فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه خوبن ، دوقطبی نکنید!
خطّی که معاویه ترویج میکرد...
قابل توجه یک عده افرادی که تا حرف می زنیم میگن دو قطبی نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی مستند از ۳ سال دولت خدمت در برابر ۸ سال دولت روحانی از زبان استاندار اصفهان ...
#دولتـمردمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرچم گنبد حرم امام حسین(ع) با حلول ماه ربیعالاول تعویض شد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔆 لیله المبیت در قاب نگاه امام خامنهای:
🔸سیزده سال در کنار پیغمبر در سختترین مواقف، علی ابن ابیطالب علیهالصّلاةوالسّلام ایستاد. بعد آن وقتی که سیزده سال رنج داشت به پایان میرسید، درست است که هجرت رسول اکرم هجرت از روی اجبار و ناچاری و زیر فشار قریش و مردم مکه بود، اما آیندهی روشنی داشت.
🔸همه میدانستند که این هجرت مقدمهی کامیابیهاست، مقدمهی پیروزیهاست. درست در آنجایی که یک نهضت از دوران محنت دارد وارد دوران راحتی و عزت میخواهد بشود، در همان لحظه که همه معمولاً تلاش میکنند زودتر خودشان را برسانند اگر بتوانند از مناصب اجتماعی چیزی را بگیرند، جایگاهی پیدا بکنند، در همین لحظه امیرالمؤمنین آماده شد تا در جای پیغمبر، در بستر پیغمبر، در شبی ظلمانی و تاریک بخوابد تا پیغمبر بتواند از این خانه و از این شهر خارج بشود.
🔸توی آن شب، کشته شدن آن کسی که در این بستر میخوابد، تقریباً قطعی و مسلّم بود. اینجور نبود که حالا چون من و شما قضیه را میدانیم، میدانیم که امیرالمؤمنین در آن حادثه به شهادت نرسید، بگوییم که آنجا همه میدانستند. نهخیر.
🔸مسأله این است که در یک شب ظلمانی در یک نقطهی معینی یک کسی بنا است کشته بشود، قطعی است. میگویند آقا، این آقا برای اینکه بتواند از اینجا خارج بشود، باید کسی در آن جا به جای او باشد تا جاسوسها که نگاه میکنند، احساس کنند کسی در آنجا هست. کی حاضر است؟
🔸این ایثار امیرالمؤمنین خود یک حادثهی فوقالعاده مهم است، اما زمان این ایثار هم بر اهمیت آن میافزاید. زمان کی است؟ آن وقتی که بنا است این دوران محنت بهسربیاید. بنا است بروند حکومت تشکیل بدهند، راحت باشند. مردم مدینه - یثرب - ایمان آوردهاند، منتظر پیغمبرند، همه این را میدانند. در این لحظه این ایثار را امیرالمؤمنین میکند. هیچ انگیزهی شخصی باید در یک انسانی وجود نداشته باشد تا اقدام به یک چنین حرکت بزرگی بکند.
💠 خطبههای نماز جمعه تهران ۱۳۶۸/۰۲/۰۸
ظاهرا حیاتش در دو قطبی سازی هست
حق امام جامعه است و باطل امثال این شیخ هستن که خلاف منویات امام جامعه عمل می کنن و از توهین به سردار سلیمانی هم ابا ندارن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖تفسیر سوره مائده آیه ۱۰۷ تجاوز وظلم به حقوق مردم
🆔https://eitaa.com/tafsir_gh
🔴 زدن دو بالِ پروازِ انقلابِ اسلامی
🔻 مقام معظم رهبری میفرمایند: "دو جناح برای این کشور مثل دو بالند، که کشور با این دو بال میتواند پرواز کند....بنده معتقد به اصولگراى اصلاحطلبم؛ اصول متين و متقنى كه از مبانى معرفتى اسلام برخاسته، با اصلاح روشها به صورت روزبهروز و نوبهنو" در اندیشه انقلابی مقام معظم رهبری دو جریان اصلاح طلبی و اصوالگرایی، دو بالِ پرواز هستند برای اوج گیری و رسیدن به قله آرمانهای انقلاب اسلامی. دشمن نیز این نکته دقیقِ عمیقِ رهبری را دریافته و برای زدن این دو بال طراحی و برنامه ریزی کرد و در حال پیاده سازی آن است.
