اگر فرعون فقط پسران را میکشت، صهیونیستها پسر و دختر و زن و مرد را میکشند... ظلم پایدار نیست
رهبران حماس که اهل سنت هستند با رهبران شیعه، بیشترین تعامل را دارند چون همه اسلام مقابل همه کفر ایستاده است
سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۱۲
ضُرِبَت عَلَيهِمُ الذِّلَّةُ
هر کجا یافت شوند مهر ذلت بر آنها خورده است
جریان منحرف سید صادق شیرازی، سالهای متمادی است که دارد میلیاردها دلار خرج میکند تا بین شیعه و سنی تفرقه بیندازد
اما
بحمدلله امروز شاهد بیشترین حمایت از سوی مسلمانان جهان از مردم غزه هستیم که اهل سنت هستند.
تاکنون هیچ مقام ایرانی از ورود به معرکه جنگ حرفی نزده و عالم و آدم میدانند که سیاست رسمی ایران ورود مستقیم به هیچ جنگی نیست. با این وجود آقای ظریف وظیفه خود میداند که مدام درباره مشکلات بروز "جنگی که نیست" برای مردم روضه بخواند. باشد آقای ظریف! همه فهمیدند شما خائنید و توسو. خداقوت!
یه سر برید توی فضای مجازی ببینید ضد انقلاب بخاطر حرفهای ظریف چه ذوقی کرده...
قاعدتاً غرب زدهها خودشون رو با غرب تنظیم میکنند... یعنی چشم و گوششون به آمریکاست
همون طوری که یزید و یزیدیها مردم رو از سایه جنگ میترسوندن، منافقین داخلی هم میخوان مردم رو از سایه جنگ بترسونن و اراده ها رو سست کنند
وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ
آل عمران ۱۳۹
امیرالمؤمنین خطاب به حسن بصری که در جنگ جمل طرفدار مخالفان حضرت بود، اما در جنگ شرکت نکرد، فرمود: «هر قومی یک سامری دارند و این(حسن بصری) سامری این امت(در میان بصریون) است، او مانند سامری نیست که از اجتماع میترسید و لا مساس میگفت، بلکه از جنگ میترسد و «لَا قِتَال» میگوید:
امَا إِنَّ لِکُلِّ قَوْمٍ سَامِرِیٌّ وَ هَذَا سَامِرِیُّ هَذِهِ الْأُمَّةِ، أَمَا إِنَّهُ لَا یَقُولُ لا مِساسَ وَ لَکِنْ یَقُولُ لَا قِتَالَ
(احتجاج/1/172)
ابوموسی اشعری نیز در روایات متعدد سامری این امت شمرده است؛ او با شعار «لاقتال» یا «جنگ نه!» در واقع آغاز فتنههای عظیم و جنگهای بزرگ را رقم کرد؛ چون پس از اشعث، او بود که کار امیرالمؤمنین(ع) را سُست کرد و کار را به فتنههای بعدی کشاند.
ابوموسی اشعری با شعار «جنگ نباشد» و گفتن اینکه «مردم از جنگ خسته شدهاند» نتیجۀ یک مذاکرۀ شکستخورده را به امیرالمؤمنین(ع) تحمیل کرد که بعد از آن موجب خونریزیهای فراوانی در جهان اسلام شد. به حدّی که امیرالمؤمنین(ع) بعد از آن ماجرا، رسماً در قنوت نمازش ابوموسی اشعری را لعن میکرد.
(عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ مَعْقِلٍ، عَنْ عَلِیٍّ (ع): أَنَّهُ قَنَتَ فِی الصُّبْحِ فَلَعَنَ مُعَاوِیَةَ وَ عَمْرَو بْنَ الْعَاصِ وَ أَبَا مُوسَى وَ أَبَا الْأَعْوَرِ وَ أَصْحَابَهُمْ.(امالی طوسی، 725)
جهاد تحول و تبیین
‼️ آیا در انتخابات مجلس شرکت میکنید؟! ✅بله ❌خیر
در اینگونه نظر سنجی ها 👆👆بهیچوجه شرکت نکنید❌❌❌
بدست آوردن آمار ازطریق نظر سنجی بسیار خطرناک است
✅ اسامی ۲۱ نماینده مجلس یازدهم که در انتخابات مجلس دوازدهم توسط هیاتهای اجرایی (دولت) ردصلاحیت شدهاند:
رجب رحمانی(تاکستان)،
سمیه محمودی(شهرضا)،
محمد خدابخشی (الیگودرز)،
مسعود پزشکیان (تبریز)،
سید موسی موسوی (لامرد)،
غلامرضا نوری (بستانآباد)،
احمد علیرضابیگی (تبریز)،
جلال محمودزاده (مهاباد)،
جلیل رحیمی جهانابادی (تربتجام)،
جلیل مختار (آبادان)،
احمد رسولینژاد (دماوند)،
عادل نجف زاده (خوی)،
هاجر چنارانی (نیشابور)،
اردشیر مطهری (گرمسار)،
فاطمه مقصودی (بروجرد)،
مجتبی محفوظی (آبادان)،
رحمت الله فیروزیپور (نطنز)،
محمد مولوی (آبادان)،
محمد کعبعمیر (شوش)،
ناصر موسوی لارگانی (فلاورجان)
🔹 این افراد توسط هیاتهای اجرایی تایید صلاحیت نشدهاند و ممکن است در مراحل بعدی، توسط شورای نگهبان تایید شوند
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
https://splus.ir/asatid_enghelabi
شکست سریع حماس ممکن نیست بازدارندگی اسرائیل فرو پاشیده است
شبکه صهیونیستی «ایران اینترنشنال» با اشاره به حمله 7 اکتبر حماس و هلاکت بیش از 1500 صهیونیست اذعان کرد: این حملات نشان داد استراتژی امنیتی اسرائیل و بازدارندگی آن به شکل فاجعهباری فرو پاشیده است.
وبسایت این شبکه در گزارشی ضمن استناد به رسانههای غربی نوشت: کشته شدن صدها اسرائیلی به دست حماس، نشاندهنده فروپاشی فاجعهبار استراتژی امنیتی اسرائیل است. اسرائیل باید بپذیرد بازدارندگی دفاعیاش مرده است. فارینپالیسی و فارینافرز در گزارشهایی به بررسی چگونگی روند جنگ اسرائیل و حماس و آینده پیش رو در غزه پرداختند. بنابر گزارش فارینافرز، وزیران دفاع و اطلاعات اسرائیل مسئولیت خود را پذیرفته و مطمئناً پس از پایان جنگ استعفا خواهند داد؛ اما بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر، تاکنون از پذیرفتن مسئولیت فاجعهای که تحت رهبری او رخ داده، خودداری کرده است. نخستوزیر اسرائیل به مانور دادن میان انحراف و انکار ادامه داده و وعده «پاسخ پس از جنگ» را میدهد.
فارینافرز نوشت طی سالها درگیری میان حماس و اسرائیل، مشخص بود قدرت نظامی این گروه در حال افزایش است. از جمله دسترسی به سلاحهای بهتر مانند راکتهایی با برد بالا و مجهز به کلاهکهای بزرگتر، همراه پهپادهایی که از هوا و دریا میتوانند اسرائیل را تهدید کنند. همچنین آشکار بود که حماس در حال ساخت شبکهای بزرگ و پیچیده از تونلهای زیرزمینی است. در طول هر درگیری، حماس تمام تلاش خود را به کار میبرد تا نیروهای دفاعی اسرائیل را بکوبد و به مناطق اطراف مرز غزه برسد.
اسرائیل هم در این میان توان دفاع ضدموشکی و ضدتونل خود را افزایش داد و در نتیجه عملیاتهای حماس تا قبل از حمله هفتم اکتبر عمدتاً با شکست مواجه شدند. این شکستها با وجود تواناییهای رو به رشد حماس، اسرائیل را متقاعد کرد که استراتژی دفاعیاش کارآمد است.
درگیریهای قبلی اسرائیل با حماس از نظر دامنه محدود میماند، معمولا بین چند روز تا چند هفته به طول میانجامید و سرانجام با نوعی آتشبس با میانجیگری مصر، همراه با تحریمهای اقتصادی پایان مییافت.
