🔴 *نکاتی از سفر پوتین به ایران*
۱. رئیسجمهور روسیه در سالهای اخیر، رویه سفرهای خارجی را به صورتی تنظیم کرده بود که مستقیم و بدون هیچ استقبال فرودگاهی به دیدار سران میرفت اما *این بار با تشریفات اعلام شده از سوی ایران، مراسم کاملا با مدیریت طرف ایرانی و با طراحی تهران برگزار شد.*
۲. وزیر نفت ایران به عنوان رئیس کمیسیون مشترک ایران و روسیه به استقبال پوتین در فرودگاه رفت و *رئیس جمهور روسیه که معمولا اجازه استقبال فرودگاهی نمیدهد (۲۰ روز قبل در ترکمنستان از هواپیما پیاده شد و مستقیم سوار خودروی خود شد) روی فرش قرمز توقف کرد و با وزیر نفت مشغول گفتگو شد.*
۳. سپس پوتین خلاف سفرهای قبلی خود و البته همانند روسای جمهور دیگر کشورها که*پس از ورود به فرودگاه مستقیم نزد رئیس جمهور میروند، *مستقیما از فرودگاه راهی نهاد ریاست جمهوری شد تا با رئیسی گفتگو کند. دقیقا مطابق پروتکلی که در کاخ کرملین اجرا شد.*
۴. روسای جمهور ایران و روسیه پس از یک ساعت ملاقات خصوصی، به مذاکرات در حال قدم زدن در حیاط دفتر ریاست جمهوری ادامه دادند و پوتین خلاف پروتکل همیشگی، *در خودروی رئیس جمهور ایران سوار شد و همراه یکدیگر (نه با ماشین شخصی رئیس جمهور روسیه) به ملاقات رهبر انقلاب رفتند.*
۵. تشریفات دفتر رهبری کاملا متناسب با دیدار یک مقام عالی از ایران با مقام خارجی طراحی شدهبود. *قرار گرفتن پرچم ایران به تنهایی و همچنین رعایت فاصلهی پروتکلی برای کرونا در زمان سخنرانی رهبری، یکی از نمادهای جدی این دیدار بود.*
۶. رهبری در دیدار با پوتین، *بسیار قاطع و از جایگاه یک شریک راهبردی صحبت کردند* و راهبردهایی را نیز برای پیشبرد منافع ملی طرفین، خطاب به طرف روسی مطرح کردند. به نظر میرسد روسیه همانطور که در سوریه تبدیل به نیروی هوایی ایران شدهبود، در شرایط گذار نظم بینالمللی هم نقشی مهم دارد.
۷. پوتین در پایان اجلاس آستانه و برگزاری نشست خبری با حضور بیش از ۱۵۰ خبرنگار، عکاس و تصویربردار از سراسر دنیا، *با همراهی رئیسی از نمایشگاه فرشهای نفیس ایران بازدید و در ضیافت شام رئیس جمهور کشور شرکت کرد.*
۸. مناسبات ایران و روسیه در موقعیت خاصیه و مدتیه این سفرهای دیپلماتیک حواشی و ماجراهایی پیدا میکنه،
نگاه دقیق و روایتِ میدانی از آنچه میگذره میتونه تحلیل بهتری از شرایط بده
خیلی بهتر از هشتکهای زبان بدن
✍ با این اوصاف قماش معاند ، مخالف ، منافق ، سلطنت طلب و سرسپرده خارج نشین و دنباله داخل نشینشان یعنی جماعت لیبرال افساد طلب غرب و آمریکا پرست واداده و ولنگار وطن فروش اما وطن پرست نمای پر سر و صدایی که در سفر رئیسی به روسیه در شرایط کرونایی با کولیس متراژ میز دیدار رییسی با پوتین را اندازه گیری و آنرا سند محکمی در مستعمره روسیه شدن ایران جار زده و میزنند ، احیانا حرفی در این خصوص ندارند ؟
احیانا از فرط اینهمه تناقض ، تعارض ، نفاق ، حب به آمریکا و غرب و حقد به روسیه نمی ترکند ؟
✍ آیتالله بهجت (ره) :
وقتی دل مؤمنی را شاد كنید، خدا از لطف، مَلکی را خلق میکند که آن مَلک، شما را از بلاها و تصادفات و ... حفظ میكند.