🔻 آنچه بر سر جریان اصلاح طلبی در طول حدود 30 سال گذشته آمده است را همگان، کم و بیش اطلاع داریم. از موجِ نفوذ در شخصیت های برجسته و تبدیل کردن به جاسوس و مزدور گرفته تا فتنه انگیزی و در مقابل نظام ایستادن و باغی بر انقلاب شدن را ما در کارنامه این بال سیاسی نظام میبینیم.
🔹 آیا این اتفاقات بدون طرح و برنامه سرویس های دشمن و پادویی افراد غافل یا جاهل درون این جریان رخ داده است؟!!
🔻اما، حال نوبت زدن بال دیگر انقلاب اسلامی است یعنی جریان اصولگرایی(انقلابی). در طول سالهای گذشته، آهسته آهسته جریان انقلابی به واسطه پازل دشمن و بازیگری غافلین و جاهلین جبهه انقلابی ضعیف و ضعیف تر شده است. در طول این سالها، جریان انقلابی، بسیاری از بزرگان خود را یا از درون جبهه خود خذف کرده یا خنثی و بی اثر، مانند ناطق نوری، لاریجانی، حداد عادل، ولایتی، مرندی و دهها شخصیتِ شاخصِ انقلابی دیگر...
🔻 امروز نیز همین موج اخراج و تضعیف و خنثی سازی به شدت در حال فعالیت است تا:
1️⃣ عرصه سیاست گذاری و مدیریت را از دست شخصیت های شاخصِ عقلانیت محور خارج کند.
2️⃣ بزرگان و شخصیت های برجسته این جریان سیاسی را در عرصه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... کم اثر یا بی اثر کند.
3️⃣ آهسته آهسته جریان انقلابی را به سمت افراط در نگاه به انقلاب اسلامی هدایت کند. ( همانطور که جریان اصلاح طلبی را به سمت تفریط در نگاه به انقلاب اسلامی هدایت کرد)
▪️ در واقع دو بال سیاسی انقلاب اسلامی باید در منتهی الیه افراط و تفریط در برداشت از شاخصه های انقلاب حرکت کنند و جامعه را با این نگاه از انقلاب اسلامی دور و زده کنند.
4️⃣ جریان انقلابی را نیز مانند اصلاح طلبی در مقابل رهبری و انقلاب اسلامی قرار دهند تا مانند دو لبه یک قیچی بر علیه انقلاب وارد عمل شوند.
🔻 اینکه میبینیم در ماههای گذشته تخریبها، دوقطبی ها، توهین ها و ... بر علیه شخصیتهای شاخص انقلابی شدت گرفته و هر یک را به نوعی در حال اخراج از اردوگاه انقلابیگری قرار داده است بر اساس همین راهبردِ کلانِ دشمن است که متاسفانه برخی از شخصیتهای شاخص انقلابی و فعالانِ رسانه ای انقلابی نیز در حال تکمیل آن هستند.
✅ اگر امروز از خواب غفلت بیدار نشویم و در مقابل این طرح و برنامه دشمن قرار نگیریم قطعا در طول سالهای آتی شاهد فتنه ای مشاهد 88 اما از جنس جبهه انقلابیِ تهی شده از شخصیت های شاخص خواهیم بود.
✅ امروز را در یابیم که فردا دیگر جای جبران نیست...
