علمی و دفاعیات محکم مدیر مسئول ۹ دی، در تاریخ 12 اردیبهشت 98 رای بدوی را تایید نمودند.
در رای دادگاه ویژه روحانیت آمده است: «با توجه به مجموع محتویات و مندرجات پرونده و دفاعیات موجه و مدارک ابرازی و با عنایت به اینکه هیأت محترم منصفه به اتفاق آرای پس از مشاوره، متهم را مجرم تشخیص نداده اند، دادگاه نیز با توجه به مراتب فوق، اتهامی را متوجه متهم ندانسته و به استناد اصل 37 قانون اساسی و ماده 4 قانون آیین دادرسی میفری مصوب سال 92 به لحاظ عدم احراز وقوع بزه های انتسابی، رأی به برائت متهم صادر و اعلام می دارد.»
نکته جالب در دادگاه این بود که نمایندگان حقوقی ریاست جمهوری چندین بار خطاب به قاضی و هیأت منصفه، تأکید میکردند که مبادا در روند بررسی موضوع و رأی صادره به تبعات این موضوع دقت نشود و رییس جمهور کشور متهم به تقلب و سرقت علمی شود!
این ادبیات مورد اعتراض مدیر مسئول 9 دی قرار گرفت و در جلسه دادگاه تأکید شد «همین درخواست حکایت از صحت ادعای ما مبنی بر سرقت علمی در مدرک دکتری آقای روحانی دارد. علاوه بر آن، ضروری است تا با توجه به اقتضای عدل الهی حکم صادر شود و مبادا برای حفظ آبروی یک فرد، حق اساتیدی که از کتب آنها سرقت شده، ضایع شود و همچنین حق جامعه علمی کشور و دانشجویانی که برای اخذ دکتری خود متحمل زحمات علمی می شوند، پایمال شود»
در نهایت رأی هیأت منصفه دادگاه که برخی از اعضای آن از حامیان و مدافعان آقای روحانی بودند و رأی قطعی دادگاه، به عدم مجرمیت 9 دی از جرم افترا و نشر اکاذیب صادر شد. اکنون شایسته است تا نهادهای ناظر و قانونی همچون مجلس و شورای نگهبان در این خصوص ورود کنند.
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
چرا ناو لینکلن به خلیج فارس آمد؟
1️⃣ ایجاد موازنه و ادعای اقدام پیشگیرانه
2️⃣ ارسال پالس قدرت به ایران در مقابل طرح گزینه بستن تنگه هرمز
3️⃣ تثبیت انگاره ساختگی"ایران جنگ طلب است" و دوشیدن گاوهای شیرده منطقه
4️⃣ تثبیت امنیت اسرائیل در آستانه پروژه معامله قرن
5️⃣ ایجاد اختلال ادراکی در برخی مرعوبین داخلی جهت ارسال پالس مذاکره با ترامپ
6️⃣ معتبر سازی گزینه کذایی جنگ برای ساده اندیشان با تهدیدنمایی و جنگ روانی (تکنیک غرق مصنوعی)
7️⃣ التهاب رسانه ای و غیرعادی نشان دادن شرایط برای تکمیل پازل جنگ اقتصادی
8️⃣ ایران هراسی و به چالش کشیدن هژمونی ایران در منطقه با لاف های چندتنی بولتونی
9️⃣ قدرت نمایی و نمایش هژمونی آمریکا به مدعیان ابرقدرتی
🔟 رفتار واکنشی آمریکا و نمایش مشروعیت حضور سنتکام در منطقه
🔴بیانیه ۲۰۰ پژوهشگر حوزوی و دانشگاهی درباره مدیریت بایسته فضای مجازی
♦️۲۰۰ نفر از اساتید حوزه علمیه قم که نام آیت الله اراکی، رییس تقریب مذاهب اسلامی نیز در بین امضا کنندگان به چشم می خورد در بیانیهای با برشمردن نکاتی در خصوص مدیریت بایسته فضای مجازی، از مسؤولان خواستند راه ضربه و نفوذ دشمنان از طریق فضای مجازی را بسته و آسیبها و معضلات فضای مجازی را به حداقل برسانند.
حوزه ی انقلابی ✊✊
سلام:
یکروز #برجام شان را مهمتر از فتح خرمشهر دانستند!
روزی دیگر به منتقدین دشنام داده و برجام را موفق برشمردند
برای تضعیف اقتدار و قدرت دفاعی کشور، دنیا را دنیای بدون موشک معرفی کردند
و امروز که برجام شان این اوضاع اقتصادی را برای مردم و کشور به بار آورده، بازی دروغ و تَکراری #جنگ راه انداخته و مردمرا از ناوها و موشک ها میترسانند تا مجددا با #مذاکره خسارت عظیم دیگری بر کشور تحمیل کنند...