این که میبینید در برخی تصادفات بعضیها محفوظ میمانند در حالی که به نفر کناری آنها آسیب وارد میشود به سبب این است که آن شخصِ محفوظ مانده، در مسرّت اهل ایمان نقش داشته است.
📚 برگی از دفتر آفتاب، ص ١٨۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نعمت با رزق چه فرقی داره؟
ایا کسانی که پولدار تر هستن؛رزقشون زیادتره؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اشاره رهبری به آینده جهان
تا زنده ایم رزمنده ایم تا زنده ❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(( نسخه خلاصه شده ))
عنوان کلیپ : من کی هستم؟
(فرزند آدم ع یا میمون ؟)
(کیفیت 360 15.4mb)
نگاهی متفاوت به مقوله حجاب
طباطبایی امام جماعت مسجدالمهدی عج شهرستان خاش استان سیستان و بلوچستان
⭕️ اردوغان: خطر قحطی در جهان را برطرف کردیم
🔻رئیس جمهور ترکیه روز جمعه با اشاره به توافق روسیه و اوکراین درباره انتقال غلات گفت که ترکیه در رفع خطر گرسنگی میلیاردها انسان به ایفای نقش پرداخت...!!!
چقدر هم که توانسانهارو دوست داری!! با بمباران ،جدیدت تو شمال عراق!!!
رهبری نبود شماهیج کاره بودید!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | بَلای جوجه کلاغهای ایرانی بر سر #صدام !
⁉️ چرا مکان جلسات #جنبش_عدم_تعهدها تغییر کرد؟
_________________________
🗓 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ۳۰تیر سالروز شهادت شهید #عباس_دوران
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اشاره رهبری به آینده جهان
📸 دیدار رئیس جمهور با اقشار مختلف مردم اراک
گزارش تصویری:
https://hawzahnews.com/xbPrH
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
مباهله یعنی - @ostad_shojae.mp3
12.74M
#تلنگری
☀️ #مباهله یعنی؛ أظهر من الشمس است که؛
علی (ع) جانِ پیغمبر (ص) است!
تمـــامِ پیغمبر (ص) است!
پس چگونه شد؟
چه شد؟
چرا شد؟
💥 کــــه حق کسی را غصب کردند که تمامِ محمّد (ص) بود؟
#استاد_شجاعی 🎤
#حجتالاسلام_میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اصلا کجای قرآن از حجاب حرف زده 🤔
بگو تا حرفت را باور کنم ؟؟!!
زن تازه مسلمان آمریکایی جوابتو میده😳
خوب گوش کن تا قانع شدی برا دیگرانم بفرست👌👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 اجرای «سلام فرمانده» در بینالحرمین کربلا
اجرای #سلام_فرمانده با حضور مطرحترین خوانندگان این سرود از #ایران و #عراق و #لبنان.
تمام بینالحرمین مملو از جمعیت حاضر برای اجرای این سرود عظیم بود.
#ابوذر_روحی
🔰 پلاک | از محنت تا عزت
👈🏼 از مجموعه پوستر «شهدای انقلاب اسلامی»
🔻 رهبر انقلاب: «هواپیماهای دشمن شهر ایلام را بمباران میکردند، مردم میرفتند این بیابانها و جنگلهای اطراف، بعد که تمام شد برمیگشتند. اما شهر را ترک نکردند، ایستادند. در زیر همین بمبارانها و شرائط سخت است که یک نخبهی نابغهای مثل #شهید_رضایی_نژاد تربیت میشود... این دانشمند جوان دورهی کودکیاش را در همین شرایط، در ایلام گذرانده.» ۱۴۰۰/۸/۳۰
🌷 سالروز شهادت دانشمند هستهای، شهید داریوش رضایینژاد
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://khl.ink/f/4916
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 رهبر انقلاب: حادثه ترور دانشمندان هستهای نباید فراموش شود!
🔹یکم مرداد سالروز شهادت #داریوش_رضایی_نژاد مروری بر صحبتهای رهبر انقلاب #امام_خامنه_ای در مورد #ترور دانشمندان هستهای: تشکلهای دانشجویی در قضیه ترور نخبگان علمی کم عملی نشان دادند، این حادثه نباید فراموش شود!
