eitaa logo
جهاد تحول و تبیین
2.2هزار دنبال‌کننده
55.2هزار عکس
43.1هزار ویدیو
885 فایل
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است. همراه ماباشید
مشاهده در ایتا
دانلود
💢دهن‌کجی مدیران سیما و توسکا به رهبری؟ 🔹مسابقه های تلویزیونی روبیکیو که در تلویزیون و اپلیکیشن روبیکا و برنامه های مختلف به صورت همزمان برگزار می‌شد، در اردیبهشت ۹۸ با تذکر صریح رهبری تعطیل شد؛ اما پس از یک سال پخش آن از شبکه‌های مختلف سیما از سر گرفته شده است! 🔸۴ اردیبهشت۱۳۹۸|رهبر انقلاب:باید فرهنگ کار و تولید و تلاش را ترویج دهیم و روحیه انتظار برای ثروت بادآورده را از بین ببریم و روشهایی شبیه بخت آزمایی را ترویج نکنیم که دستگاههای مختلف از جمله صداوسیما باید متوجه این معنا باشند 🔹۱۱ آذر۱۳۸۳|تذکری که ،سال‌ها قبل رهبر انقلاب درباره مسابقات تلویزیونی به مدیران سیما داده داده بودند: «ممکن است بگویند این ‌کار ترویج علم است. ترویج علم را از یک راهِ بهتر بکنید؛ این راه ضرر دارد. عده‌‌ای که این گونه مسابقات را نگاه می‌کنند، بی‌منطقی به ذهنشان می‌آید. این کار منطقی ندارد که مثلاً بنده بدانم انجیل عربی است یا یونانی است یا لاتینی است بعد بگویند حالا که شما دانستید، این پانصد هزار تومان یا فلان مبلغ مال شما! این کار معنی ندارد...».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسن جون!!!!! مخاطب این باید ها خودتی گلم!!!!!😏 به جای حرف زدن کار کن!!!!😠
بسم الله الرحمن الرحیم طرح ضیافت قرآنی نکات قرآنی روز هفدهم جزء هفدهم 1. يهوديان اهل‌كتاب نسبت به مشركان و نيز عوام يهود، آگاه بودند و تورات را مي‌خواندند و مي‌دانستند كه پيامبران گذشته فرشته نبودند. خداوند از مشركان مي‌خواهد از اهل‌كتاب جوياي حق باشند و اين سبب نزول آيه ۷ سوره انبیاء است؛ اما سبب نزول مفهوم عام آيه را به خود مقيد نمي‌كند. مفهوم عام آيه به لزوم رجوع جاهلان به عالم در مسئله‌ای است كه نمي‌دانند. بنابراين اينكه اهل‌بیت مي‌گويند ما اهل ذكر هستيم و اينكه فقیهان به اين آيه استدلال مي‌كنند تا لزوم تقليد از مجتهد را اثبات كنند، با تكيه بر مفهوم عام آيه است. 2. واژۀ «حَصِید» در آیۀ 15 سوره انبیاء به معناي «محصود» يعني زراعت و گياه چيده‌شده و قطع‌شده و برزمين‌افتاده است يعني مشركان آن‌چنان هلاك شدند كه همچون گياهان دروشده و له‌شده و برزمين‌افتاده شدند. 3. . آيۀ 23 انبیاء بر پرسش از مجرمان در جهنم دلالت می‌کند؛ درحالی‌که برخي ديگر بر پرسش نکردن دلالت می‌کند، آری در جهنم پرسشی به شیوه معهود و پاسخ زبانی نیست و این اعضا و جوارح آنان است که پاسخ می‌دهند. افزون بر اين، هر موقفي از مواقف قيامت، وضعیت خاص خود را دارد و در موقعی منم است سخن گویند و در موقع دیگر مجاز نباشند. 4. آیات 30 تا 35 سوره انبیاء دارای اعجازهای علمی فراوان است:در آيۀ 30 اشاره شده که زمين در گذشته به كرات آسماني پیوسته بوده و سپس جدا شده؛ و نیز هر موجود زنده‌اي در روي زمين ازآب است؛ آيۀ 32 به وجود جو بر بالاي زمين اشاره دارد، در آيۀ 33 به مدار داشتن هريك از كرات آسماني اشاره ‌دارد، در آيۀ 35 فنا شدن هر انسان را بیان می‌کند. 5. در آيۀ 37 مي‌فرمايد: «انسان از عجل آفريده شده». یعنی نوع انسان شتاب‌زده آفريده شده‌ است مانند اینکه مي‌گويند فلاني از خواب آ‌فريده شده؛ يعني بسيار مي‌خوابد. 