▪️ در این پازل هم برخی تخریب و حذف جلیلی برنامه ریزی شده هم قالیباف. پس لطفا:
1- موضوع را به جلیلی و قالیباف محدود نکنید
2- موضوع را به انتخابات و پسا انتخابات تقلیل ندهید
🔻 عامه مردم هیچگاه در کنار افراط و تفریط قرار نگرفته اند. برای اینکه بتوانند مردم را منصرف از حمایت و پشتیبانی از دو بال سیاسی انقلاب اسلامی کنند یکی را به سمت تفریط سوق دادن و دیگری را به سمت افراط
▪️ برداشت تفریط گونه از آرمانهای انقلاب اسلامی و گرایش به وادادگی به غرب، شاخصه ای بود که به تفکر اصلاح طلبی تزریق شد و او را تبدیل به یک اپوزیسونِ انقلاب اسلامی کرد تا آنجا چنگ به صورت انقلاب و ولایت کشید...
▪️ نسخه پیچیده شده برای جریان انقلابی نیز از همین جنس است اما شالکه اش افراط است. افراط در برداشت از آرمانها و اندیشه های انقلاب اسلامی و تصویرسازیه چهره ای دگم، خشن، غیر منعطف، غیر عقلانی و ... برای نیروهای این جریان سیاسی...
🔻 نتیجه اش نیز میشود:
1- سیاست زدگی غیر عقلانی دو بال سیاسی انقلاب اسلامی
2- دور شدن مردم از حمایت و پشتیبانی جناح های سیاسی انقلاب اسلامی
3- کاهش مشارکت در انتخابات و خدشه بر مشروعیت انقلاب اسلامی در افکار عمومی
4- عبور از اندیشه های ناب انقلابی توسط مردم
5- استحاله از درون انقلاب اسلامی
🔻 مقام معظم رهبری میفرمایند: "در گذشته هم داشتیم، امروز هم داریم- انقلابیگری را با رفتار هیجانی اشتباه میگیرند، با حرفهای غیر مسئولانه اشتباه میگیرند؛ نه، انقلابیگری این نیست؛ انقلابیگری آن روحیهی اقدام صحیح، عازم، و جازم در جهت درستی است که با عقلانیّت برخاستهی از روحیهی انقلابیگری ترسیم شده"
▪️ امروز، گمشده جبهه انقلاب، فعالیت بر مدار همین شاخصه های تعیینی رهبری هست
🔻 مقام معظم رهبری میفرمایند: "جبههی انقلاب را گسترش بدهید، یارگیری کنید؛ حذف نکنید؛ صِرف اختلاف سلیقه و اختلاف نظر دربارهی فلان مسئله موجب طرد نشود. بعضی هستند که به اسلام و انقلاب و نظام اسلامی و به خیلی از خصوصیّاتی که شما به آن اهمّیّت میدهید معتقدند، در فلان مسئلهی خاص با شما موافق نیستند؛ این نباید موجب بشود که شما او را طرد کنید، از دایرهی انقلابیگری خارج بدانید. هر چه میتوانید جبههی انقلاب را گسترش بدهید، جذب کنید؛ البتّه منظورم جذب منافق نیست، جذب آدم بیاعتقاد نیست؛ جذب آدم معتقدی است که با شما اختلاف سلیقه دارد"
▪️ عده ای در جبهه انقلاب، اختلاف سلیقه و اختلاف نظر رو نفاق و بی اعتقادی تفسیر و تاویل کردند و بعد شروع کردن به خارج کردن اکثر شخصیتهای انقلابی از جبههی انقلاب، این مسیر رو هم تا اخراج تمام شخصیتها ادامه میدهند که جز چند چهره محدود، دیگر کسی در جبههی انقلاب باقی نماند. همه اینها رو هم با نام انقلابیگری و ولایتمداری انجام داده و میدهند.
