sharh-doa-roozhaye-mah-e-ramezan-mojtehedi_sharh-doa-rooz-aval-ramezan_24.mp3
2.03M
🌺شرح دعاهای ایام ماه رمضان🌺
#شرحدعایروزبیستوچهارمماهمبارک
و احکام، ویک نکته اخلاقی شیرین
#آیتاللهمجتهدیتهرانی
⚘اللهمّ إنّي أسْألُكَ فيه ما يُرْضيكَ وأعوذُ بِكَ ممّا يؤذيك وأسألُكَ التّوفيقَ فيهِ لأنْ أطيعَكَ ولا أعْصيكَ يا جَوادَ السّائلين
⚘خدايا من از تو ميخواهم در آن، آنچه تو را خوشنود كند و پناه مى برم به تو از آنچه تو را بيازارد و از تو خواهم توفيق در آن براى اينكه فرمانت برم و نافرمانى تو نکنم اى بخشنده سائلان.
#التماس_دعا
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
🌹حرف زدن با امام زمان ع🌹
✨مرحوم آیت الله میلانی میفرمودند:
هر روز بنشینید یک مقدار با امام زمان درد و دل کنید.
خوب نیست شیعه روزش شب شود و شباش روز شود و اصلاً به یاد او نباشد.
بنشینید چند دقیقه ولو آدم حال هم نداشته باشد، مثلاً از مفاتیح دعایی بخواند، با همین زبان خودمان سلام و علیکی با آقا کند.
با حضرت درد و دلی کند.
🌟آیت الله بهجت می فرمود:
بین دهان تا گوش شما کمتر از یک وجب است.
قبل از اینکه حرف از دهان خودتان به گوش خودتان برسد، به گوش حضرت رسیده است.
او نزدیک است، درد و دلها را میشنود.
با او حرف بزنید و ارتباط برقرار کنید.
در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور
نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم،
به هر حال چه کنم؟
📜حضرت در جواب ایشان نوشتند:
🖇«إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک»
لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم.
📗بحارالانوار/ ج53/ ص306
🌸🍃ألـلَّـھُـمَــ عجِّلْ لِوَلـیِـڪْ ألفَـرَج🍃🌸
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
632415_690.mp3
1.48M
#دعای_ربّنا
با صدای زیبا و ملکوتی قاری نوجوان سید علیرضا موسوی...
#التماسدعایفرج
ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّل لِوَلِيِّكَ ٱلْفَرَج وَٱلْعَافِيَةَ وَٱلنَّصْرَ
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
#افطاری
یا رب نظری بر من سرگردان کن
لطفی به من دلشدهی حیران کن
با من مکن آنچه من سِـزای آنم
آنچه از کرم و لطف تو زیبد آن کن
#طاعاتوعباداتشمامقبولحق
#التماسدعا
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
عطرِظهورِمولا
🔆نگین آفرینش 📌طول عمر امام زمان : دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که ممکن است انسان سال های بسیا
🔆نگین آفرینش
📌قرآن کریم در مورد حضرت نوح میفرماید :به راستی ما نوح را به سوی قومش فرستادیم پس 950 سال در میان آن ها درنگ کرد .
📌امام باقر فرمود :در صاحب این امر
(مهدی )چهار سنت از چهار تن از پیامبران است ....و از عیسی سنتی دارد و آن این که می گویند او مرده است در حالی که او زنده است .
📌در تورات سفر پیدایش باب پنجم آیات 5 تا 32 آمده:
تمام ایام آدم که زیست نهصد و سی سال بود که مرد ....جمله ایام (انوش )نهصد پنج سال بود که مرد ...و تمامی ایام قینان نهصد و ده سال بود که مرد ..پس جمله ایام (متوشالح )نهصد و شصت و نه سال بود که مرد .....
بنابراین تورات صریحا به وجود افرادی با داشتن عمر های طولانی بیش از نهصد سال اعتراف می کند .