⭕ * .تظاهرات گرگها برای آزادی .گوسفندان !*⭕
📔چوپان گله گوسفندان را به آغل برد و همه درهای آنرا بست. چون گرگهای گرسنه سر رسیدند، درها را بسته یافتند و از رسیدن به گوسفندان ناامید شدند. برگشتند تا نقشه ای برای آزادی گوسفندان از آغل پیدا کنند.❌
سرانجام .گرگ ها به این نتیجه رسیدند که راه چاره، برپایی تظاهراتی جلوی خانه .چوپان است که در آن .آزادی گوسفندان را فریاد بزنند.❌
گرگها تظاهرات طولانی را برپا کردند و به دور آغل چرخیدند.
چون گوسفندان فریاد گرگها را شنیدند که از آزادی و حقوق شان دفاع میکنند، برانگیخته شدند و به آنها پیوستند. ❌
آنها شروع به انهدام دیوارها و درهای آغل با شاخهایشان کردند تا اینکه دیوارها شکسته شد و درها باز گردید و همگی آزاد شدند.❌
*گوسفندان به صحرا گریختند و گرگها پشت سرشان دویدند. چوپان صدا میزد و گاهی فریاد میکشید و گاهی عصایش را پرتاب میکرد تا بلکه جلویشان را بگیرد. اما هیچ فایده ای نه از فریاد و نه از عصا دستگیرش نشد.*❌
گرگها گوسفندان را در صحرایی بدون چوپان و نگهبان یافتند. آن شب، شبی تاریک برای گوسفندان آزاد و رها بود و شبی اشتها آور برای گرگهای به کمین نشسته.❌
روز بعد چون چوپان به صحرایی که گوسفندان در آن آزادی خود را بدست آورده بودند رسید، جز لاشه های پاره پاره و استخوان های به خون کشیده شده، چیزی نیافت.*❌
🌹 *این حکایت، حکایت آشنایی است.. حکایت مردمی است که به دعوت و دام منافقین و شیپور آزادباش دشمن خود به خیابان میریزند!*
❌ به گوش باشید ..!
❌ به هوش باشید ..!
مواظب باشید پایتان در این فتنه🇺🇸 نلغزد:
✖گرانی هست..✖بد هم هست..
ولی تحمل میکنیم!
چون ناآرامی جدیدی در راه هست، بدتر از سال 88...
✖مواظب باشید..
▪سران فتنه 9تیر، همگی جمع شدند آنور، پیش پدرخوانده هایشان جلسه دارند..
قرار است ترامپ پشت تریبون، تحریم ها را 2 برابر کند...
گماشته های اینورشان هم به اسم مردم قرار است چند روز بعدش به خیابان ها بریزند..!
🔺تعداد جوک ها و متن های مربوط به گرانی چقدر این روز ها در فضای مجازی زیاد شده است... کلیپ هایی از فقر مردم ...
✖برای تحریک اذهان..!!!
گرانی تنها چیزی هست که همه را به بیرون میکشاند.
✖واقعا هم این مردم درد دارند...
✖کمر اقتصادشان خم شده است😔
با این اوضاع افتضاح اقتصادی بیرون ریختنم دارد..
من نیز دلم میخواهد بروم ... اما نه نمیروم
چون اغتشاش گرانِ بین مردم قصدشان ارزانی برای مردم نیست...
✖✖قصدشان براندازی حکومت است.
باید فریب این فتنه های جدید را نخورد...
این دشمنان داخلی خودمان هستند که به ترامپ و آمریکا نخ می دهند
تا چگونه فشار بیاورند...
دیدند از طریق طرفدارهای یه کاندیدای ریاست جمهوری یا تظاهر به تقلب در انتخابات نتوانستند...
این روش جدید تیم اتاق فکرشان است:
✖✖ رها_کردن_وضعیت اقتصادی کشور به حال خودش
رکود... تورم...
❗آیا این اقتصاد وزیر ندارد؟
❗کشور دولت ندارد؟
🔺تنها دغدغه شان شده، رفتن زنان به ورزشگاه....
🔺رفع حصر خانگی سران فتنه...
🔺ربنای شجریان
🔺سانسور گری
🔺قانون حجاب اختیاری. و...
❌ تأمل
من هم از همین مردم هستم
گرانی برای من نیز تبعات خودش را دارد...
نفس برایم نمانده که از جای گرم بربیاید...
من نیز درد میکشم وقتی مردم شهرم برای نان روزشان تا کمر در سطل های زباله خم می شوند
اما
اما
تا اخرین نفس پای آرمان های امام و شهدا و انقلابم میمانم...
نمی گذارم بابی_کفایتی مسئولینم در مدیریت... افسار از هم گسیخته کشورم ایران به دست دشمنان بیفتد.
.
من... آرامش کودکم را هنوز وام دار شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم بی بی زینب (س) هستم..
❌❌ نمیگذارم ایران یمن شود... سوریه شود... عراق شود..!!
بصائر:
♦️پامپئو برای آتشبس به عراق رفت؛ قطریها: ترامپ فقط دنبال ضمیمهای برای برجام است
🔹«یاسر ابوهلاله» مدیر پیشین الجزیره و «حمد بن جاسم» نخستوزیر و وزیر خارجه پیشین قطر نوشتند کشورهای عربی دلخوش نباشند که آمریکا با ایران درگیر میشود بلکه کل چیزی که آمریکا دنبال است، ضمیمهای برای توافق هستهای است.
