🔴 سیاست دفتر رهبری کجا و سیاست برخی دولت مردان کجا
🔸در حالی که دولت در تلاش بود سپهر خلجی، مسئول روابط عمومی دفتر رهبری را برای پست سخنگویی دولت انتخاب کند، این مورد با مخالفت دفتر ایشان مواجه شد.
🔸این نشان میدهد دفتر رهبری حاضر نیست در این حد هم به اعتماد عمومی خدشه ای وارد شود و شائبه ای از رانت بازی برایشان بوجود بیاید.
🔸ولی متاسفانه در روزهای اخیر شاهد انتصاب عجیب و غریبی از برخی مسئولان بوده ایم که واقعا افکار عمومی را خدشه دار کرد و به اعتماد عمومی ضربات جدی زد.
🔸انتصاب داماد شهردار تهران و برخی معاونت های صرفا رفاقتی در برخی وزارت خانه ها همچون اقتصاد و اکنون هم پیشنهاد فیاضی به عنوان وزیر آموزش و پروش با حداقل ترین رزومه کافی، ضربات جدی به اعتماد عمومی در این شرایط بد اقتصادی میزند ولی ظاهرا دولت برایش اهمیتی ندارد!
☫ @fetneakbar
#تحلیل
📍ماهی چقدر حقوق میگیری؟
🔻در جدولبندی وسط اتوبان تعدادی کارگر با بیل و نهال و... مشغول کار هستند. رئیسجمهور نزدیک کارگران میرود و یکی از آنها را مخاطب قرار میدهد: «ماهی چقدر حقوق میگیری؟» پاسخ سریع داده میشود: «۳۷۰۰». همین و تمام. کسی از هیچ طرف این دیالوگ، نمیگوید کم است، زیاد است، خوب است و یا هر چیز دیگری که یک فایدهی آنی را بر دانستن میزان حقوق او مترتب کند. گویی همه ارزش قرار است همین اصل گفتگو باشد!
🔻نفر بعدی که مخاطب همین سؤال واقع میشود، مستأصل میماند که چه بگوید و دستهایش را به گونهای حرکت میدهد و به کارگران دیگر نگاه میکند که یعنی چه بگویم! یکی از همراهان رئیسجمهور متوجه استیصال او نمیشود و –شاید کمی بی فکرانه- میگوید خبر نداری چقدر میگیری؟!
🔻تعجب از او و نگفتن حقوق ماهیانهاش نیست؛ تعجب از کسی است که تا سطح همراهی رئیسجمهور بالا آمده، اما توانایی تشخیص استیصال و بلکه ترس آن کارگر را ندارد. تعجب از این است که درنمییابد موضوع «ندانستن» نیست. مگر میشود کارگر حساب ریال ریال حقوقش را نداشته باشد؟! اهل حساب و کتاب هم که نباشد، نسبت وضعیت اقتصادی کشور با میزان دریافتیاش، او را اهل حساب میکند. نسبت به نفر اول، او کمی فرصت مصلحتاندیشی داشته؛ به همین دلیل مستأصل است. موضوعش «ترس» است. یک حرکت اشتباه، او را به کیش و مات میرساند و همان حقوقی را هم که از بیان مقدارش میترسد، از دست میدهد و با خود فکر میکند آن وقت رئیسجمهور کجاست؟
🔻یکی میگوید ۴ تومان و دیگری ۴۸۰۰ و... یک نفر از میان جمع، غائلهای را که مسئولان حاضر گویی حتی متوجهاش هم نشدهاند، جمع میکند و میگوید به قدر قانون کار. همین پرسش و پاسخ و استیصال، بعد از سؤال «روزی چند ساعت کار میکنید؟» رئیسجمهور هم تکرار میشود.
🔻رئیسجمهور و آن جمع باید این سؤال برایشان پیش بیاید که چرا این کارگرها گلایه ندارند. تعارف که نداریم؛ ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان یا ۲ میلیون و... که از دهان یکیشان در میرود و عدد را ناتمام میگذارد، رقمی نیست که وقتی آن را به بالاترین مقام اجرایی کشورت گفتی، بعدش گلایه نکنی... اصلاً مگر او چندبار فرصت صحبت با چنین مقامی را خواهد یافت؟ رئیسجمهور بالاترین مقام اجرایی کشور است؛ اما برای آن کارگر، بالاترین مقام مسئول همان سرکارگر و در نهایت کارفرماست که به او حقوق میدهد. امورش دست اوست و اگر از خلال گفتوگویش با رئیسجمهور، حرفی بزند که منافع کارفرما را به خطر بیندازد، زندگیاش به هم میریزد و آن وقت رئیسجمهور کجاست؟ همین دوربینها هم برای رئیسجمهور آنجاست؛ وگرنه صدای کارگر را وقتی بیکار شود، چه کسی میشنود؟ برای او مسئول کسی است که میتواند صدایش را به او برساند.
🔻همه فایده صحبت با رئیسجمهور نباید این خشنودی و فخرفروشی احتمالی باشد که «من رئیسجمهور را از نزدیک دیدم و با او حرف زدم»؛ رئیسجمهور که سلبریتی نیست تا صرف گرفتن یک سلفی با او یا فخرفروشی از دو جمله همکلامی، همه هدف از دیدار او باشد؛ او باید کار کند، زندگیها را بهتر کند، رسیدگی کند، تغییر دهد، متحول کند؛ او رئیس همه رؤساست.
آقای #رئیسی عزیز!
🔻از سر زدن شما به کارگرها باید کارفرما و سرکارگر بترسند، نه آنکه آن کارگر لکنت بگیرد و حتی از پاسخ به بدیهیترین سؤال ممکن درماند. میدانم در دوره بدی رئیسجمهور شدهاید و مردم انتظار تحقق همه وعدههای انتخاباتی رئیسجمهور ۹۲ و ۹۶ را هم از شما دارند؛ باید شکر کنیم از رئیسجمهوری که داخل کارخانه منتخب و از پیش تعیین شده هم، فقط از پشت شیشه شاسی بلندش با تکان دادن سر، جواب استقبال کارگرها را میداد، به رئیسجمهوری رسیدهایم که از نزدیک و سرزده با کارگرها صحبت میکند، اما یادآوری تفرعن دیگری، کار شما را بیشتر از یک «انجام وظیفه» قابل تحسین نمیکند. فرامتن دیدارهایتان را هم دریابید.
🔻شما گفتید و ما شنیدیم و در همین شنیدن متوقف نشدیم و رأی هم دادیم؛ حال کارگرها گفتند و شما شنیدید و دیدید، شما هم در همین شنیدن و دیدن متوقف نشوید. میخواهید با کارگرانی که میترسند حتی میزان حقوقشان را به شما بگویند، چه کنید؟ میدانید، در سرزمینی که گرفتن حقوق نجومی شرمآور نباشد، داد زدن حقوق کارگر میتواند ترسناک باشد! وقتی کسانی که امور مردم دستشان است، از مقامات عالی رتبه حساب نبرند و اقتدار قانون را بر خود ناظر ندانند، کارگر باید حتی از حرف زدن با عالیترین مقام اجرایی بترسد!
🔻ما قدردان اتفاق مبارکی که دارید رقم میزنید، هستیم؛ اما از این گفتگوها قرار است به چه نتیجهای برسید؟ این هدفگذاری است که باید مبنای ارزشگذاری چنین رویدادهایی قرار بگیرد./کبری آسوپار
☫ @fetneakbar
امام على عليه السلام:
لا غائبَ أقرَبُ مِن المَوتِ
هيچ غايبى نزديكتر از مرگ نيست
ميزان الحكمه جلد11 صفحه92
ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ
✍امروز #پنجشنبه،
اسیران خاک را در گردنههای سخت برزخ، از صدقات و دعای خود محروم نکنیم.
❤️اللهم اغفِر لِلمومِنينَ وَ المومِناتِ وَ المُسلمينَ وَ المُسلِماتِ اَلاَحياءِ مِنهُم وَ الاَموات
ــــ🌺 #احادیث 🌺ــــ
اللهم_عجل_لولیک_الفرج
ـــــــــــــــــــــــــــ
☫ @fetneakbar
گروه هکری "عصای موسی" اعلام کرد در ۴۸ ساعت اینده منتظر یه سورپرایز باشید:
وقتی و جایی که فکرش را هم نمیکنید ما به دنبال شما هستیم
این تازه شروع کار است ...
تا ۴۸ ساعت آینده منتظر اخبار داغ باشید، از ما شگفت زده خواهید شد.
☫ @fetneakbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جهر و اخفات در نماز چیست؟
☫ @fetneakbar
🔴 عوارض ماده سمی به نام #فلوراید که در خمیر دندان ها وجود دارد و در مدارس جهت دهان شویی و وارنیش فلوراید استفاده میشود.
☫ @fetneakbar
💢 جامعه را با واکسیناسیون بیمار کرده ایم
🔸همایش علمی آموزشی ایمنوتراپی واکسن G2 در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با سخنرانی حجتالاسلام علی کشوری، دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی برگزار شد.
🔸به گزارش راه مردم، حجتالاسلام علی کشوری در این همایش علمی با بیان اینکه امیدواریم به دلیل ناکارآمدی که سازمان WHO دارد، گفتوگوهای علمی در کشور ما با توجه به طب اسلامی و سایر مکاتب طبی گسترش پیدا کند، گفت: آن چیزی که مهم است نه پروتکلها هستند، نه داروها، نه واکسنها و نه شرکتهای سازنده آنها. آن چیزی که مهم به شمار میرود، سلامت مردم است. حالا که بیماری ساده کرونا تبدیل به یک بحران شده است و بعد از واکسیناسیون مسئولینِ ما دارند به جای وعده خوبشدنِ شرایط، وعده پیک ششم کرونا[و تزریق دوز سوم] را میدهند، حرف من این است که ما حتماً باید این مسیر را عوض کنیم و طراحی مسیر جدید هم نیاز به گفتوگوی علمی دارد. هر کسی گفتوگو نکرد و با اجبار خواست کار خودش را پیش ببرد، «شبهعلم» است! «علم»، قدرت استدلال و اقناع دارد. «شبهعلم» تهدید و اجبار میکند؛ چون قدرت استدلال و اقناع ندارد.
🔸بنده از شما دانشمندان و نخبگان درخواست میکنم بر طبل گفتوگو بکوبید و از مسئولین تقاضا کنید که وارد گفتوگو شود. اگر در کشور فضای گفتوگو شکل بگیرد میتوانیم آینده جدیدی را به ملت ایران نشان دهیم.
🔸کلمهای در آیات و روایات هست به نام شهوت. شهوت یعنی تقاضای زیاد یعنی تقاضای خارج از حد، تقاضای نامتعادل یا به عبارت دیگر وسوسه. وقتی این عامل در بدن کسی باشد بهرهبرداری این فرد، از اعضای بدنش چندبرابر کسی است که چنین وسوسه یا شهوتی در قلبش وجود ندارد. وقتی شما اصلِ چنین وسوسه یا شهوت یا نیاز و تقاضایی را ندارید از اعضای بدن خود مثل چشم، دست پا گوش و غیره کمتر استفاده میکنید و استفاده کمتر هم مساوی است با سلامتی. وقتی ایمونولوژیستهای ما به این مسئله توجه ندارند، نمیتوانند وسوسه را کنترل کنند. انسان مدرن انسانی پر از وسوسه است به عبارت دیگر انسانی است که بسیار از اعضای خود استفاده میکند. مثلاً تا نیمههای شب بیدار میماند تا با استفاده از چشم خود تصاویری را نگاه کند. این انسان زیاد میخورد یا زیاد میخوابد و وقتی شما وسوسه را کنترل نکردید مجبور هستید، دارو برای درمان اعضایی بدهید، که بیش از حد استفاده شدهاند و دچار مرض هستند.
🔸عواملی که بدن را تخریب میکنند فقط میکروارگانیسمهای بیرونی نیستند. ویروسها، باکتریها و میکروبها نیستند. اگر شما حسود شدید زخم معده خواهید گرفت. حسادت یک وصف اخلاقی است، اما به سلامت بدن شما حمله میکند. بنابراین وقتی شما درباره سیستم ایمنی بحث میکنید باید سیستم ایمنی کنترلکننده این اوصاف رذیله را هم بحث کنید. ولی شما در هیچ کتابی این را مورد بحث قرار ندادهاید بنابراین ما میگوییم سیستم ایمنی شما محدود است.
🔸پس بنده ۳ سؤال پرسیدم[مشروح سوالات و توضیحات آن به دلیل طولانی بودن در این متن آورده نشده، برای مطالعه آن میتوانید از طریق سایت "روزنامه راه مردم" خبری با تیتر "جامعه را با واکسیناسیون بیمار کرده ایم" مطالعه کنید] ؛ سؤال اول این است که ما نمیپذیریم که واکسن بر اساس ماده موثره ساخته شود چراکه ماده مؤثره به معنای نادیده گرفتن آثار مواد مکمل و جانبی است. ثانیا اینکه تعریف ایمنی بدن، بر اساس ایمنی اختصاصی و غیراختصاصی را نمیپذیریم، با استدلال این را بیان کردیم و سیستم ایمنی بسیار گستردهتری را بحث کردهایم و ثالثا اینکه شایسته نیست بشر خاصیتهای ایمنیزای اشیاء را که خدا در آنها قرار داده است، نداند و نتواند ایمنی کشور خود را تأمین کند. لذا بنده مباحث ایمونولوژی خودمان را در قله مباحث ایمونولوژی میدانم اما به دلیل اینکه گفتوگو صورت نگرفته است ما مجبور میشویم در بیمارستانها، روزی چندین کشته بدهیم!
☫ @fetneakbar
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤دکتر الن سابروسکی مدیر مطالعات کالج جنگ ارتش آمریکا:
اگر روزی مردم آمریکا بفهمند که 11 سپتامبر رو سازمان موساد انجام داده ، اسرائیل رو در یک جنگ خونین از روی صفحه زمین محو خواهند کرد.
☫ @fetneakbar
🌷امام صادق علیه السلام:
سنگین ترین عملی که روز قیامت در ترازوی [اعمال] گذاشته می شود، صلوات بر «محمد و اهل بیت» ایشان است.
📗وسائل الشیعة ج۷ ص۱۹۷
☫ @fetneakbar