فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چرا رهبر جامعه نمیتواند مقابل اشتباهات ریاست جمهوری بایسته؟
پیغمبر به عنوان عیادت رفتند سراغ یکی از مسلمانها که مریض بود و شکایت داشت؛ لابد دردی، مشکلی، چیزی داشته. به پیغمبر گفت: «آقا! دلم میخواهد زودتر مرگم فرا برسد».
[پیغمبر فرمود:] آرزوی مرگ نکنید، دعا برای مرگِ خودتان نکنید؛ اگر شما آدمِ خوبی هستید، وقتی [شما] انشاءالله چند سال دیگر و جوانهایتان انشاءاﷲ شصت هفتاد سالِ دیگر زنده ماندید، طبعاً بر احسانِ خودتان خواهید افزود، کفهی حسنات خودتان را سنگین خواهید کرد. اگر این زندگیِ طولانی زحماتی دارد، مشکلاتی دارد، خطراتی دارد، این حُسن را هم دارد که اگر انسان اهل احسان باشد، اهل تقوا باشد، کفهی حسنات خودش را روزبهروز افزایش میدهد.
آمدیم و شما گناهکاری و مسلِم نیستی؛ اجلِ تو را عقب میاندازند تا تو عذرخواهی کنی. تُستَعتَب، یعنی همین که در دعاها هست: لَکَ العُتبیٰ؛عذرخواهی کردن، معذرتخواهی کردن. عمرت به تأخیر میافتد و این فرصت وجود دارد که انسان عذرخواهی کند. پس بنابراین، فرصتِ حیات فرصتِ خوبی است؛ مرگ را آرزو نکنید!
شرح حدیثی از پیامبر اعظم(ص) در ابتدای درس خارج فقه درباره فرصت زندگی - 1398/09/26
سالروز شهادت آیت الله دکتر محمد مفتح نماد وحدت حوزه و دانشگاه
27 آذر 1358
آیتالله دکتر محمد مفتح در سال ۱۳۰۷، در خانوادهای روحانی در همدان متولد شد. پس از فراگیری مقدمات، راهی قم شد و در محضر بزرگانی چون امام خمینی، علامه طباطبایی و .. استفاده نموده و خود مدرسی بزرگ در حوزه گردید.
ایشان در حالی که استادی بزرگ در قم بودند، پا به عرصه دانشگاه گذاشته و تا درجه دکترا ادامه تحصیل دادند. شهید مفتح که توطئه استعمار در جدا نگاه داشتن دو قشر دانشگاهی و روحانی، از هم را با تمام وجود احساس کرده بود، ایجاد وحدت میان این دو قشر مهم جامعه را وجهه همت خود قرار داد و در کنار آموزش و تدریس و تربیت نیروهای جوان به مبارزه با رژیم پهلوی پرداخت.
❇️ در سالهای ۱۳۴۰ تا ۴۲ سخنرانیهای او در شهرهای مختلف در روشن ساختن مواضع نهضت اسلامی و افشای چهره رژیم پهلوی بسیار مؤثر بود که با اطلاع یافتن ساواک ، این جلسات تعطیل و ایشان دستگیر و مورد آزار و اذیت ساواک قرار گرفت.
❇️محبوبیت و مقبولیت شهید مفتح در میان طلاب و دانشآموزان موجب شد که او را از آموزش و پرورش اخراج و در سال ۱۳۴۷، به نواحی بدآب و هوای جنوبی ایران تبعید کنند و بعد از سپری شدن مدت تبعید نیز از ورود ایشان به قم جلوگیری به عمل آمد و ایشان با اقامت در تهران به تدریس از دانشکده الهیات دانشگاه تهران مشغول شد.
❇️ایشان به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان امامت جماعت مسجد دانشگاه تهران را عهدهدار شد.
سخنرانیهای ایشان در مسجد دانشگاه تهران در ترغیب نسل روشنفکر و تحصیل کرده به اسلام اثر بسزایی داشت.
آیت الله مفتح همچنین در حسینیه ارشاد نیز به فعالیتهای تبلیغی و علمی میپرداخت و پس از تعطیلی این حسینیه بوسیله ساواک، ایشان با قبول امامت #مسجدجاوید در سال ۱۳۵۲ هسته دیگری از دانشجویان و روشنفکران را به دور خود جمع نمود. در آذر ۱۳۵۳ مسجد جاوید مورد هجوم ساواک قرار گرفت و شهید مفتح نیز دستگیر و زندانی شد.
یاد و خاطره نماز عید فطر سال ۱۳۵۷ که در قیطریه تهران و با استقبال بینظیر مردم تهران به امامت شهید مفتح انجام شد در تاریخ انقلاب همیشه میدرخشد.
❇️در خطبههای این نماز، شهید مفتح برای اولین بار نام #امام خمینی را آشکارا بر زبان جاری و رهبری امام را مورد تأکید قرار داد و روز پنجشنبه ۱۶ شهریور را به عنوان تجلیل از شهدای نهضت تعطیل اعلام کرد که زمینهساز راهپیمایی ۱۷ شهریور و وقایع جمعه سیاه گردید.