▪️ ته این مسیر هم کاملا مشخصه که به سمت و سویی در حرکت هست
🔴 انقلابیگری نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَنَكْفُرُ بِبَعْضٍ نیست
🔻 اینکه در کلام رهبری بشنویم و بخوانیم: "ملّت باید با دولت همراه باشد، اتّحاد را حفظ کند؛ این منافات ندارد با انتقاد کردن یا حرف زدن یا مطالبه کردن؛ اینها اشکالی ندارد… قوای سهگانه هم باید با هم متّحد باشند -دولت، مجلس، قوّهی قضائیّه- باز این منافات ندارد با اینکه مجلس در قبال دولت به وظایف خودش عمل کند؛ به وظایف قانون اساسی عمل بکند؛ سؤال کند، مطالبه کند، بخواهد، قانونگذاری کند، استیضاح کند و امثال اینها."
🔻 و بر همین اساس و مبنا بگوئیم رهبری مجوز انتقاد و مطالبه گری را صادر کرده است اما بی توجه به شاخصه های انتقاد مطالبه گری که توسط رهبری بی توجه باشیم مصادق بارز نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَنَكْفُرُ بِبَعْضٍ است.
🔻 درست است که امام جامعه انتقاد و مطالبه گری از مسئولین را یک حق برای آحاد مردم، فعالین رسانه ای، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... به رسمیت شناخته اند اما برای این حق بیش از 57 شاخصه نیز تعیین کرده اند که هر فردی میخواهد وارد عرصه انتقاد و مطالبه گری از مسئولین شود باید این شاخصه ها را رعایت کند. شاخصه هایی مانند:
1- لحن مناسب داشتن:
"بسیاری از انتقادها هم بهجا است، منتها لحن انتقاد را خیلی تند نکنید"۱۳۹۸/۰۳/۰۱
2- موجب ناامیدی مردم نشود:
" اینکه ما به نحوی انتقاد بکنیم که آن شنوندهی انتقاد به تعبیر رایج بندِ دلش پاره بشود و بگوید «دیگر همه چیز از دست رفت، پدرمان درآمد»، اینجوری نباید انتقاد بکنیم؛ ما گاهی اوقات اشتباه میکنیم در کیفیّت انتقاد کردن و اینجوری کار میکنیم." ۱۳۹۷/۰۶/۱۵
3- منصفانه باشد:
"انتقاد کردن ضرر و ایرادی ندارد، منتها انتقادِ منصفانه باید باشد. انتقاد، به معنای ارائهی نقاط مشکل و راه حلّ آن نقاط و گشودن آن گرهها [است]." ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
4- مسئول و دستگاه را ناکارآمد نشان ندهد:
"انتقاد کردنِ صحیح و عاقلانه، غیر از حرف زدن به شکلی است که یک دستگاه را ناکارآمد نشان بدهند و ناموفق جلوه بدهند؛ چه حق باشد، چه ناحق، غلط است." ۱۳۸۵/۰۷/۱۸
5- سیاهنمایی نباشد:
"سیاهنمایی هنر نیست؛ اینکه برداریم همینطوری بیهوا، این دستگاه را، آن دستگاه را، این قوّه را، آن قوّه را بدون هیچ تمییزی محکوم کنیم؛ خب هر کسی، هر بچّهای هم میتواند سنگ دستش بگیرد شیشهها را بشکند، اینکه هنر نیست. هنر این است که انسان، منطقی حرف بزند، منصفانه حرف بزند، برای خاطر هوای نفْس حرف نزند، برای خاطر جهات شخصی حرف نزند، برای خاطر قدرتیابی حرف نزند، خدا را در نظر داشته باشد." ۱۳۹۶/۱۰/۰۶
6- پازل دشمن را تکمیل نکند:
" بیان انتقادی با کامل کردن پازل دشمن فرق میکند؛ با بدبین کردن مردم یا گستردن بدبینی در فضای عمومی کشور فرق میکند؛ باید واقعاً دلسوزانه باشد." ۱۳۹۰/۰۶/۰۲
🔻 و دهها شاخصه دیگر که هر منتقدِ ولائی و انقلابی باید آن را در حوزه انتقاد و مطالبه گری رعایت کند. رهبری حتی انتقاد معنا کرده اند و فرموده اند:
▪️" انتقاد معنایش این است که هر انسانی بنشیند عیارسنجی کند، ببیند نقطهی ضعف کجاست، نقطهی قوّت کجاست؛ بعد ببیند این نقطهی ضعف -اگر میتواند علّت یابی کند- به کجا برمیگردد، سراغ آنجا برود؛ یعنی آن ریشه را پیدا کند، اصل را پیدا کند. اگر این کار انجام شد، درست است؛ این همان چیزی است که انسان از جوان توقّع دارد؛ درست همان چیزی که جناحهای سیاسی به این چیزها عقیدهای ندارند. جناحهای سیاسی، یکباره، غالبی، خطکشی شده و بدون تمحیض در مسائل کار میکنند."
