📸 افتتاح صحن «امام حسن مجتبی(ع)» در حرم رضوی
🔹تولیت آستان قدس رضوی همزمان با شب میلاد کریم اهل بیت(ع) از تغییر نام یکی از بزرگترین صحن های حرم مطهر رضوی به نام امام حسن مجتبی (ع) خبر داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | قرآن کتاب زندگی است
🔺️ رهبر انقلاب: اگر آحاد بشر قواعد زندگی را با قرآن تطبیق بکنند، سعادت دنیا و آخرت نصیب آنها خواهد شد.
@dars_akhlaq.mp3
12.29M
📢 #کلیپ_صوتی
💐🎙 #مقام_معظم_رهبری
🍃🔻 موضوع 🔻🍃
زیبا ترین تحلیل درباره صلح حضرت امام حسن علیه السلام
🌹 بسیار زیباست
بیش از اینکه از #صلح_امام_حسن بگوییم باید از تحمیلکنندگان صلح سخن بگوییم. چه شد که سازشطلبها غلبه پیدا کردند؟ نتیجه صلح چه شد؟ سازشگرها از گندم ری خوردند؟
به منتقدانی که بحث افتخاری راپی میگیرند صریح میگوییم دراین قبری که برسر آن فاتحه میخوانید هیچ مرده ای نیست آب درهاون میکوبید
#غربگدایان_اشرافی باید پاسخگوی ۸ سال فرصتسوزی، اشرافیگری، تاراج ثروت ملی، برجامزدگی، رانتخواری وتخریب اقتصاد، فرهنگ وایمان واعتقادات مردم باشند
شخصیت و زندگانی امام حسن علیه السلام.mp3
10.17M
#کلیپ_صوتی
🔻موضوع: 🔻
💢شخصیت و زندگانی امام حسن مجتبی علیه السلام
🎤حجت الاسلام والمسلمین دکتر #رفیعی
✅ عناصر لازم برای حوزه علمیه به عنوان قاعده جمهوری اسلامی
✅ ۲-تهذیب
🔻 نمونهی عینی برای تاثیر عنصر تهذیب
📍تاریخچهی حوزههای علمیه و سرگذشت شگفتانگیز علمای بزرگ و اسلاف درخشان ما، حامل تجربههای بسیار زیادی در این زمینه است که تهذیب چهقدر اثر میگذارد.
🔰نزدیکترین تجربهیی که ما در اختیار داریم، وجود همین شخصیت عظیمی است که امروز دنیا را به خود متوجه کرده است.
🔸امام(ره) مدرّسی منزوی در قم بودند. درسشان در مسجد سلماسی که داخل یک کوچه - نه در مرکز حوزه - قرار گرفته بود، ارایه میشد. خانهی ایشان هم در انتهای همان کوچه واقع شده بود؛ یعنی برای رفتوآمد به مسجد محل درس که روزی دوبار انجام میگرفت، حتّی احتیاج به دیدن خیابان نداشتند و طبیعتاً همیشه مسیر خانه به مسجد و مسجد به خانه را طی میکردند. ایشان علی الظاهر منزوی بودند؛ ولی در حقیقت مدرّسی بزرگ و قطبی جذاب برای طلاب و فضلای جوان و سرشار از خصلتها و صفات خوب به شمار میآمدند.
🔹اعتقاد من این است که اخلاص و صفای باطن و رابطهی معنوی و پیوند مستحکم بین قلب او و خدای مقلبالقلوب، موجب شد که این مرد بتواند از انزوای ظاهری خود خارج شود و دست نیرومندی برای دگرگون کردن بنیاد ارزشهای مادّی در سطح جهان شود...