6. آيۀ 47 بیانگر نهادن ترازوي قسط و عدالت در روز قيامت براي سنجش اعمال انسان‌هاست؛ در روايات، انسان‌هاي كامل همچون پيامبران و امامان به عنوان ترازو معرفی شده‌اند، زیرا انسان‌هایی متعادل هستند و دیگر انسانها هرقدر به اعمال و صفات آنان نزدیک باشند، از مقام بالاتري برخوردار است. 7. چنان‌كه در گذشته اشاره شد، واژۀ «اَب» در زبان عربي براي عمو نیز به كار مي‌رود؛ ازاین‌رو منظور از «أَبِیهِ» در آيۀ 52 - با توجه به روايات و دلايل ديگر - عموي حضرت ابراهيم به نام «آذر» است. 8. فعل «لَأَکیدنَّ» در آیۀ 57 از «كيد» گرفته شده كه به معناي تدبير و نقشه‌كشي پنهاني بر ضد دیگری است. این فعل متكلم وحده است؛ و با «ل» و «ن» تأكيد ثقيله، تأكید شده، یعنی: «بی‌گمان من در مورد بت‌‌هاي شما نقشه‌كشي و چاره‌جويي خواهم کرد». 9. طبق آيۀ 63 حضرت ابراهیم می‌گوید: بت بزرگ بت‌های دیگر را درهم شكسته است روشن است که این کلام بدین معنا است که اگر اين بت‌ها سخن مي‌گويند، پس لابد بزرگشان چنين كاري كرده. ثانیاً نوعي الزام است كه در قالب خبر بيان شده؛ يعني هركس به الوهيت بت‌ها اعتقاد داشته باشد، بايد بت‌ها را جان‌دار و اثرگذار بداند و بپذيرد كه ممكن است بت بزرگ، بت‌هاي ديگر را ازبین برده باشد. 10. امام صادق(ع) فرمود: «وقتی خداوند به آتش فرمود سرد شو، دندانهای حضرت ابراهیم از شدت سرما به هم میخورد» آری هیچ دری بسته نیست چون خداوند هم سبب ساز و هم سبب سوز است. "استاد اسدی نسب"
🏳بمناسبت‌احیای‌اولین‌شب‌مبارک‌قدر 🏳و نزول ملائکةالله بر ولی‌الله‌اعظم/۱ 💠امام خمینی ‼️تاریخ باید سرمشق ما باشد و ما وقتی که تاریخ را نگاه میکنیم، تحولاتی که پیدا شده است در اسلام و در مسلمین، هر جا که قوّت ایمان در کار بوده است نصرت با آنها همراه بوده است. تعلیمات نبی اکرم این است که با قدرتهای معنوی، شما میتوانید پیش بروید. آن قوه‌های معنوی که پشت سر مسلمین بود و ملائکة‌الله که قدرت معنوی بود موجب شد که مسلمین در کمتر از نیم قرن بر همۀ معمورۀ دنیا سلطه پیدا کنند. ما باید از تاریخ عبرت بگیریم! ۵۸/۱/۳۱ ‼️ما از خدا میخواهیم که با آن جنود غیبیه که دارد و با آن ملائکة‌الله به ما کمک بفرماید لکن شرط این است ما به عهد خود باقی باشیم؛ عهدی که با اسلام داریم؛ حفظ اسلام، حفظ کشور اسلامی، حفظ نوامیس اسلامی. ما باید این توجه را هیچ وقت از خود بیرون نکنیم! ۶۰/۹/۱۱
🔴 اخراجی‌های عصبانی(ردصلاحیتی‌های اصولگرا و اصلاح‌طلب مجلس دهم) دوباره دست به کارشدند و بجای پرداختن به مشکلات مردم مثل افزایش نجومی خودرو و مسائل معیشتی امروز طرح بدون اولویت و البته مبهم اصلاح آئین نامه برای انتخاب حقوقدانان شورای نگهبان رو در دستور قرار دادند! ‏رادیو فرهنگ همیشه جلسه علنی مجلس رو پخش زنده میکنه، میتونید این جلسات رو گوش کنید و ببینید بعضی از نماینده‌ها چه طور وقت و هزینه بین المال رو صرف انتقام‌های سیاسی خود می‌کنند! مجلس دهم = خسارت
خدمت آن‌هایی که خیلی برای تمسخر و تحقیر ارتش عجله دارند و با بیگانگان همصدا شده‌اند؛ ۹۰ کشته و زخمی فقط در یکسال در تمرین‌های نظامی اربابتون، اون رو هم مسخره می‌کنید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴جزئیات پروتکل بازگشایی مساجد در شب‌های قدر ♦️«رئیسی» معاون وزارت بهداشت:در برگزاری مراسم‌های شب قدر باید مراسم با یک ظرفیت محدود و ترجیحاً در فضای باز برگزار شود. ♦️حداقل فاصله از طرفین، پشت سر و جلو حداقل یک متر است. ♦️شرکت‌کنندگان در مراسم شب‌های قدر باید از ماسک و دستکش استفاده کنند و مهر، جانماز و قرآن را همراه خود ببرند. ♦️اگر فضای برگزاری مراسم سربسته بود، حداکثر از یک‌ چهارم فضا استفاده شود. ♦️حداکثر زمانی که برای برگزاری شب‌های احیا گذاشتیم، دو ساعت است.