#نگین_آفرینش_یک ( قسمت 6⃣
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
#روایت_قدس
🔹 نسبت بیت المقدس و امام عصر عجّل الله تعالی فرجه الشریف(بخش اول)
🔺پیروزی امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف بر سفیانی و هم پیمانان وی
🔹در هنگام که غضب خداوند و خشم مهدی عجّل الله تعالی فرجه الشریف و سپاهیانش بر سفیانی و هم پیمانان وی فرو میبارد، نشانه ها و معجزات الهی به دست مهدی عجّل الله تعالی فرجه الشریف آشکار میشود. سختی و تیره روزی به سفیانی و حامیانش روی میآورد و به بدترین شکل شکست میخورند.
🔹سرانجام، سفیانی به دست یکی از سپاهیان امام مهدی عجّل الله تعالی فرجه الشریف دستگیر می شود و طبق نقل روایات، در کنار دریاچه طبریه یا در ناحیه ورودی قدس به هلاکت می رسد.
🔹 مسجدالأقصی، واقع در شهر مذهبی بیت المقدس مسجدی است که از دیرباز تاکنون مورد توجه مسلمانان و دیگر ملت ها است.
🔹 بیت المقدس از جمله شهرهای مهم جهان است و به پرستشگاه انبیا معروف و نام های دیگر ش اورشلیم و ایلیا است.
🔹قدس شهری است که بر سر کوهی نهاده و آب ندارد؛ مگر از باران و برستات ها چشمه های آبست، امّا به شهر نیست و گرد شهر بارویی حصین است، از سنگ و گچ، دروازه ها آهنین، نزدیک شهر هیچ درختی نیست و...»(۱)
🔹«مقدسی» جغرافی دان معروف قرن چهارم هجری در وصف این شهر می نویسد: «در میان شهرهای فلسطین بزرگ تر از آن نیست. بسیاری از قصبه ها از آن کوچک ترند چون اصطخر، قاین، فرما. نه سرد بسیار و نه گرم است...» و جغرافی دان مشهور دیگری نیز در کتاب مهم خود «ممالک و مسائل»، از این شهر وصف زیبایی نموده است.
🔹«بیت المقدس، شهری بلند و خوش است بر سر کوهها و هر که خواهد آنجا رود به هر جانب که باشد، بیت المقدس از موضع او بلندتر است...».(٢) در احادیث و روایات اسلامی نیز بر فضیلت این شهر تأکید شده است.
🔹 امام علی علیه السّلام فرمودند: «یک نماز در بیت المقدس معادل هزار نماز است.»(٣) و از میمونه مولالنبی بازگو کرده اند که گفت: یا رسول الله، ما را درباره بیت المقدس فتوا دهید، فرمودند: «ارض محشر و منشر، آنجاست، بروید و نماز را در آن بگذارید و برای این نماز در آن، مثل هزار نماز در غیر آن است»، گفتم: اگر استطاعت آن را نداشته باشم، چه کنم؟ فرمودند: «روغن زیتی برای آن هدیه بنما که در چراغ آن بیفروزند، هر کس این کار را بکند، مثل آن است که به آنجا آمده است.»(۴)
🔹احادیث دیگری نیز در مورد این شهر در کتب حدیثی شیعه و اهل تسنن آمده که می توان به کتب حدیثی همچون «سفین البحار»، «من لایحضره الفقیه»، «صحیح بخاری» و «سنن سنائی» و... مراجعه کرد.
🔹 و در طول تاریخ دولتهای قدرتمند برای تصرف و فتح این شهر تلاشهای زیادی نمودهاند، دولتهای قدیم چون بابلی ها، کلدانیها و... دولت روم، کشورهای اروپایی، انگلیس، فرانسه و اکنون رژیم صهیونیستی از این جملهاند.