🔹 بله، معنی انتقاد، یک عیارسنجی کارشناسانه هست که در درونش هم نقطه ضعف هست هم قوت و هم راهکار، هم موجب تضعیف نظام نمیشود هم پازل دشمن را تکمیل نمیکند هم موجب ناامیدی و یاس مردم از کارآمدی مسئولین و دستگاهها و نظام نمیشود...
🔻 اینکه مدام دهان را باز کنیم و به بهانه اذنِ انتقاد و مطالبه گری توسط رهبری و بدون رعایت شاخصه های تعیینی ایشان در این حوزه صدر تا ذیل نظام را زیر سوال ببریم معنایش انقلابیگری و ولایتمداری نیست...
✍️ سید احمد رضوی
✨﷽✨
✅ اگر ولایت فقیه نبود ⁉️
در آن صورت میدیدیم که برخی رئیسجمهورها و خواص عافیتطلب و غربگرا با کشور و مردم چه میکردند.
🔺 امام بزرگوار فرموده بودند: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی به کشور نرسد. ولایت فقیه همان ولایت رسولالله است.
🔹 اگر ولایت فقیه نبود؟
۱- مهدی بازرگان، کشور را دو دستی تحویل منافقین، کومله، دموکراتها، لیبرالها و آمریکا میداد.
۲- بنیصدر ملعون با همراهی منافقین و آمریکا کودتا میکرد و حمام خون به راه میانداخت.
۳- خواص بیبصیرت و تمامیتخواه، ریاستجمهوری هاشمی را مادامالعمر میکردند، همانطور که اصرار زیادی بر این موضوع داشتند. اما مقام معظم رهبری مقابل این بدعت خلاف قانون ایستادند.
۴- محمد خاتمی کشور را بهطور کامل استحاله میکرد و مردم انقلابی را به دامن و فرهنگ غربی میانداخت. دیدیم که در پناه دولت او، اصلاحطلبان با تأسیس احزاب مخرب و روزنامههای زنجیرهای چه بلایی بر سر فرهنگ جامعه آوردند.
۵- مجلس ششم با تفکر ضد انقلابی خود، کشور را متلاشی میکرد. لوایح دوقلو، تحصن و نطقهای ضد انقلابی و پیشنهاد نوشیدن جام زهر از جمله اقدامات و باورهای آنها بود.
۶- محمود احمدینژاد کشور را به دیکتاتوری میکشاند و خود را بهجای نائب امام زمان به مردم سادهلوح قالب میکرد.
۷- حسن روحانی تحت عنوان مذاکرات هستهای، برجام ۱ تا ۷ را به تصویب میرساند و ضمن بلعیدن تمام ثروت کشور، آمریکا و غرب را بر ملت ایران مسلط میکرد و بهعبارتی کودتایی شبیه ۲۸ مرداد انجام میداد.