🔸... هرچند ما نقش ملت ایران را در انقلاب، نقش اول و درجهی یک میدانیم، اما چه کسی این ملت را اینگونه هدایت کرد؟ چه کسی اینهمه سرچشمه را در آنها به جوشش در آورد و اینهمه استعداد را زنده کرد؟ آیا غیر از آن روح بزرگ و آن انسان عظیم، کس دیگری بود؟
🔹عظمت کار او، به ارتباطش با خدا و تهذیب نفس او برمی گردد. امام(ره) یک انسان مهذب بود. دشمنان داخلی و خارجی او نیز این ویژگی را قبول داشتند و اعتراف میکردند که او آدم مؤمنی است.
🗓۱۳۶۸/۰۳/۲۲
📌کانال رهبر حوزه ها
🔻با دقت این عکسها نگاه کنید...
روحانی با ترساندن مردم از رقیب رای آورد ولی هر بهانهای که با آن مردم را میترساند بدترش را بر سر مردم آورد!
حالا اینها که میخواستند مشتی باشند بر دهان دلواپسان کجای این کشور زندگی میکنند، بنزین سه هزار تومانی میزنند؟ دلار ۱۶ هزار تومانی را از نزدیک دیدند؟
پراید ۹۰ میلیونی میخرند؟
سکه ۵ میلیونی چهطور؟
راستی از برجام چه خبر، آمریکا تحریمها را به طور کامل لغو کرد!؟
🔻امام خمینی (ره):
ما از اینجا خواهیم رفت،هیچ شکی نیست
من زود تر شما هم بعدا میرید
باید فکر این را بکنیم حالا که رفتیم اونجا از ما پرسیدن که
شمایی که رئیس جمهور بودی برای مردم چه کردید؟
شمایی که وزیر بودید چه کردید؟
شمایی که وکیل بودید چه کردید؟
🌺 ولادت کریم اهلبیت مبارک باد
🔹امام خمینی (ره): امام حسن- سلام اللَّه علیه- آن قدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمانشان روی چه نقشه دارد عمل میکند، با خیالهای کوچکشان، با افکار ناقصشان در مقابلش میایستادند و غارتش کردند و اذیتش کردند.
📆 ۱۸ تیر ۱۳۵۸
🔴 #انتخاب_سخت_تر l میلاد کریم اهل بیت (ع) مبارک
🔻رهبر معظم انقلاب:
🔹 « گاهی شهید شدن، آسان تر از زنده ماندن است. آدم های اهل معنا، اهل حکمت و دقت، خوب درک می کنند گاهی زنده ماندن و زندگی کردن و در یک محیطی تلاش کردن، به مراتب مشکل تر از کشته شدن و شهید شدن و به لقا خدا پیوستن است....امام حسن(ع) این سخت تر را انتخاب کرد»
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷 #کانال_اساتیدانقلابی= کانال #مرجع و جامع ترین کانال تحلیل سیاسی با حضور نخبگان سیاسی، اساتید محترم دانشگاه
#صلح_امام_حسن
🔻به نظرتان این سخنان از کیست؟‼️
🔹در مدائن، امام مجتبی «ع» مردم را در مسجد شهر جمع کرد و وقایع را برای آنها توضیح داد. خیانتها را گفت و افرادی را که در صحنه جنگ با دشمن، خیانت کرده بودند، معرفی کرد. رو به مردم کرد و اتمام حجت کرد. به مردم گفت: آیا برای ایثار و فداکاری و جانبازی و دادن خون، که برای شما عزت دنیا و آخرت است، آماده هستید؟ فرمود: اگر بایستید، خداوند شما را یاری می کند و ما پیروز میشویم و اگر آمادگی نداشته باشید، دنیای شما توأم با غم و اندوه و آخرت شما با مشکلات زیادتری توأم خواهد بود.
🔹مردم چه جوابی به امام حسن «ع» دادند؟ گفتند: ما میخواهیم زنده بمانیم و زندگی کنیم. ما آمادگی برای جنگ و فداکاری نداریم. این پاسخ مردم در مسجد مدائن در محضر فرزند رسول خدا و عقب نشینی از صحنه فداکاری و ایثار بود که دست روی دست گذاشتن امام مجتبی «ع» را رقم زد.