🔺 نسبت بیت المقدس و امام عصر عجّل الله تعالی فرجه الشریف
🔹 بیت المقدس، معاصر ظهور امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف از چند جهت مورد توجّه قرار میگیرد.
🔹یکی از آن جهتها، وقوع نبردی بزرگ در آن، میان سرسخت ترین دشمن امام عجّل الله تعالی فرجه الشریف و آن حضرت است. از دشمنان آشکار در نهضت حضرت مهدی عجّل الله تعالی فرجه الشریف فردی به نام «سفیانی» است.
🔹وی جنایات خود را سه ماه پیش از ظهور از شام آغاز می کند و شش ماه بعد از ظهور در نبردی حوالی بیت المقدس پرونده خونبار و سیاه وی برای همیشه بسته میشود. او دشمن سرسخت و رویاروی آن حضرت است، هر چند که امام عجّل الله تعالی فرجه الشریف در حقیقت با نیروهای کافری که از سفیانی پشتیبانی میکنند روبروست.
🔹روایات تصریح کرده اند که خروج سفیانی از وعدههای حتمی خداوند است. سفیانی پس از جنایات متعدد و خونباری که از شام تا عراق و حجاز انجام می دهد، با تجربه اوّلین شکست خود به سبب فرورفتن بخشی از سپاهیانش در بیابانی حوالی مکه ـ بیداء ـ پس از ظهور، به مدینه و سپس عراق روانه میشود.
🔹روایات، در مورد جنگ های سفیانی با حضرت مهدی عجّل الله تعالی فرجه الشریف و یارانش، تنها به ذکر نبرد فتح قدس و آزادی فلسطین پرداختهاند که جنگ پایانی وی خواهد بود. نتیجه این جنگ شکست او و همه هم پیمانانش است.
📚 ۱. همو، ص ۲۶۹ و ۲۷۰، به نقل از ناصر خسرو قبادیانی، سفرنامه.
📚 ۲. اصطخری، ابواسحاق ابراهیم، ممالک و مسالک، ترجمه: محمدبن اسعد بن عبدا...، به کوشش افشار، ایرج، انتشارات ادبی و تاریخی ۱۳۷۳ ص ۶۹ و ۷۰.
📚 ۳. کمره ای، حاج میرزا خلیل، بیت المقدس و تحول قبله، به نقل از شیخ صدوق، من لایحضره الفقیه.
📚 ۴. کمره ای، حاج میرزا خلیل، به نقل از: سنن، ابن ماجد، ص ۴۲۹، سنن، بیهقی، ص ۴۴۱.
🔸🔸 ادامه دارد... 🔸🔸
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
#استادمطهری
🔶️ خشکمغزانی که فقط خود و مانند خود را مسلمان میدانند؛ از ویژگیهای خوارج امروز
🔸تنگنظری مذهبی از خصیصههای خوارج است اما امروز آن را باز در جامعه اسلامی میبینیم. خوارج شعارشان از بین رفته و مرده است، اما روح مذهبشان کم و بیش در میان بعضی افراد و طبقات همچنان زنده و باقی است.
🔹 بعضی از خشکمغزان را میبینیم که جز خود و عدهای بسیار معدود مانند خود، همه مردم جهان را با دید کفر و الحاد مینگرند و دایره اسلام و مسلمانی را بسیار محدود خیال میکنند.
📝 استاد مطهری، جاذبه و دافعه علی علیه السلام، ص۱۳۹
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
💠#سیاستمهدویدرعصرظهور (1)
🔶سیاست قدرت محور نوعی از سیاست است که بر اساس آن، آنچه مطلوب میباشد عبارت است از تلاش برای کسب، حفظ و گسترش قدرت.
🔶بر این اساس سیاست مبارزه برای کسب قدرت و اعمال نفوذ و تصمیم گیری در امور جامعه انسانی است و قدرت چنان در تار و پود مسائل سیاسی دخالت دارد که همۀ ابعاد را در بر میگیرد.