🔻ابوهلاله در توئیتر نوشت:
🔸سفر پامپئو به عراق کاملا بر عکس چیزی بود که اعلام شد. او حامل پیام آرامکننده برای ایران بود. کل چیزی که آمریکا به دنبالش است، ضمیمهای برای توافق هستهای است نه لغو آن.
🔸ترامپ دنبال این است که توافق، توافق خودش باشد نه توافق اوباما.
🔸آنها تأکید کردند آمریکا دنبال جنگ نیست و این چیزی است که با توییتهای ترامپ ( در خصوص انتظارش برای تماس با او از تهران) همخوانی دارد.
🔸در خصوص معافیت عراق از تحریم آمریکا علیه ایران هم باید بگویم عراقیها معاف شدهاند اما بدون اینکه اعلام شود.
🔸عربستان سعودی و امارات و رسانههای آنها دلشان را خوش کردهاند و بشارت جنگ میدهند، گویی که ترامپ هم حفتر است که آمریکاییها را فدای بلندپروازیهای آنان کند.
🔸ترامپ از ایران (هراسی) برای دوشیدن هر چه بیشتر (عربستان) استفاده میکند تا اینکه گاو مراعی [شرکت فراوردههای لبنی مشهور سعودی] خشک شود.
🔺در همین ارتباط حمدبنجاسم نوشت که جنگی میان آمریکا و ایران در نخواهد گرفت و هدف تنشهای جاری صرفا برای بازگشت دو طرف به میز مذاکره است.
#جبهه_مردمی
#گام_دوم_انقلاب
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️امام خمینی(ره) :
✅آمریکا نظامی نمیآورد اینجا، آمریکا نویسنده میآورد، آمریکا نظامی نمیفرستد، بدتر از نظامی میفرستد. از آمریکا هیچ نترسید از این توطئه هایش بترسید.
#صدای_دشمن_در_اردوگاه_اصلاحات
⭕️ دشمن شناسی وقتی ناقص باشد خطرناک است
✍سعید درخشان: برخی معتقدند دشمن فقط آمریکا و اسرائیل و چند کشور دیگر هستند . این ناقصترین و سطحی ترین فهم از دشمن است. دشمن فقط موجودات بیرونی و بیگانه و خارجی نیستند . دشمن گونه خطرناکتری هم دارد که اتفاقا داخلی است ....
⛔️ چه کسانی به آمریکاییها نامه نوشتند برای تحریم کشور؟
⛔️ چه کسانی صنعت هسته ای کشور را یکشبه نابود کردند؟
⛔️ چه کسانی اسناد ننگین ۲۰۳۰ و معاهده پاریس را به کشور تحمیل کردند؟
⛔️ چه کسانی فضای مجازی کشور را دو دستی در خدمت سرویسهای جاسوسی غرب قرار دادند
⛔️ چه کسانی فضای ولنگاری را در کشور گسترش دادند؟
⛔️ چه کسانی بنای زندگی اشرافی مسئولان و حقوق های نجومی را در جمهوری اسلامی گذاشتند؟
⛔️ چه کسانی هنگام خروج آمریکا از برجام ظرف یک هفته ۲۰ میلیارد دلار به همراه ۶۰ تن طلای کشور را مفت حراج کردند؟
⛔️ چه کسانی در اوج جنگ مدافعان حریم با داعش از پشت به مجاهدین حق خنجر زدند؟
⛔️ چه کسانی بدنبال تفرقه افکنی بین دو ملت ایران و عراق و دیگر کشورهای همسایه هستند؟
⛔️ چه کسانی اقدام به تخریب و تضعیف نیروهای مسلح و نهادهای انقلابی و متدینین جامعه میکنند؟
⛔️ چه کسانی یک شبه قیمت ارز و سکه و خودرو و... را چندبرابر کردند؟
⛔️ چه کسانی تحت عنوان خصوصی سازی صنایع بزرگ ملی را به سمت نابودی سوق دادند؟
✍ و صدها مثال دیگر که نشان میدهد در داخل کشور عده ای کارها و اقدامات خصمانه و براندازانه ای انجام میدهند که دشمنان بیرونی مانند آمریکا هرگز توان انجام آن را ندارند
👈 دشمن شناسی حقیقی آنست که هم دشمن خارجی را بشناسی و هم دشمن داخلی را خوبتر بشناسی امام خمینی گفت آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند. حقیقتا این دشمنان داخلی هستند که همه جوره به جان انقلاب افتاده اند و غلط پشت غلط میکنند.
👈 نقشه راه دشمن داخلی را باید خوب شناخت. دشمن بیرونی سالهاست شکست خورده.... عده ای با تحلیل غلط به اسم وحدت و مصلحت ما را سرگرم دشمن خارجی کرده اند تا دشمن داخلی راحت کار را تمام کند
❇️ هوشیار باشید
جوانان انقلابی آماده باشند که دشمن داخلی را شکست خفت باری بدهیم و این غده های چرکین غربزده را از جامعه پاکسازی کنیم
#دشمن_داخلی