♦️👈آنچه بعد به نام #صلح لقب گرفت، چیزی بود که به دست مردم، در مدائن حاصل شد و نه به دست امام مجتبی در کوفه. ایثار مردم و فداکاری مردم و جهاد ميتوانست سرنوشت دیگری را رقم بزند. ❗️❗️
#مقدمهای_بر_تاریخ_امامان_شیعه
[سخنرانی در سال ۱۳۵۶]
انتشارات مرکز تحقیقات استراتژیک
صفحه ۲۰۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫نفوذ عرفان کاذب یوگا در بین نوجوانان!!
🎥اسماعیل منصوری لاریجانی محقق و نویسنده عرفان اسلامی
/فرق و ادیان
#یوگا
#معنویت_کاذب
⛔️ گونهشناسی مردم کوفه در زمان امام حسن(ع) و تطبیق آنها بر جامعه ما
🔺 مردم کوفه در زمان امام حسن مجتبی (ع) را می توان به چند دسته تقسیم کرد :
1️⃣ #امویان:
که بهعنوان ستون پنجم و نفوذی دستگاه معاویه در کوفه عمل میکردند و از سران اینها میتوان عمربنسعد و عَمروبنحُریث را نام برد.
2️⃣ #خوارج:
کسانی که فقط به درگیری با سپاه شام میاندیشیدند؛ البته نه از نگاه و رویکرد امام حسن(ع)؛ بلکه براساس مبانی خود در تکفیر اهل شام. اینها خود را از امام حسن(ع) هم اتقلابیتر میدانستند و شمربنذیالجوشن و شَبَثبنرِبعی از سران این گروه بودند. اینها برای حضرت هزینه درست میکردند و شاید بتوان گفت که نقش این گروه در تحمیل صلح بر امام حسن(ع) زیاد بود. عجب اینکه آنها در ادامه کار بهسمت معاویه چرخیدند!
3️⃣ #شکاکها:
کسانی که فریب خوارج را خورده بودند؛ اما هنوز در سلک آنها درنیامده بودند. اگرچه که مخالفتی از اینها سرنمیزد، اما قابل اعتماد نیز نبودند.
4️⃣ #الحمراء:
که حدود بیستهزار جنگجوی تازه همسلمان و غیرعرب بودند و بهدلیل ناآشنایی با معارف حقیقی اسلام، بهراحتی گول می خوردند. همین ها بودند که در ماجرای همراهی امام حسن(ع) و قضیه عاشورا، بهنفع امویان حرکت کردند واز روی نا آگاهی به دشمنان ائمه(ع) پیوستند .
5️⃣ #شیعیان:
مردمانی بابصیرت که پابهرکاب حضرت، آماده جنگ و مبارزه بودند ولی تعدادشان اندک بود .
🔺 حال نوبت آن است که از تاریخ درس بگیریم:
اگر معاویه را نماد «دشمن خارجی» بگیریم، شاید بتوان راهبردها و راهکارهای او را بر حرکات دشمنان مختلف نظام اسلامی تطبیق کرد. برخی را از عاقبت تقابل با خود میترسانند و برخی دیگر را با تطمیع و تهدید از میدان بهدر میکنند.
♦️نیروهای داخل جامعه هم شامل همان تقسیمبندی بالا هستند:
🔸«نفوذیها» که دل در گرو دشمن دارند و پازل دشمن در داخل کشور را تکمیل میکنند.
🔹خوارج که همان انقلابینماها هستند که همیشه دچار افراط و تفریط می شوند و با تند روی ها ی خود برای انقلاب هزینهسازی میکنند.
🔸شکاکها که تحت تاثیر شایعات فضای مجازی و کمکاری نیروهای انقلاب و احیاناً خلاف کاری های انقلابینماها یا نفوذیها قرار می گیرند و نسبت به اصل نظام و کارآمدی آن تردید می کنند .