🔶در این نوع نگاه به سیاست که مادی، زمینی و شیطانی است، سیاستمداران از دروغ، تزویر، مکر و حیله، ظلم و ستم عامدانه، توطئه، خیانت، ارعاب، باج دادن و باج گرفتن، فساد و فحشا، استبداد و خودکامگی، عوام فریبی و... ابایی ندارند و آنچه برای یک سیاستمدار مهم است این است که دیگر سیاستمداران را به اطاعت از خویش در آورند تا قدرت بیشتری کسب کنند.
🔶نمونۀ بارز این نوع نگاه به سیاست را میتوان در اندیشههای سیاسی ماکیاولی که در کتاب «شهریار» و «گفتارها» منعکس شده، یافت.
🔶اندیشۀ ماکیاولیسم که مبتنی بر به کارگیری آموزههای غیر اخلاقی برای کسب قدرت است، سبکی سیاسی برای بسیاری از زمامداران در طول تاریخ، بخصوص در قرن اخیر میباشد.
🔶امیر المومنین در مورد سیاستمداری معاویه چنین میفرمایند:
به خدا قسم! معاویه از من زیرکتر نیست؛ امّا فریبکاری و خیانت و معصیت میکند. و اگر مکر و فریب ناپسند نبود، من از زیرکترین مردمان بودم
🔶و اللَّهِ مَا مُعَاوِيَةُ بِأَدْهَى مِنِّي وَ لَكِنَّهُ يَغْدِرُ وَ يَفْجُرُ وَ لَوْ لَا كَرَاهِيَةُ الْغَدْرِ لَكُنْتُ مِنْ أَدْهَى النَّاس
📚شريف الرضي، محمد بن حسين، نهج البلاغة ، ص318
🔶بدون هیچ تردیدی سیاستی که امام زمان علیه السلام در عصر ظهور در پیش می گیرند؛ چنین سیاستی نخواهد بود و در پستهای بعدی به تببین سیاست مهدوی می پردازیم.
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
♦️روح #انتظار با #رفاه، آرام نمیشود
استاد مرحوم علی #صفایی_حائری:
✅روح #انتظار با دستيابى به #امن و #رفاه و #رهايى كه #آرمانهاى انسان #معاصر و شايد خود ما هم باشد، آرام نخواهد گرفت
و كسانى كه همراهى #حجّت و #معيّت محمّد و آل محمّد را مىخواهند نمىتوانند تا اين سطح قرار بگيرند و تا اين حدّ آرام باشند كه انسان معاصر چه بسا بتواند با تكيه بر #علم و #عقل و #عرفان، بدون نياز به #وحى و #مذهب تا اين مرحله گام بردارد و با #عقل_جمعى و روح جمعى و غريزۀ جمعى به اين مهم نائل آيد.
✅پس ما كه از #ضرورت وحى و #اضطرار به حجّت و انتظار حجّت دم مىزنيم بايد از اول حساب را روشن كنيم و سنگمان را باز كنيم؛ چون ما مدعى هستيم كه آدم براى بيشتر از #هفتاد سال #برنامهريزى شده و معتقد هستيم كه بافت و ساخت انسان و جهان با اين سطح از رفاه و امن و رهايى، سازگار نيست.
✅ #تحول نعمتها و #محدوديتها و #خودآگاهى و #مرگآگاهى، آدمى را در متن رفاه، راحت نمىگذارد و در شب عروسى به فكر عزا و بارهاى سنگين فرداها مىاندازد.
📚تو مي آيي صفحه 13
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
632415_690.mp3
1.48M
#دعای_ربّنا
با صدای زیبا و ملکوتی قاری نوجوان سید علیرضا موسوی...
#التماسدعایفرج
ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّل لِوَلِيِّكَ ٱلْفَرَج وَٱلْعَافِيَةَ وَٱلنَّصْرَ
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا