عطرِظهورِمولا
#روایت_رمضان 🔸اهمیت ماه مبارک رمضان (بخش دوم)
#روایت_رمضان
🔸اهمیت ماه مبارک رمضان (بخش سوم)
🔺فلسفه روزه در ماه مبارك رمضان از نظر قرآن چيست؟
🔸 خدا در قرآن ميفرمايد: "ای كسانی كه ايمان آورده ايد! بر شما روزه واجب گرديده همچنان كه بر پيشينيان واجب گرديده است، باشد كه پرهيزگار شويد".
خداوند در اين آيه بعد از بيان وجوب روزه، فلسفه اين فريضه الهی را تقوا و پرهيزگاری ميداند. تقوا به معنای پرهيزگاری، ترسيدن از حق تعالی و دوری دل از گناه است.(١)
🔸انجام كامل روزه، خودداری از خوردن و آشاميدن و پرهيز از تمايلات جنسی و ساير مبطلات است. اگر روزه دار اين پرهيز محدود را گردن نهد، اميد است كه شخصی پرهيزگار و وارسته شود، چرا كه اگر انسان پرهيز از تمايلات جسمانی و جنسی را در خود تقويت كند، زمينه نزديكی به معنويات و قرب الی الله را افزايش ميدهد. وقتی انسان اين حالت را در خود افزايش دهد و به مقام قرب الهی رسيده و شخصی پرهيزگار و خداترس شود، به حقيقت روزه كه تقوا است، دست مييابد.
🔸 چون فلسفه وجوب روزه از ديدگاه قرآن تقوا و پرهيزگاری است، به برخی از ثمرات تقوا و پرهيزگاری از ديدگاه قرآن اشاره ميكنيم:
▫️رعايت تقوا، عامل فلاح و رستگاري است.(٢)
▫️تقوا پيشه كنيد، تا شكرگزار نعمتهای حق باشد. و تشكر بدون تقوا بي معنا است.(٣)
▫️خداوند دوستدار اهل تقوا است.(۴)
▫️كسی كه با روزه گرفتن تقواي الهي را در خود افزايش داد، محبوب خدا ميشود
▫️تقوای الهی پيشه كنيد (كه عدم تقوا باعث شدت عذاب است) و بدانيد كه خداوند شديدالعقاب است.(۵)
📚۱. مفردات راغب، ص ۵۳۰، ماده وفي. و لغت نامه دهخدا، ج ۱۶، ص ۸۵۲.
📚۲. سوره يوسف، آيه ۹۰.
📚۳. سوره آل عمران، آیه ۱۲۳.
📚۴. سوره آل عمران، آيه ۷۶.
📚۵. سوره بقره، آيه ۱۹۶.
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
#نجوایمهدوی 🌺
تمام کهکشان نشانه از تو دارد
زمان بدون تو سر گذر ندارد
#شببخیرمولایمن
#اللهمعجللولیکالفرج
#شبتونمهدوی
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
74.muddaththir.01-07.mp3
3.46M
🔹سوره #مدثر سوره 74 قرآن کریم
#تفسیر_صوتی_قرآن
#استاد_قرائتی
#تفسیر_نور
⚘تفسیرآیات ۱ تا ۷ سوره مدثر⚘
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
1_302346837.mp3
11.74M
#دعای_سحر_ماه_رمضان
با صدای محمدحسین صالحی
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
عطرِظهورِمولا
🦋 "گریه بر امام حسین علیه السلام" 🔹 امام زمان در زیارت ناحیه مقدسه درباره عاشورا و امام حسین میفرم
🦋"زیارت حسین بن علی علیه السلام"
🔹 زیارت امام حسین از وظایف منتظران در عصر غیبت است زیرا این کار، صله ی امام عصر و نیکی نسبت به ایشان و سایر ائمه است [صله به معنای نوعی رابطه داشتن است] و با این عمل قلب امام شاد می شود و امام مانند سایر پدرانشان صبح و شب برای زوّار قبر امام حسین دعا میکنند.