🔹الحمراء را شاید بتوان بر افرادی تطبیق کرد که هم شور و هیجان و قدرتعمل دارند ولی مطالعه کافی ندارند لذا فهمشان از مبانی انقلاب و اسلام، بهاندازه کافی نیست. به همین دلیل باید به آنان آگاهی و بصیرت لازم را داد؛ وگرنه خدایناکرده ممکن است فریب بخورند و جزء ریزش های انقلاب شوند .
🔸و نهایتا انقلابیون مؤمن و با بصیرت ، که به آرمان های انقلاب وفادارند و با فهم درست از تحولات داخلی و بینالمللی، همواره پای کار انقلاب مانده و با همه سختیها و مشقتها، کار انقلاب را پیش بردهاند.
🔺 #نتیجه : تاریخ چیزی جز برآیند این نیروها بر هم نیست. پس هرگاه مؤمنان انقلابی که متناظر بر شیعیان مخلص دوران امام مجتبی(ع) هستند، به وظایف خود عمل کنند و با شکست توطئه نفوذیهای دشمن و انقلابینماها، سایر طیفهای جامعه را به خود جذب کنند و آنها را هدایت کنند، قاعدتا میتوان آینده جامعه را آیندهای مطلوب و تضمینشده دانست؛ آنچنانکه در دوران انقلاب اسلامی، این اتفاق رخ داده است.
✍دکتر امیر حمزه مهرابی
#بازنشر
⁉️متن سوال👇👇
چرا میگویند مقام امام حسن (ع) از امام حسین (ع) بالاتر است، مگر همهی ائمه اطهار (ع) نور واحد نیستند؟
✅پاسخ : 👇👇
🔮👈: چنان چه اشاره نمودید، ائمهی اطهار (ع) همه نور واحد هستند و به جز امیرالمؤمنین علیهالسلام هیچ کدام بر دیگری فضیلتی ندارند، بلکه آن چه در این زمینه بیان میگردد، بر شمردن ویژگیهای منحصر به فرد هر یک از آنها وجودهای مبارک و شریف است که آن ویژگی در مابقی وجود ندارد. به عنوان مثال:
- تنها امامانی که مادرشان نیز از معصومین میباشد، امام حسن و امام حسین علیهماالسلام هستند.
- تنها امامانی که از نزدیک پیامبر اکرم (ص) را درک نمودهاند، حضرت علی (ع) و امام حسن و امام حسین (ع) هستند.
- تنها امامانی که به غیر از مقام ولایت و امامت، مقام «حاکم» را بالفعل داشته و بر مسلمین حکومت کردهاند، حضرت علی و امام حسن (ع) هستند.
- تنها امامانی که به ضرب شمشیر خونشان بر زمین ریخته شده و به شهادت رسیدهاند، حضرت علی و امام حسین (ع) هستند.
- تنها امامی که به حکومت جهانی میرسد، حضرت مهدی عجالله تعالی فرجهالشریف میباشند.
- و ... .
از ویژگیهای منحصر به فرد امام حسن (ع) نسبت به امام حسین (ع) که گاه از آنها با واژههای «فضیلیت» یا «مقام» نیز یاد میشود، میتوان به موارد ذیل اشاره نمود:
- در عین حال که هر دو امام در قید حیات بودند، امام حسن مجتبی (ع) وارث بلافصل حضرت امیرالمؤمنین(ع) بودند.
- در همان دوران، امام حسن مجتبی (ع) بر امام حسین (ع) – امامت داشتند. لذا امام حسین (ع) در زمان امامت ایشان – هر چند خود معصوم و امام بالقوه بودند – اما مطیع امر مولا و امام زمان خویش بودند.
- علم امامت، از حضرت علی به امام حسن و از ایشان به امام حسین علیهمالسلام رسیده است.
اما در عین حال همهی آنها انسان کامل، معصوم، امام و نور واحد هستند و هر کدام اگر در زمان و شرایط دیگری بود، همان کاری را انجام میداد که آن امام انجام داده است.
#بازنشر
⁉️ پرسش : آیا صلح امام مجتبی(ع) با معاویه مورد تایید امام حسین(ع)نیز بوده است؟
✅ پاسخ : 👇👇👇👇
شماری از مورخان و محدثان کوشیدهاند تا دو شخصیت متفاوت از این دو برادر به دست دهند. تبلور این گرایش نادرست، درباره عقیده آنها درباره مساله صلح، بدین گونه است که گویی امام حسین(علیه السّلام) به صلح اعتقادی نداشته و در این باره به برادر خود اعتراض کرده است. مبنای این سخن نیز این است که امام حسین(علیه السّلام) طرفدار مشی پدر بوده در حالی که امام حسن(علیه السّلام) راه جنگ را نمیپسندیده است؛ اما از گزارشات تاریخی بر میآید که امام مجتبی(علیه السّلام) موافق جنگ بوده و این در سخنان آن حضرت آشکار است.
از امام حسین(علیه السّلام) نقل شده است که در اعتراض به برادر گفت: «اُعِیذُکَ بِاللهِ اَنْ تُکَذِّبُ عَلِیّاً فِی قَبْرِهِ وَ تَصَدَّقْ مُعَاوِیَهَ»(1)؛ (به خداپناه میبرم از این که علی را در قبر تکذیب کرده و معاویه را تصدیق کنی!)، از مدائنی نیز نقل شده است که حسین(علیه السّلام) از پذیرفتن صلح امتناع کرد، تا آن که برادرش با وی سخن گفت.(2) در برابر این ادعا، شواهد نقلهایی وجود دارد که نشان میدهد امام حسین(علیه السّلام) نیز راهی بهتر از صلح نمیشناخته و مردم را به اطاعت از برادرش دعوت می کرده است.
الف: سیره عملی امام حسین(علیه السّلام) عدم اعتنا و بیتوجهی به سخنان و اقداماتی بوده که ضمن آنها کوشیده شده تا وی را درباره موضع برادرش به مخالفت کشانده و او را به عنوان رهبر شیعیان عراق معرفی کند. او تا پایان زندگی امام حسن(علیه السّلام)، در کنار آن حضرت بوده و همانند او در مدینه زیست. حتی پس از شهادت برادر نیز، طی یازده سال همان موضع را داشت. این سیره نشان میدهد که او هیچ گونه مخالفتی با مساله صلح نداشته است.
ب: زمانی که شیعیان افراطی از موضع صلح ناراحت شدند، به سراغ امام حسین(علیه السّلام) آمده و از او خواستند تا رهبری آنان را در دست گیرد. علی بن محمد بن بشیر همدانی میگوید: «همراه سفیان بن ابی لیلی به مدینه آمدیم و بر حسن بن علی(علیهما السّلام) وارد شدیم در حالی که مسیب بن نجبه و عدهای دیگر نزد او بودند. من به او گفتم: السلام علیک یا مذل المومنین. امام فرمود: «سلام بر تو: بنشین من مذل المومنین نیستم، بلکه معز المومنینام. من از صلح چیزی جز حفظ جان شما را نمیخواستم ...»، او میافزاید: «ما به سراغ برادرش امام حسین(علیه السّلام) رفتیم و او را از آنچه [امام] حسن(علیه السّلام) گفته بود آگاه کردیم. امام حسین(علیه السّلام) فرمود: «صَدِّقْ اَبُو مُحَمَّد، فَلْیَکُنْ کُلُّ رَجُلٍ مِنْکُمْ حِلْساً مِنْ اَحْلَاسِ بَیْتِهِ مَادَامَ هَذَا الْاِنْسَانُ حَیّاً فَاِنْ یَهْلِکُ وَ اَنْتُمْ اَحْیَاءٌ رَجَوْنَا اَنْ یُخَیِّرَ اللّهَ لَنَا وَ یُوْتِنَا رُشْدَنَا وَ لَا یَکِلْنَا اِلَی اَنْفُسِنَا»(3)؛ (برادرم راست میگوید، هر یک از شما تا وقتی این شخص [معاویه] زنده است پلاس خانه خود باشد [تا ببینیم چه میشود؟] اگر او مرد و شما زنده بودید امیدوارم که خداوند آن را برای ما پیش آورد که رشد ما در آن باشد و ما را به خود وانگذارد).
