eitaa logo
عطاری میرزا
1.3هزار دنبال‌کننده
115 عکس
39 ویدیو
0 فایل
بنده حمیدی هستم با سابقه ۷سال فروش انواع محصولات طبیعی و ارگانیگ از استان زنجان فروش انواع عسل طبیعی ادویه‌جات درجه یک دمنوش‌های گیاهی تلفن تماس ۰۹۳۸۱۰۴۷۶۹۲ ادمین @hamidim کانال ظروف مسی زنجان @sanames کانال تبلیغ @tab_kosar
مشاهده در ایتا
دانلود
این گلابی هس که برای خودم خریده بودم دوآتیشه نیست اما کیفیت واقعا خوبی داره مخصوصا نسبت به قیمت یکی از عزیزان خودش درمیاره قیمت فقط ۶۰هزار
✨عسل طبیعی کوهستان چندگیاه ساکارز زیر ۴ به شرط آزمایش و ضمانت قیمت یک کیلو ۲۲۰هزار✅ قیمت نیم کیلو ۱۱۰هزار✅
عسل مومدار چندگیاه مقوی و خوشمزه قیمت هر کیلو۱۸۰هزار✅
عسل مومدار چندگیاه مقوی و خوشمزه قیمت هر کیلو۱۸۰هزار✅ قیمت نیم کیلو ۹۰هزار✅ جهت سفارش
آبلیمو و عسل یکی از ترکیبات عالی برای جلوگیری از سرماخوردگی و بهبود بیماری و سرفه‌ها و گلودرد ناشی از سرماخوردگی است. ویتامین C موجود در آبلمیو در کنار فواید عسل طبیعی می‌تواند به تقویت ایمنی بدن کمک نماید و مانع بیماری می شود و حتی در صورت مریضی باعث تسریع در روند درمان سرماخوردگی میشود. این شربت خوشمزه و مفید رو حتما امتحان کنید. نوش جان ⭐️⭐️⭐️🍯🍯🍯🐝🐝🐝 عسل کوثر ارائه دهنده انواع عسل طبیعی
زردچوبه «کیلویی:۲۶۵ تومان » «۱۰۰گرمی۲۷ تومان » ادویه‌کاری «کیلویی:۱۵۵ تومان » «۱۰۰گرمی۱۶ تومان » فلفل‌سیاه «کیلویی:۴۴۵ تومان » «۱۰۰گرمی:۴۵ تومان » فلفل‌قرمز «کیلویی:۲۴۵ تومان » «۱۰۰گرمی۲۵ تومان » پودرسیر «کیلویی:۱۴۵تومان » «۱۰۰گرمی:۱۵ تومان » پودرگوجه «کیلویی:۱۹۵تومان » «۱۰۰گرمی:۲۰ تومان » پودرزنجبیل «کیلویی:۱۹۵تومان » «۱۰۰گرمی:۲۰ تومان » پودردارچین «کیلویی:۲۱۵ تومان » «۱٠٠گرمی:۲۲ تومان » پودرگشنیز «کیلویی:۱۴۵ هزار» «۱٠٠گرمی:۱۵هزار » آردسوخاری «کیلویی:۵۰تومان » آردنخودچی «کیلویی:۸۰ تومان » نشاسته «کیلویی:۶۵ هزار» آرد ذرت «کیلویی:۷۰ هزار» جوش شیرین «کیلویی۴۹ هزار» «۱٠٠گرمی:۵ هزار » پودرپیاز «کیلویی:۱۸۵ تومان » «۱٠٠گرمی:۱۹هزار » کاکوتی «کیلویی:۱۲۵تومان » «۱٠٠گرمی:۱۳ هزار » بکینگپودر «کیلویی:۱۸۵تومان » «۱٠٠گرمی:۱۹هزار » سماق_قرمز «کیلویی:۲۷۵ تومان » «۱٠٠گرمی:۲۸ هزار » پودرنارگیل «کیلویی:۱۸۵ تومان » «۱٠٠گرمی:۱۹هزار » پودرسنجد «کیلویی:۱۵۵تومان » «۱٠٠گرمی:۱۶ هزار » پودرآویشن «کیلویی:۲۷۵تومان » «۱٠٠گرمی:۲۸ هزار » ▫️وانیل ۱۵ گرمی «بسته ای :۲۵ تومان » ..................... ـــــ...........................
سلام 😊 وقتتون بخیر و خوشی🌹🌹🌹 سفارشات دیروز ارسال شد. انشاالله امروز با معرفی گرده گل در خدمتتون هستیم. گرده گل تا حالا به گوشتون خورده؟🤔 تا حالا از نزدیک دیدید؟🧐 استفاده کردید؟😋 میدونید چقدر خاصیت داره؟🤩
برای آشنایی با گرده گل تصویر بالا رو حتما بخونید👆👆
گرده گل بسیار مقوی هرظرف صد وپنجاه گرم ۹۰هزارتومان✅
💝ماسک طبیعی برای از بین بردن جوش صورت و زیبایی💝 مواد لازم ۱عدد سیب 🍎 ۳تا ۴ قاشق غذا خوری عسل طبیعی🍯 روش تهیه پوست و هسته سیب را جدا میکنیم سیب را به طور کامل له کرده سپس با عسل طبیعی به طور کامل آغشته مینماییم. حال ماسک آماده است. آن را به صورت خود بمالید و بعد از ۱۵دقیقه به آرامی با آب گرم بشویید. بعد دوسه روز استفاده معجزه عسل و سیب را در صورت خود خواهید دید. نکته این ترکیب را بهتر است تازه استفاده کرده و در یخچال نگه نداریم هشدار🔔🔔🔔 عمدتا این ترکیب بدون حساسیت میباشد اما برای اطمینان خاطر بعد از آماده کردن ترکیب مقدار کمی را روی پوست پشت دست گذاشته و بعد ۲۰دقیقه بشوئید. اگر حساسیت نداشتید روی صورت استعمال نمایید. موفق و تندرست باشید. عسل کوثر
بعضی عزیزان در مورد عسل مومدار به صورت کادری سوال کرده بودن؟ با توجه به اینکه نگه داری عسل مومدار به صورت کادر سخته و همچنین موم با توجه به عسل کمی خشک میشه ما خودمون شان ها رو قطعه بندی کردیم و به صورت بسته های نیم ، یک و دوکیلویی همراه با کمی از عسل روان که موم ها خشک هم نباشه ، خدمتتون عرضه میکنیم. البته اگه کسی خواست به صورت کادری هم میتونیم تحویل بدیم (عموما از ۲.۵ کیلو به بالا وزن دارن)
یک کِشتی🛥، لب ساحل جایش امن است، اما برای لب ساحل که درست نشده... 👈در اصل برای ناامنی های دریا ساخته شده؛ ما انسانها هم همین طور هستیم .. برای زندگی آفریده شده‌ایم..❤️ از سختی نترسیم ، موفق میشیم
سلام و خسته نباشید🌹 وقت بخیر از رس بستن عسل چی میدونید؟🤔 به نظر شما رس بستن نشانه ای تقلبی بودن عسله؟🧐 چیکار کنیم عسل رس نزنه؟🤨 امروز کمی توضیح میدم همراه باشید دونستنش مهمه✅ یکی از راه های تشخیص عسل اصلی از تقلبی و تشخیص عسل با کیفیت
رس زدن عسل یک حالت بسیار طبیعی هس و نه تنها دلیل تقلبی بودن عسل نیست بلکه نشانه ای کیفیت عسل هس حالا چرا؟ زیراعسل به علت در صد بالای مواد قندی که دارددرواقع یک ماده جامد هس که تحت شرایطی به صورت مایع تبدیل شده در اصل این ماده اشباع شده قند طبیعی باید جامد باشه ، ولی به خاطر شرایط خاص مایع شده است. به همین دلیل به محض اینکه شرایط مطلوب مهیا شود این تغییر فیزیکی یعنی رس، پدیدار می شود. بعضی عسل ها حتی در شان هم کریستالیزه میشن. (نوع گیاه مورد تغذیه در رس بستن مهمه)
نکته ؛ هر رس زدنی نشانه عسل طبیعی نیست؟ نحوه رس بستن عسل مهمه عسل طبیعی در سرما حتما رس میبندد عسل تقلبی هم شکرک میزنه اما رس بستن با شکرک زدن خیلی متفاوت هس به دو عکس زیر دقت کنید👇👇این عسل حتما تقلبی هس چون شکرک زده ، رس نبسته تا حالا مربای شکرک زده دیده اید؟ عسل تقلبی هم مثل مربای شکرک زده میشه دانه های درشت و چسبندگی کم ذرات
اما عسل طبیعی هنگام رس بستن بعد از رس کامل به صورت ذرات ریز مثل روغن جامد و به صورت بهم پیوسته میشه مطابق تصویر
