فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم| اگر نبود در ادعیه الّا دعای مناجات شعبانیه، کافی بود برای اینکه امامان ما، امامان بحقند.
🔸 #امام_خمینی (ره)
🆔 @avaymarefat
🌹امام محمد باقر(ع)
💠من مردی را که در کار دنیایش تنبل باشد مبغوض میدارم و کسی که در کار دنیا تنبل باشد، در کار آخرتش تنبل تر است.
📚کافی،ج۵،ص۸۵
🔸 امام علی علیه السلام:
🔹 من طَلَبَ الدُّنيا حَلالاً تَعَطُّفا عَلى وَالدٍ أو وَلَدٍ أو زَوَجةٍ ، بَعَثَهُ اللّهُ تَعالى ووَجهُهُ عَلى صورَةِ القَمَرِ لَيلَةَ البَدرِ .
🔹 هر كس از سرِ دلسوزى براى پدرش يا فرزندش يا همسرش ، در طلبِ حلال دنيا بر آيد ، خداوند متعال ، او را با چهره اى چونان ماه شب چهارده [ از قبرش ] بر مى انگيزد .📚 مسند زيد : ص ٢۵۵
👇
@avaymarefat
#سلوک #حیات_طیبه #آیت_الله_کشمیری
🔻سنّت در سلوک بعد از مراقبه هاي شخصي و احياناً ذكر فردي، بر این بوده که هيچ عملي و برنامهاي مثل زيارت دوستان طريق، در حيات دل مؤثر نبوده است که دل را عجيب احيا ميكند.
اگر این جلسات منجر به جلسات ذكر و توسل شود، اثر خیلی بیشتری برای انسان دارد.
🔸روح آدمي كمتر از پرندهها و حيوانات نيست كه گاهي با يك خواندن به وجد مي آيند. اگر اسباب نشاط روح انسان شناسايي شود، [بسیار موثر است].
🔹جلسات دوستانه، قوّت را بالا ميبرد. اگر واقعاً معني در آن باشد، بركات زیادی دارد.
🔸آیت الله كشميري رحمةاللهعلیه ميفرمودند: من هفتهاي يک بار حداقل بايد يک نفري را ببينم كه از نفس بيرون آمده باشد و الا خرد و خمير (اذیّت) ميشوم.
🔺نقل از حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
@avaymarefat
دعا خواندن باید مقدمه عمل قرار گیرد یعنی دعا با عمل کردن به اجابت میرسد همانطور که توکل به خدا به معنای گوشه گیری و انزوا و تعطیل کردن کار نیست بلکه به معنای عمل کردن و تلاش کردن و نتیجه را و سیر عمل و کار را به خدا سپردن است،پس اگر کسی به خدا در رزق و روزی توکل کند ولی به دنبال کسب روزی تلاشی نکند فایده ای ندارد دعا و مناجات و قرآن خواندن هم بدون عمل و تلاش مستمر مثمر ثمر چندانی نیست مثلا در پایان دعای صلوات شعبانیه می خوانیم:هذا شهر نبیک الذی یدأب فی صیامه و قیامه ...اللهم فأعنا علی الاستنان بسنته فیه و نیل الشفاعة لدیه(ماه شعبان ماه پیامبر گرامی است که همیشه در روزهای آن روزه میگرفت و در شب های آن به قیام و شب زنده داری مشغول بود پس خدایا به ما کمک کن تا به سنت ایشان عمل کنیم و روزه بگیریم و به قیام شب برخیزیم تا شفاعت او را تحصیل کنیم)اگر کسی این دعا را بخواند و درخواست کند ولی تصمیم جدی برای روزه گرفتن و سحرخیزی و قیام در شب نداشته باشد و تلاشی نکند آیا می تواند توقع اجابت دعا داشته باشد؟؟!!
آیا توقع داریم خداوند از روی جبر و بدون اختیار ما را مجبور به روزه و سحرخیزی کند.آیا عبادت بدون اختیار کمال است؟
پس دعا و قرآن خواندن و مناجات یعنی با گفتگوی خدا با ما (قرآن)و گفتگوی ما با خدا و اهلبیت علیهم السلام(دعا و مناجات) و با مشورت با خدا و اهلبیت از طریق گفتگو و بررسی امکانات(توجه و یادآوری کمالات الهی و اسماء و صفات خدا و اهلبیت و اختیار و توانایی ما بندگان در استفاده از امکانات وجودی عنایت شده از جانب خدا و اهلبیت) و بررسی نقاط ضعف و موانع(مثل خطاهاها و گناهان و فقر وجودی انسان،تزاحمات و تعارضات اسباب عالم ماده و گرفتاری و مشکلات انسان در این عالم و وساوس نفسانی و شیطانی و...)یک برنامه ریزی دقیق و عملی(در قالب دعا) کرده و تصمیم جدی بر اجرای برنامه گرفته تا خدا و اهلبیت عنایت کرده و توفیق بندگی در عمل به برنامه(دعا)داده و موانع مزاحم را از سر راه بنده عامل برداشته تا به نتیجه کامل برسد.
پس دعا یعنی جهت دهی در برنامه ریزی و عمل،
دعا یک نوع سبک زندگی است.اصرار در دعا یعنی اصرار در عمل .
مراقبه و محاسبه در مراحل مختلف اجرا و زندگی معنا می یابد.در این صورت لحظه لحظه زندگی انسان در قالب دعا و مناجات و قرآن قرار میگیرد و دعاها قرین به اجابت می شود پس سرٓ عدم اجابت کثیری از دعاها این است که این دعاها در حقیقت دعا نیستند تا اجابت شوند یعنی دعای حقیقی نیستند بلکه دعای موهومی و خیالی هستند(امام علی علیه السلام فرمودند راه رسیدن به حقیقت محو موهومات و خیالات در زندگی است:الحقیقة محو الموهوم..)راه ورود به حریم کبریایی خدا از متن زندگی و عمل میگذرد نه از راه الفاظ و اصوات بدون عمل.البته زندگی بدون انس با قرآن و دعاها یعنی زندگی بدون هماهنگی با خدا و اهلبیت علیهم السلام و بدون جهت گیری صحیح مثمر ثمر نیست بلکه نهایتا فقط ثمرات دنیوی و مادی زودگذر دارد.
وآخر دعواهم ان الحمدلله رب العالمین
@avaymarefat
🌹امام علی(ع):
💠بر بلنداى اهداف نرسد،مگر كسى كه خود را مهذّب ساخته و با نفس خويش، جهادها كرده باشد.
📚غررالحکم،ح ۵۱۹۰
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
@avaymarefat
#امام_خمینی #قرآن
🔻یکی از اساتید و بزرگان میفرمود که مرحوم امام را در نجف در حرم آقا امیر المؤمنین در ایوان طلا دیدم. دست گذاشتم روی شانۀ ایشان و گفتم: آقا به جان این امیر، من شما را خیلی دوست دارم، فقط بگو چه کردهای که این صمود را پیدا کردی، این وجود را پیدا کردی؟ این معنویت را پیدا کردی؟
🔸گفت: ایشان گوش داد و وقتی من صحبتم تمام شد فرمود: قرآن، قرآن، قرآن. ولی همانجا هم آقا فرموده بود: مراحلی دارد؛ مرحلۀ اولش، ارتباط است. ارتباط با قرآن، تلاوت و توجه است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 نقل از حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🔘 @avaymarefat
#تلاش
🔻سیدرضا هندی، شخصی بود در زمان مرحوم حاج عبدالکریم حائری مؤسس حوزۀ علمیۀ قم، از هندوستان آمده بوده به قم. مرد بسیار عابد و زاهد و دانا و فرهیختهای بوده است. به قم آمده، میمانده و خدمت علماء میرفته است.
🔸و به او میگویند: چه شد که شما به قم آمدی؟ میگوید: من با کتاب معراج السعادة- از کتب علمای شیعه ایران- برخورد کردم، متوجه شدم که رگهای از حیات اخلاقی و تربیتی و معنوی دین دست اینها است، بلند شدم به ایران آمدم. اینجا هم که میآید، خدمت آقا میرود، همدان میرود، مدتی میماند در قم خدمت بزرگان، ولی یک تکیه کلامی داشته که به مناسبت عرض میکنم. میآمدند خیلی از آنها که در بحث اخلاق کار می آمدند و او را می دیدند.
🔹تکیه کلامش این بوده که میگفته: بخواهی میتوانی، نخواهی نمیتوانی. این یک حقیقتی است که خدای متعال قدرت را فقط به انسان داده و اولویتهایش را مشخص کرده است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺نقل از حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🔘 @avaymarefat
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب "سلام بر ابراهیم" حاوی زندگینامه و خاطرات پهلوان شهید گمنام ابراهیم هادی است. این کتاب بدلیل شخصیت والا و کاریزمای خاص ابراهیم هادی از جذاب ترین و پرتیراژترین کتابهای نوشته شده در وصف شهدای دفاع مقدس هست، سبک کتاب بصورت داستان ها و خاطرات مجزا از زبان دوستان و آشنایان نوشته شده است.
پهلوان و شهید گمنام ابراهیم هادی در اول اردیبهشت سال ۱۳۳۶ در حوالی میدان خراسان تهران به دنیا آمد؛ در نوجوانی طعم تلخ یتیمی را چشید ، در جوانی به ورزش زورخانه ای و کشتی روی آورد و ستاره کشتی تهران شد ، ابراهیم در سال 1355 در فینال کشتی باشگاهها به سبک پوریای ولی با جوانمردی مسابقه را به عمد به حریفش واگذار میکند، بعد از پیروزی انقلاب در مدرسه به عنوان معلم ورزش تدریس میکرد، با شروع جنگ در کردستان در ارتفاعات گیلانغرب و بازی دراز جنگید، او همچنین از پایهگذاران گروه چریکی شهید اندرزگو بود، ابراهیم هادی سرانجام در عملیات والفجر مقدماتی پس از ۵ روز مقاومت در ۲۲ بهمن ۱۳۶۱ به شهادت رسید اما همان گونه که از خدا خواسته بود پیکر او هیچ گاه پیدا نشد...
برای گوش کردن به کتاب صوتی آن به کانال زیر مراجعه کنید👇👇
@audio_ketab
"آن جاذبه شخصیت، شخصیتی که در این کتاب( «سلام بر ابراهیم») معرفی شده، به قدری جاذبه دارد این شخصیت که آدم را مثل مغناطیس به خودش جذب میکند، آدم را میخکوب میکند، بگردید این شخصیتها را پیدا کنید. از این قبیل شخصیتهای برجستهای هستند که اینها سردار هم نیستند، حتی فرمانده گردان هم نیستند، اما حکایتها دارند، ماجراها دارند..."
"بیانات رهبر انقلاب در جمع فرماندهان- 1394"
@audio_ketab
کتاب صوتی سلام بر ابراهیم جلد اول با هماهنگی واجازه ناشر کتاب نشر شهید هادی و با گویندگی و میکس علی آقاجان پور تولید گردید، این کتاب در #سیزده قسمت در کانال @audio_ketab قرار داده شد.
🔹بسم الله الرحمن الرحیم🔹
"اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضى مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِىَ مِنْهُ"
بار خدایا اگر ما را در ايام گذشته از ماه شعبان نيامرزيده اى، در باقيمانده از اين ماه بیامرزمان...
این دعا را در این ایام بیشتر بخوانیم
@avaymarefat
عمری ما تو را نگه داشتیم
حاج آقا فخر تهرانی میگوید:
یک روز من و یکی از دوستانم به نام آقای انشایی در خدمت آقا شیخ مرتضی زاهد بودیم.
آقا شیخ مرتضی تسبیحش را گم کرده بود و با نگاه و کشیدن دستش به اطراف، دنبال تسبیحش میگشت و از ما هم پرسید: «شما این تسبیح مرا ندیدید؟» با این سخن، ما نیز برای یافتن تسبیح ایشان شروع به گشتن کردیم.
پس از دقایقی، آقا شیخ مرتضی با چشمانی اشک آلود و با بغض فرمود:
«ببینید! این امر میتواند به این معنا باشد که خداوند میخواهد به من بفرماید ای مرتضی! عمری است ما تو را نگه داشته ایم وگرنه تو حتی تسبیحت را نیز نمیتوانی نگه داری».
آقا شیخ مرتضی زاهد، صص ۱۶۷ و ۱۶۸.
⚡️ @avaymarefat
🌹پيامبر اکرم(ص) :
💠وضو زياد بگير تا خداوند، عمرت را زياد كند.
📚امالى مفيد، ص 60، ح 5
@avaymarefat
🌹امام صادق (ع):
💠سنگین ترین چیزی که روز قیامت در ترازوی اعمال قرار داده می شود صلوات بر محمد و اهل بیت اوست.
📚وسائل الشیعه، ج 7، ص 19۷
@avaymarefat
#انقلاب_اسلامی #تبلیغ #امام_خمینی
🔻ما اگر مروری بر تاریخ صد سال گذشته داشته باشیم می بینیم که چه عمامههایی را برداشتند. چه آقایان، چه فضلایی بودند که نمیخواستند با دولت پهلوی همکاری کنند. حتی حاضر به امتحان دادن نبودند با اینکه فضلش را داشتند و سختیها را تحمل میکردند.
🔸چه توهینهایی که مأمورین آنها، به یک روحانی عالم وارسته بزرگوار می کردند. ولی آنها به تبلیغ سنّتی در حد توان خودشان اهتمام داشتند و این باعث شد که دین خدا در بدنۀ اجتماع ثابت و استوار بماند؛ تا یک نفری [حضرت امام ] که سختیهایی در این زمینه کشیده بود و حکومت رضاشاهی و سختیها و ضدیّتش با دین را دیده بود و دلسوخته بود ایستاد، و انقلابی به پا شد و در این فضا الان ما باید قدردان نعمتهای الهی باشیم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺نقل از حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
@avaymarefat
🌹امام صادق عليه السلام:
💠شما را سفارش مى كنم به دعا كردن، زيرا با هيچ چيز به مانند دعا به خدا نزديك نمى شويد و دعا كردن براى هيچ امر كوچكى را، به خاطر كوچك بودنش رها نكنيد، زيرا حاجتهاى كوچك نيز به دست همان كسى است كه حاجتهاى بزرگ به دست اوست.
📚كافى(ط-الاسلامیه) ج۲، ص۴۶۷، ح۶
@avaymarefat
#تبلیغ
💠 ضرورت تبلیغ
🔻تبلیغ یک ضرورت است، منتهی مدیریت میخواهد؛ نه اینکه در طول سال از درس و بحث بمانی، و فقط به دنبال تبلیغ باشی، نه اینکه بمانی و تبلیغ را رها کنی، اصل توجیه طلبگی ما همین خواهد بود، چند سالی در حوزه ماندی، با فرهنگ قرآن و اهل بیت آشنا شدی حال ارائه کن.
🔸شما مطالعه کردی، در درس شرکت کردی، شما به نتیجه رسیدی، فکر نکن که همه مردم، این اندوختهها را دارند. مردم تشنه این نوع مطالب هستند، تشنه یک تفسیر صحیح از آیات هستند، تشنۀ یک صبغۀ معنوی هستند. تشنۀ یک برداشت تربیتی قرآن هستند، مردم را تردیدها و شبهات بیچاره میکند...
🔹شما بر اثر مطالعه، ممارست، رفت، آمد، با این سبک زندگی آشنا شدی، به اطمینان رسیدی. احترام برای قرآن و تکتک آیات قرآن قائل بودی. و همه را طبق نظمی الهی، علمی، منطقی میدیدی و میبینی. خیلیها منتظر این هستند که از شخصی که خودش هم به نتیجه و آرامش و اطمینانی رسیده بشنوند و استفاده کنند. و اصلاً سازۀ جامعۀ شیعی ما در طول قرون گذشته به برکت همین تبلیغها برپا و برجا مانده است. این یک وظیفه بسیار خطیر است، این باید یک قاعدۀ جا افتاده و تثبیت شده بشود که طلبه بدون تبلیغ نمیشود، باید یک کار تبلیغی انجام دهد، باید این پیام الهی را برساند. کار انبیاء است...
🔸و کسانی که موفق به حضور در فضای تبلیغ میشوند برکاتش را خودشان حس میکنند. شاید آن موقع سختشان است، درگیر هستند، مطلب باید آماده کنند، دلهره دارند. روبهروی جمعیت باید بایستند، [شاید آن موقع به برکات کار خود توجه نداشته باشدولی این برکات برای او هست]
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺نقل از حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🔘 @avaymarefat
گوزنی بر لب آب چشمه ای رفت تا آب بنوشد. عکس خود را در اب دید، پاهایش در نظرش باریک و اندکی کوتاه جلوه کرد. غمگین شد. اما شاخ های بلند و قشنگش را که دید شادمان و مغرور شد. در همین حین چند شکارچی قصد او کردند. گوزن به سوی مرغزار گریخت و چون چالاک میدوید، صیادان به او نرسیدند اما وقتی به جنگل رسید، شاخ هایش به شاخه درخت گیر کرد و نمی توانست به تندی بگریزد. صیادان که همچنان به دنبالش بودند سر رسیدند و او را گرفتند. گوزن چون گرفتار شد با خود گفت: دریغ پاهایم که از ان ها ناخشنود بودم نجاتم دادند، اما شاخ هایم که به زیبایی آن ها می بالیدم گرفتارم کردند! چه بسا گاهی از چیزهایی که از آنها گله مندیم و ناشکر، پله ی صعودمان باشد و چیزهایی که در رابطه با آنها مغروریم مایه ی سقوط مان باشد.
@avaymarefat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 بازتاب رفتارهای برخواسته از #علم و #اعتقاد در انسان
📜 خوانندگان حقجوی را که کتاب برای آموختن میخوانند نه برای یاد داشتن الفاظ و خودنمایی، نصیحت میکنم که در سلوک راه خدا جز از خدا استمداد نجویند و به دعا و توجه و فیض خواستن از ارواح اولیاء علیهمالسلام به صلوات پی در پی هدایت طلبند که بی دستگیری آنان از ورطات نجات نتوان یافت. و همیشه چند دلیل روشن و واضح نبوت خاتم انبیاء و ولایت ائمهی هدی را در خاطر داشته باشند؛ چون همهی شبهات شیطانی و وساوس و اوهام راجع به هر یک از اصول دین به ادله نبوت دفع میشوند.
(مقدمهی مرحوم #شعرانی بر #اسرار_الحکم ص۳۹)
🔹 دفع خطرات #رسانه و وسائلی همچون #ماهواره با استفاده از تحکیم و تصحیح #اعتقاد در مسئلهی #نبوت_خاصه
🔸 آسان شدن #ریاضت در حفظ #دین به همراه #علم و معرفت
۹۱٫۸٫۲۲
✅ آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
📆 روز جهانى مطبوعات؛ (۱۳ #اردیبهشت )
🔹مسألهی پخش #کتابها و #مطبوعات گمراهکننده در #اسلام یک اهمیت فوقالعاده دارد.
اخیراً کتابی از مرحوم استاد شهید #مطهری به نام #حکمتها_و_اندرزها پخش شد ﻛﻪ در اواخر آن کتاب، مسئلهای را متذکر شده که در جاهای دیگر کمتر پیدا میشود. فرموده که مسألهی پخش مطالب ناروا در #اجتماع، هیچ فرقی با پخش سمومات ندارد.
همانطوریکه اگر لبنیاتفروشی جنس مسموم را بفروشد، شرعاً و عقلاً و حقوقاً و قانوناً، قابل تعقیب است، باید در اجتماع #اسلامی، کنترل بسیار محکمی هم در پخش مطالب باشد؛ چون وقتی #جوان و #نوجوان چیزی را میخوانند، از #عقل و شعور و #وجدان، دفاع کاملی در آنها وجود ندارد؛ در نتیجه به حال بچههای ممالک غیر اسلامی در میآیند!.
متأسفانه مثل اینکه وزرا یا وکلا یا #مسئولین، کمتر به این نکتهای که اﻳﺸﺎﻥ توجیه کرده متوجه هستند، این است که گویا میخواهند شانههای خود را از زیر بار این مسئولیت خالی کنند؛ در حالیکه این واقعاً مثل این میماند که یک #وزیر یا یک #وکیل اکثر #مسئولیت خودش را از روی نادانی و #جهل ترک کند!.
بنابر این #انقلاب_اسلامی ما نیاز به پرورش ارباب #فرهنگ و مرزبانان فرهنگی دارد که آنها به مسائل ریز و ظریف امور فرهنگی آشنایی پیدا کنند.