امام در برابر شخص دیگری که از وی خواسته بود تا دست به قیام بزند، فرمود: «اَمَا اَنَا، فَلَیْسَ رَاْیِی الْیَوْمَ ذَلِکَ، فَالْصِقُوا رَحِمَکُمُ اللهُ بِالْاَرْضِ وَ اکْمِنُوا الْبُیُوتَ وَ اَحْتَرِسُوا الظَّنَّهَ مَادَامَ مُعَاوِیَهَ حَیّاً»(4)؛ (اکنون عقیده من چنین نیست. خدای شما را رحمت کند، تا هنگامی که معاویه زنده است در خانههاتان بمانید و از کاری که به شما ظنین شوند پرهیز کنید).
اشاره امام به زنده بودن معاویه، نشانگر آن است که امام نیز به شرایطی که منجر به مساله صلح شده واقف بوده است. معاویه در این تحلیل نقش محوری داشت. به هر روی، پس از آن که ماجرای صلح به پایان رسید، دو برادر هر دو کوفه را ترک کرده و به مدینه بازگشتند.(5)
✅ امام حسن مجتبی علیه السلام:
🔹 أنَا الضَّامِنُ لِمَنْ لَمْ یَهْجُسْ فِی قَلْبِهِ إِلَّا الرِّضَا أَنْ یَدْعُوَ اللَّهَ فَیُسْتَجَابَ لَهُ.
🔸کسی که در دلش هوایی جز خشنودی خدا خطور نکند، من ضمانت می کنم که خداوند دعایش را مستجاب کند.
کافی(ط-الاسلامیه) ج ۲ ، ص ۶۲، ح ۱۱
🌟
با خداوند همزبان شو؛ هر وقت صدایش کنی، درخواستت را میشنود...
🔺️ رهبر انقلاب: در وصیت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) به امام حسن مجتبی(علیهالسلام) این معنا وارد شده است: خدای متعال بین خودش و تو، واسطهای، فاصلهای و حجابی قرار نداده است. هر وقت با خدا شروع کنید به سخن گفتن و عرض نیاز کردن، خدای متعال صدا و درخواست شما را میشنود. با خدا همیشه میشود همزبان شد، و گفتگو کرد.
🌷 #مواعظ_رمضانی
🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌🔹🖌
🖌🔹
🔹
✅زیارت آل یس:
✴️زیارت آل یس زیارتی است که مقام معظم رهبری از بین تمام زیات های حضرت برای این سخنرانی انتخاب نمودند.
❇️زیارت حضرت بقیة الله الاعظم ( ارواحنا له الفداء) معروف به زیارت آل یس.
🔹زیارت آل یاسین در کتابهای مهم حدیثی و دعایی نقل شده است و به تصریح برخی علما، از بهترین زیارتهای امام زمان( عجل الله تعالی فرجه الشریف) است و میتوان در همه اوقات آن را قرائت کرد.
🔹 راوی نقل مشهور این زیارت ابو جعفر محمد بن عبدالله حمیری قمی است که در اواخر دوران غیبت صغری میزیسته و مکاتبات متعددی از او با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نقل شده که از جمله آنها توقیعی است که زیارت آل یاسین را در بر دارد.
سندهای این زیارت صحیح و معتبر بوده و در مجموعه های مهم حدیثی و دعا نقل گردیده است .
🔹جمع کثیری از شیعیان به خواندن این زیارت و دعای بعد از آن مداومت دارند و در چهله های مختلف از طریق این زیارت به حضرت تقرب میجویند.
🔹این زیارت با ۲۳ سلام آغاز شده است:
سلام اول به آل یس (عترت پاک پیامبر صلی الله علیه و آله) و سلام های بعدی هر یک با القاب و عناوین خاص حضرت مهدی (علیه السلام) می باشد. سپس با اظهار و اقرار به اصول اعتقادی صحیح و گواه گرفتن امام بر آنها و تجدید عهد وفاداری نسبت به اولیای دین، زیارت به پایان می رسد.
✴️ از بین فرازهای سلام نخست زیارت، سخنان رهبر معظم انقلاب امروز با این سلام به حضرت آغاز گردید:
⚜السَّلامُ عَلَيْكَ يا بَقِيَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ⚜
سلام بر تو اي بجا مانده خدا در زمينش
اینکه تمام مردم جهان و اهل زمین، بدانند خداوند در بین شان باقیمانده ای دارد که نزد خلق باز میگردد و بساط ظلم و جور را بر میچیند.
🔹ایشان پس از آغاز با این فراز و خواندن فرازهای اولیه زیارت شریف، سخنان خویش را اینگونه ادامه دادند:
✴️دنبالهی این زیارت شریف آلیاسین،
🔅 عاشقانه🔅 است:
✨«السّلام علیک حین تقوم، السّلام علیک حین تقعد، السّلام علیک حین تقرأ، و تبیّن و...» تا آخر.
🔹به تعبیر رهبری، این فراز ها عاشقانه هستند. عاشق زمانی که حالات معشوق خود را ببیند، لحظه لحظه از شوق معشوق خود مدهوش می شود که تک تک حالات او را از نظر میگذراند:
قربانت شوم آقاجان زمانی که می ایستی، می نشینی، رکوع و سجود میکنی و.....
هیچ عشق و دلبستگی در عالم بالاتر از عشق میان مولا و عبد نیست.
🔹عبدی که اینگونه مولای خویش را خطاب قرار میدهد، کسی در ساحت مولایش اینگونه سخن بگویند در واقع بیشترین عشق را در عالم تعریف میکند.
📌ادامه دارد....
🔴شجاع ترین چهره تاریخ اسلام !
🔹من معتقدم امام حسن مجتبى شجاعترین چهرهى تاریخ اسلام است.
ایشان حاضر شد خود را و نام خود را در میان دوستان نزدیکش، فداى مصلحت واقعى کند و تن به صلح دهد، براى اینکه دیدبانى اسلام و حفاظت از قرآن و هدایت نسلهاى آیندهى تاریخ را در موقع خود انجام دهد.امام خامنه ای
💚#مهمترین_کمک_به_همسر از منظر امام #خامنه_ای
💠 مهمترین کمک به همسر، این است که سعی کنید همدیگر را #دیندار نگه دارید. مراقب باشید همسرتان خطای دینی نکند. این مواظبت هم به معنای دیده بانی و پاسبانی نیست. این مراقبت، #مراقبت_اخلاقی است. مراقبت مهربانانه و مراقبت پرستارانه است. اگر چنانچه #خطایی از همسرتان دیدید، آن را باید با شیوه بسیار لطیف و #عاقلانه.ای در او از بین ببرید، ویا با #تذکر ویا با بعضی از #مراعاتها نسبت به یکدیگر. شما هر کدام نسبت به هم #وظیفه دارید. باید همت خود را متمرکز کنید. زن ومرد میتوانند روی هم اثر بگذارند.
⏰٧٩/٨/٣⏰
🔴 مسجد طراز انقلاب اسلامی👇
@masjedetarazz
افشاگری/اخبارداغ/اسلام ناب!👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ارزش صلح امام حسن مجتبی(ع) از زبان رهبر انقلاب
امام خامنهای: "حقیقت را باید همه بفهمند و بدانند که صلح امام مجتبی(ع)، همانقدر ارزش داشت که شهادت برادر بزرگوارش، امام حسین(ع) ارزش داشت و همانقدر که آن شهادت به اسلام خدمت کرد، آن صلح هم همانقدر یا بیشتر به اسلام خدمت کرد."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب اسلامی:
زیارت شریفه آل یاسین، عاشقانه است.