براساس گزارش فارینافرز، در این بین حماس از سال ۲۰۱۸ سازماندهی راهپیماییهای «بازگشت» را آغاز و تعداد زیادی از فلسطینیها را به تجمع در نزدیکی حصار مرزی با اسرائیل تشویق کرد. در هفتههای قبل از حمله، حماس بار دیگر تجمعات گستردهای را در نزدیکی حصار مرزی شکل داد. همچنین تراکتورهایی به بهانه کارهای کشاورزی و آمادهسازی برای تظاهرات به منطقه مرزی آورده شدند. حماس در روز هفتم اکتبر از این تراکتورها برای خراب کردن حصار مرزی و باز کردن راه جوخههای مرگ خود استفاده کرد.
فارینافرز در گزارش خود نوشت از آنجایی که اسرائیل عملیات زمینی را در مقیاس بزرگ در غزه آغاز کرده، بسیار مهم است بدانیم شکست سریع حماس غیرممکن خواهد بود. برخلاف اکثر عملیاتهای قبلی اسرائیل از زمان جنگ اول لبنان در سال ۱۹۸۲، این کشور به یک کمپین طولانی برای تخریب، انزوا و ریشهکن کردن حماس در غزه نیاز دارد. بنابراین اسرائیل نمیتواند کارزار کنونی خود علیه حماس را از عملیاتهای قبلی در غزه الگوبرداری کند. البته باید در نظر داشت پارادایم جنگ طولانی مشکلات خاص خود را دارد. برای مثال جنگ طولانی اسرائیل در لبنان حکایت هشداردهندهای به همراه داشت. این عملیات که در سال ۱۹۸۲ با نابودی موفقیتآمیز سازمانهای مسلح فلسطینی در لبنان آغاز شد، اسرائیل را به باتلاق لبنان کشاند و وارد جنگ طولانی با حزبالله کرد و تا عقبنشینی در سال ۲۰۰۰ ادامه یافت.
فارینافرز نوشت اسرائیل باید به موازات عملیات غزه، طبق یک استراتژی دفاعی قوی برای خنثی کردن همه تهدیدات وارد عمل شود. جمهوری اسلامی در حال انجام جنگی چندجانبه علیه اسرائیل از عراق، لبنان، سوریه، یمن و همچنین از داخل جمعیت فلسطینی در کرانه باختری است و تهدید نیروهای تروریستی نیابتیاش نیز افزایش یافته. بنابراین اسرائیل باید مقابله با «محور مقاومت» ایران را به بالاترین اولویت ملی در سالهای آینده تبدیل کند. تعیین معنای شکست حماس مهم است. ریشهکن کردن این گروه بهعنوان یک جنبش ایدئولوژیک و اجتماعی که اکنون در جامعه فلسطین نفوذ عمیقی دارد، مهمتر از درهمشکستن آن در میدان جنگ است.
حمله حماس ضربه بزرگی به تلاشها برای عادیسازی روابط بین تلآویو و ریاض وارد کرد. اگرچه احتمال پیشرفت رسمی و قابلتوجه مذاکرات عادیسازی همزمان با وقوع جنگ بسیار کم است اما عربستان سعودی همچنان یک بازیگر مهم در کمک به شکلدهی آینده غزه و روابط اسرائیل و فلسطین است. اسرائیل برای بازیابی تعادل در وضعیت دفاعی خود به یک روند طولانی و دردناک نیاز دارد و اگر به وظایف اساسی خود متعهد نشود، به زودی ممکن است خود را در بحران وحشتناک دیگری بیابد.
رادیو فردا: اسرائیل در تونلهای هزارتو با چالشهای بزرگی روبهرو خواهد بود
رادیو فردا ارگان سازمان سیا تاکید کرد تونلهای پیچیده حماس، همچنان چالشی بزرگ برای ارتش اسرائیل است. وبسایت رادیو فردا نوشت: با گسترش حملات زمینی به غزه، نیروهای اسرائیل مجبور خواهند بود با گروه افراطی حماس، که آمریکا و اتحادیه اروپا آن را تروریستی میدانند، در شبکهای از تونلهای تودرتو بجنگند. اسرائیل میگوید نیروهای ویژهای را برای این کار آموزش داده است. با این حال، برخی کارشناسان معتقدند اسرائیل در نبرد در تونلهای هزارتوی گروه حماس با چالشهای بزرگی روبهرو خواهد بود.
«شبکه بسیار بزرگی از تونلها زیرزمین است، به تار عنکبوت میماند». این توصیف یوخیوید لیفشیتز شهروند اسرائیلی است از تونلهای حماس بعد از آزادی. یوخیوید دو هفته تمام در این تونلها گروگان حماس بود. او میگوید: «شروع کردیم به راه رفتن در تونلها. زمینش خیس بود. همهجا رطوبت داشت. بعد به یک سالن رسیدیم. حدود ۲۵ نفر بودیم. بعد از دو سه ساعت، پنج نفر از همشهرکیهایمان را جدا کردند و آنها را به اتاق دیگری فرستادند.» حماس ادعا میکند که در زیر غزه ۵۰۰ کیلومتر تونل ساخته است. فرزین ندیمی، تحلیلگر امور دفاعی و امنیتی در مؤسسه واشنگتن، میگوید: «این تونلها معمولاً حدود دو تا دو و نیم متر ارتفاع و یک تا یک و نیم متر عرض دارند. بعضی از آنها عرض بیشتری دارند که موتورسیکلت و خودروهای کوچک میتوانند در آنها حرکت کنند. اما بیشترشان برای عبور آدم طراحی شدهاند. البته تونلهایی هم هستند که کف آنها برای جابهجایی سریعتر مهمات و تجهیزات ریلگذاری شدهاند. تونلهای حماس مصارف لجستیکی، دفاعی و تهاجمی دارند.»
امیر اویوی، سرتیپ بازنشسته ارتش اسرائیل، میگوید: «نیروهای حماس یک شهر کامل زیر غزه حفر کردهاند که بخشهای مختلف آن از طریق تونلهای چند کیلومتری به هم مرتبطاند. این تونلها همهچیز دارند؛ مراکز فرماندهی بزرگ، انبار و موشکانداز. هزار نوع موشک مختلف آنجا وجود دارد. نیروهای حماس در داخل تونلها احساس امنیت میکنند. آنها میتوانند از هر جایی یک مرتبه ظاهر شوند و به نیروهای ما حمله کنند.»
اسرائیل تلاش دارد تا حد ممکن این تونلها را هدف قرار بدهد، اما برای این کار با چند چالش بزرگ روبهرو است. چالش اول، شناسایی محل دقیق تونلهاست. یکی از راهکارهای کشف این تونلها استفاده از رادارهای نفوذ به زمین یا جیپیآر است. قدرت نفوذ این رادارها تا عمق ۳۰ متری برآورد شده است. البته بُرد این رادارها بهخاطر رطوبت و گلولای داخل زمین ممکن است کمی کاهش پیدا کند. جول راسکین، زمینشناس در اسرائیل، میگوید: «علیرغم پیشرفت در فناوری، نفوذ در لایههای رسوبی مختلف در غزه که از شن و گل رس و همینطور لایههای نمکی تشکیل شدهاند، مشکل است. روشهای ژئوفیزیکی در شناسایی مکان دقیق این تونلها ناکارآمد است.»
چالش دوم، ویران کردن تونلهاست بسیاری از این تونلها در فاصلهای عمیق از سطح زمین حفر شدهاند. در ساخت آنها از بتن، آهن و مواد مستحکم دیگر استفاده شده است. بمب بیالیو ۱۰۹ از جمله بمبهایی است که ارتش اسرائیل برای تخریب سازههای بتنی استفاده میکند. این بمب قدرت نفوذی بین ۱.۳ تا ۱.۸ متر در بتن را دارد. به اعتقاد برخی کارشناسان ویران کردن تونلهای حماس احتمالا با این بمبها و همینطور موشکهای نقطهزن معمول میسر نیست و باید از بمبهایی با قدرت تخریب بیشتر و بزرگتر استفاده شود.
مسئله دیگری که ممکن است دستوپای اسرائیل را برای استفاده از سلاحهای پرقدرت نابودکننده تونلها ببندد، گروگانهای اسرائیلی هستند. پیشتر یک سخنگوی گروه افراطی حماس گفته بود که این گروگانها که تعدادشان بیش از ۲۲۰ نفر برآورد شده، در تونلهای غزه نگهداری میشوند.