🌴مباهله جبهه آرایی حق در برابر باطل
🔹در مورد مباهله چند نکته شایان ذکر است.
1⃣. مسئله مباهله
مباهله در ۲۴ ذیحجه سال نهم هجری در مدینه رخ داده ا.ست. آيه ۶۱ سوره آل عمران در این مورد نازل شده است:
"فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنفُسَنَا وَأَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ"
2⃣. اهمیت مباهله
آیت الله جوادی آملی در اهمیت مباهله می فرمایند:
از غريب ترين ايام زندگي ما ايام #مباهله است. خيلي از ما عالمانه حرف ميزنيم و عوامانه فكر ميكنيم در نتیجه آن اركان ولايت را تقريباً از دست ميدهيم در حالی که آن اجزاي غير ركني را خيلي محترم ميشمريم مانند اول ذيحجه که سالروز ازدواج وجود مبارك حضرت امير با فاطمه زهرا(سلام الله عليهما) است اينها جزء واجبات غير ركني است.
🔹 #غدير جزء واجبات ركنی امامت است، #مباهله جزء واجبات ركنی ولایت است ، با سالروز ازدواج فرق ميكند. در حالی که نه رسانهها از او نام ميبرند و نه حوزهها خبري هست!
آن وقت آن مسائل واجبات غير ركني را خيلي دامن ميزنيم، آنها هم واجب هست اما مثل اجزاي نماز است لکن حمد و سوره كجا، ركوع و سجود كجا؟! حمد و سوره واجب غير ركني است اما ركوع و سجود واجب ركني است.
3⃣. جریان مباهله در طول تاریخ
مباهله در ۲۴ ذیحجه نهم هجری باقی نماند. در طول تاریخ طرفداران جبهه حق از این روش استفاده کردند. نمونه زیر که در روز عاشورا رخ داده، خواندنی است:
تاريخ نگار اهل سنّت، طبري به سند خود اين گونه روايت ميكند: روز عاشورا يكي از افراد سپاه ابن زياد به نام يزيد بن معقل از دشمنان سيّدالشهداء عليه السلام، به برير بن خضير كه از علماي قرآن شهر كوفه و از ياران حضرت بود ميگويد: ميبيني كه خدا چه روزگاري را براي تو رقم زده است؟
برير پاسخ داد: آن چه خدا براي من پيش آورد، سعادت و نيك بختي است و آن چه براي تو پيش آمده، شقاوت و بدبختي است.
يزيد بن معقل گفت: دروغ ميگويي! تو پيش از اين نيز دروغ گو بودي. آيا به ياد داري زماني كه در قبيله بني لوذان اين دروغها را به عثمان ميگفتي و معاويه را گمراه و گمراه كننده و علي بن ابي طالب را پيشواي حق و هدايت ميپنداشتي؟
برير گفت: گواهي ميدهم كه اعتقاد و نظر من همين است كه تو گفتي.
يزيد بن معقل چون ميدانست او به ولايت امير مؤمنان علي عليه السلام ايمان دارد، گفت: من نيز گواهي ميدهم تو از زمره گمراهان هستي.
برير گفت: آيا حاضري مباهله كني و بعد مبارزه كنيم؟
يزيد بن معقل گفت: آري!
آن گاه هر دو حركت كردند و قبل از مبارزه دست به دعا برداشتند و دروغ گو را لعنت كردند و از خدا خواستند كه كسي را كه بر حق است، بر ديگري كه باطل است، چيره گرداند و بعد مبارزه آغاز شد و برير، يزيد بن معقل را كشت.(ناگفتههايي از حقايق عاشورا،علي حسيني ميلاني، ص ۱۷۵)
4⃣. جهاد ترکیبی بودن مباهله
مباهله جبهه آرایی حبهه حق در مقابل جبهه باطل است. دو مولفه اصلی جهاد یعنی: تلاش مضاعف و در مقابل دشمن بودن، در مباهله وجود دارد. مباهله از جهتی که جان را به مخاطره می اندازد، جهاد نظامی است و از جهتی که تقابل اراده ها و شناخت ها است، جهاد تبیینی می باشد. بنابراین میتوان گفت مباهله جهاد ترکیبی است.