⭕️ کریمی قدوسی ♨️ در و دولت سیزدهم اگر دستان پنهان فتنه ونفوذ ازاقتصاد کشورقطع وسیاستهای کلی نظام محقق شود، آنگاه ملی جهش خواهد کرد وبه آرامش طولانی مدت دست میابد و حذف چهار صفر از پول ملی آثار مثبت خود را نشان میدهد.
روزمان را با آغاز کنیم ✅🔰دستور کاربردی قرآن برای فرصت سازی مومنین [سوره إبراهيم (14): آيه 28 ] أَ لَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ بَدَّلُوا نِعْمَتَ اللَّهِ كُفْراً وَ أَحَلُّوا قَوْمَهُمْ دارَ الْبَوارِ (28) آيا به كسانى كه نعمت خداوند را به كفر تبديل كردند و قوم خود را به سراى هلاكت در آوردند نگريستى؟ ❇️🔰امام خامنه ای در دیدار جمعی از مداحان اهل بیت علیهم‌السلام ۱۳۹۳/۰۱/۳۱ اگر جلسه‌ی مذهبی ما و خوانندگی و مدّاحی ما یا منبر ما به این نتیجه منتهی بشود از پای منبر، بی اعتقاد به آینده و ناامید از آینده بلند شوند، ما این فرصت را هدر داده‌ایم و کفران کرده‌ایم این نعمت را؛ اگر از پای منبر ما یا مدّاحی ما مردم درحالی بلند شوند که هیچ‌گونه آگاهی نسبت به وضع خودشان و وظایف خودشان پیدا نکرده باشند، ما این فرصت را از دست داده‌ایم؛ اگر خدای نکرده جلسات ما، جلسات وحدت‌شکن باشد، این فرصت را از دست داده‌ایم؛ اگر کیفیّت حرف زدن ما یا مضمون حرفهای ما جوری باشد که دشمنان ما را در هدفهایشان موفّق بکند، ما این نعمت الهی را - بَدَّلوا نِعمَتَ اللهِ کُفراً -تبدیل کرده‌ایم به نقمت؛ این را باید مواظب بود، باید مراقب بود. بارها ما گفته‌ایم، برای آدمهای آگاه و مطّلع از اوضاع جهان و جهان اسلام هم این مثل روز روشن است که امروز اختلافات مذهبی در میان مسلمانان، یک وسیله و برگه‌ای است در دست دشمنان ما. یک شمشیر در دست دشمنان ما، همین اختلافات مذهبی است. علنی کردن اختلافات، صریح کردن مخالفتهای اعتقادی، به زبان آوردن مطالبی که کینه‌ها را برمیافروزد، یکی از وسایلی است که دشمن ما از آن بیشترین استفاده را دارد میکند. حالا [اگر] ما جوری عمل بکنیم که این مقصود دشمن برآورده بشود، این «بَدَّلوا نِعمَتَ اللهِ کُفراً» است. در جلسات نباید کینه‌ورزیهای مذهبی را زیاد کرد؛ این را چقدر باید تکرار کرد؟ بارها تکرار کرده‌ایم؛ بعضی حاضر نیستند [گوش کنند].