نکته خیلی مهم باتوجه به تفکر عموم مبنی بر اینکه عسل رس بسته تقلبی هس بسیاری از عسل فروشان با یک ترفند جلوی رس بستن را میگیرن یا عسل رس بسته رو ، روان میکنن اون ترفند هم ؛ حرارت دادنه عسل اگه حرارت ببینه ، دیگه رس نمیبنده و همچنین عسل رس بسته با حرارت و گرما به حالت سابق برمیگرده اما یه مشکلی وجود داره حرارت بیش از ۶۰درجه بسیاری از فواید عسل رو از بین میبره که متاسفانه بیشتر فروشنده ها و زنبوردارها رعایت نمیکنن و عسل رو تا ۹۰درجه گرم میکنن (برای همین هم هس که خیلیا میگن ما عسل طبیعی خریدیم اما نتیجه درمانی نگرفتیم) خب اگه عسل رس بسته دوست ندارید به روش زیر عمل کنید ظرف عسل را در آب ۴۰ تا ۶۵ درجه قراردهید کم کم رس از بین میرود هنگامی که آخرین بلور محو شد و عسل به شکل اولیه خود برگشت آن را از آب در آورید. دقت کنید در مورد حرارت دادن نباید عسل به دمای جوش ۱۰۰ درجه برسد چون بیشتر ویتامینهای موجود درعسل از بین خواهد رفت علاوه بر این بر اثر حرارت زیاد ماده ای به نام هیدروکسی متیل فورفورال ( HMF ) پدید می آید که اگر نسبت آن در عسل زیاد شود مصرف آن خطرناک است .
تو زندگی مثل این👆باشید به دردبخور و مفید بود تو جاهای حساس به داد میرسید نه آبروی کسی رو برد نه فیلم و عکس کسی رو پخش کرد نه کسی که لیاقت نداشت رو بزرگ کرد نه کسی رو کوچک کرد نه فرهنگ و زندگی کسی رو تغییر داد نه وقت کسی رو ضایع میکرد و... در آخر هم هر چقدر تکنولوژی پیشرفتم کنه ، بازم کارایی خودش رو داره😇😇 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید. ═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═ https://eitaa.com/mirza_mohammad
🍯😋🐝 برای شناسایی بودن عسل، مختلفی مورد آزمایش قرار می‌گیرد که از آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. ساکارز: این فاکتور نشان‌دهنده این است که آیا به زنبور تغذیه مصنوعی داده شده است یا خیر. 🍯😋🐝 پرولین: پرولین یک آمینو اسید است که در گرده گیاهان وجود دارد و وجود آن در عسل نشان‌دهنده این است که زنبور از گل تغذیه کرده است. 🍯😋🐝 دیاستاز: دیاستاز یکی از آنزیم‌های مهم موجود در عسل است که توسط زنبور وارد عسل می‌شود و وجود آن در عسل نشان‌دهنده‌این است که عسل توسط زنبور تولید شده است. 🍯😋🐝 نسبت فروکتوز به گلوکز: این فاکتور نشان می‌دهد که به زنبور تغذیه مصنوعی غیر ساکارزی مانند شربت گلوکز داده نشده است. عسل کوثر ارائه عسل طبیعی به شرط هر گونه تست👌
سلام خدمت عزیزان🌹🌹 وقتتون مثل عسل شیرین🍯 زندگیتون مثل گل خوشبو💐 گردش روزگار مثل موم ، تودستتون نرم باشه🥨 سفارش هایی که دادید امروز ارسال شد. نوش جانتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔔اشتباه شعر شهریار از کلام آیت الله جوادی میلاد امام علی علیه السلام مبارک
عسل در روایات
سلام شبتون عسل🌹🌹 سفارش ها ارسال شدند با اتوبوس بعضی ها خیلی باهوش‌ان، با دوستان وآشنایان جمع میشن تعداد میخرن هم تخفیف میگرن و هم ارسالشون ارزونتر میشه.😉 نوش جانتون.
🍯🍯🍯برشما باد عسل!🐝🐝🐝 رسول اکرم صلی الله علیه و آله: قسم به کسی که جانم در دست اوست، خانه‌ای نیست که در آن عسل باشد مگر آنکه ملائکه برای اهل آن خانه طلب مغفرت میکنند . اگر فردی عسل بخورد هزار دارو وارد بدنش میشود و هزار بیماری از بدنش خارج میشود. طب النبی ص۲۷ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خواص بینظیر عسل عطاری میرزا @attari_mirza