۸- خواص طرفدار ناطق نوری، او را در سال ۷۶ از صندوق رأی بیرون آورده و خاتمی را حذف میکردند، که حضرت آقا مقابل این اراده باطل و سناریوی آنها ایستادند و نگذاشتند که رأی مردم مصادره شود.
۹- فتنهگران نتیجه انتخابات سال ۸۸ را باطل و به مردم تحمیل میکردند و یک بدعت خطرناک را پایهگذاری میکردند.
۱۰- احزاب سیاسی اصلاحطلب، بهویژه خواص مذبذب، چندین مورد از انتخاباتهای گذشته را برای فتنهگری به تعویق میانداختند تا کشور دچار هرجومرج گردد.
۱۱- آمریکا و اروپا، غربگرایان را فریب داده و با تطمیع آنها، کشور را به گروگان میگرفتند و به انقلاب آسیب میزدند.
🔹 و حرف آخر اینکه مردم هنوز از اتفاقات پشت صحنه و خون دل خوردنهای ۳۵ ساله رهبری برای حفظ جان و مال و گشایش زندگی مردم و مقابله با دشمنان خارجی و برخورد با مسئولین منحرف و نفوذیهای داخلی مطلع نیستند.
🔺 ایکاش ارزش نعمت ولایت فقیه را، که بعد از حدود ۱۲۰۰ سال نصیب ملت ایران شده است، درک میکردیم.
۱۱ شهریور ۱۴۰۳
فرهادنیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔴 همه خوبن، دوقطبی نکنید!
خطّی که معاویه ترویج میکرد...
قابل توجه یک عده افرادی که تا حرف می زنیم میگن دو قطبی نکنید.
👤 استاد رحیم پور ازغدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ ویژه از بیانات رهبر انقلاب ایران، ایران امام رضاست
➕ بیانات قدیمی حضرت آیتالله خامنهای در جمع زائران حرم امام رضا علیهالسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اظهارات عجیب پناهیان
🔻 "مقابله با دوقطبی" اسم رمز مقابله با منتقدان دولت و رییس مجلس / برشی از اظهارات پناهیان در حضور قالیباف و پزشکیان: رسانه ها و روزنامه هایی که دوقطبی درست میکنند از کیهان تا اطلاعات، از جمهوری اسلامی تا هر روزنامه دیگری را تعطیل کنید
🔹 مشخص است که منظور خاص پناهیان از این اظهارات صرفا رسانه های منتقدی چون کیهان بوده چه آنکه روزنامه جمهوری اسلامی و اطلاعات به علت هم سویی با دولت از کوچکترین انتقاد هم خودداری می کنند.
🔹پناهیان اشاره کند که کیهان به چه دوقطبی دامن زده که حالا خواستار برخورد با آن است، آیا انتقاد به بازگشت فتنه گران به دانشگاه ها ایجاد دوقطبی است؟
🔹هر چند پناهیان خود در مقاطعی از دوقطبی سازان بوده است،اما گویی تواب شده و این اظهارات را پس از آن به زبان رانده،که پروژه شرکت سهامی دولت موسوم به "وفاق" منجر به سهمیه بندی وزارتخانه ها میان دو کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شد و دو طرف نیز از نتیجه کار راضی هستند.
🔹حال آنگونه که پیداست با یکدستی صورت گرفته، قرار است کوچکترین انتقاد به عملکرد کابینه از سوی رسانه های منتقد چون کیهان به اسم برخورد با دوقطبی سازی، با واکنش قضایی نیز مواجه شود.
🔻علیرضا پناهیان از قالیباف خواهش کرد که روزنامهٔ کیهان رو ببنده😐
جناب پناهیان علت این درخواست را ۲ دلیل ذکر کردند یکی دو قطبی سازی و دیگری نشر اکاذیب....