5⃣. انقلاب اسلامی و مباهله
مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی ایران را مصداقی از مباهله میدانند؛
«همانگونه که در قضیهی مباهله در صدر اسلام، همه ایمان در مقابل همه کفر قرار گرفته بود، امروز نیز در جمهوری اسلامی ایران، همه ایمان در مقابل کفر قرار گرفته است.»
شرط کافی پیروزی در مباهله از نظر مقام معظم رهبری"صفای معنوی" است: «همانگونه که در آن زمان صفای معنوی پیامبر (ص) و خاندان ایشان توانست دشمن را از میدان خارج کند، امروز هم ملت ایران با اقتدار معنوی خود، دشمن را از میدان خارج خواهد کرد."
#مباهله
#جهاد_تبیین
#انقلاب_اسلامی
#موسی_سلیمانی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔰حرف روز
🔻بیحجابی؛ معضل امنیتی یا پدیده اجتماعی؟!
تجربه نشان داده که با شروع تابستان، برخی تحرکات در فضای حقیقی و مجازی بر سر حجاب آغاز میشود. اگر محتوای تولیدشده در بسترهای مختلف مجازی و رسانهای را تحلیل محتوا کنیم، میتوان دو رویکرد در تحلیل علت بیحجابی احصاء کرد. عدهای معتقدند که بیحجابی و شکلگیری پویشهای بیعفتی وجه امنیتی داشته و با هدف نرمالیزاسیون جامعه، در تقابل با نظام و با هدف براندازی شکل گرفته است. این نگاه گزارههای بسیار قابل اعتنایی نیز دارد؛ مدیریت ضدانقلاب و سوار شدن آن بر این موج در فضای مجازی و حقیقی نکتهای غیرقابلانکار و کاملاً مشهود است؛ اما عدهای بیحجابی در برخی اعضای جامعه را فاقد کنش گری اجتماعی و سیاسی و حاصل تغییر سبک زندگی و یک پدیده اجتماعی بهحساب میآورند و پاسخ برای رفع آن را نه امنیتی، بلکه اجتماعی میدانند.
پذیرفتن هر یک از این رهیافتها، نحوه مواجهه با پاسخگویی به این پدیده را نیز دگرگون میکند. اگر بیحجابی را یک موضوع امنیتی بدانیم به آن نیز پاسخ امنیتی خواهیم داد و اگر آن را یک معضل اجتماعی بدانیم، قطعاً نحوه مواجهه با آن تغییر میکند. به نظر میرسد خطکشی مشخصی نمیتوان انجام داد؛ چرا که ما در شرایط حاضر با درهم تنیدگی پدیدهها مواجهیم؛ یعنی یک موضوع ممکن است با اینکه اقتصادی محسوب شود، اما همزمان رنگ و بوی اجتماعی یا سیاسی و یا ... به خود میگیرد که به زبان ساده میتوان آن را ژلهای شدن پدیدهها در عصر حاضر دانست. ژلهای شدن و در هم تنیدگی پدیدهها در شرایط فعلی نحوه مواجهه با آنها را سخت میکند. در موضوع بیحجابی نیز اینگونه است؛ آیا باید با آن امنیتی برخورد کرد؟ یا نگاه اجتماعی داشت؟ و یا نگاه ترکیبی؟!
همه این موضوعات، این رسالت را برای دستگاههای فرهنگی و متولیان اجتماعی ایجاد میکند که برای مواجهه با پدیدهای مانند بیحجابی باید به دنبال یک سند و یا دستورالعمل جامع بود؛ قطعاً در این سند جامع، مسائل زیادی باید لحاظ گردد؛ از نحوه مواجهه امنیتی گرفته تا شیوه تعامل با سبک زندگی، پیوستهای رسانهای، اجتماعی و ...
نکته مهم اینکه؛ اتخاذ چنین رویکردی میتواند موجب جلوگیری از موجسواری برخی خناسان فضای مجازی و رسانهای مانند متولیان کمپینهای بیعفتی در این شبکهها گردد.
✍ #یعقوب_ربیعی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi