فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 چهره بینالمللی زمانی لطمه میبینه که مملکتت روی #نفت خوابیده باشه ولی مرد خونه مجبور باشه برای شکم زن و بچش #کلیه بفروشه!!!
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید
🆔eitaa.com/economy_and_media
تعارض عشق مادری و استقلال اقتصادی....
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید
🆔eitaa.com/economy_and_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹|ویدئو
♦️الیاس نادران رییس کمیسیون تلفیق لايحه بودجه ۱۴۰۰:
🔴لایحه بودجه برای فروپاشی کشور تنظیم شده!
#بودجه
#دولت
#تدبیر_امید
#حسن_روحانی
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید
🆔eitaa.com/economy_and_media
🖇بُت کنجکاوی در کنکاش اطلاعات بیاهمیت اقتصادی
🔻آیا میدانستید انبوه اطلاعات میتوانند همانند #پول، خوراکیها و #داروها بر مغز ما اثر گذارند؟
🔻بدین معنا مغز ما اطلاعاتی را جستجو میکند که به هیچ دردش نمیخورند. مانند مصرف انواع خوراکیها در مواقعی که گرسنه نیستید یا زمانی که #گوشی خود را چک میکنید در حالی که انتظار دریافت هیچگونه پیامکی را نمیکشید.
🔻به گفته دکتر Hsu از دانشگاه کالیفرنیا اطلاعات برای مغز به مثابه نوعی پاداشاند. آن هم صرفنظر از اینکه اطلاعات مدنظر کاربردیاند یا خیر. در واقع به نوعی مغز ما، همچون معده ما که گاها هوس غذاهای بیارزشی میکند، اطلاعات بیمصرفی را که صرفا واجد حس خوباند با ارزش تلقی مینماید. بعضی این اتفاق را #بُت_کنجکاوی نام نهادهاند.
🔻در مطالعهای که از بررسی fMRI مغز ۳۷ داوطلب شرکتکننده در نوعی #قمار بدست میآید افراد وادار شدند تخمین بزنند که چقدر باید #سرمایهگذاری کنند تا احتمال بُرد را، آن هم قبل از شرکت در بازی، پیشبینی نمایند. در ضمن از آنها خواستهشد بر روی اطلاعاتی که از بازی به دستآوردهاند ارزشگذاری کنند؛ اگرچه که گاها اطلاعات به درد بخوری نیز یافت شد، با این حال در اکثر موارد داوطلبان عملا جزئیات بیاهمیتی را که از بازی دریافت مینمودند فراتر از حد واقع باارزش تلقی میکردند.
🔻به گفته دکتر Hsu در حال حاضر میتوانیم تا حدی به این سوال پاسخ گوییم که جنبههای اقتصادی و روانی کنجکاوی و میل به کسب اطلاعات بیشتر از کجا نشات میگیرند؟ و نیز کنجکاوی در مغز ما بیشتر به چه چیزی شباهت دارد؟
🔻جنبه #اقتصادی کنجکاوی این است که از آن به عنوان ابزاری برای دریافت اطلاعات مفید استفاده میشود و از نقطه نظر روانی کنجکاوی فینفسه و ذاتا یک محرک است، صرفنظر از اینکه مفید واقع میشود یا خیر. هر دو جنبه گفته شده در مطالعه دانشمندان مورد واکاوی قرار گرفتند.
🔻با تحلیل دادههای حاصل از fMRI شرکتکنندگان حین #قمار نشان داده شد در قسمتهایی از مغز که درگیر ارزشسازیاند (کورتکس پیشپیشانی جلویی-میانی و جسم مخطط) افزایش سیگنال به چشم میخورد. از طرفی نشان داده شد که ذهن ما قادر است اطلاعات را به ارزشهای عینی بدل سازد.
🔻در پایان دکتر Hsu خاطرنشان کرد که مطالعه انجام شده برای اولین بار وجود کد عصبی مشترکی را میان اطلاعات و پول به اثبات رسانید. این یافتهها دریچهای عظیم به سوی سوالات هیجانانگیزی حول این محور باز خواهد کرد که چگونه است که مغز انبوه عظیمی از اطلاعات را مصرف و گاها #اسراف میکند؟!
t.me/BrainAwareness
eitaa.com/economy_and_media
⚡️نقش احساسات بازار در #مومنتوم بیتکوین
🔸آیا پس از ضرر در بازارهای حبابی بورس، سرمایهگذاری در رمز ارزها کار درستی است؟
🔻موضوع سرمایهگذاری در بازارهای سرمایه دو بعد اساسی اجتماعی و فردی دارد، از حیث اجتماعی یقیناً این نوع از #سرمایهگذاری به ضرر تولید کشور میباشد و مناسب نیست، از حیث فردی نیز با توجه به این که در مجموع به ضرر کشور میباشد استفاده از این ظرفیت به دوراهی صداقت و خیانت خواهد رسید؛ مادامی که در طولانی مدت این نوع از سرمایهگذاری به ضرر اجتماع باشد یقینا سود کوتاه مدت و آنی عدهای #خیانت به اجتماع است.
🔻فارغ از نکاتی که بیان شد حتی اگر بنای بر سرمایهگذاری داشته باشیم بایستی نکات زیر را در تمام بازارها خصوصا بازار سهام و رمز ارزها رعایت کنیم:
1️⃣ هنگامی که #بورس به بالاترین اوج خود رسید بسیاری از سرمایهگذاران باور نداشتند که این رشد آنی و با سرعت حبابی باشد چرا که حبابی شدن بازار در ریزش بازار مشخص خواهد شد، تا زمانی که رو به رشد باشد حباب درک نمیشود.
2️⃣هنگامی که بیت کویین در مدت زمانی خیلی کوتاهی از 42000 دلار به 35000 دلار میرسد نشان از #رفتار_هیجانی بازار و حبابی بودن آن است.
3️⃣قاعده کلی در سرمایهگذاری (احساسات بازار یا Market Sentiment) میگوید هنگامی که توده مردم به سمت سرمایهگذاری در یک بازار خاص هستند، زمان مناسبی برای سرمایهگذاری در آن بازار نیست. این اشتباه را بسیاری در بورس انجام دادند و درحال حاضر نیز در بیتکوین.
4️⃣برخی از سرمایهگذاران در بازارهای سهام با در نظر گرفتن احساسات بازار و از طریق یافتن سهامی که بیش ارزشگذاری شده اند (OverValue) هستند و یا سهامی که زیر قیمت (Under Value) هستند کسب سود می کنند. این افراد از اندیکاتورهای گوناگون برای تشخیص احساسات بازار و یافتن بهترین سهام استفاده می کنند.
5️⃣از سرمایهگذاری در #بازارهای_فیک و غیر واقعی مراقبت کنیم.
#بورس
#بیتکوین
#سرمایه
#سهام
#سد_راه_تولید
#پیشرفت
#ثروت
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید
🆔eitaa.com/economy_and_media
Audio1 00_07_25-00_48_06~1.mp3
9.76M
🔻سخنان ارزشمند #پروفسور_درخشان عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در وصف شخصیت فلسفی، فقهی، عرفانی و مدیریت علمی آموزشی آیت الله #مصباح_یزدی
🔻آیت الله مصباح یزدی با انعطاف روحی و پشتکاری بدون وصف پیگیر اسلامی سازی علوم انسانی بودند.
🔻موسسه امام خمینی (ره) زحمات بسیار زیادی برای #اقتصاد_اسلامی کشیدند.
🔻آیت الله مصباح یزدی شخصا و متواضعانه صحبت همه ی اقتصاددانان را در جلسات طولانی گوش می دادند.
پ.ن: این سخنان در جلسه ی بزرگداشت ایت الله مصباح یزدی که توسط #انجمن_اقتصاد_اسلامی_حوزه_علمیه تشکیل شده بود، مطرح شده است.
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید
🆔eitaa.com/economy_and_media
e~1.mp3
11.9M
🔻بخش دوم سخنان پروفسور درخشان در #انجمن_اقتصاد_اسلامی_حوزه_علمیه:
🔻مشکلات انرژی (کمبود #گاز و قطع #برق) ریشه در قراردادهای توتال و کم کاری وزارت نفت دارد.
🔻 بحران اصلی #انرژی از چند ماه بعد شروع خواهد شد.
🔻مجلس باید برنامه ریزی #یارانه_های_میلیونی کند منابع وجود دارد برای پرداخت یارانه های میلیونی.
🔻چرا نظارت دقیقی بر #حقوق_مسئولین وجود ندارد. هر مسئول رده بالا در جمهوری اسلامی نباید بیشتر از ده تا پانزده میلیون حقوق بگیرد.
🔻 کوخ نشینان الان #کارگران #معلمان #کارمندان #تاکسی_داران و... هستند. با درامد حدود سه میلیون تومان چگونه میتوان زندگی کرد؟
🔻مسئولین حضور مستقیم در #بازار ندارند.
🔻دولت باعث شده #استعمار_در_اشتغال ایجاد شود. یک فرد با استعداد مجبور میشود به خاطر هزینه های زندگی کاری را با هزینه های کم انجام دهد.
🔻ادبیات غلط سیاسی باعث شده است بجای انتقاد و #مطالبه_گری از مسئولین با آنها تعارف کنیم.
🔻#بورسی_سازی مردم خیانتی بود به اجتماع، اشتغال و تولید.
#بودجه
#دولت
#تدبیر_امید
#حسن_روحانی
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید
🆔eitaa.com/economy_and_media
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مافیای تولید و رمز و راز تخفیف در #فروشگاههای_زنجیرهای
قبل از خواندن توضیحات #کلیپ را حتما ببینید.
هایپرمارکتها چند اشکال اساسی و عمدهدارند:
🔻اولاً، ترویج مصرفگرایی و آفت سرمایهداری مصرفی؛
🔻 ثانیاً: هایپرمارکتها در عمل میتوانند جانشین تعداد زیادی از مراکز خردهفروشی و کسبوکارهای کوچک مبتنی بر عرضه کالا شوند؛
🔻ثالثاً: هایپرمارکتها در درازمدت باعث انحصار توزیع دردست عدهای محدود خواهد شد که «انحصار» در اقتصاد، از منظر اقتصاددادنان مسلمان قطعا به ضرر مردم و تولیدکننده خواهد بود و دست دلالان و رانتخواران را به صحنه اقتصاد باز خواهد کرد.
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید
🆔eitaa.com/economy_and_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️یک دقیقه روضه مادر...
با دست شکسته به زحمت نیفت
نمیخواد موی من رو شونه کنی
نفس هات یکی در میون در میاد
نمیخواد دیگه کار خونه کنی...
#فاطمیه
#حضرت_زهرا
#مادر
#مشق_عشق
@aghileheshgh
⚡️نظریه پرتفولیو (Modern Portfolio Theory)
🔻این تئوری در سال ۱۹۵۲ توسط هری مارکوییتز مطرح شد و مبتنی بر متنوعسازی سبد سرمایهگذاری است.
🔻بر اساس این نظریه مادامی که فرد سرمایهگذار اطمینان کافی از میزان سودِ کسب و کار خود ندارد بهتر است سرمایه خود را در چند جای متفاوت و بهاندازهی معقول سرمایهگذاری کند.
🔻از سوی دیگر زمانی که انتظار می رود فرد سرمایهگذار به سود مشخصی از میزان سرمایهگزاری برسد در مدت یک سال مشخص میشود.
🔻رعایت این قاعده در کسب و کارهای کوچک و بزرگ مفید خواهد بود؛ کسب و کار محدود نیز نیازمند برنامهریزی، دقت نظر و سیر تکامل منطقی میباشد.
🔻در رابطه با کسب و کارهای بزرگ قواعدی نیز وجود دارد و برای محاسبه ریسک با در نظرگرفتن میزان مشخصی از ریسک، حداکثر بازده ممکن را میتوان کسب کرد.
🔻محاسبه ریسک نیز از طریق فرمولهای واریانس و همبستگی بین داراییها صورت میپذیرد؛ اما این قواعد به صورت صد در صدی پاسخگو نیست و به همراه استفاده از آنها بهتر است از بررسیهای میدانی، مشورت با تولیدکنندگان، بررسی سیر تولید تا توزیع و... نیز کمک گرفت.
🔻به طور کلی در نظام اقتصاد اسلامی بر خلاف مکاتب اقتصاد غربی اولویت در بررسیهای پیش از کسب و کار، استفاده از تجربیات، مطالعات علمی و آموزشی و مشورت میباشد بر خلاف سرمایهگذاریهای غربی که در بسیاری از مواقع محور را با ریسک غیر سیستماتیک و اندوختن ثروت بدون کار و تلاش میدانند.
#اقتصاد_رفتاری
#کسب_و_کار
#معیشت
#آموزش_اقتصادی
#اقتصاد_مقاومتی
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید
🆔eitaa.com/economy_and_media
🔸آنچه در بورس رخ دادهاست دقیقاً بیانگر یک تغییر ذهنیت است که مقصر اصلی آن غربزدگانی هستند که چندین سال پیش انگارههایی مانند #قانون_راز را در اذهان مردم کاشتند.
🔸قانون راز، پیشرفتهای سریع و آنی، کلاسهای موفقیتی که به هیچ وجه حاضر به دیدن واقعیتها نبود، سینما و فیلمهای #لاکچری، کلاسهای آموزشی #بازاریابی_شبکهای و... بسیاری از مردم را در مقابل پولدار شدن یک شبه شرطیسازی کردند و بورس یک ضربه مهلکی بود بر این افرادی که از سالها قبل توسط غربزدگان شرطیسازی شده بودند.
🔸در این تفکر #کار و تلاش روزانه، #برکت، قناعت، پسانداز، ایثار و قرضالحسنه #حماقت است؛ اما سفتهبازی، #دلالی، #تبلیغات_دروغ و... خردمندی است.
🔸کسانی که در بورس ضرر کردند و فکر میکنند راه نجات آنها در#فارکس، #کریپتو و... است مواظب باشند آنجا از بورس صدها برابر بدتر است و ممکن است در یک شب صفرِ صفر شوید.
#بورس
#بیت_کوین
#آرزوی_ثروت
#قانون_راز
#بیز
#پنبهریز
#بازاریابی_شبکهای
#بادران
#عرفانهای_اقتصادی
#فروشگاههای_زنجیرهای
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید
🆔eitaa.com/economy_and_media
ZOOM0047_1.mp3
6.43M
⚡️انگارههای ذهنی موانع تولید
🎤دکتر حمیدرضا مقصودی
🔻یکی از موانع تولید، باورهای تاریخی صد سالهایست که برای ملت ما پدید آوردهاند.؛ باورهایی از جنس اینکه تولید یعنی صنعت.
در یک کلمه تولید یعنی صنعت و صنعت یعنی «امینالضرب». امینالضرب بعد از انقلاب هم یعنی «آریا نسب».
🔻به مرور زمان، تولیدکننده در ایران به تصویری دست نیافتنی برای مردم پیدا کرد. این تصویر چیست؟ تولید کننده امینالضرب است. پدر صنعتیسازی مزخرف ایران که به او حاج امینالضرب میگویند.
🔻در تفکر امروزی ما، تولید کننده کسی است که ۳۰ هزار نیرو دارد. در تلویزیون ما کارآفرین یا Entrepreneur به همین معنا نشان داده میشود.
🔻بانک و بورس هم برای ساختن چنین تولیدکنندهای به راه افتاد؛ در واقع این مکانیزم انباشت سرمایه باید اتفاق میافتاد.
🔻 زمانی که از تولیدکننده صحبت میکنیم کمتر از ایرانخودرو به ذهن کسی نمیآید؛ چراکه تولید کننده نیست و نمیتوان به آنها تولید کننده گفت.
🔻امکان تبدیل شدن به چنین تولیدکنندهای کم است. اگر تولید میشد که گردن به این کلفتی پیدا نمیکرد. امروز همه نظام اقتصادی ایران از سال ۱۲۹۵ در حال تعظیم به سمت آنهاست.
🔻این انگاره در ذهن جوان ایران هست. جوان ایرانی میگوید من که نمیتوانم تولید کننده شوم، نهایتا کارگر یا کارمند ادارهای میشوم. این تفکر، ایده شغل آزاد و شغل دولتی را در ایران شکل داده است. شغل آزاد یعنی کارگری و شغل دولتی به معنای کارمندی است.
🔻ادامه مطلب در لینک زیر:
🌐http://fekrat.net/3408
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید
🆔eitaa.com/economy_and_media