[ تاریخ سخنرانی سال ۱۳۷۶ ش]
✅ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
🔺 اسلام سعودی، نتیجهی بیتوجهی به تربیت دینی!
🔹 الآن محصلانِ دبیرستانی و دانشگاهی ما، #تربیت_دینی در دسترسشان نیست؛ زیرا #معلم ها هم خودشان اکثراً تربیت دینی نداشتهاند. و اگر هم داشته باشند، چون در #خانواده ها خبری از تربیت دینی نبوده است، #تربیت آنها به وسیلهی بیتربیتیِ منزل خنثی میشود!؛ زیرا #پدر و #مادر، بر اثر مشکلات #زندگی باید دوشیفته کار بکنند و در نتیجه با خستگی و رنج بیایند به منزلشان و با خستگی بخوابند ولذا این دختران و پسران هم که از #دبیرستان آمدهاند اصلاً نمیفهمند که تربیت یعنی چه! پنج سال، ده سال میگذرد و اصلاً دیگر به هیچ قیمتی نمیشود آنها را آدم کرد!
اینها فعلاً #درد ماست و باید در مورد آن گفتگو شود و در هر #محله و هر مرکز #فرهنگی و قانونی، دلسوزانه تعقیب شود، روی میز بیاید و به عنوان مشکلترین مسائل حساب بشود و افکار دانشمندان دلسوز جمعآوری بشود و سپس این افکار به وسیلهی #رسانه ها به #مردم ابلاغ شود.
طوری شود که اولاً خود پدر و مادر اگر خدایی نکرده از خدا #غافل شدهاند، رو به خدا بیاورند. بعد هم تربیتِ خانواده را بر کارهای دیگر مقدم بدارند. مثلاً یک #کاسب چهار، پنج ساعت بیشتر کار نکند و یکی دو ساعت برای رفتن به منزل و سخن گفتن #دینی، #اخلاقی با خانوادهاش وقت بگذارد؛ تا انشاءالله این دین به دست امثال #سعودی ها نیفتد؛ زیرا آنها و امثال آنها در هر جا که بیایند تمام مسائل اخلاقی را پامال میکنند، لجنمال میکنند.
اصلاً #اسلام را یک موجود بسیار خطرناکی به تمام #بشر نشان میدهند.
و الآن دارند این کار را میکنند و این هم از خودشان نیست بلکه #دشمن پشت اینگونه نقشهها و طراحیها قرار دارد که: بمباران کن! این هواپیما، این هم بمب، این هم خلبان؛ بر سر مردم بریز، بر سر اطفال، بر سر بیمارها، بیمارستانها تا مردمِ دیگر که دیدند؛ بگویند: هان! این است اسلام!.
✅ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹مومن باید تولیدگر باشه...
مثل امیرالمومنین علیه السلام که قبل از خلافتشون رفتن سراغ آبادکردن باغ و زدن چاه
🔹مومن باید تولید گر باشه...
مثل امام حسن مجتبی علیه السلام که کشاورزی و باغات زیادی داشتن
🔹مومن باید تولید گر باشه....
مثل امام صادق علیه السلام که تا یه پول به دستشون رسید فرمودند این پول باید باهاش کار بشه نباشد راکد بمونه
🔸چرا باید مومن تولید گر باشه؟
🔺اسلام با پول حضرت خدیجه علیهاالسلام رشد کرد(یکی از دلایل اصلی)
🔺امام علی علیه السلام اونقدر پول داشتن که میتونستن کل مردم کوفه را به خدمت بگیرن
🔺کمک های امامان به فقرا
🔺 و خیلی موارد دیگه
مومن باید خودش کار ایجاد کنه و بقیه رو استخدام کنه
@avaymarefat
🌹رسول اكرم (ص):
💠راست ترين سخن، رساترين پند و زيباترين حكايت، كتاب خدا (قرآن) است.
📚من لایحضر الفقیه ج4 ، ص402
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
@avaymarefat
امام على (ع) :
أَعقَلُ النّاسِ أَبعَدُهُم عَن كُلِّ دَنيَّةٍ؛
عاقل ترين مردم كسى است كه از همه پَستى ها دورتر باشد.
#عقل #
رسول_خدا (ص):
إِنَّ الجاهِلَ مَن عَصَى اللّه وَإِن كانَ جَميلَ المَنظَرِ عَظيمَ الخَطَرِ؛
نادان كسى است كه نافرمانى خدا كند، اگر چه زيبا چهره و داراى موقعيتى بزرگ باشد.
#جهل
@avaymarefat
☝️☝️☝️☝️☝️☝️
📢 تازهترین توصیهی حضرت آیتالله خامنهای به روزهداران:
❌ فرصت سحرهای ماه رمضان را از دست ندهید
👈 توصیه به اجرای اعمال رمضانی اقبال سیّدبنطاووس
🔻 حضرت آیتالله خامنهای روز سهشنبه (۱۳۹۸/۲/۱۰) در جلسهی درس خارج فقه، توصیههایی را برای استفاده از فرصت ماه مبارک رمضان و توجه ویژه به عبادت در سحرهای این ماه، بیان کردند.
🔸️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان متن و فیلم این بیانات رهبر انقلاب را به شرح ذیل منتشر میکند.
🔰 دوستان عزیز! ماه رمضان فرصت خیلی خوبی است، فرصت بسیار خوبی است. البتّه فرصت تبلیغ است، فرصت تببین است، فرصت اُنس با مردم است، فرصت کمک به فقرا است لکن از همهی اینها بالاتر، فرصت تعبّد است، فرصت تقرّب است، فرصت روزهای است که میگیرید، فرصت نشستن سر سفرهی رحمت الهی، سر سفرهی ضیافت الهی است. این سفرهی ضیافتی که میگویند، این ضیافت، همین روزهی شما است، همین نافلهی شما است، همین نماز شما است که به جا میآورید.
🔸️ البتّه اعمال #ماه_رمضان خیلی زیاد است؛ شما ملاحظه کنید در اقبال سیّدبنطاووس، برای هر شب چقدر اعمال، چقدر نمازهای مختلف و گوناگون [ذکر میکند] که ما واقعاً بعضیمان قاصریم، بعضیمان [هم] جاهل به اهمّیّت این کارها هستیم -که حالا محلّ [بحث نیست]- لکن یک قدرِمتیقّنهایی، یک قدرِاقلهایی وجود دارد که اینها را نباید از دست داد.
🔹️ سحر ماه رمضان همه پا میشوند؛ نباید این سحر را از دست داد؛ سحر فرصت خیلی خوبی است. مکرّر عرض کردهایم که اگر ماها از سحر استفاده نکنیم، در این دنیای شلوغ، وقت دیگری نداریم برای خلوت با خودمان، با دلمان، با خدای خودمان؛ واقعاً وقتی باقی نمیماند. ما گرفتاریم؛ در این ۲۴ ساعت، چند ساعتش که خوابیم، آن ساعتهایی هم که بیدار هستیم، گرفتاریم؛ هر کسی یک مشغولیّتی دارد یا مشغولیّتهای مختلفی دارد. آن فراغتهایی که وجود داشت، امروز وجود ندارد -[البتّه] نقص زمانه نیست، طبیعت زمانه است- بالاخره امروز وسایلی هست و زندگی، یک زندگی ماشینی است. امروز پدیدههایی وجود دارد که این پدیدهها در گذشته وجود نداشته؛ [لذا] گرفتاری زیاد است.
🔺️ نمیشود در ایّام روز -چرا، [البتّه] اوحدیّ از مردم، در حال حرکت، در حال معامله، در حال کار فنّی، در حال کار با رایانه، در همهی اوقات با خدای متعال مأنوسند و مشغول ذکرند و ذکر دائم دارند: اَلَّذینَ هُم عَلی صَلاتِهِم دائِمون؛ بعضیها این جور هستند که دائم در نمازند؛ حالا ما که دستمان به دامن آنها نمیرسد و از آنها دوریم، ولی کسانی آنجور هستند- فرصت ما فقط سحر است؛ اگر چنانچه سحر را از دست بدهیم، دیگر واقعاً فرصتی باقی نمیماند. خداوند انشاءاللّه همهتان را محفوظ بدارد.
💻 @Khamenei_ir