چالش چهارم، غافلگیری و تأثیرات روانی وجود تونلهاست. تأثیرات روانی وجود این تونلها بر روی نیروهای اسرائیلی را هم نباید نادیده گرفت. این نگرانی وجود دارد که بهدلیل ناشناختهبودن این تونلها، نیروهای اسرائیلی با حملات غافلگیرانه حماس روبهرو شوند.
✅پنهانکاری آقای هاشمی رفسنجانی در ماجرای قائممقامی منتظری
به مناسبت سالروز انتخاب حسینعلی منتظری به قائم مقامی رهبری
🔹مرحوم آیتالله امینی:
«در آن زمان که خبرگان در اجلاس فوقالعاده در رابطه با انتخاب آقای #منتظری به #قائم_مقامی در حال مذاکره بودند، آقای #محمدی_گیلانی در بیخ گوش من گفت: من در جماران بودم، در بیت امام گفته میشد که امام با انتخاب آقای منتظری به قائم مقامی موافق نیست. من نیز همین مطلب را آهسته به آقای #هاشمی_رفسنجانی گفتم، ایشان گفتند: امام که نهی نکرده، به علاوه، در شرایط فعلی طرح این مطلب به مصلحت نیست، تا ببینیم چه پیش میآید.»
📚(روزگار قائممقامی ص۶٣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بهترین تعبیر از حرفای سید حسن نصرالله بود
🌠☫﷽☫🌠
پسر آیت الله بهجت(ره) میگفتن ایشون وقتی خبردار میشد تو عراق یا جای دیگه بمبگذاری شده و مردم کشته شدن، تا ۲ سه روز خواب و خوراک نداشتن.
حالا تصور کنید حال #امام_زمان ارواحنالهالفداء رو با اینهمه کودک شهید...💔🥺
اَلْلَّٰھُمـَّـ ؏َـجِّڸْ لِوَلیِّٖــღــڪَ اَلْفَــــࢪَجْ
#طوفان_الاقصی گامی به سوی ظهور و سقوط اسرائیل و آزادی مظلومین جهان و #فلسطین خواهد بود ان شاالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠
☑️آیا حماس زیر بیمارستانها تونل زده؟
🔹ارتش رژیم صهیونیستی برای توجیهِ حمله به بیمارستانهای غزه با انتشار فیلمی از یک گودال در کنار بیمارستان مدعی شده که ورودی تونلِ حماس را کشف کرده است.
🔹اما حالا یک تیم تحقیقاتی این ادعا را بررسی کرده و مشخص شده که صهیونیستها مخزنِ آب بیمارستان را ورودی تونلِ حماس جا زدهاند.
#طوفان_الاقصی #مقاومت #غزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠
🎥⭕️ گلایه حاجمنصور #ارضی: در عین اینکه ولی فقیه از این #مظلومین دفاع میکند، هنوز هم عدهای از هیئتیها میگویند چون اینها شیعه نیستند نباید از آنها دفاع کنیم!
مرض بی درمانی در بین برخی هیئتیها افتاده که میگویند اینها مسلمان نیستند و یا شیعه نیستند پس نباید به آن ها کمک کنیم!
دشمن از این فضای دارد سوء استفاده میکند.
والله اگر این پیام مسلمانان در ما اثر نکند و منجر به کمک کردن به آنها نشود، ده هزار سال هم برای حضرت زهرا سلام الله علیها گریه کنیم ایشان یقه ما را خواهند گرفت. #طوفان_الاقصی
🌠☫﷽☫🌠
🔴سخنگوی القسام خطاب به اسرائیل: غزه را برایتان جهنم میکنیم
🔹سخنگوی گردانهای عزالدین #القسام:مبارزان ما پس از گذشت ۲۷ روز از نبرد طوفان الاقصی، به مقابله با اسرائیل در محورهای مختلف در غزه ادامه میدهند.
🔹دردی که به خاطر #شهادت هزاران نفر از مردم خود در #غزه احساس کردیم، عزم ما را برای وارد کردن ضرباتی سخت به دشمن جزمتر کرد.
🔹غزه را به نفرین و جنهمی برایتان تبدیل خواهیم کرد، همانگونه که قبلا نیز اینگونه بوده است./ ایسنا