اما نکته ای خطاب به جناب پناهیان :
از بعد از انقلاب و در تاریخ انقلاب هیچ زمانی و هیچ فردی به اندازه شما در ایام انتخابات ریاست جمهوری بین افراد مذهبی دو قطبی سازی نکرد و نیروهای انقلابی را متحجر و یا افراطی نخواند ...
نشر اکاذیب ؟؟؟
شما هنوز یک سند محکم برای حرفتان ( آرزوی حاج قاسم عزیز برای ریاست جمهوری قالیباف) نیاوردید ...
آیا این مصداق نشر اکاذیب نیست؟؟؟
#پناهیان
#قالیباف
✍🏻محمد گودرزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌دوستان میگن پاسخ خزعبلات این یاوه گو رو بده!
❌حرفهای یک ناقص العقل که پاسخ نداره!
❌ فقط کودن ها خودفروخته ها و بی وجودها درخواست میکنن با دشمنی که در مقابلت سلاح به دست گرفته، با فضل و رحمت برخورد کن..🤦♂
✅یه سوال از آقامیری!
اگر دزدی به خانه ات زد به همسرت در مقابل چشمانت تعدی کرد و به فرزندانت آسیب رسوند و اموالت رو بُرد باز هم در مواجه با اون فرد توصیه به فضل و رحمت میکنی؟!! البته اگر خانوادت برات مهم باشن
❌سرزمین مسلمونها رو غصب کردند!زنان و کودکانشون رو کشتند و در زندان ها به ناموس مسلمان تجاوز کردند!دانشمندان هسته ای ما رو کشتند!مهمانمون رو در خانه ما کشتند!میفرمایید با فضل و رحمت برخورد کنیم؟🤦♂🤦♂احمق های درجه یک
❌اهانت به گوسفند هست اگه به این نادانها بگیم اندازه گوسفند هم نمیفهمن!
دیگه کار به مثال زدن از جنگهای پیامبر و امیرالمومنین(ع) نمیرسه!
.
♨️ علیرضا پناهیان در حضور قالیباف و پزشکیان در مشهد:
🔹رسانه ها و روزنامه هایی که دوقطبی درست میکنند از کیهان تا اطلاعات، از جمهوری اسلامی تا هر روزنامه دیگری را تعطیل کنید!!
✍جناب آقای پناهیان!
در این یکماه شاهد بودیم:
در قضیه رای اعتماد وزرای پیشنهادی به رهبری معظم نسبت دروغ دادند و سکوت کردید!
در مورد انتصاب فردی مثل ظریف با آن پیشینه مشخص و انتصاب غیرقانونی ایشان بواسطه دو تابعیتی بودن فرزندش سکوت کردید!
در مورد انتصاب وزرای حامی فتنه و اغتشاشات و افرادی که نامه نوشاندن جام زهر به رهبری را نوشتند دَم نزدید!
در انتصاب سخنگوی دولتی که جای جلاد و شهید را عوض کرد چیزی نگفتید!
به نیروی انتظامی ما هم توهین کردند و فقط نگاه کردید.
گفتند که قصد برگرداندن اساتید اخراجی به دانشگاه و همه ایرانیهای خارج از کشور اعم از معاند و غیر معاند به کشور را دارند باز هم سکوت کردید.
به دنبال رفع حصر سران فتنه هستند و فقط نگاه کردید!
درخواست تعطیلی و خفقان منتقدین دولت با این عملکرد را دارید؟!
عجب...!!!
نشست و برخواست با مسئولین ذائقه تان را تغییر داد یا ما دیر شناختیم؟
تداوم رویه غلط تهدید و ایجاد شکاف در جبهه انقلابی، باعث خواهد شد ناگفته ها مطرح شود...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا این صحبت های سید محمد حسینی رو گوش کنید
بعد دست به دست کنید برسه به گوش سید جواد هاشمی تا دیگه از این افاضات نکنه😏
🌹🇮🇷🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصل کلیپ را خودتان مشاهده کنید 👆👆👆