شهید مفتح با تشکیل شورای انقلاب از سوی امام به عضویت این شورا درآمد. سرانجام این شهید بزرگوار در روز ۲۷ آذر ۱۳۵۸، هنگام ورود به دانشکده الهیات، توسط عناصر گروهک تروریستی فرقان این خوارج معاصر هدف گلوله قرارگرفت و به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
❇️این روز به مناسبت فعالیت و مجاهدت این شهید بزرگوار در راه تحقق وحدت میان حوزه و دانشگاه، روز وحدت روحانی و دانشجو نامیده شده است.
📗کتاب مرتبط: حدیث عاشقی زندگی و مبارزات آیت الله مفتح .
📰مقاله مرتبط: سیری در مبارزات و مجاهدات سیاسی فرهنگی شهید مفتح شهید مفتح؛ مظهر وحدت حوزه و دانشگاه وحدت حوزه و دانشگاه
💐 هدیه به روح ملکوتی این عالم مجاهد و با بصیرت سوره مبارکه فاتحه و اخلاص همراه با صلوات تقدیم می داریم
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢بنده متن کامل برجام را "هزار بار" نخوانده ام اما نمیدانم چرا آقای خرازی که میگفت هزار بار خوانده، اطلاعاتش درباره بدیهیات وضع تحریم ها طبق متن برجام غلط بود...
♦️این سه دقیقه خلاصه بسیاری از انتقاداتی است که ما دلواپسان از همان ابتدا به این توافق ضعیف و پر اشکال داشتیم و تا امروز که واقعیت برجام مشخص شده، یک نفر از حامیان این توافق به آن پاسخ منطقی نداده است.
"امیرحسین ثابتے"
پ.ن:قابل توجه اقایان #روحانی و#لاریجانی !
🔍 #تبیین_و_تحلیل | جشن تشرف
🔻شرح و توضیح وظایف دینی نوجوانان تازه به بلوغ رسیده براساس پاسخ رهبر انقلاب به نامه یک دختر نوجوان درباره ورود به عرصه تکلیف الهی
🔸سنت جشن تکلیف از ابتکارات سیدبن طاوس است.
🔹نوجوان در ابتدای تکلیف باید با تشخیص داناترین مرجع مسائل دینیاش را یاد بگیرد.
🔸اسلام یکسری اصول و فروع دارد، نوجوان باید به فراگیری این موارد بپردازد.
🔹نوجوان باید با مطالعهی کتابهای مناسب، اعتقاداتش را مستحکم و اعمال خود را دقیقتر انجام دهد.
🔗 مطالعه متن کامل و ارسال نظر:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44398
17.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فرصت زندگی برای افزایش حسنات و عذرخواهی از گناهان
🔺 حضرت آیتالله خامنهای در ابتدای جلسه درس خارج فقه روز یکشنبه ۱۳۹۸/۰۹/۲۴ به بیان و شرح حدیثی از پیامبر اعظم صلیالله علیه و آله و سلم درباره فرصت زندگی پرداختند.
🔍 مطالعه متن کامل:
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44414
🔍 #پیشنهاد_مطالعه | علم، پایه پیشرفت همهجانبه کشور
👈 به مناسبت #هفته_پژوهش
🔻 از نگاه حضرت آیتالله خامنهای پیشرفت علمی، پایه و لازمهی قطعی پیشرفت همهجانبه و اقتدار یک ملت است و تنها با دستیابی به قدرت و اقتدار است که میتوان از هویت و حیثیت و استقلال و عزت یک ملت در مقابل زورگویان و مستکبرین حفاظت کرد و منافع ملی را حفظ نمود.
🔹️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR برای آشنایی هرچه بیشتر مخاطبان با نگاه رهبر انقلاب اسلامی به مقولهی علم و #پژوهش و #پیشرفت_علمی، در گزیده بیانات زیر ۲۰ جملهی برگزیده از ایشان دربارهی این موضوع را بازخوانی میکند:
🔍 مطالعه متن کامل و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44405
🔰 «ایرانِ عزیز» | #قزوین؛ بلند همت و سخاوتمند
🔻 رهبر انقلاب اسلامی: «مردم قزوین را، چه در قضایای انقلاب و چه در همهی حوادثِ بعد از انقلاب، مجموعهای از انسانهای وفادار و مؤمن یافتیم؛ مردمی متدیّن، دارای مناعت طبع، فداکار، سخاوتمند، اهل شرکتِ در کارهای بزرگ و کارهای خیر. شما جوانان اهل قزوین، شما دختران و پسرانی که در این فضای اقلیمی و فرهنگی تنفّس و رشد میکنید، به این سابقهی کهن تکیه کنید.» ۸۲/۹/۲۵
🔺 سالروز سفر رهبر انقلاب به استان قزوین در آذرماه ۱۳۸۲ خورشیدی
📥 نسخه چاپ:
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=31663