❤️ در کتاب معتبر "کامل الزیارات" از امام صادق روایت شده:
۱- (کسی که برای زیارت امام حسین انفاق کند) به هر دِرهَم برایش هزارهزار محسوب می شود و رضایت خدا، دعای پیامبر و امامان را دارد.
۲- محبوبترین اعمال نزد خداوند زیارت قبر امام حسین است.
۳- (در دعایشان فرمودند) خدایا مغفرتت را بر من و برادرانم و زوّار قبر پدرم حسین قرار ده، آنان که اموالشان را انفاق و بدن هایشان را به رنج انداختند... پس از سوی ما رضوانت را به آنان پاداش ده، آنان را از شرّ هرگونه سرکش و مخلوق زورمند و شیاطین جنّ و انس دور کن...
💢 و این دلایلی است بر شاد کردن حضرت مهدی و سایر ائمه برای این عمل شریف.
#وظایف_منتظران ۱۳
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
#مسأله_انتظار
⁉️ با اینکه در قرآن هیچ نامی از امام مهدی(عج الله تعالی فرجه الشریف) برده نشده است، چطور به او معتقد باشیم؟
🔸 ۱. ذکر تمامی آموزههای دینی در قرآن لزومی ندارد. درست است که خداوند متعال در قرآن فرموده: «ما چیزی را در کتاب فروگذار نکردیم» «هیچ تر و خشکی نیست مگر در قرآن وجود دارد»، اما در آیۀ دیگر تصریح میکند که قرآن باید همراه بیان پیامبر (صلی الله علیه و آله) باشد و این تبیین پیامبر (صلی الله علیه و آله) است که روشنگر است.
بنابراین نام بردن از امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف) در کلام پیامبر (صلی الله علیه و آله) کافی بوده و لزومی نداشته تا نامی از آن حضرت در قرآن بیاید.
🔸 ۲. در قرآن بیشتر، کلیاتی از آموزههای دینی نام برده شده است؛ مثلاً آمده نماز بخوانید، روزه بگیرید و ...، اما خصوصیات و روش به جای آوردن این مناسک دینی به عهدۀ پیامبر (صلی الله علیه و آله) و امامان است.
از اینرو اصل بحث امامت در آیات متعددی بیان شده است، اما ویژگیها، تعداد امامان، نام آنان و ... در روایات مورد بررسی قرار گرفته است؛
پس همانگونه که در قرآن فقط اصل نماز بیان شده اما ارکان، شرایط تعداد رکعتهای نماز و... در روایات معصومان (علیهمالسلام) بیان شده است، همچنین در قرآن اصل امامت با برخی ویژگیهای امام در قرآن آمده و جزئیات آن در روایات معصومان ذکر شده است.
🔸 ۳. برخی از علمای اهلسنت و نیز علمای شیعه، بعضی از آیات قرآن را بر حضرت مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف) تطبیق کردهاند و مراد از آن آیه را امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف) دانستهاند. همچنین روایات بسیاری در ذیل آیات قرآن آمدهاند و مراد از آیه را امام مهدی(عج الله تعالی فرجه الشریف) معرفی میکنند.
همچنان که گذشت، اساساً یادکرد قرآن از اشخاص و گروهها تنها به ذکر نام نیست؛ بلکه گاهی با اوصاف و ویژگیهاست. آیات متعددی صفات امام و جوانب شخصیتی او را بیان میکنند.
📚 کافی، ج۱، ص ۱۷۹، ح ۱۰.
📚نک: معجم الاحادیث الامام المهدی(عج)، ج ۷.
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استادمطهری
⚘ نصیحتی از استاد "شهید مطهری" برای روزهداران درماه مبارک رمضان⚘
#رمضان
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
قرائت دعای افتتاح.mp3
6.62M
🔊 بشنوید | قرائت #دعای_افتتاح
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا